Μάνα και γιος σε περιπέτειες (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Arrogant
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.57 (14 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Μάνα και γιος σε περιπέτειες (1ο μέρος)

Μπήκαμε στα αποδυτήρια, αλλάξαμε και μπήκαμε στο ξύλινο δωμάτιο ντυμένοι με λευκά μπουρνούζια. Καθίσαμε στα ξύλινα παγκάκια του δωματίου όσο πιο αναπαυτικά μπορούσαμε. Η θερμοκρασία ήταν πολύ ζεστή και οι ατμοί τόσο καυτοί που τους ένιωθες στο δέρμα

- Πόσο καιρό έχετε σχέση;…

ρώτησα τον Κλάους

- 1 χρόνο περίπου. Η αλήθεια είναι πως πάντα νιώθαμε έλξη ο ένας για τον αλλά ντρεπόμασταν να μιλήσουμε ανοιχτά.

- Πόσο καιρό δηλαδή νιώθατε αυτή την έλξη;

- Αρκετά χρονιά. Αλλά αποφασίσαμε πως κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Πάρα το ότι μας χωρίζει η διάφορα ηλικίας. Εσείς πόσο καιρό είστε μαζί;

Η μάνα μου αναψοκοκκίνισε.

- 2 χρόνια. Αλλά κι εμείς στην ίδια κατάσταση με εσάς ήμασταν περίπου…

απάντησα. Η μάνα μου με κοίταξε λοξά. Η ζεστή όσο πήγαινε ανέβαινε.

- Στο κρεβάτι πάνε όλα καλά, αν επιτρέπεται;…

ρώτησε η Άναμπελ.

- Πολύ καλά. Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο. Εσείς;… απάντησα.

Η μάνα μου ακόμα μουγκή, σαν να μην ήθελε να συμμετάσχει στην κουβέντα.

- Κι εμείς το ίδιο. Δε χορταίνουμε ο ένας τον άλλο. Κάθε μέρα και μια καινούργια αρχή…

είπε η Άναμπελ και κοίταξε τον Κλάους. Χαμογέλασαν και άρχισαν ένα παθιασμένο φιλί. Εγώ κοίταξα τη μάνα μου περιμένοντας απάντηση αλλά απέφευγε να με κοιτάξει. Αντί αυτού, κοιτούσε το ζευγάρι απέναντι μας σαν να τους εξέταζε με λεπτομέρεια. Όπως φιλιόταν, η Άναμπελ ανοίγει τα πόδια της. Σιγά-σιγά κατεβάζει το χέρι της, παραμερίζει το μπουρνούζι. Πίσω απ' την λευκή πετσέτα ξεπροβάλει ένα ροζ μουνάκι, ξυρισμένο και εμφανώς υγρό. Αρχίζει να χαϊδεύεται με τα δυο δάκτυλα του χεριού της συνεχίζοντας να φιλάει το σύντροφο της. Ξανά γύρισα να κοιτάξω τη μάνα μου αλλά με αγνοούσε. Κοιτούσε το ζευγάρι σα ρομπότ. Τώρα ο Κλάους άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό αργά και παθιασμένα. Η Άναμπελ, με κλειστά τα μάτια χαϊδευόταν και άφηνε μικρούς αναστεναγμούς. Σαν να μην υπήρχαμε εμείς και να ήταν μόνο οι δυο τους. Η μάνα μου ακόμα ακίνητη και ανέκφραστη κοιτούσε το ζευγάρι. Μετά από 2 λεπτά σταμάτησε να χαϊδεύεται και με το χέρι της φτάνει στο μπουρνούζι του Κλάους και πιάνει τον πούτσο του. Ήταν καυλωμένος. Ήταν η σειρά του να αναστενάζει καθώς τον μαλάκιζε η Άναμπελ.

