Γαμιάς γιος

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Επιτέλους διακοπές. Κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο και κατεβήκαμε με τον γιο μου, για το πρώτο μας μπάνιο. Ξάπλωσα στην παραλία, και ζήτησα από τον γιο μου να μου βάλει κρέμα στην πλάτη. Η υγρή κρέμα χύθηκε στην πλάτη μου. Τα χέρια του Άκη του γιου μου, την πασάλειψαν. Τα χέρια του προχώρησαν και επάνω στα μπούτια μου, αυτό μου άρεσε, με ερέθιζε. Με χάιδευε απαλά, γύρισα και τον κοίταξα, είδα την ψωλή του να διαγράφεται από μέσα από το μαγιό του τεράστια. Αυτό με ερέθισε ακόμη περισσότερο. Τον άφησα να μου βάλει κρέμα και στην κοιλιά. Χάιδεψε την κοιλιά μου, και μετά προχώρησε πάλη στα μπούτια μου. Έβαλε το χέρι του πολύ ψηλά στο μηρό μου. Εγώ αφέθηκα. Δάγκωσα τα χείλη μου. Μου άρεσε. Άνοιξα κι άλλο τα πόδια μου περισσότερο.
Λίγο ο καυτός ήλιος λίγο το χάδι του, με έκαναν να μην έχω αναστολές. Μετά από λίγο με άφησε, και μπήκε μες την θάλασσα να κρύψει της σηκωμάρες του. Τον ακολούθησα, του πέταξα νερό, μου έριξε και αυτός. Αρχίσαμε το παιχνίδι. Σε κάποια φάση τον αγκάλιασα, με αγκάλιασε και αυτός. Αισθάνθηκα την σηκωμένη του ψωλή να ακουμπά πάνω μου. Το στομάχι μου σφίχτηκε. Με μία παρορμητική κίνηση την πίεσα περισσότερο με το μουνί μου. Το παιχνίδι μας έγινε πιο τολμηρό. Με φίλησε στο λαιμό. Εγώ αφέθηκα απάνω του. Η ψωλή του πίεζε τώρα περισσότερο το μουνί μου. Τον αγκάλιασα με τα πόδια μου και σφίχτηκα κι άλλο απάνω του. Δήθεν όπως παίζαμε το χέρι μου ακούμπησε την ψωλή του πάνω απ το μαγιό. Κόκαλο την είχε ο μικρός. Το μανάρι μου θέλει να γαμήσει. Σκέφτηκα. Στην καύλα του απάνω, γαμάει ακόμη και μένα. Το μαναράκι μου, δεν θα τον αφήσει έτσι η μαμά. Αυτό με καύλωνε.
Του είπα, να φύγουμε. Πήγαμε στο ξενοδοχείο. Με το μαγιό όπως ήμουν ξάπλωσα στο κρεβάτι.

- Φέρε μου ένα κιλοτάκι, από την βαλίτσα. Του είπα.

Τον είδα ότι παραξενεύτηκε, αλά άνοιξε την βαλίτσα, έψαξε, και μου έφερε το κόκκινο σεξ κιλοτάκι μου. Η ψωλή του διαγραφόταν από το μαγιό του καθαρά ότι ήταν σηκωμένη. Έβγαλα μπροστά του το μαγιό μου και φόρεσα το κιλοτάκι μου. Η αντίδραση του ήταν να κάνει πως κοιτά αλλού.
Του ζήτησα να μου βάλει λάδι στο κορμί μου. Ανέβηκε στο κρεβάτι, έχυσε λάδι απ το μπουκάλι στην κοιλιά μου, και άρχισε να την πασαλείβει.

- Πολύ γυμνασμένη κοιλιά έχεις μαμά. Μου είπε.

- Σου αρέσει; Ρώτησα.

- Ναι πολύ.

Το χέρι του έφτασε μέχρι την άκρη της κιλότας μου, επέμενε σε αυτό το σημείο. Πεταγόταν κάποιες τρίχες απ το μουνάκι μου έξω απ το μικροσκοπικό κιλοτάκι. Της χάιδεψε απαλά. Προχώρησε στο μηρό μου. Άνοιξα τα πόδια μου. Με χάιδευε ανάμεσα στα πόδια μου λίγο κάτω απ το μουνί μου. Το χέρι του κάποια στιγμή δήθεν τυχαία ακούμπησε το μουνί μου. Τα πρώτα μου υγρά άρχισαν να τρέχουν. Μετά από λίγο το ξανά κάνε. Και πάλι, και πάλι... Δεν αντέδρασα, όπως ήταν το σωστό και πρέπων. Ήθελε το μωρό μου να γαμήσει. Αλλά και εγώ, καυλωμένη ήμουν. Δεν θα έλεγα όχι στην ψωλάρα του, να μου μπει λίγο μέσα. Είχα να γαμηθώ ένα χρόνο περίπου, και οι καύλες μου είχαν φτάσει στο αμήν.

- Τι απαλό δέρμα έχεις μαμά! Μου είπε.

- Αν σου αρέσει φίλησε το. Του είπα γελαστά.

