Η μαμά Νόρα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η Νόρα είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Χωρισμένη εδώ και τρία χρόνια. Ζει με τον γιο της σε ένα μεγάλο διαμέρισμα. Ο γιος της είναι ένας δεκαεφτά χρόνων, μαγκάκος. Που η βασική του ασχολία έχτος τα μαθήματά του, είναι να παίζει την πούτσα του αρκετές φορές την μέρα. Και η αιτία είναι η όμορφη μάνα του, που την βλέπει να κυκλοφορεί μισόγυμνη μες στο σπίτι. Με την ωραία κορμάρα της. Φορώντας μόνο τα σέξι κυλοτάκια της, και ένα μικροσκοπικό σφιχτό μπλουζάκι. Όταν η μαμά του λείπει παίρνει τα φορεμένα κυλοτάκια της, από το καλάθι με τα άπλυτα. Τα μυρίζει, και μετά τα βάζει πάνω στην σηκωμένη ψωλή του. Την παίζει και χύνει πάνω στα σέξι κυλοτάκια της μαμάς του.

Η Νόρα βρήκε μια μέρα κάτω από το στρώμα του δύο κυλοτάκια της, και αμέσως κατάλαβε τι συνέβη με τα πολλά χαμένα κυλοτάκια της.
Σκέφτηκε τι να κάνει για αυτό. Ο γιος της ήθελε να την γαμήσι. Στην σκέψη αυτήν, ερεθίστηκε. Η Νόρα είχε πολύ καιρό να γαμηθεί, και το παραμικρό την φούντωνε. Και αυτή τα βράδια χάιδευε το μουνάκι της μόνη της, και φανταζόταν διάφορες ψωλές να της μπαίνουν μέσα.
Η σκέψη αυτή, όμως όλη μέρα την έκανε να αλλάζει κυλοτάκια το ένα πίσω από το άλλο, από τα πολλά υγρά που τρέχανε από το μουνάκι της.

Το βράδυ που πήγε στο δωμάτιο της, χάιδεψε το μουνάκι της με λύσσα. Αλλά η καύλα δεν έλεγε να κοπάσει. Έχυνε… έχυνε… και δεν χόρταινε. Σηκώθηκε και πήγε προς το δωμάτιο του γιου της. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και κρυφοκοίταξε να δει τι κάνει.
Ο γιος της έπαιζε την τεράστια ψωλή του. Στο άλλο του χέρι κρατούσε ένα από τα κυλοτάκια της, και το μύριζε. Η ψωλή του πέταξε το σπέρμα, αυτός έβαλε το κυλοτάκι της μαμάς του και το σπέρμα χύθηκε πάνω του. Παράλληλα φώναζε.
- Μαμά, μαμά!! Ααχ μαμά! Μαμαααααά!!! Το μουνάκι σου. Το όμορφο! Μαμάααα!

Η Νόρα γύρισε στο δωμάτιο της, εντελώς αναστατωμένη. Αυτό που είδε την τρέλανε. Ξανά έτριψε το μουνί της, έβαλε τα δάχτυλα της μέσα όσο πιο βαθιά μπορούσε, αλλά αυτό δεν έλεγε να την ηρεμήσει. Φώναξε τον γιο της.
- Νίκο έλα λίγο εδώ σε παρακαλώ.
Ο μικρός μπήκε στο δωμάτιο της.
- Τι είναι μαμά; Ρώτησε.
- Έλα να κοιμηθείς μαζί μου, είδα ένα άσχημο όνειρο.

Ο μικρός άλλο που δεν ήθελε. Όπως ήταν με το σλιπάκι του χώθηκε κάτω απ’ το σεντόνι της μάνας του. Αυτή, σκοπίμως του γύρισε την πλάτη. Ο μικρός κόλλησε επάνω της. Έβαλε δήθεν τυχαία το χέρι του στο γοφό της… Η Νόρα έκανε μια κίνηση και πήγε πιο κοντά του. Σχεδόν ακούμπησε με το κώλο της την ψωλή του. Το χέρι του Νίκου έπιασε το λάστιχο από το κυλοτάκι της, και άρχισε να παίζει με αυτό… έβαλε το ένα δάχτυλο του από κάτω, και σιγά σιγά το προχώρησε μέχρι τον κώλο της Νόρας. Το κράτησε εκεί και δήθεν αφηρημένα της χάιδευε το κωλομέρι της. Η Νόρα αφού κατάλαβε ότι δεν τον βόλευε να την χαϊδέψει έτσι γύρισε ανάσκελα. Το χέρι του Νίκου πήγε αμέσως στη κοιλιά της. Της χάιδεψε απαλά την κοιλιά. Το χέρι του προχώρησε πιο κάτω και έφτασε μέχρι το κυλοτάκι της. Έπαιξε λίγο με το λάστιχο, μετά έβαλε λίγο το δάχτυλο του από κάτω. Άγγιξε το τρίχωμα της μαμάς του. Το χάιδεψε απαλά.

