Η πουτάνα μέσα μας (10ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.64 (11 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα μέσα τους (9ο μέρος)

Το πουτσοκέφαλο μου ήταν ανάμεσα στα ανοιχτά της κωλομέρια και τριβόταν στις ζάρες τις σούφρας της. Το χέρι μου ήταν στο σβέρκο της και το στόμα μου στο αυτί της. «Ετοιμάσου» τις ψιθύρισα και πίεσα το καυλί μου μέσα της. Η κωλοτρυπίδα της υποδεχόταν για πρώτη φορά στη ζωή της ένα καβλί. Το μυαλό μου ήταν φευγάτο. Το μόνο που υπήρχε ήταν η αίσθηση της τριβής, στην κορυφή του πούτσου μου και της κάψας από την τρύπα της. Καιγόταν, το ένιωθα. Υπήρχε μία σιωπή, σιωπή της αναμονής. Εκείνη περίμενε να νιώσει τον πόνο της διαστολής της σούφρας της. Και έπειτα την αίσθηση της τριβής. Εγώ ήθελα να απολαύσω το ξεκώλιασμα της. Τόσο απλά. Την ήθελα τόσο πολύ, μα τόσο πολύ. Αλλά το ότι με χειραγωγούσε, όλη την τελευταία μέρα, όσο και αν αυτό ήταν προς όφελος μου, με εκνεύριζε. Αλλά και με καύλωνε. Δύο διαφορετικές καταστάσεις, με έναν κοινό παρανομαστή. Την ένταση. Απεριόριστη ένταση.

Ήθελα να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. Πίεσα. Πίεσα ίσα-ίσα για να χωθεί το χοντρό κεφάλι της ψωλής μου μέσα της. Ήταν ήδη λίγο ανοιχτή, με ότι είχε γίνει πρότερα και έτσι δε δυσκολεύτηκα. Παρόλα αυτά, η αίσθηση του «πνιξίματος» του καυλιού ήταν τόσο ερεθιστική, που έμεινα εκεί για ώρα, κάνοντας πάρα πολύ μικρές κινήσεις, μέσα έξω. Εκείνη δεν είπε λέξη. Δεν έβγαλε άχνα. Μόνο που ξεφύσησε την στιγμή που μπήκα. Μάλλον περίμενε κάποια αίσθηση πόνου. Και ακούστηκε ανακουφισμένη. Όσο της το έκανα, της ρουφούσα το λοβό του αυτιού. Είχε κλειστά τα μάτια και αφού δεν μπορούσε να το αποφύγει, το απολάμβανε.

- Είμαι ο πρώτος σου;

Δεν απάντησε.

- Πες μου, είμαι ο πρώτος σου;

Σιωπή.

- Θέλω να το ακούσω!

Καμία απάντηση. Πίεσα απότομα λίγο περισσότερο, τόσο ώστε το κορμί της πούτσας μου να χωθεί 2 πόντους μέσα της.

- Ναι ρε μαλάκα, είσαι ο πρώτος μου. Ευχαριστήθηκες;

Το ήξερα, αλλά ότι το άκουσα ακριβώς έτσι, με τρέλανε. Το ήθελε σαν τρελή αλλά δεν ήθελε να μου δώσει αέρα. Φαινόταν στον ήχο της φωνής της. Άρχισα να κουνιέμαι λίγο πιο έντονα, χωρίς να προσπαθώ να μπω πιο βαθιά μέσα της.

- Σ ’αρέσει καριόλα;

- Έχε χάρη που είσαι διπλάσιος από μένα, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ.

- Ναι ε;

Άρχισα να μπαίνω λίγο πιο βαθιά, σχεδόν το ένα τρίτο της ψωλής μου. Ξεφυσούσε από τη μύτη. Δείγμα ότι είχε τον έλεγχο του πόνου. Δεν ήταν πάνω από το όριο. Ήταν εντός του ορίου της καύλας. Καύλα, που όσο περισσότερο κρατούσε, τόσο περισσότερο κορυφωνόταν. Επιτέλους της γαμούσα το κώλο. Όχι ακριβώς όπως ήθελα, αλλά θα έφτανα και εκεί. Είχα πιάσει έναν ρυθμό τέλειο. Εντελώς ασυναίσθητα, με ακολουθούσε. Μόλις το κατάλαβα, τραβήχτηκα εντελώς έξω. Ήμασταν στο σημείο, που ξεκινήσαμε. Ένιωσε το κενό. Την απουσία του καυλιού από την σούφρα της. Ένιωσε το άνοιγμα που δεν ήταν γεμάτο. Ήταν ένα σοκ για εκείνη. Δεν περίμενε ότι θα το ήθελε τόσο πολύ.

- Μη... μη ρε γαμημένε… τι θες;... να το πω;…

- Ναι…. θέλω να το ακούσω κι αυτό.

- Γάμησε μου το κώλο μικρέ, το αξίζεις!

