Ο ανιψιός μου γάμησε τη γυναίκα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Μεγάλη εβδομάδα... Ο θεός να με συγχωρέσει. Στο σπίτι μας στο χωριό φιλοξενούμε αυτές τις μέρες έναν ανιψιό μου 18χρ. τον Τάκη. Εγώ είμαι 51 και η γυναίκα μου 48…. από καιρό μιλούσαμε για καμιά παρτούζα με κανέναν μικρό. Μας άρεσε η ιδέα. Ο ανιψιός μου είναι ένας παίδαρος 180 περίπου καστανός, άτριχο σώμα… το προηγούμενο βράδυ μίλησα στη γυναίκα μου για το πόσο γλυκός και ωραίος είναι ο ανιψιός μου. Με κοίταξε πονηρά και γέλασε. Κατάλαβα ότι της άρεσε... χτες το απόγευμα λοιπόν, λέω στη γυναίκα μου ότι το βράδυ θα πάω στην καφετέρια να δω το παιχνίδι Μπαρτσελώνα - Μάντσεστερ.

-Θα έρθεις και εσύ Τάκη; τον ρώτησα.

-Μπα! μου λέει.

θα καθίσω εδώ να κάνω παρέα στη θεία. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ και αυτή… έφυγα λοιπόν εγώ γύρω στις 8.30… μόλις έφυγα εγώ, μου είπε η γυναίκα μου μετά, κάθισαν στον καναπέ και τις έδειχνε κάτι φωτό με τις παρέες του… όσο τις κοίταζαν, αυτός πλησίαζε το πόδι του και το ακουμπούσε στο δικό της… το ένα του χέρι την ακουμπά στο γόνατο και το τραβάει μετά… η γυναίκα μου τον κοίταξε και του χαμογέλασε…. τα μάτια της καρφώθηκαν στα δικά του… χωρίς να μιλάνε, το ακουμπάει πάλι και το βάζει μέσα στα πόδια της… σιγά σιγά και ενώ κοίταζαν τις φωτό, ανασηκώνει τη φούστα της και το βάζει πιο βαθιά μέχρι το κιλοτάκι της.

Αναστέναξε αυτή… τα χέρια του έτρεμαν... τα μάγουλα τους κόλλησαν… γυρνάει αυτή και του ρίχνει ένα σκαστό φιλί στο στόμα… ξεθαρρεύει αυτός και βάζει το χέρι του μέσα στο κιλοτάκι της… το ξανθό τριχωτό μουνί της ήταν βρεγμένο και ανοιχτό. Αρχίζει αυτή και του χαϊδεύει την πούτσα απ’έξω από το παντελόνι… αυτή δεν ήταν πούτσα! Ήταν σωστό στυλιάρι! Του ξεκουμπώνει το παντελόνι και του τον αρπάζει με λύσσα… του τον παίζει απαλά και μετά σκύβει και του τον παίρνει στο στόμα της… δεν πρόλαβε να του τον παίξει και της φωνάζει:

-Χύνω θείααααααααααααααααα!!!

Τα χύσια του ζεστά τρέχουν από το στόμα της…

-Τώρα θεία θα σε γαμήσω σαν πουτάνα!

Την σηκώνει όρθια και την αγκαλιάζει… τη φιλάει με πάθος και της σηκώνει τη φούστα και της τον ακουμπάει στο τριχωτό μουνί της… είχαν ανάψει και οι δυο… της σηκώνει το ένα πόδι και της το βάζει πάνω στον καναπέ και με μια της τον καρφώνει όλον μέσα!!! 20 εκ. και αρχίζει να την γαμάει άγρια! Αρχίζει και την βρίζει και της λέει:

-Τι πουτάνα είσαι θείααααααααααααα!!! Τι γλυκό μουνί που έχεις! Θα σου το σκίσει ο ανιψιός σου απόψε…

-Θα σε κάνω να ρέψεις! Φωνάζει αυτή και ούρλιαζε!

Την πετάει στον καναπέ μπρούμυτα και ανεβαίνει πάνω της… την γαμούσε σαν ταύρος!

-Χυνωωωωωωωωωωωωω θειααααααααααααα!!! Φωνάζει αυτός…

Τον βγάζει και το καυλί του έχυσε όλο το σπέρμα του στον κώλο της και στην πλάτη της… όσο έλειπα εγώ, την γάμησε άλλη μια φορά από τον κώλο…

Το βράδυ μου τα είπε όλα όπως έγιναν και καύλωσα πολύ! Την γάμησα και εγώ και της είπα, να τα κανονίσει να την γαμήσουμε μαζί το άλλο βράδυ...

Απόψε φίλοι μου πιστεύω να γίνει και αυτό και θα σας το γράψω σε άλλη ιστορία…
Καλό Πάσχα!