Είδε ότι η μάνα του δεν αντέδρασε και έχωσε και το άλλο δάχτυλο του μες το κυλοτάκι της. Της χάιδευε το τρίχωμα απ’ το μουνάκι της. Τι ευτυχία για αυτόν! Η Νόρα δεν αντέδρασε… περίμενε με αγωνία την συνέχεια. Ο Νίκος μετά από λίγο έχωσε όλο το χέρι του μες το κιλοτάκι της. Η Νόρα στην κίνηση αυτή άνοιξε απαλά τα πόδια της. Το χέρι του γιου της έφτασε μέχρι το μουνάκι της… Το οποίο άρχισε να υγραίνεται. Ο Νίκος πιο τολμηρά της χάιδεψε το μουνάκι της. Το ένα του δάχτυλο χώθηκε μες στην σχισμή της. Της χάιδεψε το υγραμένο μουνί της… Της ακούμπησε την κλειτορίδα και ένας αναστεναγμός βγήκε απ’ τα χείλη της πανέμορφης γυναίκας. Αφού της χάιδεψε αρκετή ώρα την κλειτορίδα, της έχωσε το δάχτυλο μες στο μουνάκι της. Η Νόρα έβγαλε ένα παρατεταμένο ααααα από τα χείλη της. Το δάχτυλο της χώθηκε μέσα. Ο μικρός της μπαινόβγαζε το δάχτυλο, μες ατο μουνί της.

Δεν μιλούσε κανείς τους… Μόνο η βαριά ανάσα της Νόρας χαλούσε την ησυχία…
Ο Νίκος έπιασε με το χέρι του την σηκωμένη ψωλή του και την ακούμπησε στο κωλομέρι της μαμάς του. Η Νόρα έκανε μια κίνηση για να έχει πρόσβαση η ψωλή μες στα κωλομέρια της. Η ψωλή του γιου της, σκληρή σαν πέτρα, χώθηκε μες στα μπούτια της. Ο Νίκος την κούνησε στο ρυθμό που γαμησιού μες στα μπουτάκια της. Η Νόρα την έσφιγγε με τα μπουτάκια της. Ο Νίκος της σήκωσε λίγο την κυλότα της και έβαλε την ψωλή του από μέσα. Η σκληρή και μεγάλη ψωλή του γέμισε αμέσως απ’ τα υγρά της μάνας του, και γλιστρούσε μες ατα μουνόχειλα της. Η Νόρα τον καλοδέχτηκε μες ατα μουνόχειλα της, και άρχισε και αυτή να κουνάει το μουνάκι της, πάνω στην τεράστια και σκληρή ψωλή του γιου της. Ένα αχχ της ξέφυγε απ’ τα χείλη.
- Σου αρέσει μαμά; Της ψυθίρισε ο Νίκος.
Η Νόρα δεν απάντησε, παρά μόνο κουνούσε όλο και πιο γρήγορα το μουνάκι της πάνω στην ψωλή του. Ο Νίκος της κατέβασε το κυλοτάκι, το οποίο και αυτή με προθυμία το έβγαλε. Τώρα το όμορφο μουνάκι της, ήταν εκτεθειμένο και γυμνό, μπροστά στην τεράστια ψωλή του γιου της.
- Τι να το κάνω τώρα το όμορφο μουνάκι σου μαμά; Ρώτησε ο Νίκος.
Αυτή δεν του απάντησε.

Ο Νίκος, έπιασε με το χέρι του την ψωλή του και την έβαλε μες τα κωλομέρια της μαμάς του. Η ψωλή του ξανά χώθηκε μες ατα μουνόχειλα της. Το όμορφο μουνάκι της, ήταν γεμάτο υγρά, και η ψωλή του γλίστρησε μέσα τους.
- Σου μπήκε μέσα μαμά; Ρώτησε ο Νίκος.
- ¨Όχι. Δεν μπήκε. Του ψιθύρισε η Νόρα.
- Δεν θέλεις να τον πάρεις λίγο μέσα σου;
Η Νόρα δεν απάντησε.
- Να στον βάλω λίγο; Ξανά ρώτησε. Ενώ παράλληλα έκανε προσπάθεια να της το βάλει μέσα.
Η πανέμορφη Νόρα γύρισε προς το μέρος του.
- Τι θες να κάνω;
- Να, θέλω να σε χύσω.
- Που;
- Όπου θες εσύ.
- Θες να χύσεις πάνω στο μουνάκι μου; Μες τα μουνόχειλα;
- Ναι, πολύ!
- Πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό όμως.
- Τι;
- Να δώσεις ένα φιλάκι στο μουνάκι της μαμάς. Που έχει ανάψει.
- Ναι, αμέ.

