Ο γιος μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Η σκηνή που έβλεπα, στην αρχή με σοκάρισε. Είδα τον γιο μου να παίζει την ψωλή του. Είχε μια τεράστια ψωλή. Είχε ένα κιλοτάκι μου στο χέρι του και το έβαζε πάνω στην ψωλή του. Πήγα στο δωμάτιο μου ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και σκεφτόμουνα τη φάση. Μα, το κιλοτάκι μου; Έλεγα πως μπόρεσε; Της μαμάς του το κιλοτάκι; Εντάξει να τον παίζει, αλλά να χαϊδεύει την ψωλή του με το κιλοτάκι μου; Έφερνα συνέχεια την εικόνα αυτή στο νου μου. Το χέρι μου αυθόρμητα χάιδεψε το βυζί μου. Αφέθηκα στο χάδι μου, με την εικόνα της τεράστιας ψωλής του στο μυαλό μου και  καύλωσα. Αφού είχε το κιλοτάκι μου, σκέφτηκα, να θέλει να με γαμήσει άραγε; Έχει οιδιπόδειο μαζί μου;

Συνέχισα και χαϊδευόμουν…. Έβαλα το δάχτυλο μου μες το μουνί μου. Μετά και το άλλο… κι άλλο… και δεν χόρταινα! Η καύλα με είχε συνεπάρει! Έχυνα και ξαναέχυνα. Δεν χόρταινα.  Τελικά σταμάτησα. Δεν μπορούσα άλλο. Έπρεπε να βρω άντρα να γαμηθώ. Ποιόν; Κανέναν δεν γούσταρα αυτή τη στιγμή. Γούσταρα κάτι ανώμαλο, κάτι άκρα ερεθιστικό. Μόνο με τον γιο μου θα έσβηνε η καύλα μου. Αυτός ήταν και η αιτία εξάλλου. Φόρεσα το baby doll μου, μπήκα κάτω από το σεντόνι και τον φώναξα. Μπήκε μες στο δωμάτιο μου φορώντας μόνο το σλιπάκι του.

- Θέλω να κοιμηθείς μαζί μου απόψε που λείπει ο πατέρας σου, φοβάμαι μόνη μου.

Ξάπλωσε δίπλα μου. Του γύρισα τα οπίσθια μου, αλλά παράλληλα φρόντισα να τα τουρλώσω προς το μέρος του.

- Πάρε με αγκαλιά αγάπη μου. Του είπα.

Ήρθε κοντά μου και με αγκάλιασε. Αισθάνθηκα την ψωλή του να ακουμπάει στον τουρλωμένο κώλο μου. Ρίγησα. Προσπάθησα να καταλάβω αν την είχε σηκωμένη, κουνήθηκα λίγο. Ναι σηκωμένη πρέπει να την είχε. Περίμενα… Μετά από λίγο η σηκωμένη ψωλή του ακούμπησε πιο φανερά τα τουρλωμένα κωλομέρια μου. Το χέρι του ακούμπησε στον γοφό μου και το χάιδεψε. Περίμενα… Έσφιξε ελαφρά την ψωλή του στον κώλο μου. Μετά από λίγο την έσφιξε μες στα κωλομέρια μου. Τον δέχτηκα με ρίγη να χώνεται ο πουτσοκέφαλος μες στα κωλομέρεια μου. Δεν κουνήθηκα…

Μου τον πίεσε περισσότερο. Τον κούνησε απαλά στο ρυθμό του γαμησιού. Τον έβγαλε για λίγο και κατέβασε το σλίπ του. Μου τον έβαλε γυμνό μες στα μπούτια μου. Δεν του είπα τίποτε και έτσι πήρε θάρρος και άρχισε να τον κουνάει ελαφρώς ρυθμικά. Μετά από λίγο σήκωσε το λάστιχο από το κιλοτάκι μου και τον έβαλε από μέσα. Η ψωλή του ακούμπησε το μουνί μου. Τα μουνόχειλα μου άνοιξαν στην πίεση της ψωλής και τον δέχτηκαν μέσα. Από τα υγρά που μου έτρεχαν, γλιστρούσε η ψωλή του μες στα μουνόχειλα μου. Τον άφησα. Σήκωσα κιόλας το πόδι μου για να έχει καλύτερη πρόσβαση. Τον κουνούσε μες τα μουνόχειλά μου, τα οποία ήταν γεμάτα υγρά από την πολύ καύλα που είχα.

Ξαφνικά, τον ένιωσα να χύνει μες στα μουνόχειλά μου. Η σπασμοί της ψωλής του μεταδιδόταν σαν ηλεκτρικό ρεύμα στο μουνί μου!!! Το χύσι του ζεστό σαν κρέμα μου πασάλειψε μέσα τα μουνόχειλα. Η ψωλή του άδειαζε… και άδειαζε…. Ο τελευταίος του σπασμός, ήταν ο πιο έντονος. Έσφιξε με δύναμη την ψωλή μες στα μουνόχειλα μου. Εγώ του έκανα τέτοια κίνηση με το μουνί μου, που τον στράγγιξα όλον. Αφού έχυσε, τραβήχτηκε μακριά μου. Εγώ έβγαλα το κιλοτάκι μου και σκούπισα το μουνί μου από τα χύσια του τα οποία είχαν γεμίσει τα μουνόχειλα μου.

- Μου το γέμισες με χύσια. Του είπα.

- Καλά έκανες και με άφησες. Έβγαλα της καύλες μου για σένα που με έχεις τρελάνει με την ομορφιά σου και που κυκλοφορείς μισόγυμνη μες το σπίτι. Είπε.

- Το ξέρω μωρό μου, ότι σε καυλώνει η μανούλα και έπρεπε να σε ξεκαυλώσω, για αυτό σε άφησα να βγάλεις τις καύλες σου, απόψε που λείπει ο πατέρας σου. Ξέρω ότι το παίζεις πάνω στα κιλοτάκια μου.

Του έπιασα την πεσμένη ψωλή του και την χάιδεψα.

- Δεν θέλεις άλλο τώρα; Τον ρώτησα. Δεν θες να μου τον βάλεις και λίγο μέσα να ξεκαυλώσεις περισσότερο; Μέσα στην μαμά;

- Θα με αφήσεις να στον βάλω μέσα;

- Θέλω να βγάλεις τις καύλες με το μουνάκι μου, που σε τρελαίνει. Κάν’ το μου ότι θέλεις.

Έβαλε το χέρι του και μου χάιδεψε το μουνί μου. Εγώ τον άφησα και άνοιξα τα πόδια μου. Το δάχτυλο του μπήκε μες στο μουνί μου. Το έβγαλε και το έγλειψε.

- Θα το φάω το μουνάκι σου! Μου είπε.

Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να μου το γλείφει. Εγώ έβαλα τα χέρια μου και άνοιξα τα μουνόχειλα μου και κουνούσα τους γοφούς μου πάνω κάτω. Έβαλε τη γλώσσα του μέσα και μου το ρούφηξε. Έχυνα συνέχεια μες στο στόμα του και του έλεγα:

- Ρούφα τα μωρό μου! Ρούφα τα! Της μαμάς σου τα χύσια είναι… ρούφα τα! Μη σιχαίνεσαι απ’ το μουνάκι της μαμάς σου.

- Όχι μαμά! Το αγαπάω το μουνάκι σου… δεν σιχαίνομαι. Τα πίνω τα χύσια του μουνιού σου.

Μου το έγλειψε καλά καλά… έχυσα πολλές φορές μες το στόμα του. Τώρα ήθελα να μου βάλει την ψωλή του μέσα να την χύσω και αυτή. Να με γαμήσει.

- Γάμησέ με τώρα! Του είπα. Ξέσχισε το μουνί της μαμάς! Γάμα αγάπη μου λίγο την μαμά σου.

- Θέλεις να σε γαμήσω αλήθεια ή το κάνεις για μένα;

- Βάλ’ τον μου, βάλ’ τον μέσα να με γαμήσεις. Θέλω πολύ! Βάλ’ τον στο μουνί μου να στο πάρω μέσα!

Σήκωσα τα πόδια μου και τα έβαλα στον ώμο του. Αυτός έπιασε την μεγάλη του ψωλή και την ακούμπησε στο μουνί μου. Μου τον έτριψε λίγο μες στα υγρά μου μουνόχειλα και μετά τον έσπρωξε με δύναμη και μου μπήκε όλος μέσα.

- Αχ μαμά μου, το μουνάκι σου!!! Αναφώνησε. Στον έχωσα, επιτέλους!!!

Το γεμάτο υγρά μουνί μου, άνοιξε και δέχτηκε την μεγάλη ψωλή του, με ευχαρίστηση. Ο παροδικός πόνος μετατράπηκε σε ηδονή. Δεν είχα πάρει μέσα μου πιο μεγάλη ψωλή. Τον φίλησα στο στόμα, χώνοντας την γλώσσα βαθειά μέσα.

