Φαντασίωση ετών εκπληρώνεται

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Λόγω της ιδιαίτερης εμπειρίας μου, είπα να ψάξω στο internet για αιμομικτικές ιστορίες αλλά και γεγονότα που έχουν να κάνουν με παρόμοια θέματα. Έτσι βρήκα αυτό το site και είπα να γράψω κάποια πράγματα, γιατί δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου. Αυτά που θα γράψω αφορούν εμένα και την μάνα μου.
Η μάνα μου είναι 46 χρονών και είναι 7 χρόνια χωρισμένη. Γενικά μαζί της έχω πολύ καλές σχέσεις και κυριολεκτικά δεν έχω πολλά μυστικά από αυτή. Μιλάμε τελείως ανοικτά για το κάθε θέμα και κυρίως για σεξουαλικά ζητήματα που δεν έχει πρόβλημα να ακούσει. Μιλώντας για αυτή θα πω ότι είναι πολύ απελευθερωμένο άτομο. Αυτή ήταν που μου αγόραζε πορνοπεριοδικά κάτι το οποίο δεν το πίστευαν οι φίλοι μου όταν τους το έλεγα. Δεν το έκανε με πρόστυχο τρόπο, απλά μου έλεγε ότι ξέρει ότι την παίζω και δεν είναι κακό στην ηλικία μου, αλλά φυσιολογικό.

Συζητούσαμε για αυτό και το μόνο που μου έλεγε ήταν να μην χύνω πολλές φορές την μέρα. Όταν με έβλεπε να βλέπω τσόντες, έλεγε πάλι καυλίτσες έχεις μεγάλε και αυτό με καύλωνε πολύ. Το καλό είναι ότι δεν χρειαζόταν να κρύβω τις κασέτες που έπαιρνα, τις οποίες πολλές φορές τις έβλεπε μόνη της και καμιά φορά τις σχολίαζε την άλλη μέρα. Γενικά η όλη αυτή φάση με καυλώνει ακόμη και τώρα και ήταν ο λόγος να αποτελεί την πρώτη φαντασίωση μου από τον πρώτο καιρό που άρχισα να την παίζω.

Η μάνα μου είναι ξανθιά, με καλό σώμα αλλά αυτό που ξεχωρίζει πάνω της είναι οι μεγάλες βυζάρες της. Έχει πανέμορφα βυζιά, κάτι το οποίο της το έχω πει φυσικά με άλλο τρόπο και συμφωνεί και αυτή. Μέχρι και φίλοι από την παρέα μου, μου έχουν πει πράγματα με υπονοούμενα (όπως δεν χρειάζεται αερόσακους το αμάξι μας και κάτι τέτοιες μαλακίες). Την έχω δει άπειρες φορές με το σουτιέν αφού βλέπει τηλεόραση έτσι, κάνει δουλειές, μαγειρεύει κ.α. Όλα τα σουτιέν της είναι καυλιάρικα και βλέποντας την να ξεχειλίζουν οι βυζάρες της από μέσα, αποτέλεσμα είναι μετά να ξοδεύω ώρες στην μαλακία. Το ότι την παίζω το ξέρει, αλλά δεν την είπα φυσικά ποτέ ότι την έχω παίξει άπειρες φορές για πάρτι της. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κανονικά θα πρέπει να το έχει καταλάβει έτσι που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι, αλλά δεν μου είπε τίποτα.

