Η πρώτη μου φορά ήταν με τη μάνα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και λείπει συνέχεια και μένουμε οι δυο μας με τη μάνα μου στο σπίτι σε χωριό. Από πιο μικρός έβλεπα τη μάνα μου και καύλωνα πολύ! Είναι 1.55 αδύνατη, με μέτρια βυζιά και μαύρο τριχωτό μουνί. Την είχα πάρει μάτι πολλές φορές στο μπάνιο.

Ένα βράδυ του καλοκαιριού, κοιμηθήκαμε μαζί. Αυτή με το πλάι κι εγώ πίσω της. Όπως την είχα αγκαλιάσει, καύλωσα! Τριβόμουνα πίσω της… αυτή έκανε ότι κοιμόταν. Της έβαλα το χέρι μου μέσα στο νυχτικό της (δε φορούσε σουτιέν)… της χάιδευα τις ρώγες. Σιγά - σιγά κατέβαζα το χέρι μου που έτρεμε. Το έφτασα στο κιλοτάκι της. Φορούσε ένα μαύρο στρινγκάκι. Το έβαλα με φόβο μέσα και της χάιδευα τις τρίχες της.

Εγώ έβγαλα την πούτσα μου και την ακούμπησα πίσω της. Της τράβηξα λίγο το κιλοτάκι και τον ακούμπησα στον κώλο της. Τον έσπρωχνα σιγά - σιγά προς το μουνί της.Ήταν πολύ βρεγμένη. Τότε, έκανε μια κίνηση προς τα πίσω απότομα και χωρίς να το καταλάβω, καρφώθηκε η ψωλή μου μέσα της! Εγώ τα έχασα! Πήγα να τον βγάλω. Τότε αυτή, μου φώναξε:

-    «Μηηηηηηηηηηηηηηηη!!! Συνέχισεεεεεεεεε…!!! Γάμα μεεεεεεεεεεε…!!! Σε θέλωωωωωωωωωωωωω….!!!»

Τότε την γύρισα μπρούμυτα και ανέβηκα σαν άλογο πάνω της. Άρχισα να την πηδάω άγρια! Ίσα που πρόλαβα και τον έβγαλα και την έχυσα από πίσω. Είχε ανάψει πολύ! Με έγδυσε και άρχισε να γλείφει το άτριχο μου σώμα παντού! Μου πήρε φοβερές πίπες! Τη γύρισα ανάσκελα και της σήκωσα τα πόδια. Η μαύρη μουνάρα της έχασκε έτοιμη να καταπιεί το μικρό μου πούτσο. Τότε της τον έβαλα μέσα και της τον κάρφωσα όλο μέχρι τα αρχίδια μου. Άρχισε να με βρίζει και να φωνάζει και ήθελε να την βρίζω κι εγώ. Όταν τελειώσαμε, της ζήτησα συγνώμη κι αυτή μου λέει:

-    «Τι λες γιόκα μου; Μου άρεσε πολύ και το ήθελα. Από τώρα και μετά εσύ θα είσαι ο εραστής μου…»

-    «Κι εσύ θα είσαι η πουτάνα μου!», της λέω εγώ αφού είχα ξεθαρρέψει.

Από τότε, κοιμόμασταν μαζί και το κάνουμε κανονικά. Τώρα ευχαριστιέται πιο πολύ γιατί έχω μεγαλώσει και η ψωλή μου τρυπάει και τοίχο και είναι 20 εκ.!