- Μωρό μου, με ξέσχισες!!! Του είπα.

Τον αγκάλιασα με τα πόδια μου καθώς με γαμούσε. Και του έλεγα παραληρώντας.

- Έτσι μωρό μου!!! Γάμα μου το μουνί! Ξέσχισε το μου!!!!! Σε αφήνω να μου το γαμήσεις! Στο δίνω.

- Το λαχταρούσα το όμορφο μουνάκι σου μαμά.

- Γάμα το! Αφού το ήθελες τόσο πολύ, της μαμάς σου το μουνί…. Κάν’ το δικό σου.

- Μαμά μου όμορφη.

- Μόνο την μαμά, σου αρέσει να γαμάς ε;

- Ναι! Καμία άλλη. Είσαι η ομορφότερη απ’ όλες!

Όσο λέγαμε αυτά με γαμούσε βίαια. Μετά μου έβγαλε την ψωλή του από μέσα και μου την έβαλε στα βυζιά. Εγώ τα κράτησα να πασαλείψει την ψωλή του απάνω. Μου την έβαλε ανάμεσα στα βυζιά και τα γάμησε. Η μεγάλη ψωλή του πηγαινοερχόταν μες στα βυζιά μου, που τα κρατούσα να τα γαμήσει. Ο πουτσοκέφαλος του έφτανε μέχρι το στόμα μου, το οποίο του το έγλειφα. Μετά μου έβαλε την ψωλή στο στόμα και του την ρούφηξα. Την έγλειψα με πάθος.

- Πού αλλού την θέλεις; Ρώτησε.

- Μέσα στο μουνί. Απάντησα.

- Δεν το θες λίγο στον όμορφο κωλαράκο σου;

- Όχι! Δεν το έχω ξανά κάνει από εκεί.

- Δεν στον έβαλε ποτέ κανείς από κει;

- Κανείς. Δεν καθόμουν.

- Λίγο… μόνο λίγο…

- Θα με πονέσεις!

- Το θέλω πολύ!

- Μόνο για χάρη σου.

Του γύρισα τον κώλο μου. Ήρθε από πίσω μου, έπιασε με το χέρι του την ψωλή του, την ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα μου και την πίεσε να μου μπει. Τον αισθάνθηκα να μου μπαίνει… πόνεσα και αμέσως τραβήχτηκα.

- Όχι! Δεν θέλω! Του είπα. Πονάω! Βάλ’ τον μου στο μουνί.

Τον γύρισα ανάσκελα και του ανέβηκα από πάνω. Κάθισα επάνω στην ψωλή του και μου χώθηκε όλη μέσα.

- Τι θα την κάνει η μαμά τώρα την ψωλή σου; Θα την πάρει στο μουνάκι της; Να την χύσει;

- Ω! Μαμά! Σε γαμάω επιτέλους!!! Μου την έχεις μες το μουνάκι σου το όμορφο!

- Γάμα με όσο θες μωρό μου! Δικιά σου είμαι τώρα...

- Θα χύσω τώρα μαμά. Να σου χύσω μέσα;

- Θες να μου χύσεις μέσα; Στην μαμά;

- Ναι πολύ!

- Χύσε…!!!

Το σπέρμα του χύθηκε μέσα μου. Έσφιγγα το μουνί μου σε κάθε δόνηση της ψωλής του. Του ρούφηξα όλα του τα χύσια μες το μουνάκι μου. Την άλλη μέρα, έστρωνα το τραπέζι για να φάμε. Ήρθε από πίσω μου σήκωσε το νυχτικό μου και όπως δεν φορούσα κιλοτάκι μου την έχωσε μέσα. Το μουνί μου άνοιξε για να δεχτεί τον πούτσο του. Του στήθηκα πάνω στο τραπέζι κάνοντας τούρλα το μουνί μου. Με γάμησε εκεί στα όρθια. Όταν κόντευε να χύσει το κατάλαβα. Έβγαλα έξω από το μουνί μου την ψωλή του και γονατίζοντας του την πήρα στο στόμα. Το σπέρμα του, για πρώτη φορά στην ζωή μου το άφησα και χύθηκε όλο μες στο στόμα μου. Το απόγευμα ήρθε ο άντρας μου. Κάτσαμε και φάγαμε όλοι μαζί. Στο τραπέζι κρυφο-γελούσαμε,… ο άντρας μου μας είδε...