Η πανέμορφη γυναίκα άνοιξε τα πόδια της. Ο μικρός έσκυψε και την φίλησε πάνω στα μουνόχειλα.
Έβαλε τα χέρια της και άνοιξε τα μουνόχειλα της.
- Να εδώ θέλω Νίκο μου. Είπε. Και του έδειξε την κλειτορίδα της.
Ο Νίκος, της την φίλησε απαλά. Μετά έβαλε την γλώσσα του και την έγλυψε. Η Νόρα του έπιασε το κεφάλι. Το κράτησε σφιχτά, επάνω στο μουνί της, και του είπε.
- Ναι μωρό μου! Έτσι! Εκεί! Ναι… έτσι… Ναι… ναι… γλύψε της μαμάς σου το μουνάκι να χύσει.
Ο Νίκος από το μεγάλο πάθος που είχε για το μουνάκι της όμορφης μαμάς του, της το ρουφούσε με μανία. Η Νόρα, έχυνε ασταμάτητα μες στο στόμα του.
- Ναι μωρό μου έτσι! Ναι! Ρούφατα! Ρούφα τα υγρά μου! Έτσι!!! Ναι! Ρούφα τα! Της μαμάς σου τα χύσια είναι… ρούφα τα…!!!
Η Νόρα έχυνε επανωτά μες στο στόμα του γιου της. Ο μικρός είχε χώσει μύτη και στόμα μες τα μουνόχειλα της μάνας του και την ρουφούσε με πάθος.
- Το γλυκό σου το μουνάκι… Της έλεγε μες στο παραμιλητό του. Το όμορφο και γλυκό μουνάκι σου μαμά. Θα στο φάω.
Και η Νόρα του απαντούσε. Καθώς κουνούσε το μουνί της πάνω κάτω.
- Ναι, φά’το μου, ναι. Δικό σου είναι. Σε αφήνω. Στο δίνω να το φας.
Η Νόρα αφού έχυσε πολλές φορές, τον σταμάτησε. Τον γύρισε ανάσκελα, και ανέβηκε και κάθισε απάνω στην ψωλή του, παίρνοντας την μες στα μουνόχειλα της, και άρχισε να κουνιέται απάνω στην ψωλή του.
- Τι θα την κάνω εγώ αυτή την μεγάλη ψωλή; Θα την κάνω να χύσει μες στα μουνόχειλα μου;
- Ναι μαμά μου, ναι! Κάν’ την.
- Ναι μωρό μου, έχεις την μαμάκα σου εσύ. Η μαμά ξέρει τι να την κάνει.

Το λεπτό της κορμί πήγαινε και ερχόταν πάνω στην ψωλή του. Του πήρε το πουτσοκέφαλο, μες στα μουνόχειλα της και τον έτριβε με το χέρι στην κλειτορίδα της. Η καύλα της έφτασε στο απροχώρητο. Για μια στιγμή έβαλε την ψωλή λίγο μες στο μουνάκι της. Τον ξανά έβγαλε, και τον έτριψε μες στα μουνόχειλα της. Η ψωλή ήταν μούσκεμα απ’ τα υγρά της. Μετά δεν άντεξε και ξανά πήρε το μισό πουτσοκέφαλο μες στο μουνάκι της… τον κράτησε εκεί αρκετή ώρα και τον έχυσε. Τρελαινόταν! Στο χύσι της επάνω, τον πήρε λίγο πιο βαθιά… και μετά άλλο λίγο… ώσπου της είχε χωθεί το μισό παλαμάρι του γιου της μέσα στο μουνί της.
- Μου μπήκε! Στον πήρα μέσα!!! Αναφώνησε. Τον έβαλες μες την μαμά σου! Και στο χύνω.
- Καλά έκανες μαμά. Πάρ’ τον! Πάρ’ τον κι άλλο. Χύσ’ τον.
- Μου μπαίνει… μου μπαίνει αγόρι μου! Μπήκε κι άλλο!!! Μου μπήκε όλος! Μου μπήκε μες το μουνάκι μου! Ααααχχ! Τον πήρα μέσα… στον πήρα μέσα μου μωρό μου… Μου τον έβαλες μέσα! Με γαμάς! Γαμάς το μουνί της μαμά σου! Στον πήρα όλων μέσα στην μουνάρα μου.
- Μου αρέσει μαμά. Χύσ’ τον.
- Ναι! Μου αρέσει! Και μένα αγάπη μου, και μένα μου αρέσει. Γάμα με. Γαμησέ με όσο θες τώρα που μου μπήκε. Μου τον έβαλες μέσα.
Η Νόρα ανεβοκατέβαινε πάνω στην ψωλή του με λύσσα…! Η μεγάλη του ψωλή έφτανε μέχρι την μήτρα της.
- Θα χύσω μαμά. Της είπε ο Νίκος.
- Χύσε, μωρό μου.
- Που, μέσα σου;
- Ναι, μέσα μου. Χύσε μέσα στο μουνί μου… της μαμάς σου το μουνί είναι εξάλλου. Χύσε να στα ρουφήξω όλα, μες το μουνάκι μου, που μου το γαμάς. Τα θέλω όλα μέσα.
Ο Νίκος άδειασε την ψωλή του μες το μουνάκι της μαμάς του. Η Νόρα τα δέχτηκε με ευχαριστήσει μέσα της.

