Η θεία θέλει υπομονή

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια χαρά σε όλους τους ιστοριολάγνους! Τελικά είναι μεγάλη καύλα να διαβάζεις μια ερωτική ιστορία από το να βλέπεις οποιοδήποτε πορνό βίντεο αφού στη διαδικασία του οργασμού συμμετέχει και η φαντασία.

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα πολλές φορές να ξεκινήσω να γράψω την ιστορία μου αλλά πάντα στα μισά σταματούσα γιατί η έξαψη που δημιουργούταν απαιτούσε εκτόνωση. Καταλαβαίνετε.

Θα σας περιγράψω λοιπόν την περιπέτεια μου με τη θεία Βούλα. Η Βούλα λοιπόν είναι μια πενηντάρα (πλέον) η οποία είναι ανύπαντρη και ζει μαζί με την αδερφή της, την άλλη μου θεία. Η άλλη μου θεία είναι μια γεροντοκόρη της εκκλησίας, οπότε μην κάνετε χαρές δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην ιστορία. Η θεία Βούλα λοιπόν είναι μια χοντρούλα, με ύψος 1,65 αλλά με τεράστιες βυζάρες και απίθανες τσιμπουκοχειλάρες!!!

Πρέπει να σας πω ότι αποτέλεσε το πρώτο υλικό των φαντασιώσεων μου λόγω της συχνής παραμονής μαζί της. Έμενε κοντά στο σπίτι μου με αποτέλεσμα να περνώ πολλές ώρες της ημέρας μαζί της, για να με προσέχει όταν ήμουν μικρότερος. Έτσι, είχα την ευκαιρία να την κοιτάζω να περιφέρεται μέσα στο σπίτι με νυχτικά, χωρίς σουτιέν και οι τεράστιες βυζάρες της να κουνιούνται πέρα δώθε. Όταν ξεκίνησα λοιπόν να μαλακίζομαι, ενώ τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου έπαιρναν τσόντες για να καυλώσουν εγώ απλά σκεφτόμουν την θεία μου.

Όσο περνούσε ο καιρός και ξεθάρρευα περισσότερο, προσπαθούσα να κοιτάζω μέσα από τα νυχτικά της μπας και δω καμιά ρώγα η έστω καμιά κιλότα και όλο και εμπλούτιζα το υλικό μου. Σιγά - σιγά, όταν έκανε δουλειές, βουτούσα καμιά κιλότα από τα συρτάρια της, την μύριζα και μετά πήγαινα στο μπάνιο και την έπαιζα.

Σταδιακά η καύλα μου για τη θεία μεγάλωνε οπότε έπρεπε να εμβαθύνω στο μάτι περισσότερο. Το καλό είναι ότι με την αδερφή της είχαν διαφορετικά ωράρια εργασίας οπότε στο σπίτι τους ήμασταν συνέχεια οι δυο μας. Όταν λοιπόν πήγαινε στο μπάνιο για να κάνει ντους, εγώ στηνόμουν στην κλειδαρότρυπα, έβγαζα την πούτσα μου έξω, και την έπαιζα καθώς έβλεπα τις σαπουνάδες να κυλούν πάνω στις βυζάρες της και να καταλήγουν στην τριχωτή μουνάρα της. Πότε - πότε ξύριζε τα πόδια της και το μουνί της κι εγώ παραληρούσα έξω από την πόρτα.

Το καλύτερο ήταν όταν χάιδευε με το σφουγγάρι τα βυζιά της κι εγώ φαντασιωνόμουν ότι ήταν το χέρι μου. Όταν τελείωνε το μπάνιο της τελείωνα κι εγώ τινάζοντας τα χύσια μου όπου έβρισκα. Το καλύτερο συνέβη όταν μια μέρα η θεία Βούλα έκανε μπάνιο κι εγώ ξαφνικά έπρεπε να φύγω. Οπότε της φώναξα από το σαλόνι:

-    «Θεία, εγώ φεύγω!»

Πριν κλείσω την πόρτα θυμήθηκα ότι κάτι είχα ξεχάσει και γύρισα να το πάρω. Αυτή νομίζοντας ότι έφυγα, βρήκε από το μπάνιο τελείως γυμνή για να πάει στο δωμάτιο της. Και ξαφνικά, συναντιόμαστε στο χολ. Αυτή έβγαλε ένα επιφώνημα κι εγώ σάστισα κοιτάζοντας τις σταγόνες του νερού να στάζουν από τα μεγάλα βυζιά της. Έφυγε γρήγορα στο δωμάτιο της για να ντυθεί κι εγώ έμεινα εκεί αναψοκοκκινισμένος από ντροπή και καύλα μαζί. Αφού ντύθηκε γρήγορα φορώντας μια μπλούζα που κόλλησε στις υγρές ρώγες της, ήρθε και μου είπε:

-    «Άντε, είδες και τσόντα σήμερα!»

