Η πρώτη ξαδέρφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Κατάγομαι από ένα χωριό, παρόλο που τα τελευταία χρόνια ζω κι εργάζομαι στην πρωτεύουσα του νομού, μια από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το σόι μου είναι αρκετά μεγάλο, τόσο από την πλευρά της μητέρας μου όσο κι από του πατέρα μου. Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ συνέβη με μια πρώτη ξαδέρφη μου από το σόι του πατέρα μου.

Λόγω των πολύ καλών σχέσεων των γονιών μας, όλα τα ξαδέρφια μαζευόμασταν πολύ συχνά και σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί μέχρι τα 12-13 χρόνια μας. Σ’ αυτή την ηλικία είναι νομίζω λογικό να ανακαλύπτουμε όλοι το σώμα μας και τις ορμές μας και πολύ συχνά αυτό γίνεται με τη βοήθεια των κοντινών μας ανθρώπων. Εμείς, με τη βοήθεια της «μπουκάλας», της «Πυθίας» κι όλων αυτών των παιχνιδιών που εξυπηρετούν αυτό το σκοπό, βγάζαμε τις ορμές μας μεταξύ ξαδέρφων με φιλιά, χαϊδολογήματα και τέτοια, χωρίς ποτέ να προχωρήσουν τα πράγματα. Έτσι, πάντα μένει ένα απωθημένο αυτής της ηλικίας.

Το δικό μου απωθημένο ήταν μια από τις ξαδέρφες μου. Αυτή η ξαδέρφη μου λοιπόν, είναι τώρα 33 χρονών (εγώ στα 31) και παντρεμένη (χωρίς παιδιά ακόμα) εδώ στην πόλη που μένω κι εγώ. Έχουμε βρεθεί μερικές φορές και έξω και στο σπίτι τους και στο δικό μου, μαζί βέβαια με το σύζυγο. Παρόλα αυτά πάντα υπήρχε μια ερωτική διάθεση ανάμεσά μας, αλλά σε πολύ μικρό βαθμό, χωρίς να γίνεται αντιληπτή και ούτε βέβαια παρεξηγήσιμη.

Ώσπου... Πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε ένας από τα πρώτα ξαδέρφια στο χωριό. Επειδή οι δικοί μου γονείς είναι οι μόνοι που μένουν μόνιμα πλέον εκεί, το σπίτι μας χρησιμοποιήθηκε ως στέγη κι από τους υπόλοιπους. Εκεί φέρανε τα ρούχα τους και όσοι επρόκειτο να μείνουνε το βράδυ θα κοιμόντουσαν εκεί. Η ξαδέρφη μου με τον άντρα της δε θα μένανε, αλλά είχανε φέρει τα ρούχα τους στο σπίτι μας. Πήγαμε στο γάμο και μετά στο τραπέζι. Η ξαδέρφη φορώντας ένα πολύ λιτό και κλασικό φόρεμα, το οποίο εμένα όμως μου προκαλούσε τρομερή αναστάτωση, έτσι όπως διαγραφόταν το σώμα της μέσα του. Μετά από αρκετή ώρα στο τραπέζι κι αφού το κρασί και το γλέντι μας είχε «ανάψει» όλους, σε μια άτσαλη κίνηση της στιγμής λέρωσα το πουκάμισό μου.

-    «Θα πάω σπίτι για να αλλάξω» λέω στην παρέα.

-    «Αχ, ξάδερφε, να έρθω κι εγώ ν’ αλλάξω παπούτσια γιατί αυτά που φοράω με έχουν σακατέψει;»

-    «Και δεν έρχεσαι;» της λέω, στο αδιάφορο.

Αφού πηγαίνει και ενημερώνει τον άντρα της, ο οποίος χόρευε και ήταν στο τσακίρ κέφι εδώ και ώρα και ούτε της έδωσε σημασία, ξεκινήσαμε για το σπίτι, που ήτανε περίπου 400 μέτρα από το κέντρο όπου γινότανε το τραπέζι. Μπαίνοντας στο σπίτι εγώ πήγα στο δωμάτιο για να βάλω ένα καθαρό πουκάμισο. Ενώ είχα βγάλει το παλιό και κοιτούσα στη ντουλάπα για να διαλέξω ποιο να βάλω, τη βλέπω στην είσοδο της πόρτας να με κοιτάζει, έτσι ημίγυμνος όπως ήμουν. Συναντήθηκαν τα βλέμματά μας για λίγο κι αμέσως έφυγε για να πάει στο δωμάτιο όπου είχε τα παπούτσια της, για να τα’ αλλάξει. Σε λίγο βγαίνω από το δωμάτιο με το πουκάμισο ανοιχτό και ταυτόχρονα έβγαινε κι αυτή από το άλλο και συναντηθήκαμε στο διάδρομο του σπιτιού, που πηγαίνει από τις κρεβατοκάμαρες στο σαλόνι και ο οποίος είναι πολύ στενός, τόσο που με το ζόρι χωράνε δύο άτομα. Τα κορμιά μας σχεδόν αγγίζανε το ένα το άλλο.