Πάντως τα βυζιά της δεν τα είχα δει ποτέ, εκτός από μια μέρα που ήμασταν διακοπές. Η μάνα μου είχε φύγει νωρίτερα από την θάλασσα για να κάνει ντους και όταν εγώ γύρισα την είδα να προσπαθεί να τα κρύψει με την πετσέτα βγαίνοντας από το ντους. Ευτυχώς όσο πρόλαβα είδα κάτι μεγάλα βυζιά με δυο λαχταριστές ρωγάρες. Δεν μιλήσαμε για αυτό που έγινε, αλλά από τότε είχε γίνει η απόλυτη φαντασίωση μου. Την ίδια μέρα περίμενα να κοιμηθεί και μετά την έπαιξα σαν τρελός βλέποντας τα βυζιά της να κρέμονται από το μαγιό. Αυτό το συνέχισα και όταν γυρίσαμε σπίτι, αφού πάντα κοιμάται με ελαφριά νυχτικιά ή με το σουτιέν. Άνοιγα την πόρτα πολύ προσεκτικά και ευτυχώς κοιμάται πάντα βαριά. Έτσι όποτε είχα καύλες η μάνα μου ήταν η λύση.
Γενικά αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν πολύ καιρό. Αποτέλεσμα όταν πολλές φορές ήταν στην δουλειά και είχα καύλες δεν μπορούσα να περιμένω και έψαχνα τα εσώρουχα της και την έπαιζα ανενόχλητος, κάτι που μου αρέσει να κάνω ακόμα και τώρα. Περιττό να πω ότι τα εσώρουχα της τα ξέρω πιο καλά και από αυτή. Τα πιο καυλιάρικα είναι τα string της τα οποία μου αρέσουν πιο πολύ όταν τα παίρνω από τα άπλυτα και έχουν την μυρωδιά της.

Η καύλα είναι ότι σχετικά προσπαθεί να μην τα έχει σε κοινή θέα μέσα στο σπίτι, όχι ότι τα κρύβει από εμένα (μιας και τα έχω δει παν πολλές φορές μέσα από τα ρούχα της), απλά δεν την αρέσει να μου τα επιδεικνύει κιόλας. Αυτή όλη η φάση είναι όμως που μου αρέσει, ότι νομίζει ότι δεν έχω δει τα εσώρουχά της. Πριν μπω τελείως στο θέμα, θα πω και κάποια ακόμη περιστατικά που μου έχουν συμβεί. Την πρώτη μέρα που έψαξα τα συρτάρια της ανακάλυψα και ένα δονητή. Τον είχε κάτω από τα εσώρουχα της κρυμμένο. Φυσικά δεν μου είχε πει τίποτα, αν και μιλούσαμε για τα πάντα όπως είπα πριν. Δεν το θεώρησα και τόσο παράξενο όμως.

Το μόνο που με απασχολούσε από τότε ήταν πότε τον χρησιμοποιεί. Δεν είχα καταλάβει ποτέ τίποτα, ούτε μέχρι τώρα. Έμενε όμως και αυτή πολλές ώρες μόνη σπίτι όταν έλειπα. Η εμμονή μου όμως είναι πάντα να την κατασκοπεύω. Από την τουαλέτα δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω ποτέ μάτι γιατί δεν βοηθάει η θέση που είναι η πόρτα. Μέχρι μου είχε περάσει η ιδέα να βάλω κάμερα να την παρακολουθώ, αλλά δεν το έκανα και για λόγω χρημάτων, αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά αν το καταλάβαινε. Ποιος την ακούει μετά.

Περνώντας οι μέρες άλλες φορές την έβλεπα απλά σαν μάνα και δεν με απασχολούσε και τόσο η εμφάνιση της, ενώ άλλες μέρες την έβλεπα σαν γυναίκα και ο αυνανισμός ήταν η μόνη λύση στις καύλες μου. Συγκεκριμένα κάποια μέρα, (και ενώ την έπαιζα πολύ συχνά τότε για πάρτι της), μου λέει, μιας και δεν ντρέπεται σε αυτά, Τι έγινε μεγάλε θα αφήσεις κανένα μποξεράκι καθαρό; Κάθε μέρα πλένω.

Εγώ βέβαια γέλασα, αλλά με καύλωνε που μιλούσε για τα πολύ προσωπικά μου. Οι μέρες περνούσαν και είχα ήδη αγοράσει υπολογιστή, έτσι δεν χρειαζόταν να μου αγοράζει άλλο περιοδικά. Τα καλά άρχισαν μια μέρα που ήμουν σε ένα τσοντοsite και έβλεπα τσόντες πειράζοντας λίγο την ψωλή μου. Η μάνα μου εκείνη την μέρα ήταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση. Χωρίς να καταλάβω τίποτα, βγήκε έξω στο μπαλκόνι και με είδε τι έκανα, από τις τρύπες που έχει το παντζούρι (αυτό βέβαια μου το είπε αργότερα).

