Η πρώτη ξαδέλφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με την πρώτη μου ξαδέλφη δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση ούτε πολλά  - πολλά… τα τυπικά μάλλον θα έλεγα. Δεν είχα δώσει ποτέ προσοχή λόγω της συγγένειας νομίζω.

Αυτά έως ότου πέρασε φοιτήτρια στην πόλη μου. Τότε πρόσεξα ότι είχε μεγαλώσει αρκετά. Δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη αλλά ήταν μέσα στην καύλα και αυτό φρόντιζε να φαίνεται σε κάθε ευκαιρία με τα μίνι και τα προκλητικά ρούχα της.

Μια μέρα λοιπόν, με παίρνει τηλέφωνο και λέει:

-    «Θέλω την βοήθεια σου».

Προσφέρθηκα λοιπόν να αλλάξω κάτι καμένες λάμπες στο σπίτι της. Μετά την δουλειά ετοιμάζομαι και πάω. Αφού τελείωσα, κάτσαμε να πιούμε ένα καφεδάκι.

Την έβλεπα να κάνει καφέ… διέκρινα το στρινγκάκι της και τρελαινόμουν στην καύλα. Αφού τα λέγαμε πίνοντας καφέ, μου λέει:

-    «Δεν ρίχνεις μια ματιά στον υπολογιστή μου που κάτι δεν λειτουργεί;»

Λέω «Οκ!»και πάμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί λοιπόν, αφού ανακάτευα τον υπολογιστή της, αυτή έκανε δουλειές στην κουζίνα.

Βρίσκω ένα φάκελο με φωτογραφίες της και μένω κόκαλο! Η ξαδερφούλα σε πόζες γυμνή και με σέξι εσώρουχα! «Η γκομενίτσα είχε πολλές καύλες!», σκέφτομαι και την φωνάζω.

Αμέσως έρχεται μέσα και με βλέπει να χαζεύω τις φωτογραφίες της. Νομίζω ότι τότε πάγωσε για λίγο.

-    «Τι θέλεις;», ρωτάει.

-    «Σ' αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες γυμνή;», την ρωτάω.

-    «Τις είδες;», ρώτησε με αγωνία.

-    «Ναι. Δεν είναι ντροπή…», της απαντώ.

-    «Σ' αρέσουν;»

-    «Πολύ! Θες να ποζάρεις για μένα;»

-    «Ναι».

Δεν χάνω ευκαιρία. Αρπάζω την φωτογραφική και μετά από λίγη κουβέντα, για να την χαλαρώσω, αρχίζει να βγάζει ένα - ένα τα ρούχα μέχρι που έμεινε με το στρινγκ και το σουτιέν.

Εγώ εντωμεταξύ, είχα καυλώσει τόσο που πρέπει να το είχε καταλάβει και συνέχισε να ποζάρει με περισσότερο πάθος.

Κόλλησε να βγάλει τα υπόλοιπα. Παίρνω τότε την πρωτοβουλία και της λέω:

-    «Θες να γδυθώ κι εγώ; Θα νιώσεις πιο άνετα…»

-    «Ναι!», απαντά αμέσως.

Το πουτανάκι! Είχε καυλώσει και το ήθελε. Με μιας, βρίσκομαι γυμνός με τον πούτσο μου φουλ στην καύλα! Αυτή είχε πάθει σοκ με το μέγεθος και είχε καρφωθεί να κοιτάει επίμονα τον πούτσο μου.

Την αρπάζω, την φιλάω και πέφτουμε στο κρεβάτι. Την γδύνω στα γρήγορα και αρχίζω να γλείφω το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Βρίσκομαι στα σύννεφα, αλλά κι αυτή αρχίζει να χύνει βγάζοντας λυγμούς...

Τότε, την γυρνάω και της τον δίνω στο στόμα της. Με μιας τον αρπάζει και μου κάνει το πιο τέλειο τσιμπούκι του κόσμου! Μέχρι που έχυσα στις βυζάρες της.

Μετά από πέντε λεπτά διακοπής, αρχίζουμε πάλι τα φιλιά. Τότε την γυρνάω και μπαίνω με μιας μέσα στο καυλωμένο μουνάκι της... Ήταν τόσο υγρό, που μπήκα με μιας...

Να μην πολυλογώ, κάναμε το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει.

Μέχρι σήμερα βρισκόμαστε που και που και ξεσκιζόμαστε. Ήταν και είναι η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ.