Ο πιο μεγάλος πούτσος που έχω δει

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Εγώ με τον θείο μου πάντα είχαμε μια πιο έντονη σχέση... και μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά μερικές φορές τριβόμουν και έβαζα πολλά πράγματα στο μουνί μου έχοντας στο μυαλό μου τον θείο Μάκη.

Εγώ είμαι δεκαοκτώ ετών... μελαχρινή με καλλίγραμμα πόδια, δυο μεγάλα αλλά στητά βυζιά και ένα ξυρισμένο (αυτήν την εποχή) μουνάκι που όλοι το λιγουρεύονται.

Έτσι, μια μέρα, επισκέφτηκα τον θείο Μάκη στο σπίτι του. Δεν με περίμενε και ξαφνιάστηκε χαρούμενα μόλις με είδε. Ήταν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του και μου πρόσφερε λίγο νερό. Μέχρι να μου το φέρει, εγώ έριξα μια ματιά στον υπολογιστή του και τι να δω;;;Τσόντες! Τσόντες! Τσόντες και πολλά υγρά χαρτομάντιλα!

Τα 'παιξα αλλά μετά κοίταξα και εγώ λίγο… έχωσα το χέρι μου στο υγρό μουνί μου και άρχισα να παίζω με αυτό. Ο θείος μου από ότι κατάλαβα με παρακολουθούσε, και όμως δεν είπε τίποτα. Εγώ ντράπηκα στην αρχή αλλά, μετά ένιωθα πιο άνετα. Καθίσαμε μιλήσαμε και ξαφνικά η συζήτηση έφτασε στο σεξ. Μου είπε ότι αυτόν το καιρό δεν είχε καμιά και ήθελε πολύ μια ξεπέτα… και εγώ αυτό του είπα... του έδωσα το πράσινο φως.

Άρχισε να με φιλάει με πάθος πάνω στον καναπέ. Τα χέρια του κατέβαιναν και έπιασαν τα βυζιά μου. Εγώ ερεθίστηκα πολύ και του είπα να παίξει όσο θέλει με αυτά. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά μεγάλα. Φοράω νούμερο 5 και αρέσουν σε όλους όπως φαίνεται. Τα δάγκωνε παθιασμένα, τα έγλυφε και εκείνα σκλήρυναν πολύ!

Εγώ η ίδια τον κατέβασα κάτω στο μουνάκι μου που είχε γίνει τόσο υγρό που πότιζε δέκα άτομα μαζί! Εκείνος χάρηκε που ήταν υγρό και άρχισε να παίζει με αυτό. Έβαλε το χέρι του και έκανε διάφορα παιχνίδια με την γλώσσα του. Εμένα μου άρεσε πολύ και τρανταζόμουν συνέχεια. Τον πρόσταξα να συνεχίσει και πίεζα το κεφάλι του προς το μουνί μου. Αφού μου έκανε το πιο τέλειο γλύψιμο, του πήρα μια πίπα που του έμεινε σίγουρα αξέχαστη!

-      «Πως γλείφεις έτσι πουτανάκι μου εσύ!»

Μου έλεγε συνέχεια και εγώ δεν σταματούσα... τον έπαιρνα όλον μέσα στο στόμα μου. Ήταν ο πιο μεγάλος που είχα δει ως τότε! 20,2cm… μου άρεσε πάρα πολύ! Μετά από κανένα δίλεπτο τσιμπουκιού, μου τον έχωσε μέσα στο μουνί μου και εκείνο έγινε κατακόκκινο! Τόσο μεγάλος ήταν και πλατύς! Ήταν λογικό.

-      «Σε θέλω και από πίσω!», του λέω.

Και αυτός με ξανά αποκάλεσε: «καυλιάρα, πουτάνα», και δεν έχασε χρόνο... με γύρισε ανάποδα και μου τον έχωσε με δύναμη από πίσω.

- «Ααααααααααααααααααααααααααααα…. ωχχχχχχχχχχχχχχχχχ…. Μηηηηηηηηηηηηηηηηη…. Πονννννάαααααααααααωωωωω 
πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!»

Έτσι φώναζα συνέχεια, γιατί ήμουν παρθένα από πίσω. Μετά όμως το ευχαριστιόμουν και ήθελα κι άλλο η πουτάνα...!!

-      «Χώσ’τον ξανά μέσα μου γαμιά μου ατελείωτε!!!» Του έλεγα και του ξανάλεγα…

Δεν άντεχα άλλο... ξαπλώσαμε στο κρεβάτι να ηρεμήσουμε από το πιο ξέφρενο γαμήσι της ζωής μου. Εγώ όμως, ως γνωστή τσούλα που είμαι, ήθελα κι άλλο. Πήρα λοιπόν ένα μεγάλο αγγούρι από την κουζίνα και το έχωσα με δύναμη μέσα στο μουνί μου και ηδονίστηκα! Εκείνη την ώρα ο θείος Μάκης κοιμόταν. Εγώ έπαιζα μόνη μου το μουνάκι μου, έτριβα τα βυζιά μου και πίεζα συνεχώς το αγγούρι που λέγαμε, όσο πιο βαθιά γινόταν.

Σε κάποια στιγμή, ξύπνησε ο θείος μου, με είδε, χαμογέλασε, άρχισε να με φιλάει και γαμηθήκαμε ακόμα έξι φορές μέχρι το πρωί...

Από τότε, συνεχίζουμε τα γαμήσια μεταξύ μας, τελείως φυσιολογικά. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα αλλά θέλουμε να κάνουμε ένα τρίο. Το επιθυμώ πάρα πολύ να με γαμήσουν δυο άντρες μαζί... ένας από το μουνάκι μου και ένας από τον κώλο μου. Δεν θα έλεγα όμως όχι και σε μια παρτούζα με τέσσερις άντρες. Το όνειρο κάθε γυναίκας...