-    «Πολύ ωραίο πουκάμισο!», μου λέει.

-    «Κι εσύ είσαι μια κούκλα σήμερα, αλλά δεν τολμούσα να στο πω μπροστά σε όλο τον κόσμο».

-    «Σ’ αρέσω;», με ρωτάει.

-    «Εδώ και χρόνια».

Δε προλαβαίνω να τελειώσω τη φράση κι αστραπιαία βάζει τα χέρια της και με απαλλάσσει από το πουκάμισο. Σκύβοντας λίγο, παίρνει τη μία ρώγα μου στο στόμα της κι αρχίζει να τη ρουφάει. Με είχε στείλει στα ουράνια! Αμέσως αλλάζει σημείο, ρουφώντας και την άλλη μου ρώγα και ταυτόχρονα μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Αρχίζει να ανεβαίνει σιγά - σιγά προς τα πάνω, φιλώντας με στο λαιμό και στη συνέχεια πίσω από το αφτί μου ψιθυρίζει:

-    «Σε θέλω σαν τρελή!»

Τα χείλη μας ενώθηκαν σ ένα απίστευτο φιλί, όπου νόμιζα ότι ο ένας προσπαθούσε να ρουφήξει ολόκληρο τον άλλο. Τα χέρια μου ανέβασαν το φόρεμά της και τη χάιδευα σε όλα τα επίμαχα σημεία. Γονατίζοντας, τη βγάζω το μικροσκοπικό στρινγκ και αρχίζω να τη φιλάω από τις γάμπες και προς τα πάνω, στα μπούτια της και τελικά φτάνω ν ακουμπήσω τη γλώσσα μου στο μουνάκι της. Δεν πρέπει να έχω φιλήσει πιο υγρό μουνάκι σ’ όλη μου τη ζωή. Και κατέβαζε συνεχώς υγρά. Ήταν φοβερό. Σε λίγο την άκουγα να βγάζει με το ζόρι τις λέξεις:

-    «Πήδα με, είμαι σχεδόν έτοιμη…»

Αμέσως ανέβηκα προς τα πάνω και τη φιλούσα στο λαιμό όταν μου ξεκούμπωσε το παντελόνι το οποίο (υφασμάτινο φαρδύ όπως ήταν) έπεσε αμέσως στο πάτωμα. Με πολύ μεγάλο πόθο μου κατεβάζει το μποξεράκι κι εγώ της ανεβάζω πάλι λίγο το φόρεμα και την παίρνω εκεί, στα όρθια. Τα πόδια της κοντράρανε στην άλλη πλευρά του τοίχου και την πηδούσα γεμάτος λαχτάρα από όλα αυτά τα χρόνια που τόσο ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Σε ελάχιστα λεπτά νιώθω τους σπασμούς της και τα υγρά της να με πλημμυρίζουν, καθώς μου φώναζε:

-    «Χύνωωωω! Μωρό μου!!!»

Με τη μία, γονατίζει και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα. Το βγάζει για λίγο και μου λέει:

-    «Σειρά μου τώρα…»

Ρουφάει μία το ένα αρχίδι μου, μία το άλλο και στη συνέχεια ξαναβάζει τον πούτσο μου στο στόμα και μου κάνει ένα φοβερό τσιμπούκι. Οι κινήσεις της ήταν πολύ γρήγορες με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κρατηθώ και σε λίγο της λέω:

-    «Θα χύσω μωρό μου».

Τότε επιταχύνει ακόμα περισσότερο και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τα χύσια μου γέμισαν το στόμα της. Δε σταμάτησε να ρουφάει τον πούτσο μου παρά μόνο όταν της είπα πως πρέπει να επιστρέψουμε. Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από είκοσι λεπτά. Ντυθήκαμε και γυρίσαμε στο τραπέζι όπου κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο άντρας της εξακολουθούσε να χορεύει κι αμφιβάλω αν είχε κατέβει καθόλου.