Οι Πανελλήνιες (2ο μέρος) Το χρυσό ξέπλυμα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)
Το e-mail μου είναι το: Ήταν το πιο περίεργο απόγευμα της ζωής μου. Πολύ φοβόμουν ότι κάτι θα γίνει, θα το μάθει ο πατέρας μου και μετά θα γαμιόταν η ζωή μας. Παρόλα αυτά δεν αισθανόμουν ένοχος αλλά ένιωθα πως ήμουν ο πιο ολοκληρωμένος άντρας του κόσμου.

Είχα πάει με αρκετές γυναίκες μέχρι τότε (συμμαθήτριες, μεγαλύτερες, τουρίστριες αλλά και πουτάνες) όμως αυτό που έζησα λίγο πριν άλλαξε άμεσα τον τρόπο σκέψης μου. Το μόνο που έμενε πλέον ήταν να πάω με άντρα, κάτι που το ήθελα πολύ (δυο τρεις αλληλομαλακίες με έναν φίλο δεν πιάνουν). Κατά τα άλλα το απόγευμα πέρασε ήρεμα αν και μέσα μου έβραζα. Όταν έπεσα για ύπνο τράβηξα ακόμα μια μαλακία ενώ ταυτόχρονα έβαζα δάχτυλο στον κώλο μου, ήταν μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες. Η μεγαλύτερη φαντασίωσή μου ήταν να γαμάω την μάνα μου ενώ τσιμπουκώνω κάποιον και ταυτόχρονα ο κώλος μου να είναι γεμάτος από την πούτσα κάποιου άλλου. Την εκπλήρωσα κατά ένα μεγάλο μέρος…

Παρόλη την ένταση που είχα όταν έχυσα κατάφερα να κοιμηθώ με τα χίλια ζόρια. Το πρωί, με το που άκουσα την πόρτα να κλείνει και τον πατέρα να φεύγει στη δουλειά, ξύπνησα αμέσως έτοιμος για μια νέα γεμάτη σεξ μέρα. Πήγα έφαγα και πήγα στο δωμάτιο των γονιών μου να δω τι κάνει η γυναίκα των ονείρων μου. Ψιλοχουζούρευε κι εγώ σαν να μην τρέχει τίποτα προσφέρθηκα να της κάνω καφέ. Πραγματικά μετά από κάνα εικοσάλεπτο πήγα με το βιβλίο στο ένα χέρι και με τον καφέ στο άλλο. Αυτή σαν γνήσιο θηλυκό εντελώς ατάραχη άρχισε να πίνει το φραπεδάκι της και άνοιξε το βιβλίο για να αρχίσω να της λέω. Αυτό συνεχίστηκε για καμιά ώρα και ενώ εγώ είχα τρελαθεί. Την ήθελα στον μέγιστο βαθμό αυτή όμως λες και δεν είχε γίνει τίποτα. Έπαιζε μαζί μου ένα επίπονο για μένα παιχνίδι.

Σε κάποια στιγμή το πήρα απόφαση πως θα την δείξω ποιος είναι ο άντρας και έτσι έκανα την κίνησή μου. Πήγα και κάθισα στο κρεβάτι λίγο πιο κάτω από τα πόδια της και άρχισα να της τρίβω τις γάμπες ενώ συνέχιζα να λέω μάθημα. Αυτή δεν έδειξε τίποτα γι’ αυτό πήρα το δεξί της πόδι και σιγά σιγά το έφερα στο στόμα μου αρχίζοντας να γλείφω την πατούσα της αργά και αισθησιακά, ενώ με το άλλο χέρι ανέβαινα προς τα επάνω χαϊδεύοντας το πίσω μέρος του μπουτιού της.

Άφησε το βιβλίο να ανοιχτό πάνω στο πρόσωπό της με τέτοιο τρόπο που δεν έβλεπα τους μορφασμούς που έπαιρνε και ένα ελαφρύ βογγητό ικανοποίησης έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα περισσότερο αισθησιακή. Εγώ πήρα περισσότερο θάρρος και έτσι σιγά σιγά άρχισα το ταξίδι προς τα πάνω με τη γλώσσα μου… Αυτό πρέπει να κράτησε σίγουρα τριάντα λεπτά μέχρι που έφτασα κοντά στο βρακάκι της. Χωρίς να την γδύσω ανέβηκα επάνω της, παραμέρισα το βιβλίο και άρχισα να την φιλάω με πάθος στο στόμα. Επιτέλους ανταποκρίθηκε λέγοντάς μου:

-    «Όρμα μου αντράκι μου!»

Αυτό με καύλωσε απίστευτα και μου έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ορμή. Ήμουν το αντράκι που κατάφερε να ρίξει την μάνα του στα δίχτυα της απόλαυσης και της ηδονής. Η πούτσα μου είχε γίνει βράχος κάτι που η μαμά μου κατάλαβε γρήγορα αφού τον έτριβα πάνω της. Γυρνά αισθησιακά στο αφτί και μου ψιθυρίζει ανατριχιαστικά:

-    «Με έχεις ανάψει! Σε θέλω μέσα μου αντράκι!»