----------------

Χτες βράδυ είχαμε ξαπλώσει και βλέπαμε τηλεόραση. Εγώ φορούσα μόνο ένα μαύρο σλιπ κι αυτή μόνο με σουτιέν και ένα στρινγκάκι μαύρο. Να σας πω ότι από μικρός κοιμόμουν μαζί της όταν έλειπε ο πατέρας μου.  Ξαπλωμένοι λοιπόν και σκεπασμένοι με ένα μόνο σεντόνι, όπως είμαστε ανάσκελα και οι δυο και κολλημένα τα πόδια μας, άρχισε να μου περνάει τα δάχτυλα των ποδιών της μέσα στα δικά μου. Μου τα έτριβε και συγχρόνως βάζει το χέρι της πάνω από το σλιπάκι μου. Μου είχε γίνει κάγκελο. Βάζει το χέρι της μέσα στο σλιπ και άρχισε να μου τον χαϊδεύει απαλά και να μου τον σιγοπαίζει.

-    «Μαμάααα!!! Θα σου χύσω στα χέρια σου μέσα!», της λέω.

-    «Αυτό θέλω και εγώ…», μου λέει αυτή με καυλιάρικη φωνή.

Βάζω κι εγώ το χέρι μου μέσα στο κιλοτάκι της. Αρχίζω να της χαϊδεύω τις τριχάρες της. Της βάζω τα δάχτυλα μέσα και το μουνί της έσταζε.

-    «Μαμάαααααααααα! Θα σε γαμήσωωωωωωωωωω!!!», της λέω.

-    «Δεν είναι δα και η πρώτη σου φορά…», μου λέει αυτή.

Κάνω λοιπόν μια και την αρπάζω και την φέρνω με το πλάι προς εμένα. Το στήθος της ακούμπησε το δικό μου. Η ψωλάρα μου όπως μου την είχε βγάλει έξω, ακουμπάει στον αφαλό της και μετά στο μουνί της. Τον πιάνει αυτή και τον γυροφέρνει στην ανοιχτή πια τρύπα της. Της βγάζω το σουτιέν και αρχίζω να της πιπιλάω τις καυλωμένες ρώγες της. Σπρώχνει τότε αυτή και η πούτσα μου καρφώθηκε μέσα της.

Την είχα αγκαλιάσει και την έσφιγγα κοντά μου. Δεν κουνιόμαστε καθόλου ενώ η ψωλή μου είχε γίνει αγγούρι. Δεν κουνιόμουν γιατί θα έχυνα αμέσως. Κάνει μια και με πετάει ανάσκελα και ανεβαίνει πάνω μου. Ξαπλώνει εντελώς πάνω μου και άρχισε να με ρουφάει στο στόμα και να ουρλιάζει.

-    «Χύνω στο καυλί του γιου μου!!!», φώναζε. «Γάμησε τη μανούλα σου παίδαρε μου. Σκίσε την!»

-    «Αυτό σου κάνω παλιοπουτάνα! Απόψε θα σου τα κάνω δίδυμα!», της λέω και την γυρνάω ανάσκελα.

Της σηκώνω τα πόδια και μπαίνω όλος μέσα της μέχρι τη μήτρα.

-    «Σκίσε μεεεεεεεεεεεεεεε!» φωνάζει αυτή. «Χύσε στη μανούλα σου!!!»

-    «Να καριόλα!» της λέω. «Πάρε τα μωρή πουτάνα μέσα σου όλααααααααα! Κάνε μου μωράκια! Αδερφάκιααααααααααααααααα!!!» 

-    «Χύνωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Χύνωωωωωωωωωωωω!!!», ούρλιαζε αυτή και το κορμί της σπαρταρούσε από καύλα.

Το μουνί της γέμισε χύσια και αφού τον έβγαλα έξω, τον πιάνει και τον στραγγίζει στο στόμα της.

-    «Ξάπλωσε να κοιμηθείς τώρα σαν καλό παιδί που είσαι…», μου είπε.

Κοιμηθήκαμε γυμνοί. Περιττό να σας πω ότι το ίδιο γίνεται κάθε βράδυ και όταν δεν είναι να πάει στη δουλειά την άλλη μέρα, πηδιόμαστε όλη νύχτα. Κανείς δεν μας βλέπει, κανείς δεν μας ακούει.

Καλά να περνάτε.