Καλοκαιρινές διακοπές με τον αδελφό μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έχω γράψει άλλες δυο ιστορίες μου με τον αδελφό μου. Είμαι η Τόνια 24 χρονών, 1.70 ύψος, 54 κιλά, νούμερο 2 στήθος, γυμνασμένη, με ένα εκπληκτικό τουρλωτό κωλαράκι.

Μετά την περιπέτεια στην Αμερική με τον αδελφό μου, ήρθε το καλοκαίρι και μαζί και ο αδελφός μου από την Αμερική όπου σπουδάζει. Είπαμε να πάμε διακοπές σε ένα ήσυχο νησί και διαλέξαμε την Σκιάθο. Φτάσαμε στο νησί, πήγαμε στο δωμάτιο μας και την ώρα που τακτοποιούμασταν, γυρίζω και του λέω:

-    «Από το πλοίο είμαι αναμμένη για σένα…»

-    «Ακόμα ρε μικρούλι με θες;», μου λέει.

-    «Σαν τρελή!», του απαντώ και τον γλωσσοφιλάω.

Άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο λαιμό, χωρίς καμιά αντίσταση από μένα. Μου έβγαλε το τιραντάκι που φορούσα και άρχισε να με φιλάει στο στήθος μου, ενώ οι ρωγίτσες μου είχαν τσιτώσει. Μου έγλειψε την κοιλίτσα και έφτασε στο σορτσάκι που φορούσα και με μια κίνηση, μου το ρίχνει στα πόδια μου και με ρωτάει έκπληκτος:

-    «Δεν φορούσες εσώρουχο μικρούλικο ε;»

Άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει κι εμένα η ηδονή μου να χτυπάει κόκκινο. Μετά από λίγο, τελείωσα με βογκητά και τον πλημμύρισα στα υγρά! Τον έριξα στο κρεβάτι και του είπα:

-    «Τώρα η σειρά μου…»

Κατέβασα το παντελόνι του και άρχισα να χαϊδεύω το καυλί του που είχε αρχίσει να σκληραίνει εδώ και πολλή ώρα. Τον έβαλα στο στοματάκι μου και όπως μου είπε ο ίδιος μετά, ήταν η καλύτερη πίπα που του είχα κάνει. Ανέβηκα από πάνω του και έκατσα απαλά πάνω στο καυλί του. Αναστέναξα… πόνεσα λίγο αλλά ήταν τέλεια είσοδος! Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω και κάθε φορά έμπαινε και πιο βαθιά μέσα μου.

-    «Σου αρέσει αδελφούλη μου;», του λέω.

-    «Είσαι τρελό πουτανάκι αδελφούλα!»

Μετά, πήρε την πρωτοβουλία αυτός και με έβαλε στα τέσσερα και μου λέει:

-    «Έχω καιρό να πάρω αυτό το εξαιρετικό κωλαράκι σου!»

Και πριν προλάβω να απαντήσω, μπαίνει μέσα μου με πολύ δύναμη τόση που, πόνεσα πολύ! Προσπαθούσα να πνίξω τα ουρλιαχτά αλλά και βογκητά μου με το μαξιλάρι, ενώ αυτός συνέχιζε να με γαμάει με δύναμη και να μου λέει ότι είμαι το πουτανάκι του, το τσουλί του… Πονούσα αλλά, είχα να νιώσω τόση ηδονή, δεν θυμάμαι από πότε.

Τελείωσε μέσα στο κωλαράκι μου και τα χύσια του τρέχανε έξω από το κωλαράκι μου… Όσο με έχυνε, με φώναζε:

-    «Καριόλα! Καριόλα!»

Και με γαμούσε ακόμα πιο δυνατά! Έξι μέρες στη Σκιάθο, μπάνιο, έρωτα και ξανά μπάνιο έρωτα… τέλεια!!!