- Αχ…

Ακούστηκε η φωνή διπλά μου. Η μάνα μου γύρισε και με κοίταξε στα μάτια. Έφερε τα χέρια της στο πρόσωπο μου και άρχισε να με φιλάει με γλωσσά. Ανταπέδωσα πλήρως. Καθώς φεσωνόμασταν έλυσα τη ρόμπα της και εμφανιστήκαν μπροστά μου 2 καυλωμένα και στητά στήθη. Με το αριστερό μου χέρι άρχισα να τα χαϊδεύω και να τα χουφτώνω καθώς φιλιόμασταν λες και είναι η τελευταία μέρα του κόσμου. Σιγά-σιγά άρχισα να κατεβάζω το χέρι μου. Πρώτα έφτασα στην κοιλιά της, μετά λίγο πιο κάτω και στο τέλος άνοιξε τα πόδια της και χάιδεψα το υγρό και καυλωμένο μουνί της. Άρχισε να αναστενάζει βαριά. Λες και είχε να το αγγίξει άνθρωπος για χρονιά. Συνέχισα να τη φιλάω στο λαιμό καθώς τη χάιδευα απαλά εκεί κάτω. Αυτή είχε την προσοχή της στην Άναμπελ, η οποία είχε σκύψει και έπαιρνε πίπα στον Κλάους. Έμοιαζε σα σκηνικό από ταινία. Η καύλα είχε πάει στα ύψη. Και τότε... όλα σταμάτησαν.

Χωρίς λόγο και αιτία, η μάνα μου σηκώνεται απότομα, δένει το μπουρνούζι και φεύγει απ' το δωμάτιο της σάουνας. Εγώ και οι 2 μας φίλοι κοιτούσαμε απορημένοι γιατί το έκανε αυτό. Ζήτησα συγγνώμη απ' το ζευγάρι και έτρεξα πίσω της. Όταν την πρόλαβα είχε ήδη φτάσει στο δωμάτιο μας.

- Καλά τι έπαθες;

- Ήταν λάθος…

- Τι λες; Δε σε καταλαβαίνω… συμπληρώνω εγώ.

- Αυτό που άκουσες. Δεν πρέπει να ξανά γίνει ότι έγινε. Είμαι μάνα σου και είσαι γιος μου. Τέλος όλα!

- Μα…

- Είπα ΤΕΛΟΣ…

είπε φωνάζοντας με δακρυσμένα μάτια. Δίχως να θέλω να τη στεναχωρήσω δε συνέχισα την κουβέντα. Μπήκε στο μπάνιο και έκλεισε την πόρτα. Εγώ ντύθηκα και αποφάσισα να πάω για ένα περίπατο να χαλαρώσω. Είχε πέσει ο ήλιος πλέον, οπότε αποφάσισα να πάω για μια μπύρα στο μπαρ του ξενοδοχείου. Έκατσα στη μπάρα και μετά από 5 λεπτά εμφανίστηκε ο Κλάους μόνος του.

- Τι έγινε με την κοπέλα σου; Τι έπαθε;

Εφόσον είναι τουρίστας και κατά πάσα πιθανότητα δε θα τον δω ποτέ στη ζωή μου, αποφάσισα να του εκμυστηρευτώ όλη την αλήθεια για μένα και τη μάνα μου και το τι παίζει πραγματικά. Αφού του είπα όλη την ιστορία, η αντίδραση του δεν ήταν αυτή που περίμενα. Άρχισε και γελούσε!

- Γιατί γελάς;… ρώτησα με απορία.

- Γελώ γιατί στην πραγματικότητα και μίνα η Άναμπελ είναι η μάνα μου.

Σοκαρίστηκα. Δεν περίμενα να πέσω στην περίπτωση. Και όμως αποδείχτηκε πως εγώ και ο Κλάους είχαμε πολλά κοινά. Μου είπε όλη την ιστορία του. Πως και αυτός κόλλησε με τη μάνα του και εν τέλει την κατάφερε να την τουμπάρει. Τον τελευταίο χρόνο πηδιούνται σχεδόν κάθε μέρα και ήρθαν στην Ελλάδα για νέες περιπέτειες. Μιλούσαμε κάνα 2 ώρες για τις μάνες μας. Ύστερα την πήρε τηλέφωνο και ήρθε και μας βρήκε. Αρχίσαμε να καταστρώνουμε σχέδιο, με ποιο τρόπο θα καταφέρω να ρίξω την δικιά μου. Η Άναμπελ ήταν φουλ ανοιχτός χαρακτήρας, έτσι βρήκαμε ένα καλο κόλπο.

Τις επόμενες μέρες, άφησα τα πράγματα να κυλίσουν ήρεμα. Με τη μάνα μου δε μιλούσαμε ιδιαιτέρα. Μόνο λίγο στο δωμάτιο το πρωί και στα γεύματα. Προτιμούσε να περνά τη μέρα της στην πισίνα διαβάζοντας περιοδικά. Εγώ δεν την πλησίαζα. Με τους φίλους μας δε μιλούσαμε καθόλου. Η μάνα μου τους έβλεπε μόνο στο εστιατόριο, όπου καθόμασταν σε διαφορετικά τραπέζια.

