Πρωτοχρονιάτικο γαμήσι με την ξαδέρφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.75 (10 Votes)
Γεια σας φίλοι του XStream και καλή χρονιά! Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο η χρονιά μπήκε πολύ καλά για μένα! Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τις ιστορίες σας και θα ήθελα να σας πω και την πρώτη μου εμπειρία με τη ξαδέρφη μου.

Ας ξεκινήσουμε από τηn περιγραφή. Η ξαδέρφη μου είναι μετρίου αναστήματος, με πολύ ωραίο σώμα και πολύ ωραίο πρόσωπο. Από προσόντα θα έλεγα αρκετά καλά μιας και έχει πολύ ωραία τσιμπουκόχειλα, πολύ ωραίο κώλο και μικρό στήθος δυστυχώς. Εγώ είμαι αρκετά εμφανίσιμος με γυμνασμένο σώμα και πολύ ικανοποιητικό μέγεθος (19 πόντοι είναι αυτοί)

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Αφού μαζευτήκαμε για το οικογενειακό τραπέζι και είχα καυλώσει άγρια με την ξαδέρφη μου με αυτά που φόραγε της πρότεινα να βγούμε μετά το τραπέζι και όπως ήταν λογικό δέχτηκε. Εδώ να σε πω πως αυτή είναι 18 και εγώ είμαι 20. Αφού τελειώσαμε με τα εθιμικά μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για τσάρκα στα κλαμπ της περιοχής.

Τελικά βρήκαμε το κλαμπ που θέλαμε και μπήκαμε μέσα. Εκεί βρήκαμε την παρέα της ξαδέρφης μου και αρχίσαμε τα ποτά. Όσο πιο πολύ πίναμε φτιάχναμε κεφάλι και ερχόμασταν όλο και πιο κοντά. Σε κάποια φάση που χόρευε τριβόταν πάνω μου και με καύλωνε όλο και περισσότερο. Αυτή το κατάλαβε αλλά το συνέχισε. Ξαφνικά γυρνάει και μου λέει:

- Τι έγινε ξαδερφούλη; Σε καύλωσε η ξαδερφούλα;

- Έτσι όπως τρίβεσαι πάνω μου πόσο να αντέξω και εγώ;… της απαντάω.

- Αυτό ήθελα να ακούσω…

μου λέει και με φιλάει με πάθος στο στόμα. Εκεί τα χάνω όλα και δεν ακούω τίποτα από ότι γίνεται γύρω μου. Τέτοιο γλωσσόφιλο πρώτη φορά και μάλιστα από την ξαδέρφη μου. Σταματάει και μου λέει στο αυτί:

- Πάμε να φύγουμε τώρα… σε θέλω μέσα μου ξαδερφούλη μου.

- Ότι πει η ξαδερφούλα μου…

της απαντάω τη πιάνω από το χέρι πληρώνω και φεύγουμε για το αυτοκίνητο. Όταν μπαίνουμε μέσα αρχίζουμε πάλι τα γλωσσόφιλα και μου ξαναλέει ότι με θέλει μέσα της. Τότε της λέω να πάμε στο σπίτι της γιαγιάς που πλέον δεν μένει εκεί και μου λέει φύγαμε. Σε όλο τον δρόμο με το αριστερό χέρι έπιανε τη πούτσα μου πάνω από το παντελόνι και με το δεξί έπαιζε το μουνάκι της. Όταν μπήκαμε σπίτι αρχίσαμε πάλι τα φιλιά και να γδυνόμαστε. Αφού τα βγάλαμε όλα η ξαδέρφη έμεινε να κοιτάει τη ψωλή μου και να μου λέει:

- Πρόσεχε ξαδερφούλη γιατί είμαι παρθένα και με τέτοια πούτσα που έχεις θα με ξεσκίσεις.

- Δεν το έχεις ξανακάνει;… τη ρωτάω,

- Όχι μόνο πίπες και φάσωμα έχω κάνει και θέλω να είσαι ο πρώτος μου.

Τότε καύλωσα ακόμα πιο πολύ και της είπα να μου δείξει πόσο καλή είναι στις πιπες. Έρχεται στον καναπέ που κάθομαι και τον βάζει στο στόμα της. Μου έκανε μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει ποτέ. Αφού μου έκανε πίπα για κανένα εικοσάλεπτο σταματάει και μου λέει:

- Σε θέλω μέσα μου μωρό μου.

- Όχι ακόμα της λέω πρώτα πρέπει να σε περιποιηθώ κι εγώ.

Την πιάνω, τη βάζω στη θέση μου και της αρχίζω ένα σπέσιαλ γλειφομούνι. Μέσα στο πρώτο κιόλας λεπτό αρχίζει να βογκάει και να με χαϊδεύει. Μετά από ένα καλό γλειφομούνι που την έκανε να χύσει της είπα να πάμε μέσα στο δωμάτιο. Αφού μπαίνουμε μέσα αρχίζουμε τα φιλιά και της δίνω την καπότα να μου τη φορέσει. Αφού μου τη φοράει επιδέξια έρχεται από πάνω μου, τρίβεται πάνω στη πούτσα μου, τον πιάνει και τον βάζει σιγά-σιγά μέσα της. Όταν φτάνει στη βάση αρχίζει να χοροπηδάει δυνατά πάνω στην πούτσα μου και να χυνει. Τότε τη γυρνάω και αρχίζουμε ιεραποστολικό. Αρχίζει να ουρλιάζει και να μου φωνάζει:

- Έτσι γαμιά μου, ξέσκισε με την πουτάνα.

- Θα σε ξεσκίσω μωρό μου, θα σε κάνω να με ερωτευτείς και να θες να σε γαμάω συνέχεια!

- Αυτό θέλω και εγώ μωρό μου, να με ξεσκίζεις, κάθε μέρα όλη μέρα γαμιά μου.

Δεν άντεξα άλλο και έχυσα μέσα της με την καπότα. Συνεχίσαμε να γαμιόμαστε μέχρι που μας βρήκε ο ήλιος αγκαλιά στο κρεβάτι και με ξύπνησε με μια σπέσιαλ πίπα της.

Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε την ιστορία μου και ελπίζω να σας άρεσε γιατί έχει και συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 165495