Είμαι ερωτευμένος ακόμη με την ξαδέλφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Πάνε δέκα χρόνια από τότε... ήμουν 30 ετών… ελεύθερος…

Τότε κατέβηκα στο χωριό για καλοκαίρι. Εκεί ήταν και η πρώτη μου ξαδέλφη, μια κοπέλα 23 ετών πολύ όμορφη! Πάντα μου άρεσε σαν γυναίκα, αλλά ποτέ δεν είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον, ούτε εκείνη είχε δείξει κάποιο ενδιαφέρον.

Τις πρώτες ημέρες, παρ’ ότι μέναμε συχνά μόνοι στο σπίτι, δεν δίσταζε να δοκιμάζει ρούχα μπροστά μου, προκειμένου να βγούμε, να αφήνει ανοιχτά κάποια φερμουάρ από φούστες, να με ρωτάει εάν φαίνεται το κιλοτάκι της μέσα από την φούστα της…
Είχε κάτι κιλοτάκι, το ένα ωραιότερο από το άλλο!

Εν τω μεταξύ, όταν γινόταν αυτό, ήθελα να την βουτήξω και να την σκίσω, αλλά από την άλλη, σκεφτόμουν μήπως αυτά τα έκανε με το θάρρος, και βρω κανέναν μπελά.
Ένα βράδυ λοιπόν, καθώς δεν υπήρχε όρεξη για βόλτα, παραμείναμε στο σπίτι μόνοι μας. Εκείνο το βράδυ φορούσε ένα κολλητό μπλουζάκι και ένα τζιν σορτσάκι. Πιάσαμε την κουβέντα... αρχίσαμε φιλικά… εάν έχουμε σχέσεις… στην συνέχεια, όσο προχωρούσαμε, η κουβέντα πήγαινε στο σεξουαλικό και όλο σοβάρευε. Κάποια στιγμή, η συζήτηση έφτασε στα εσώρουχα. Τι χρώματα της αρέσουν.
Γύρισα λοιπόν αμέσως και την ρώτησα:

-Τι εσώρουχο φοράς τώρα;
-Μαύρο! Μου απάντησε χωρίς να το σκεφτεί καθόλου.
-Ψέματα λες! Της είπα
-Αλήθεια! Μου λέει.
-Να δω λίγο… της λέω

Πράγματι σηκώνεται επάνω, ξεκουμπώνει το σορτσάκι της ψηλά, κατεβάζει λίγο το φερμουάρ και φάνηκε το μαύρο κιλοτάκι της.
Ήταν με δαντέλα ψηλά.

-Είδες που σου έλεγα αλήθεια;

Εν τω μεταξύ, εγώ είχα τρελαθεί, αλλά πάλι φοβόμουν...
Μετά από δυο ημέρες, είχαμε βγει σε ένα κλαμπ και τα ήπιαμε λίγο παραπάνω. Φορούσε μια ωραία κοντή φούστα, και από επάνω ένα ωραίο πουκάμισο. Όταν φτάσαμε σπίτι, ήμασταν πάλι μόνοι μας…

-Πάω τουαλέτα! Μου φώναξε. Έλα να με βοηθήσεις.

Μπήκαμε μέσα, κατέβασε την φούστα της και έμεινε με το κιλοτάκι της, Ένα ωραίο άσπρο κιλοτάκι σχεδόν στρινγκάκι…

-Τι θα έλεγες, μου λέει γελώντας, να ουρήσω μέσα από το κιλοτάκι;

Εκείνη την ώρα, νόμιζα ότι η καρδιά μου θα ξεκολλήσει!
Πράγματι! Έκατσε στην λεκάνη, ώσπου το λευκό κυλοτάκι άρχισε να μουσκεύει… να μουσκεύει… να μουσκεύει.
Την έπιασα από τις μασχάλες, την σήκωσα επάνω, πέρασα τα χέρια μου πίσω από την πλάτη της και άρχισα να της κατεβάζω το κιλοτάκι της. Βρέθηκε γυμνή μπροστά μου με ξεκούμπωτο το πουκάμισο της.
Άρχισα να την φιλάω στο μάγουλο πρώτα… στο αυτί… μετά στο λαιμό… στο στήθος… στην κοιλιά… και μετά στο επίμαχο σημείο. Εκείνη δεν αντιστάθηκε… έδειξε κάτι που το περίμενε από καιρό...

Συνέχισα να την φιλάω στο μουνάκι της, και παντού...
Όταν ένοιωσα ότι ήταν έτοιμη, την έπιασα από το χέρι και πήγαμε στο κρεβάτι. Της το έβαλα στο μουνάκι της… άρχισε να αναστενάζει… ύστερα γύρισε και τον έβαλα και από πίσω. Περάσαμε έτσι μέχρι τα ξημερώματα σχεδόν… ύστερα αποκοιμηθήκαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου…
Παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ αυτό το όνειρο...

Έπειτα από ημέρες, επιστρέψαμε και οι δυο στην Αθήνα, όπου για κάποιο διάστημα κυκλοφορούσαμε σαν ζευγάρι. Κάναμε έρωτα όσες φορές συναντιόμασταν.

Ύστερα από ένα περίπου χρόνο χωρίσαμε… ο κάθε ένας γνώρισε έναν άλλο άνθρωπο και όλα έμειναν μια γλυκιά ανάμνηση…