To πορτατίφ της θείας

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (12 Votes)
Η ιστορία μου ξεκινάει πριν ένα χρόνο όταν μου ζητήθηκε από τη Θεία μου (γυναίκα του αδελφού του πατέρα μου) να της κατασκευάσω ένα χειροποίητο πορτατίφ, μιας και είχα ένα χόμπι να κάνω διάφορες κατασκευές.

Να σας περιγράψω σε αυτή την παράγραφο τη Θεία μου, ηλικίας 47 ετών, στο 1.70 ύψος με λίγα πιασίματα, στήθος μεγάλο και μια στρογγυλή κωλάρα. Εγώ ετών 30, 1.95 ύψος, σώμα κανονικό μη γυμνασμένο και με δυνατό σημείο τον πούτσο μου.

Έχοντας δει διάφορες χειροποίητες κατασκευές μου, η Θεία μου η Τζένη μου ζήτησε να της κατασκευάσω ένα πορτατίφ. Δέχτηκα με χαρά μιας και πάντα ένιωθα μια έλξη για αυτή τη γυναίκα καθώς εκτός από ωραία είναι και αρκετά σέξι και στην παραλία ειδικά την θαυμάζαμε πάντα όλοι. Κάθισα 2 ημέρες και σκίστηκα για να το φτιάξω, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα πάντα στο μυαλό μου να κάνουμε σεξ.

Όταν το έφτιαξα αποφάσισα να πάω σπίτι της ένα απόγευμα που ήξερα ότι ο Θείος μου εργάζεται μέχρι της 2 σε ένα εργοστάσιο και τα ξαδέλφια μου να απουσιάζουν καθώς σπουδάζουν.

Χτυπάω την πόρτα και περιμένοντας λίγο μου ανοίγει η Τζένη με ένα μπουρνούζι καθώς όπως μου είπε μόλις βγήκε από το μπάνιο. Άναψα αμέσως, δεν ήθελα άλλωστε και πολύ. Με βλέπει με το δώρο και σκάζοντας μου ένα χαμόγελο μου λέει πέρνα μέσα.

Μόλις μπήκα στο σπίτι με ρώτησε αν ήθελα καφέ, ποτό η κρασί. Της απάντησα να το τοποθετήσουμε πρώτα και μετά ότι να 'ναι. Μου λέει ότι το ήθελε στο δωμάτιο. Πάμε στην κρεβατοκάμαρα της, βγάζω από το κουτί το πορτατίφ το τοποθετώ σε μια γωνία και το βάζω την πρίζα. Η Θεία έπαθε σοκ δεν περίμενε να είναι τόσο ωραίο και ξετρελάθηκε μόλις της έδειξα ότι αλλάζει και ο φωτισμός των led. Έρχεται από την χαρά της να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει και όπως έπεσε απότομα επάνω μου βρεθήκαμε και οι 2 στο κρεβάτι με το μπουρνούζι να έχει λυθεί. Μια αμηχανία επικράτησε για λίγο και για να μη χάσω τη στιγμή άρχισα να την φιλάω χαϊδεύοντας της το κορμί. Ένας βαθύς αναστεναγμός βγήκε από τα χείλια της και ήταν το σημάδι ότι το κάστρο πάρθηκε.

Αρχίζω με ευλάβεια να τη γλείφω σε όλο της το κορμί δίνοντας βάση στην αρχή στα βυζιά της και μετά στη μουνάρα της. Έγλειφα αρκετά το μουνί της με τη θεία να είναι σε άλλη διάσταση, με αποτέλεσμα τα υγρά της να με πλημμυρίσουν. Σηκώθηκα της έδωσα να τα γευτούμε παρέα και απελευθερώθηκα και από τα ρούχα μου εντελώς για να εμφανιστεί ο πούτσος μου και να βγει από τα χείλη της ένα "ουάου…" μέχρι να τον πάρει στο στόμα της και να ξεκινήσει εκείνη την περιποίηση που την είχα προσφέρει λίγο πριν. Εγώ στα όρθια εκείνη στα γόνατα με το ένα χέρι να μου παίζει τα αρχίδια το καυλί στο στόμα της και το άλλο της χέρι στο μουνί της. Λίγο Ισπανική λίγο παραπάνω παίξιμο και άρχισα να νοιώθω το καυλί μου να θέλει να χύσει. Της λέω χύνω και με την μια τον βάζει στο στόμα της και μόλις έχυνα δεν άφησε να πάει σταγόνα χαμένη. Σηκώνεται με φιλάει με την γεύση του σπέρματος μου μέσα της ακόμα.

Δεν κώλωσα, ανταπέδωσα, την έριξα στο κρεβάτι άρχισα πάλι να γλείφω τα βυζιά της και με το ένα χέρι μου έπαιζα το μουνί της. Εκείνη μου μαλάκιζε τον πούτσο με αποτέλεσμα να σηκωθεί και πάλι στης επάλξεις. Με ξαπλώνει ανοίγει το συρτάρι βγάζει προφυλακτικά και μου τοποθετεί ένα με την γλώσσα της μέσα στην απόλυτη καύλα. Ανεβαίνει πάνω θέλοντας να έχει αυτή το ρυθμό και αρχίζει ένα χορό που σε συνδυασμό με το βογκητά μας τον χαμηλό φωτισμό από το πορτατίφ έδιναν μια άλλη διάσταση σε αυτό που κάναμε.

Μη αντέχοντας να μην έχω το ρυθμό, τη βάζω από κάτω και με τα πόδια της στους ώμους μου αρχίζω το σφυροκόπημα. Τη γυρίζω στα 4, αρχίζω να παίζω με τη σούφρα της και τοποθετώ τον πούτσο μου στην τρύπα ενώ αυτή έπαιζε το μουνί της. Τη γάμαγα από τον κώλο και αυτή έπαιζε το μουνί της, ώσπου δεν άντεξα, τη γύρισα, έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να χύνω στο στόμα της. Ξαπλώσαμε να πάρουμε μια ανάσα ώσπου κοιτάξαμε το πορτατίφ και βάλαμε τα γέλια. Μου ζήτησε να μην καπνίσω μιας και κανείς στο σπίτι δεν καπνίζει και θα το καταλάβαινε ο Θείος ότι μπήκε καπνιστής στο δωμάτιο. Ντυθήκαμε, με καληνύχτισε με ένα φιλί και μου ζήτησε να της ξαναπάω κανένα πορτατίφ. Ένα χρόνο τώρα βρισκόμαστε σχεδόν κάθε εβδομάδα της έχω φτιάξει από καθρέπτες μέχρι κούπες όμως αρχίζω όχι απλά να την ερωτεύομαι, αλλά να την ποθώ όσο δεν πάει και να τη θέλω μόνο για πάρτη μου. Μέχρι στιγμής βολεύομαι… αλλά το μέλλον θα δείξει.

Συγνώμη αν σας κούρασα… δεν το είχα ποτέ με τη συγγραφή.
Copyright protected OW ref: 166735