Αποτέλεσμα ήταν να μπει μετά μέσα στο δωμάτιο το οποίο ποτέ δεν κλειδώνω. Ήρθε έκατσε στο κρεβάτι και με ρώτησε τι έκανα και πως δουλεύει ο υπολογιστής. Εγώ βέβαια δεν της είπα τι έκανα, λέγοντας της ότι κατεβάζω κάτι τραγούδια. (μου την είχε σπάσει εκείνη την στιγμή που είχε μπει μέσα, αλλά που να ήξερα). Και ενώ περιμένω να φύγει. Σβήνει το φως και με μόνο το φώς του υπολογιστή μέσα στο δωμάτιο, μου λέει :

-    Ξέρω τι έκανες πριν, σε είδα. Θα μου δείξεις τι έβλεπες;

Εγώ κόλλησα εκείνη την στιγμή, αλλά είπα δεν γαμιέται ας της δείξω, πρώτη φορά θα είναι; Την έδειξα κάποιες φωτογραφίες και μου λέει:

-    Ωραίο γούστο έχεις! Σ’ αρέσουν βλέπω τα μεγάλα βυζιά…!

Εγώ δεν είπα τίποτα εκείνη την ώρα, αλλά η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο εκείνη την στιγμή.

-    Πολύ ταλαιπωρείσαι τώρα τελευταία. Μου λέει. Και δεν θέλω να σε βλέπω έτσι.

Με πλησιάζει και εγώ έχω παγώσει.
Μου λέει:

-    Κάτσε στο κρεβάτι να πούμε κάποια πράγματα.

Εγώ δεν αρνήθηκα, ξαπλώνω και την ρωτάω τι θες. Εκείνη την ώρα όπως καθόταν το μισό βυζί της είχε βγει έξω από το νυχτικό της και φαινόταν τέλεια. Τόσο λαχταριστό που ήθελα να το πιάσω. Η καύλα μου δύσκολα κρυβόταν και πάνω σε όλα αυτά μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το σορτς. Εκεί πάγωσα μιας και πρώτη φορά γινόταν κάτι τέτοιο και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα.

-    Τι κάνεις ρε μαμά;

Της λέω και τραβιέμαι αλλά αυτή δεν το πήρε το χέρι από πάνω και μου λέει:
-    Χαλάρωσε να μιλήσουμε....
Και μου τον χάιδευε. Εγώ πλέον είχα αφεθεί. Έτσι μου βγάζει τον πούτσο έξω και μου τον κρατάει απαλά. Άρχισε να τον περιεργάζεται και μου λέει:

-    Πάντα έτσι είναι; Καυλωμένος;

Εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει από το σοκ…
Έτσι, με χαλαρώνει και αρχίζει να μου τον παίζει πολύ αργά, σαν να μου τον χαϊδεύει.

-    Αφού σου άρεσε αυτό γιατί δεν μου το είχες πει; Εμένα ντρέπεσαι;

Και αρχίζει να μου ανεβοκατεβάζει το πετσάκι αργά-αργά. Στην συνέχεια μου κατεβάζει το μποξεράκι έχοντας τον πούτσο μου πάντα στα χέρια της, κοιτώντας τον σαν να είχε δει πρώτη της φορά αντρικό όργανο. Μετά στράφηκε στα αρχίδια μου. Τα χάιδευε, τα έπιανε ένα-ένα, τα περιεργαζόταν και η καύλα ήταν στα ύψη.

Μετά κατάλαβε ότι ήμουν στα όρια μου και άρχισε μια γρήγορη μαλακία με το απαλό χεράκι της. Σε ένα λεπτό έχυσα. Όμως έβαλε την παλάμη της και έχυσα εκεί μέσα. Πήγε έπλυνε το χέρι της, ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε:

-    Είδες τι απλό ήταν; Γιατί δεν μου το είχες ζητήσει; Άμα δεν φροντίζω εσένα ποιον θα φροντίζω;

Εγώ τα είχα δει όλα εκείνη την μέρα και όταν πήγε για ύπνο την ξανά έπαιξα δυο φορές αφού ήταν όλο μέσα στο μυαλό μου αυτό που είχε συμβεί πριν και δεν μπορούσε να με πάρει ύπνος. Το πρωί ήρθε πάλι στο δωμάτιο μου και εγώ είχα ακόμη πρωινές καύλες. Μπήκε μέσα και από πάνω φορούσε ένα μαύρο δαντελωτό σουτιέν που με το ζόρι κρατούσε τα βυζόμπαλα της. Μόλις με είδε καυλωμένο ήρθε να βάλει ένα χεράκι. Όση ώρα μου την έπαιζε μου λέει:

-    Τόσο πολύ σε καυλώνω;

Και εγώ της απάντησα:  

-    Ναι! Δεν χρειάζεται πλέον να στο κρύψω. Μετά της είπα: Θα μου κάνεις μια χάρη; Βγάλε το σουτιέν σου λίγο…

Τότε το έβγαλε χωρίς κανένα δισταγμό και χαμογέλασε λέγοντας μου:

-    Τόσο απλό ήταν… γιατί δεν μου το είχες ζητήσει και παλιότερα;

Μόλις το έβγαλε κατάλαβε και την καύλα μου. Πρώτη φορά έβλεπα τα βυζιά της με άνεση και ήταν αρκετό η πούτσα μου να πάει να σπάσει. Δυο πελώρια βυζιά με δυο ρώγες πανέμορφες, να κρέμονται. Αμέσως έπιασε τον πούτσο μου και μου τράβηξε την καλύτερη μου μαλακία. Όσο μου την έπαιζε, έλεγε:

-    Χύσε μωρό μου. τι πουτάνα ήμουν να σε ταλαιπωρώ τόσο καιρό.

Σε λίγο έχυσα και μου λέει :

-    Όταν έχεις καύλες δεν θα ντρέπεσαι, να μου το ζητάς. Εντάξει;

Εγώ την απάντησα εντάξει μιας και είχα αρχίσει να παίρνω πλέον τον αέρα. Από τότε οι μαλακίες που μου έχει τραβήξει είναι αμέτρητες. Αυτά συμβαίνουν εδώ και 3 βδομάδες και πλέον η σχέση με την μάνα μου είναι λογικό να μου έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μου. Βέβαια από τότε έχουμε μιλήσει για όλα αυτά και μου είπε πως δεν θέλει να προχωρήσει παραπάνω η όλη αυτή φάση. Δηλαδή δεν θέλει να την γαμήσω. Την αρέσει όμως να μου προσφέρει τις "υπηρεσίες" της. Όταν βλέπω τηλεόραση, όταν ξαπλώνω και γενικά αυτό με κρατάει συνέχεια καυλωμένο.

Στο σπίτι πλέον κυκλοφορεί πολλές φορές χωρίς το από πάνω, αλλά δεν έχω δει ακόμα το μουνί της. Δεν ξέρω, εδώ που έχουμε φτάσει, νομίζω ότι αυτό δεν είναι πλέον τόσο πρόβλημα. Αλλά ίσως είναι ένα παιχνίδι που παίζει μαζί μου, κρατώντας με πάντα καυλωμένο. Ακόμα και τώρα μετά από όλα αυτά, πολλές φορές την γδύνω με τα μάτια. Μου έχει γίνει εμμονή να την δω τελείως τσίτσιδη. Μια μέρα που μου την έπαιζε την ρώτησα αν ξυρίζει το μουνί της και μου είπε: «φυσικά». Τότε περίμενα να μου το δείξει αλλά δεν το έκανε.

Οι μέρες περνάν ωραία και σκέφτομαι να της ζητήσω να μου κάνει κανένα ισπανικό αλλά κολλάω γιατί δεν ξέρω πως θα το πάρει. Αν πάντως πετύχει αυτό, θα δω να το προχωρήσω παραπέρα το πράγμα. Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι ότι τους τελευταίους μήνες έχει γκόμενο, κάτι που την κάνει υποθέτω χορτασμένη σχετικά από σεξ Και έτσι πάντως τα πράγματα είναι πολύ καλά, με την πρώτη ευκαιρία όμως θα δω να φτάσω στα όρια.