Ήταν η τελευταία μέρα πλέον. Αύριο το πρωί check out και γυρνούσαμε πίσω. Η ώρα ήταν 1 το μεσημέρι και ήμασταν στο δωμάτιο.

- Θα έρθεις για φαγητό κάτω;… ρώτησε κοφτά και ανέκφραστα όπως συνήθιζε να μιλάει μετά το συμβάν στη σάουνα.

- Μπα. Θα αράξω εδώ βλέποντας τηλεόραση. Εσύ θα πας στην πισίνα όπως κάνεις πάντα μετά;

- Μάλλον ναι…

είπε και έβαλε την τσάντα στον ωμό της. Άνοιξε την πόρτα και αποχώρησε απ το δωμάτιο. Ήταν η ώρα να μπει το σχέδιο σε λειτουργιά. Είχα βουτήξει το κινητό της απ' τη τσάντα έτσι ώστε να αναγκαστεί να γυρίσει σύντομα. Με το που έκλεισε η πόρτα, παίρνω το κινητό μου και ειδοποιώ την Άναμπελ. Σε 2 λεπτά κτυπά η πόρτα. Ανοίγω και εμφανίζεται μπροστά μου η Άναμπελ, με μια μακριά καφέ καπαρντίνα. Μπαίνει στο δωμάτιο και βγάζει το ρούχο που κάλυπτε όλο το σώμα της. Τι να δω. Δε φορούσε τίποτα, παρά μόνο ένα δικτυωτό καλσόν που έφτανε μέχρι τα μπούτια. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό και χάζευα.

- Λοιπόν; Θα περιμένεις ωρα;… ρώτησε.

- Συγνώμη…

είπα χαμογελώντας και άρχισα να γδύνομαι κι εγώ. Τα έβγαλα όλα και τα πέταξα στο πάτωμα.

- Τι θα έλεγες για λίγη προθέρμανση;…

είπε η Άναμπελ και έπεσε στα γόνατα.

- Καθόλου κακή ιδέα…

συμπλήρωσα και άρχισε να με πιπώνει. Για αρχή έπαιρνε μέχρι το κεφάλι και με κοιτούσε στα μάτια καθώς το έκανε. Είχα στο νου πως το κόλπο γινόταν μόνο και μόνο για να καταφέρω τη μάνα μου αλλά απ' ότι φαίνεται ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

- Έχεις πολύ ωραίο πούτσο. Η μητέρα σου θα ευχαριστηθεί τρελά γαμήσια…

είπε καθώς έπαιζε τον πούτσο μου.

- Το ελπίζω…

είπα και συνέχισε να με πιπώνει όλο και πιο βαθιά τώρα. Άλλαξε στάση και κάθισε στο κρεβάτι για ιεραποστολικό. Η κορμάρα της Άναμπελ ήταν γυμνασμένη και τα βυζιά της στητά. Είχε λίγο μεγαλύτερες θηλές απ' τη μάνα μου. Το μουνί της ήταν υγρό και με περίμενε. Μπήκα αργά και της έδωσα χρόνο να τον δεχτεί. Άρχισε να αναστενάζει κι εγώ να ανεβάζω τους ρυθμούς.

- Πω, πω… ζηλεύω πολύ τη μητέρα σου…

είπε καθώς ανέβαζα τους ρυθμούς.

- Σου αρέσει;

- Πολύ! Συνέχισε.

Έτσι κι εγώ άρχισα να δίνω ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Σύντομα άρχισε να αναστενάζει δυνατά. Ήταν η τέλεια στιγμή να τη γυρίσω στα 4. Έτσι ήρθε στα 4, πήγα από πίσω της και μπήκα στο μουνί της. Την είχα γυρίσει να κοιτάζει προς την πόρτα. Έτσι με το που θα ανοίξει και μας δει η μάνα μου να πάρει την τέλεια εικόνα. Την είχα πιάσει απ' τη μέση και την πηδούσα γρήγορα. Αυτή φώναζε και ανάσαινε γρήγορα.

- Όταν ανοίξει η πόρτα και μας δει, μη σταματήσεις να με γαμάς. Θα τρελαθεί έτσι!

