Η ξαδερφούλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με την ξαδέλφη μου δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις ποτέ. Τα κλασσικά τυπικά. Αυτά μέχρι που έγινε φοιτήτρια στη πόλη μου. Αυτή δεκαεννιά στα είκοσι, αδύνατη, μετρίου αναστήματος, με κωλάρα και βυζάρες που θες να τα ξεσκίσεις.

Τότε λοιπόν παρατήρησα ότι έγινε γυναίκα και άρχισε να μου μπαίνει η ιδέα να τη γαμήσω. Περνούσε ο καιρός και κάπου βρισκόμασταν είτε τυχαία, είτε κάτι ήθελε από μένα. Οπότε μια μέρα, παίρνει τηλέφωνο και μου λέει:

-    «Ξάδερφε, έχω κάτι δουλίτσες σπίτι. Θα έρθεις να με βοηθήσεις;»

«Η ευκαιρία που έψαχνα!», σκέφτομαι.

-    «Βέβαια και θα έρθω ξαδερφούλα!», λέω.

Κανονίζουμε ραντεβού. Ετοιμάζομαι και να ‘μαι μπροστά στην πόρτα της. Χτυπώ και ανοίγει φορώντας σέξι πιζάμες και μου λέει:

-    «Πριν λίγο ξύπνησα…»

Εγώ βλέποντας την πιζάμα, διακρίνοντας το στρινγκ και τις βυζάρες της, δεν άντεξα! Ο πούτσος μου εκτοξεύτηκε κάνοντας το τζιν που φορούσα να μην μπορεί να κρύψει την καύλα μου γι’ αυτήν.

Ήπιαμε τον καφέ, κάναμε τις δουλειές και αράξαμε στον καναπέ. Κάποια στιγμή, παρατηρώ ότι κοιτάει επίμονα το τζιν και το φούσκωμα της πούτσας μου και καθώς μιλάμε αρχίζει να με πλησιάζει όλο και πιο κοντά, αλλά κι εγώ, χωρίς να χάσω ευκαιρία, την πλησιάζω αργά, απλώνοντας το χέρι μου δήθεν τυχαία...

Αγγίζω της βυζάρες της που κοίταζα τόση ώρα και μου έτρεχαν τα σάλια. Τραβιέμαι απότομα πίσω αυθόρμητα και λέω:

-    «Συγνώμη... δεν το ήθελα...»

-    «Δεν πειράζει ξάδερφε. Δεν έγινε τίποτε... μην ανησυχείς».

Τότε λέω κάτι που δεν το περίμενα ότι θα πω ποτέ.

-    «Σ’ αρέσει να σε χαϊδεύουν;»

-    «Πολύ!», μου απαντά.

-    «Ε, έλα πιο κοντά τότε να σε χαϊδεύω στην αγκαλιά μου…», της λέω.

Αυτή με μια κίνηση βρίσκεται στην αγκαλιά μου ρωτώντας με αν μου αρέσει.

-    «Πολύ! Μου αρέσεις πολύ!»

-    «Το κατάλαβα!», λέει και χαμογελώντας κοιτάζει το φουσκωμένο από καύλα τζιν.

Τότε αρχίζω τρυφερά να χαϊδεύω τα μπούτια της και με μια κίνηση χώνω την γλώσσα μου μέσα στο στόμα της, που θαρρείς περίμενε την γλώσσα μου. Μετά από αρκετά φιλιά χαϊδέματα και ενώ χάιδευε τον πούτσο μου που είχε γίνει πύραυλος λέει:

-    «Αυτό είναι για μένα;»

-    «Για σένα μωρό μου... ολόκληρο!»

-    «Και τι το κρατάς κρυφό τόση ώρα; Βγάλτο έξω να το νιώσω!»

Με μια κίνηση έχω γδυθεί και μένω τελείως γυμνός μπροστά της ενώ αυτή χάιδευε απαλά το μουνί της που από τα υγρά της είχε κάνει μούσκεμα την πιζάμα της.

Αμέσως παίρνει στα χέρια τον πούτσο μου και αρχίζει να τον φιλάει να τον γλείφει και να παίζει μαζί του... ήταν το πιο τέλειο γλείψιμο. Τότε γυρνάω και της λέω:

-    «Σειρά μου μωρό μου να σε περιποιηθώ...»

Και την γδύνω. Με μιας κάθεται με ανοιχτά πόδια στον καναπέ κι εγώ βουτάω την γλώσσα μου στο ξυρισμένο μουνάκι της δίνοντας της έναν οργασμό…

Τότε έγινε το απίστευτο! Γυρνάει και με τραβάει φιλώντας με, και πιάνοντας τον πούτσο μου τον κατευθύνει στην υγρή και τρελαμένη μουνάρα της! Με μια κίνηση βρίσκομαι μέσα και αρχίζω να κουνιέμαι ρυθμικά κάνοντας το γλυκό μουνάκι της να συσπάται.

Το γαμήσι κράτησε περίπου δύο ώρες χύνοντας συνέχεια μία αυτή, μία εγώ. Μέχρι και σήμερα ήταν το πιο τέλειο γαμήσι και ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα γράφοντας νέες λεπτομέρειες…