Εγώ έφυγα για το σπίτι μου και από κείνη την ημέρα τον έπαιζα κάθε μέρα σκεπτόμενος την "τσόντα" που είχα δει και αποφασισμένος ότι με κάποιο τρόπο έπρεπε να τη γαμήσω την αγαπημένη μου θεία. Άρχισα λοιπόν να της λέω ανέκδοτα που περιείχαν πούτσες, μουνιά, χυσίματα και τέτοια, για να δημιουργώ μια κατάσταση καύλας. Της θείας μου της άρεσαν αυτά και σιγά - σιγά προχώρησα δείχνοντας τις τσόντες από το κινητό μου, τις οποίες τις ζητούσε μετά να τις περάσω και στο δικό της.

Καθόλη την διαδικασία, το χύσι μου έφτανε στο κεφάλι αλλά, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα αφού φοβόμουν την αντίδραση της. Ήθελα να την φιλήσω. Να της χουφτώσω τις βυζάρες της και την μούνα της αλλά, δεν μου άφηνε κανένα δικαίωμα. Όταν τελείωναν τα βιντεάκια και σηκωνόμασταν, προσπαθούσα να κολλάω την καυλωμένη πούτσα μου πάνω της περνώντας δήθεν από πίσω της, αλλά αυτή τίποτα… καμιά αντίδραση.

Τα καλά άρχισαν όταν πήρα το λάπτοπ μου. Φρόντισα να γεμίσω τον σκληρό με κάθε είδους τσόντες και κυρίως με ώριμες κυρίες που γαμιόντουσαν με νεαρότερους. Ξεκίνησα να της δείχνω (και καλά) φωτογραφίες άσχετες και σιγά - σιγά πέρασα και στις τσόντες.
Στην αρχή, η θεία ντράπηκε και μου είπε να το κλείσω αλλά εγώ της είπα:

-    «Σιγά μωρέ, πώς κάνεις έτσι;»

Και συνέχισα. Το καλό είναι πως συνέχισε να βλέπει κι αυτή. Βλέπαμε λοιπόν πούτσες, μουνιά, βυζιά, γαμήσια, παρτούζες, χυσίματα αλλά αυτή ήταν τελείως ψυχρή! Σε μια ταινία, όταν ο γαμιάς ήταν έτοιμος να χύσει στο πρόσωπο μια ξανθιά σαραντάρα, εγώ άρχισα να ανασαίνω βαριά, αφού τα χύσια μου ήταν έτοιμα να εκραγούν! Η θεία μου δεν μιλούσε αλλά με κοίταζε με την άκρη του ματιού της. Δεν άντεξα, έβαλα το χέρι μέσα στο βρακί μου και άρχισα να τον παίζω. Η θεία μου μόλις το κατάλαβε με κοίταξε έντρομη και μου είπε:

-    «Καλά, δεν ντρέπεσαι λίγο; Τι κάνεις;»

-    «Τι να κάνω;», της λέω. «Δεν άντεξα άλλο! Εσύ, δεν καύλωσες; Τόση ώρα βλέπουμε τσόντα!»

Μου άστραψε ένα χαστούκι και άναψε σκεπτική ένα τσιγάρο. Αμάν! Λέω… τώρα τη γαμήσαμε! Πάω ξανά κοντά της και της λέω:

-    «Συγγνώμη ρε θεία. Αλλά, να, ξέρεις τώρα...»

Αυτή με κοίταξε και μου είπε:

-    «Εγώ φταίω, που κάθισα μαζί σου να δω την τσόντα. Έπρεπε να το περιμένω, αφού σ’ αυτήν την ηλικία που είσαι βράζει το πουλί σου!»

Πρώτη φορά μου μιλούσε έτσι.

-    «Ήθελα να εκτονωθώ…», της λέω.

-    «Το ξέρω αγόρι μου. Είσαι και μικρός για να έχεις γκόμενα να ξαλαφρώνεις σε αυτήν!»

-    «Σε πειράζει να βάλω πάλι την ταινία;»

-    «Βάλ’ την!», μου λέει.

Μόλις άρχισε η τσόντα, εγώ ξανά καύλωσα και άρχισα πάλι να τον παίζω μέσα από το παντελόνι. Αυτή με κοίταζε και γελούσε πονηρά. Εντέλει, έχυσα μέσα στο βρακί μου και όταν το κατάλαβε μου είπε:

-    «Άντε στο μπάνιο να πλυθείς».