- Ναι… λες και θέλω να σταματήσω πουτάνα…

είπα στα Ελληνικά και δεν κατάλαβε λέξη απ' ότι είπα. Όσο πήγαινε τα αχ της γινόταν και πιο δυνατά. 2 λεπτά μετά ακούγεται ένα χαρακτηριστικό "ΚΛΑΚ". Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η μάνα μου μέσα. Εγώ τα έδινα όλα και δε σταματούσα. Είχε μείνει κόκαλο στα 2 πρώτα βήματα. Γούρλωσε τα μάτια της και μετά έκανε γρήγορα μεταβολή και έφυγε. Το σχέδιο δούλεψε αλλά εγώ δεν ήθελα να σταματήσω τώρα!

- Δε σε πειράζει να συνεχίσω να σε γαμάω ε;…

έσκυψα και της είπα κοντα στα αυτί.

- Καθόλου…

είπε και συνέχισε να αναστενάζει. Έτσι κι εγώ την πηδούσα με μανία ώσπου ήρθε και μίνα η ώρα μου. Βγήκα από μέσα της και έπεσε στα γόνατα. Δεν άργησα να βγάλω το σπέρμα μου στο πρόσωπο που με περίμενε με τη γλώσσα έξω. Με το που τελείωσα, έγλειψε με τη γλώσσα της ότι είχε μείνει στο καυλί μου και αράξαμε να πάρουμε μια ανάσα.

- Καλά είσαι φοβερός!

- Αλήθεια; Σε ευχαριστώ. Και εσύ το ίδιο!

- Πρέπει να φύγω, με περιμένει ο Κλάους. Έχω δεύτερο γύρο εγώ τώρα…

είπε καθώς σκουπιζόταν με ένα χαρτί. Έβαλε την καπαρντίνα της και δώσαμε ένα φιλί με γλώσσα.

- Καλή τύχη με τη μαμά σου.

- Σε ευχαριστώ για όλα!

Της άνοιξα την πόρτα και έφυγε. Εγώ ντύθηκα και άρχισα να ψάχνω τη μάνα μου στο ξενοδοχείο. Δεν τη βρήκα πουθενά όμως. Ούτε στην πισίνα, ούτε στο εστιατόριο, ούτε στη σάουνα. Ίσως βγήκε έξω απ' το ξενοδοχείο. Έτσι κι εγώ έκανα τη βόλτα μου και γύρισα στο δωμάτιο κατά τις 8 το βράδυ. Ανοίγω την πόρτα και τη βλέπω να έχει τις βαλίτσες στο κρεβάτι και να ετοιμάζει τα πράγματα.

- Γεια… είπα προσπαθώντας να το παίξω αδιάφορος.

- Γεια… είπε και αυτή κοφτά.

- Εμ… θες να μιλήσουμε γι' αυτό που είδες πριν;

- Τι πράγμα είδα; Δεν είδα τίποτα. Ενήλικος είσαι και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις…

είπε με την πλάτη γυρισμένη, ταχτοποιώντας τα πράγματα νευρικά καθώς μιλούσε.

- Δηλαδή δε σε πειράζει καθόλου;

- Όχι, όχι. Είσαι ενήλικος είπαμε. Η ζωή είναι δική σου.

- Ναι… αλλά όταν τα λες αυτά, δε με κοιτάς στα μάτια!

Σταμάτησε απότομα. Γύρισε και με κοίταξε με σταυρωμένα τα χέρια

- Θες να σου πω την αλήθεια;… είπε αυστηρά λες και ήταν έτοιμη να μου επιτεθεί

- Ναι την αλήθεια θέλω

- Ζηλεύω! Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτές τις μέρες είμαι καυλωμένη φουλ και δε μπορώ να το ελέγξω. Έτσι μου έρχεται όπως σε βλέπω να…

Δε μπόρεσε να συνεχίσει την πρόταση. Πήγα 2 βήματα μπροστά και τα πρόσωπα μας ήταν σε απόσταση αναπνοής.

- Τι σου έρχεται δηλαδή;… συνέχισα εγώ με θράσος

και την ίδια στιγμή χωρίς προειδοποίηση με πιάνει και με πετάει στο κρεβάτι. Εγώ έμεινα μαλάκας! Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω. Όπως είναι όρθια, βγάζει τη μπλούζα της και μένει με το μπλε σουτιέν που φορούσε. Έρχεται κοντά μου, σκύβει και αρχίζει να ξεκουμπώνει τα κουμπιά του παντελονιού μου.