- Τι συμβαίνει με σας τους δυο; Ρώτησε.

Δεν του απαντήσαμε. Το βράδυ ο άντρας μου, δεν έδειξε διάθεση να θέλει να με γαμήσει. Έτσι και εγώ μόλις τον άκουσα να ροχαλίζει, σηκώθηκα και πήγα στο δωμάτιο του γιου μου.
Το μωρό μου με περίμενε. Είχε την ψωλή του σηκωμένη και μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου είπε:

- Σε περίμενα. Κοίτα τι σου έχω. Και μου έδειξε την σηκωμένη ψωλή του.

- Ναι μωρό μου! Θα στον περιποιηθεί τώρα η μανούλα. Του είπα.

Έσκυψα από πάνω του και του την πήρα στο στόμα. Αφού του την έγλειψα καλά καλά ανέβηκα στο κρεβάτι και τον αγκάλιασα.

- Πού θα της την βάλεις της μαμάς τώρα; Τον ρώτησα.

- Θα δεις…

Με γύρισε μπρούμυτα, ανέβηκε πάνω μου και μου έβαλε την ψωλή μες στα κωλομέρια μου. Την έτριψε εκεί και μου είπε:

- Τι όμορφη γυναίκα είσαι! Τι ωραίο σώμα έχεις! Τι ωραία γυναίκα γαμάω!!!

Παράλληλα, την έχωνε μες στο μουνάκι μου.

- Ω μωρό μου! Του είπα όταν ένιωσα πως μου έμπαινε μέσα. Γάμα το μουνάκι της όμορφης μαμάς σου που τόσο πολύ αγαπάς.

Με γαμούσε βίαια. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω.

- Σσστ…. μου είπε. Θα μας ακούσει ο μπαμπάς.

Με γαμούσε δυο ώρες συνέχεια. Έχυνε μέσα μου (εγώ τον άφηνα) και συνέχιζε να με γαμάει ξανά. Είχε γεμίσει το μουνί μου από τα χύσια του. Έχυσε μέσα μου πέντε φορές. Με γύριζε από δω, με γύριζε από 'κει  και με γαμούσε. Εγώ του καθόμουν όπως και να μου τον έβαζε. Αλλά ήθελα συνέχεια να τον ακούω να λέει ότι γαμάει την όμορφη μαμά του.

- Πες μου αγάπη μου, ποια σου κάθεται και την γαμάς εσύ;

- Η μαμά μου! Η όμορφη μαμά μου! Μου απαντούσε.

- Πού στον έχει πάρει η μαμά αγόρι μου;

- Στο μουνάκι της το όμορφο που δεν το χορταίνω…

- Ναι! Στο παίρνει η μαμά στο μουνάκι της. Με ξεσκίζεις!!!

- Δεν πειράζει… θα σου περάσει… άσε με στο γαμάω τώρα. Δεν σου αρέσει;

- Αφού σε αφήνω, μου αρέσει. Γάμα με!!!

- Να στο βάλω και από πίσω λίγο;

- Την έχεις πολύ μεγάλη… θα με πονέσεις. Απάντησα.

- Έλα μαμά!

- Σιγά σιγά θα μου την βάλεις όμως. Έτσι;

Γύρισα μπρούμυτα. Κάθισε πάνω μου και μου άνοιξε τα κωλομέρια. Έπιασε την μεγάλη του ψωλή, την ακούμπησε στον κώλο μου και μου έβαλε λίγο το πουτσοκέφαλο… ψιλοπόνεσα αλλά, δεν του είπα τίποτε. Αφού ήθελε το παιδί να γαμήσει το κωλαράκι της μαμάς. Έβαλα εγώ τα χέρια μου και κράτησα τα κωλομέρια μου ανοιχτά. Έσπρωξε και μου έβαλε όλο το πουτσοκέφαλο μέσα.

- Πονάω! Του είπα.

- Μην σφίγγεσαι. Απάντησε.

- Όχι άλλο! Φτάνει!

Κουνούσε την ψωλή του και σιγά σιγά μου την έβαζε όλο και πιο βαθιά μες στον κώλο. Ο αρχικός πόνος υποχώρησε και άρχισε να μου αρέσει, που μου πήρε την παρθενιά ο γιος μου απ’ τον κώλο. Μου τον έχωσε βαθιά μέσα και με γαμούσε απαλά.

- Ω γλυκιά μου μαμά. Έλεγε παράλληλα καθώς με γαμούσε.