Την επόμενη φορά που πήγα για τσόντα, η θεία μου το αρνήθηκε αλλά σιγά - σιγά την έψησα. Καθίσαμε και ξεκινήσαμε να βλέπουμε. Όταν καύλωσα ξανά, σκέφτηκα κάτι παράτολμο… να την βγάλω έξω και να την παίξω. Μόλις το έκανα, η θεία μου φρίκαρε και μου λέει:

-    «Καλά αγόρι μου, θες και παρέα για να την παίζεις; Πας καλά; Είμαι θεία σου! Αυτό παρά πάει!»

Την είδα όμως που κοίταζε το ορθωμένο και μουσκεμένο καυλί μου. Αυτό μου έδωσε θάρρος και της είπα:

-    «Καλά ρε θεία, δεν καταλαβαίνεις; Αφού καυλώνω μαζί σου! Την παίζω κάθε μέρα για πάρτι σου!»

Αφού ηρέμησε λίγο, μου λέει:

-    «Τι να σε κάνω που είσαι ο αγαπημένος μου ανιψιός! Λοιπόν, μου λέει, για να ξεκαυλώνεις, θα έρχεσαι κάθε τρεις μέρες και θα βλέπουμε μαζί τσόντα!»

-    «Εντάξει! της λέω και έτρεξα στο μπάνιο να αδειάσω την ψωλή μου από το καυτό χύσι!»

Την επόμενη φορά που πήγα, με περίμενε με ένα νυχτικό πολύ τσίτα που νόμιζες ότι θα το σκίσουν οι βυζάρες της! Έκατσα αναπαυτικά στον καναπέ, άνοιξα το laptop και πριν ξεκινήσει η ταινία, είχα βγάλει την πούτσα μου έξω.

-    «Έλα! της λέω. Κάτσε δίπλα μου».

Έκατσε και τα γαμήσια στην οθόνη άρχισαν! Σε μια στιγμή της λέω:

-    «Σε πειράζει να μου τον παίξεις εσύ λίγο;»

Αυτή με αγριοκοίταξε και μου λέει:

-    «Εσύ θα μας ζητήσεις να μας γαμήσεις κιόλας;»

Και από μέσα μου λέω: μάντισσα είσαι; Δεν είπε τίποτα και συνεχίσαμε να βλέπουμε την ταινία, όταν ξαφνικά ένιωσα το χέρι της να ακουμπάει την ψωλή μου. Αυτό ήταν! Με δυο ανεβοκατεβάσματα έλουσα το χέρι της! Με το που έγινε αυτό μου λέει:

-    «Ρε πούστη! Χάλια με έκανες!»

Και πήγε στο μπάνιο να πλυθεί. Πήγα κι εγώ και θολωμένος από την καύλα άρχισα να τη χουφτώνω και να προσπαθώ να τη φιλήσω. Εκείνη νευρίασε και άρχισε να με σπρώχνει μέχρι που σιγά - σιγά φτάσαμε με τις σπρωξιές στην πόρτα του δωματίου της. Τότε της λέω:

-    «Σε παρακαλώ ρε θεία, άσε με να σε γαμήσω… μου έχεις γίνει έμμονη ιδέα!!!»

Αυτή ξαφνικά, ξάπλωσε στο κρεβάτι της, έβγαλε το νυχτικό της και μου λέει:

-    «Άντε! Να το κάνουμε κι αυτό...»

Κατευθείαν γδύθηκα και έπεσα με τα μούτρα στο μουνί της γλείφοντας το, ενώ με τα χέρια μάλαζα τις βυζάρες της. Αυτή καθόταν αμέτοχη, αλλά δεν με πείραζε. Έπιασα το χέρι της και το έβαλα πάνω στην πούτσα μου που σπαρταρούσε. Αφού η καύλα μου χτυπούσε κόκκινο, την έβαλα μέσα στο μουνί της και άρχισα να κουνιέμαι μέσα - έξω ενώ παράλληλα αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα της. Δεν άργησα πολύ… μόλις ήμουν έτοιμος να χύσω τραβήχτηκα και άρχισα να τον παίζω πάνω από τα βυζιά της. Τελείωσα ρίχνοντας το χύσι μου στο πρόσωπο της και τρίβοντας τον πούτσο μου στα χείλια της αλλά η πουτάνα δεν τον έπαιρνε στο στόμα της.

-    «Εντάξει!», μου λέει. «Ικανοποιήθηκες;»

-    «Εννοείται!», της λέω. «Μπορώ να έρχομαι ξανά ανά τρεις μέρες για να σε γαμάω και να ξελαμπικάρω;»

-    «Μην παίρνεις θάρρος μικρούλη!», μου λέει.

Βέβαια αργότερα, οι τρεις μέρες, έγιναν δυο, οι δυο κάθε μέρα, κάνοντας απίστευτα γαμήσια και μαθαίνοντας μου πολλά κόλπα για τρελά χυσίματα.

Θεία, είσαι μεγάλη πόρνη και μου έμαθες πολλά! Με απέραντη καύλα ο ανιψιός σου!