- Έλα τελείωνε…

Είπε με αυστηρό ύφος αλλά και γεμάτη πάθος. Ξύπνησα κι εγώ και άρχισα να τη βοηθώ. Ξεκουμπώνω και κατεβάζω το παντελόνι και το μποξεράκι με μια κίνηση. Αν η πούτσα μου ήταν καυλωμένη πριν με την Άναμπελ, τώρα χτυπούσε κόκκινο. Χωρίς δισταγμό τον παίρνει στο στόμα της με πάθος. Αρχίζει να τον γλείφει, να τον πιπώνει και να τον ρουφάει. Έκανε ήχους, τον έφτυνε και τον έπαιζε γρήγορα. Ένιωθα πως θα χύσω από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο λες και ήμουν 15 χρονών.

- Λέγε ρε μαργιόλη... αυτό δε θέλεις;

- Ναι καύλα μου…

είπα αναστενάζοντας καθώς κοιτούσα να μου γλείφει τα αρχίδια και να την παίζει με πάθος. Ξεκουμπώνει το σουτιέν και το πετάει πέρα. Σαν είδα τις ρώγες τις ένιωθα πως θα μου φύγουν όλα εκείνη τη στιγμή. Αυτή συνέχισε απτόητη και ακούραστη να δουλεύει. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα να ανταποδώσω το στοματικό. Την πιάνω απ' τη μέση και τη φέρνω τούμπα στο κρεβάτι. Της βγάζω το παντελόνι και το στρινγκάκι και πιάνω δουλειά κάτω. Ήταν φουλ υγρή πριν καν την αγγίξω. Γλείψιμο, (ελαφρύ) δάγκωμα, διείσδυση. Ότι ήξερα να κάνω με τη γλώσσα μου το έκανα. Αυτή βογκούσε σαν τρελή. Ίσως να την άκουσε όλος ο όροφος. Είχε περάσει τα πόδια της σταυρωτά στο λαιμό μου και με πίεζε. Παραλίγο να με πνίξει αλλά προσπαθούσα και έδινα όλο και πιο πολύ. Με το που χαλάρωσε τα πόδια της ήξερα πως είναι η ώρα να μπω μέσα της. Της ανοίγω όσο μπορώ τα πόδια και μπαίνω αργά όλος μέσα. Έβγαλε ένα βαθύ αναστεναγμό. Σιγά-σιγά αύξανα την ταχύτητα, έσκυψα κοντά της και πρόσωπο με πρόσωπο δίναμε γλωσσόφιλα καθώς μπαινόβγαινα μέσα της. Οι τάβλες του κρεβατιού έφυγαν απ' τη θέση τους αλλά εμείς συνεχίσαμε να τα δίνουμε όλα.

- Πήδα με καυλιάρη μου. Καύλωσε με…

- Πόσο με θέλεις;

- Πολύ! Πολύ! Πολύ…

έλεγε και έπαιρνε βαθιές ανάσες. Σταματήσαμε το ιεραποστολικό και στήθηκε στα 4. Όπως και με την Άναμπελ μπήκα από πίσω και την έπιασα απ' τη μέση.

- Πιο δυνατά. Μ... πιο γρήγορα! Αχ…

- Με έχεις στείλει…

- Κι εσύ το ίδιο…

μου λέει. Όπως την είχα στα 4 τη σηκώνω λίγο και συνεχίζω να την πηδώ χαϊδεύοντας τις βυζάρες της. Αυτή με τα χέρια της χάιδευε τη μέση μου.

- Μη σταματάς!

- Δε θέλω να σταματήσω…

- Μ... δεν έχω σταματήσει να χύνω!

Συνεχίσαμε έτσι για λίγα λεπτά και ύστερα ξαπλώνουμε και τη γυρνώ στο πλάι. Της σηκώνω το ένα πόδι και συνεχίζω να τη σκίζω.

- Θέλω να πηδιόμαστε όλη νύχτα…

της λέω, γυρνά, με κοιτάζει και με φιλάει. Καθώς την είχα στο πλάι μπορούσα να εξερευνήσω όλο το σώμα της. Απ' της καυλωμένες βυζάρες της μέχρι το ξυρισμένο μουνί της. Έτσι το χέρι μου τη χάιδευε πάνω κάτω συνεχώς. Και οι 2 είχαμε φτάσει στο σημείο να τρέμουμε από καύλα. Ήμουν έτοιμος να χύσω. Με φόρα βγαίνω από μέσα της και στοχεύω στην κοιλιά της. Σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα τα είχα βγάλει όλα. Ήμουν έτοιμος να μου κοπεί η ανάσα. Με το που τελείωσα πέφτω ξερός δίπλα της. Πέρασε 1 λεπτό βαριανασαίνοντας και οι 2. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και χωρίς να πούμε τίποτα, αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Τελειώνοντας το φιλί γελάσαμε μετά από αυτή την τρομερή εμπειρία που περάσαμε. Μείναμε για 1 λεπτό σιωπηλοί, προσπαθώντας να βρούμε τις ανάσες μας και ξαφνικά ακούστηκε θόρυβος από δίπλα. Απ' ότι φαίνεται είχαμε καυλώσει φουλ τους διπλανούς και με τη σειρά τους μπήκαν στη μάχη. Κοιταχτήκαμε και σχηματίσαμε ένα χαμόγελο στα χείλη. Η μάνα μου ήρθε από πάνω και έκατσε στα μπούτια μου καθώς ήμουν ξαπλωμένος. Πιάνει το μισοκαυλωμένο πούτσο μου και ρωτάει:

- Λοιπόν… είσαι έτοιμος για 2ο γύρο τίγρη;…

είπε καθώς χάιδευε απαλά το καυλί μου. Στα λόγια αυτά δεν άργησα να σκληρύνω και πάλι. Έπιασε τον πούτσο μου και τον καβάλησε. Πως να μη μου γίνει τέντα βλέποντας αυτό το κορμί από πάνω μου με αυτές τις θεϊκές βυζάρες να κάνει cowgirl; Έβαλα τα χέρια μου σα μαξιλάρι στο κεφάλι μου και απολάμβανα να τη βλέπω να χοροπηδά και να αναστενάζει. Την άφησα ελεύθερη να το απολαύσει όσο ήθελε.

- Έλα μωρό μου. Παίξε μαζί μου…

Σηκώνω το κεφάλι μου και αρχίζω να περιεργάζομαι με τα χέρια μου τα θεσπέσια στήθη της γλείφοντας και πιπιλίζοντας τα. Αυτή συνέχιζε να καβαλάει το καυλί μου ασταμάτητα, με ενέργεια λες και ήταν 20αρα.

- Έλα καυλιάρη μου… δωσ' τα όλα!

Την πιάνω απ' τη μέση και σηκωνόμαστε μαζί απ' το κρεβάτι χωρίς να βγω από μέσα της. Αγκαλιάζει με τα χέρια της το σβέρκο μου και με τα πόδια της τη μέση μου και συνεχίσαμε στα όρθια να πηδιόμαστε.

- Το μουνί μου καεί μωρό μου…

- Το ξέρω καύλα μου… κι εμένα έχει πάρει φωτιά!

Συνεχίσαμε στα όρθια λίγο ακόμα και ξανά γυρίσαμε στο κρεβάτι. Την έστησα σε ιεραποστολικό και την έχωνα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Δε σταματούσαμε να ουρλιάζουμε από καύλα, μέχρι που ήρθε η στιγμή πάλι να τελειώσω. Βγήκα και άρχισα να χύνω πάλι την κοιλιά της χωρίς τελειωμό. Τα σεντόνια είχαν γίνει μούσκεμα απ' τα υγρά μας. Έπεσα πάλι στο κρεβάτι δίπλα της ξερός και προσπαθούσαμε να πάρουμε μια ανάσα. Και οι γείτονες μας απ' ότι φαίνεται το ίδιο κάνανε γιατί επικρατούσε ησυχία. Πέρασαν 5 λεπτά και βρήκα την αντοχή να μιλήσω:

- Πρέπει να σου πω κάτι.

- Τι είναι;

- Το σκηνικό που είδες με την Άναμπελ ήταν ψεύτικο. Το κάναμε επίτηδες για να σε κάνουμε να ζηλέψεις.

Τις εξήγησα όλη την ιστορία με τον Κλάους και την Άναμπελ και τι πραγματικά έγινε. Τις είπα για το μυστικό που κρύβανε και πως όλα όσα έγιναν σήμερα ήταν μέσα στο σχέδιο. Μόλις τελείωσα την αφήγηση μου, χαμογελά και με ρωτάει:

- 3ο γύρο;

Της χαμογέλασα και ήρθα από πάνω της.
Copyright protected OW ref: 174918