Έσκυψε και με φίλησε, στο μηρό μου. Με το φιλί του ένας πίδακας από υγρά χύθηκε απ το μουνί μου. Με ξανά φίλησε ανάμεσα στα πόδια μου κάτω απ το μουνάκι μου ξανά και ξανά. Σήκωσα τα πόδια μου, να μπορεί να με φιλά καλύτερα. Σε κάποια φάση με φίλησε πάνω στην κιλότα μου, μετά από λίγο με ξανά φίλησε. Μου άρεσε, καύλωνα... Έβαλα τα πόδια μου στον ώμο του. Μου δάγκωσε το μουνάκι πάνω απ την κιλότα. Μετά εγώ κούνησα το μουνί μου προς το στόμα του. Το ξανά δάγκωσε, ποίο τολμηρά τώρα. Ξάπλωσε ανάμεσα στα πόδια μου και μου έγλυφε το μουνί πάνω απ την κιλότα μου. Εγώ το κουνούσα πάνω κάτω. Τη ωραίο πράμα να σου γλύφει το μουνάκι ο ίδιος σου ο γιος. Με τρέλαινε. Όλο και ποίο γρήγορα κουνούσα το μουνάκι μου.

- Τι μου κάνεις μωρό μου;;; Τον ρώτησα.

- Ω μανούλα!! Τη όμορφη είσαι εδώ! Μου είπε παθιασμένα.

- Σου αρέσει το μουνάκι της μαμάς:

- Ναι! Με τρελαίνει!!

- Θες να τι δεις λίγο;

- Ναι...
Με το χέρι μου αναμέρισα την κιλότα μου, και άφησα το μουνάκι μου εκτεταμένο μπροστά στα έκπληκτα μάτια του και το λαίμαργο στόμα του. Έχωσε αμέσως την γλώσσα του μες τα μουνόχειλα μου, και σαν έμπειρος γαμιάς έγλυφε. Τρελάθηκα. Κραυγές άρχισαν να βγαίνουν απ το στόμα μου. Με ρούφηξε. Όλα μου τα υγρά χυθήκαν μες το στόμα του.
Μου κατέβασε το κιλοτάκι. Δεν έφερα καμία αντίρρηση, παρά μόνο τον βοήθησα να μου το βγάλει.

- Βγάλτο μου αγάπη μου. Του είπα.

Μετά μου το χάιδεψε με το χέρι του. Και γω με την σειρά μου, του κατέβασα το μαγιό, και χάιδεψα την μεγάλη του ψωλή. Τον ξάπλωσα στο κρεβάτι, και του την φίλησα.
Μετά την έβαλα λίγο μες το στόμα μου.
Δεν άντεχα... η καύλα μου ήταν τρομερή! Δεν μπορούσα να αντισταθώ... του την πήρα τσιμπούκι. Την έγλυψα με πάθος. Τα υγρά απ' το μουνάκι μου τρέχαν σαν βρύση.

- Ω μαμά μου γλυκιά. Τι μου κάνεις; Έλεγε....

- Σσσς... του του είπα.

- Πάρ' τον μου και λίγο μέσα στο μουνάκι σου. Μου είπε.

- Θες μωρό μου να με γαμήσεις λίγο; Ρώτησα.

- Εσύ δεν θέλεις;

- Έλα να μου το βάλεις. Απάντησα.

Μου σήκωσε το ένα πόδι, και μου τον έβαλε μέσα. Τον δέχτηκα μέσα μου σαν λύτρωση. Τα τοιχώματα του μουνιού μου άνοιξαν στα δύο, απ' το βίαιο μπάσιμο του. Αφέθηκα στο γαμήσι του. Με γαμούσε βίαια με πάθος. Μου άρεσε.

- Πάρτον, πάρτον. Μου έλεγε.

- Στον παίρνω. Απαντούσα.

- Σε γαμάω τώρα.

- Ναι αγόρι μου, με γαμάς. Γάμα με. Σου κάθομαι να με γαμήσεις. Γάμα με. Ψωλαρά μου. Στον έχω πάρει μες το μουνάκι μου και με γαμάς.

- Σου αρέσει; Που σε γαμάω; Ε; κι ας είσαι η μαμά μου. Την ήθελες πολύ την ψωλή μου μες το μουνάκι σου;

- Πολύ ψωλαρά μου. Πολλή. Καύλωσα που την ακούμπησες πάνω μου στην παραλία. Και σου κάνα κόλπα για να με γαμήσεις. Αχχ μωρό μου πεθαίνει η μαμά σου, που της έχεις την ψωλή σου, μες το μουνάκι της. Θέλω να με γαμάς πάντα. Να την γαμάς μόνος σου την μαμά σου, μόνο εσύ, να μην στην γαμούν άλλοι. Καύλα μου. Να με ξεσκίζεις θέλω.

- Καυλιάρα μαμά. Με το μουνάκι σου το όμορφο. Που θες να σε γαμάω.

Τον κουνούσε με τέχνη μέσα έξω στο μουνί μου. Μου άρεσε εκείνη την ώρα να του μιλάω και να του λέω.

- Γάμαμε άντρα μου. Γάμα το μουνάκι της μαμάς σου. Θέλει πολύ να γαμηθεί η μανούλα σου γάματην. Γάμα της το μουνάκι που όλο χύνει. Η ψωλή του μου μπαινόβγαινε μέσα μου.

- Να σου χύσω μέσα; Με ρώτησε.

- Ναι μωρό μου μέσα χύσε μου, ναι. Να στα πάρω μέσα μου. Τα γλυκά τα χύσεια σου. Να μην τα χύσεις έξω. Να χύσεις μες το μουνάκι μου. Που στο δίνω και μου το γαμάς.

Το σπέρμα του, πλημμύρισε μέσα μου.........