Αφού τελείωσαν, η Νόρα ξάπλωσε δίπλα του.
- Ωραίο γαμήσι κάναμε! Είπε η Νόρα. Δεν έχω ξανά γαμηθεί έτσι. Παρασυρθήκαμε στην καύλα μας επάνω και γαμηθήκαμε.
- Ω μαμά πόσο το ήθελα. Μην έχεις τύψεις. Δεν πειράζει. Εμένα μου άρεσε.
- Πως καύλωσα εγώ έτσι, και σου έκατσα; Τον πήρα μέσα χωρίς να το καταλάβω. Πάνω στην καύλα μου. Σου πήρα και τα χύσια μέσα.
- Δηλαδή δεν θα μου ξανά κάτσεις; Εγώ έχω τρελαθεί στην μαλακία, για πάρτη σου.
- Το ξέρω που την έπαιζες για πάρτη μου. Και αυτό με καύλωσε τόσο πολλύ, και έγινε ότι έγινε.
Ο Νίκος άπλωσε το χέρι του, και χάιδεψε το όμορφο μουνάκι της. Η Νόρα άνοιξε τα πόδια της και αφέθηκε στο χάδι του.
- Δεν θα με αφήσεις πάλι; Την ρώτησε, παράλληλα.
- Τώρα θα σε αφήνω συνέχεια μωρό μου. Αφού με γάμησες ήδη. Να έρχεσαι στην μαμά, όταν σου σηκώνεται και να την γαμάς. Να βγάζεις της καύλες σου. Και να μην την παίζεις.
- Θα γαμάω το πιο όμορφο μουνάκι στο κόσμο!
- Σου ξανά σηκώθηκε;
- Παλούκι μου έγινε, για πάρτη σου.
- Θες να στον γλύψω;
- Όχι. Να τον χώσω μες το όμορφο μουνάκι σου θέλω.
- Καύλα μου, μεγάλη.
Τον αγκάλιασε, και τον φίλησε στο στόμα. Η γλώσσα της χώθηκε όλη μες το στόμα του.
- Έλα γάμησε με κι άλλο, του είπε. Δεν χορταίνω.
- Θα σε γαμάω όλη την νύχτα απόψε μαμά. Θα το κάνω το μουνάκι σου χωνί.
- Ναι μωρό μου ξέσχισε με, έλα.

Της ανέβηκε από πάνω, αυτή άνοιξε τα πόδια της, έπιασε την ψωλή του με το χέρι της και την οδήγησε μες το μουνί της. Η μεγάλη ψωλή του γιου της, της χώθηκε μέσα.
- Αααα!!! Φώναξε την ώρα που της έμπαινε. Με ξέσκισες! Μου ξέσχκισες το μουνάκι μου!Ααααχχχχ!!! Με την μεγάλη σου ψωλή! Μωρό μου! Ααα! Ααα! Αααχ! Αααα! Πες μου τι της κάνεις της μαμάς.
- Της το χώνω στο όμορφο μουνάκι της.
- Ναι, ναι!!! Γάμα με! Γάμα μωρό μου το μουνάκι μου, τώρα που σου κάθομαι. Που σε αφήνω να μου την βάλλεις μέσα! Αχχ! Αχ! Αχ! Αχχ! Και να μου χύσεις μέσα. Τα θέλω μέσα μου τα χύσια σου. Αααχ να στα ρουφήξω μέσα μου! Αααχ χύσε… Χύσε με μέσα! Όλα… αχχ ναι! Ναι έτσι! Ναι χύσε! Στα παίρνω! Ααααχ χύσε! Χύσε μου μέσα. Πια γαμάς τώρα;
- Την μαμά μου, με το ποιο όμορφο μουνάκι. Για να μην το γαμήσει άλλος.
- Ναι μωρό μου μόνο εσύ θα μου το γαμάς. Να μην ζηλεύεις αν με γαμάνε άλλοι. Εγώ μόνο σε σένα θα κάθομαι. Να μου τον χώνεις βαθιά μέσα στο μουνί μου. Το αγαπάς το μουνάκι μου;
- Ναι μαμά πολύ!
- Να το αγαπάς, για να μου το γαμάς...