Δεν έχασα στιγμή κατέβασα το σορτς μου και της άνοιξα τα πόδια. Ανέβασα το νυχτικό της στα ύψος της κοιλιάς της, παραμέρισα το βρακάκι της για να γίνει ορατή η τρύπα της και γεμάτος καύλα μπήκα με την ψωλή μου στο υγρό γατάκι της. Σε ένα λεπτό έχυσα. Δεν άντεξα παραπάνω. Της τον κέρασα στο στόμα και αυτή τον έγλειψε για να τον καθαρίσει. Τότε κατέβηκα και άρχισα να την γλείφω γιατί ήθελα να τελειώσει κι αυτή. Της είχα περάσει τα χέρια μου πίσω από τα πόδια της και τα κρατούσα σφιχτά στην κοιλιά της. Έτσι δεν μπορούσε να κινηθεί ελεύθερα ενώ εγώ της περιποιούμουν το τριχωτό μουνάκι. Ήμουν ο αφέντης της.

Δεν πήρε πολλή ώρα που άρχισε να τρέμει και να βγάζει ήχους καύλας από το στόμα της. Έχυνε ασταμάτητα κι εγώ ήμουν εκεί για να γευτώ τα υγρά της. Όταν τέλειωσε αυτό καθίσαμε έτσι αμίλητοι στο ίδιο μέρος γιατί ξεθεωθήκαμε. Μου είπε ότι ήρθε η ώρα να μου ξεπλύνει τις αμαρτίες. Σηκώθηκε, γδύθηκε και πήγε προς την τουαλέτα μου γνέφοντάς μου να την ακολουθήσω. Στο μυαλό μου μπήκε η ιδέα πως θα κάναμε μπάνιο μαζί και χάρηκα ιδιαίτερα (αποτελεί μεγάλη απόλαυση για μένα το σεξ σε μπάνιο). Πραγματικά μου είπε να μπω στην μπανιέρα και να ξαπλώσω. Όταν το έκανα ήρθε από πάνω μου και έφερε το μουνί της όρθια κοντά στο πρόσωπό μου.

Με το που πήγα να το γλείψω άρχισε να με κατουράει. Στην αρχή πήγα λίγο πίσω αλλά αυτή με κράτησε και με πήγε σε τέτοιο σημείο ώστε το χρυσό της ντους να πηγαίνει στο στόμα μου. Εγώ το άνοιξα και έτσι άρχισα να καταπίνω το αλμυρόξινο υγρό της κάτι που μου φάνηκε περίεργο αλλά και ηδονικό. Όταν τέλειωσε μου είπε να σηκωθώ και το έκανα. Φιληθήκαμε παθιασμένα. Έσκυψε, κατευθύνθηκε προς την πούτσα μου και την φίλησε. Γύρισε το πρόσωπο προς τα πάνω και μου έγνεψε το κεφάλι καταφατικά. Άρχισα κι εγώ να κατουράω μέσα στο στόμα της ενώ κάποιες σταγόνες έπεφταν στα βυζιά της. Με το που τέλειωσα της είπα πως ήταν καιρός για μπάνιο. Συμφώνησε και αρχίσαμε το ντους. Τρίβαμε ο ένας τον άλλον πρώτα εγώ, μετά αυτή, μετά πάλι εγώ κ.τ.λ.

Δεν ήθελα να τελειώσει η στιγμή με τίποτα. Με ρώτησε αν έχω γαμήσει ποτέ κώλο. Της έδωσα καταφατική απάντηση και της είπα κάποια πράγματα για τις γυναίκες και τα κορίτσια που έχω πάει. Ήξερε πως είχα επιτυχίες αλλά δεν ήξερε για τόσο μεγάλο αριθμό. Η μπανιέρα είχε γεμίσει από το νερό και εμείς αράξαμε και λέγαμε για μένα, ενώ ταυτόχρονα χαϊδευόμασταν ερωτικά. Μου είπε πως θα μου δώσει τον κώλο της κι αυτή και χάρηκα. Καθόμασταν αντικριστά μέσα στο νερό, το μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας με λυγισμένα πόδια χιαστί ο ένας στον άλλον. Την έφερα λίγο πιο κοντά μου, της πέρασα τα πόδια της πάνω από τα δικά μου και στην ίδια στάση της έβαλα τον πούτσο μέσα στο μουνί της κάνοντας για πολλή ώρα έρωτα χωρίς να χύνω.

Ήταν θαυμάσια έτσι. Είχα και σε πλήρη θέα τα βυζιά της τα οποία και έγλειφα απαλά γύρω από τη ρώγα. Πριν χύσω μου είπε να βγω. Σηκώθηκα κι αυτή έμεινε κάτω συνεχίζοντας με μια πολύ απαλή πίπα με ταυτόχρονο μασάζ στην περιοχή της κωλοτρυπίδας μου ώσπου έχυσα στο στόμα της. Τότε με γύρισε και συνέχισε να με γλείφει στην κωλοτρυπίδα για λίγο ακόμα. Μου άρεσε πολύ, πάρα πολύ. Τελειώσαμε το μπάνιο και βγήκαμε. Η ώρα είχε ήδη πάει μια. Είχαμε μόλις τρεισήμισι ώρες μέχρι να έρθει ο μπαμπάς. Ήθελα να τις εκμεταλλευτώ πλήρως.

Την ρώτησα τι θέλει να κάνουμε και μου είπε ότι θα πρέπει να διαβάσουμε και λίγο γιατί αν δεν γράψω καλά δεν θα συνεχιστεί αυτό. Της χαμογέλασα και της έδωσα το βιβλίο για να ξεκινήσουμε. Η συνέχεια ήταν γνωστή. Ήρθε ο μπαμπάς, φάγαμε μαζί σαν οικογένεια, συνέχισα και το απόγευμα να της λέω μάθημα και έτσι ήρεμα ήρθε το βράδυ…


Το επόμενο μέρος της ιστορίας είναι στην κατηγορία: Αμφισεξουαλικές