Χωρίς πολλά-πολλά, μπήκα. Μπήκα και γάμησα. Γάμησα την κωλάρα της. Δε διαφέρει σε τίποτα από ότι έχετε ζήσει όλοι σας. Είτε έχετε γαμήσει κώλο, είτε έχετε γαμηθεί από κώλο. Είχε σηκωθεί στα τέσσερα, την είχα πιάσει από τους ώμους και την σφυροκοπούσα. Η τουρλωμένη της κωλάρα, είχε κοκκινίσει από τα σφυροκοπήματα του κορμιού μου πίσω της. Δεν άργησε η στιγμή που ήμουν όλος μέσα της. Την ξεκώλιαζα και το απολαμβάναμε και οι δυο. Ήταν το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που είχε ξεκινήσει 24 ώρες πριν. Την απόπειρα να την γαμήσω μαζί με την Ελένη. Το κωλοδάχτυλο πριν λίγη ώρα. Και τώρα η κορύφωση. Μέσα έξω, όσο πιο δυνατά μπορούσα. Δεν τη γαμούσα απλά. Έβγαζα το άχτι μου. Ο ρυθμός ήταν τόσο έντονος που δεν προλάβαινε να αρθρώσει λέξη. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι μαλακιζόταν την ίδια στιγμή. Έχυνε συνεχόμενα νομίζω. Και λέω νομίζω, γιατί ήμουν αλλού. Στον κόσμο μου. Και ο κόσμος αποτελούταν από το πούτσο μου και την κωλότρυπά της. Ήμουν εκεί που δεν είχε φτάσει κανείς. Ούτε ο άντρας της, ούτε οι εραστές της. Ένιωθα περισσότερο άντρας από ποτέ. Είχα κερδίσει κάτι που δε δόθηκε ποτέ σε κανέναν. Την είχα ξεπαρθενιάσει. Και αυτή ή αίσθηση με έφτασε στο τέλος. Έχοντας χάσει την αίσθηση του χρόνου, έχυσα. Πολλά ή λίγα, δεν ξέρω. Αλλά άδειασα ότι είχα και δεν είχα μέσα στην σούφρα της. Θυμάμαι ότι έπεσα πάνω της, σχεδόν σαν πτώμα. Και το επόμενο που θυμάμαι είναι τις ανάσες μας να συγχρονίζονται.

Δύο κορμιά, το ένα πάνω στο άλλο. Χωρίς άλλες δυνάμεις. Χωρίς κουράγιο να ειπωθεί έστω μία λέξη. Μετά από 1-2 λεπτά, συνειδητοποίησα ότι την πλάκωνα και έκανα στο πλάι. Περίμενα μία αντίδραση της αλλά, εκτός από την ανάσα της, δεν καταλάβαινα αν είναι καλά. Έφερα το κεφάλι μου από την άλλη πλευρά και είδα τα ανοιχτά μάτια της, να κοιτάζουν το κενό. Ήταν προφανές ότι για εκείνη ήταν ακόμη πιο έντονο από ότι ήταν για μένα. "Είναι δυνατόν;…", σκέφτηκα. Δεν είπα όμως κάτι. Είχα την αίσθηση ότι δεν έπρεπε να χαλάσω τη στιγμή. Πέρασαν κάποια λεπτά σιωπής. Οι ανάσες της είχαν επανέλθει οπότε μάλλον επεξεργάζονταν τι είχε συμβεί και πως θα το χειριζόταν όλο αυτό. Δεν ήξερα τι να περιμένω.

Γύρισε ανάσκελα και με κοίταξε στα μάτια με χαμόγελο. Το χαμόγελο της ικανοποίησης. Το σημάδι ότι όλα είναι καλά, καλύτερα από καλά. Άπλωσε το χέρι της και μου χάιδεψε το μάγουλο, χωρίς να πάρει τα μάτια της από τα δικά μου. Ανταπέδωσα το χαμόγελο αλλά δεν έκανα κάτι. Ήταν αυτό το άγχος του αρσενικού, να μην χαλάσει αυτό που έχει δημιουργηθεί. Άπλωσε το χέρι της στο τραπεζάκι και πήρε ένα χαρτομάντιλο. Μου ζήτησε να την σκουπίσω πίσω, μιας και ένιωθε ότι το σπέρμα μου έβγαινε ακόμη από μέσα της. Πράγματι, το μαντήλι μούλιασε σχεδόν αμέσως. Είχα και πάλι το δάχτυλο μου στη σούφρα της και ασυναίσθητα, άρχισα να το βάζω λιγάκι μέσα της. Έβγαλε μία ανάσα απόλαυσης. Αλλά στιγμιαία μου τράβηξε το χέρι.

- Β: Μη μωρό μου. Φτάνει τόσο, για σήμερα.

- Γ: Μωρό; Από μαλάκας και καργιόλης, μωρό;

- B: Σταμάτα! Μην γίνεσαι έτσι. Όλα αυτά…

- Γ: Ναι, ναι, ξέρω. Μην ανησυχείς.

- B: Ακόμη απορώ από ποιόν πήρες εσύ. Απίστευτο μου φαίνεται.

- Γ: Τι;

- B: Στην ηλικία που είμαι και με τις εμπειρίες που έχω, πίστευα ότι κανείς άντρας ή γυναίκα θα με έπαιρνε από τον κώλο και θα το απολάμβανα. Και το κατάφερες εσύ. Το μικρό ανιψάκι μου. Ο Γιωργάκης που παίζαμε όταν ήσουν μικρός.

- Γ: Ήμουν άτακτος όταν παίζαμε;

- B: Μπα. Το αντίθετο. Ήμουν σίγουρη, τότε, ότι είσαι το ίδιο μουντρούχαλος με τον πατέρα σου. Αλλά πως μας βγήκες εσύ τέτοιος επιβήτορας, είναι ένα άλλο θέμα.

- Γ: Χαίρομαι που το ακούω. Τουλάχιστον ξέρω ότι το κάνω καλά.

- B: Η ανασφάλειες του νεαρού αρσενικού. Μη με ξενερώνεις. Δε θα ξαναμιλήσεις ποτέ μετά από σεξ με αυτό τον τρόπο. Κατάλαβες;

- Γ: Μάλιστα… θεία…

- B: Ρε άντε γαμήσου μικρέ που θα με ειρωνευτείς.

- Γ: Και εγώ σε αγαπάω Βάσω!

- B: Λοιπόν, πάω για ένα ντους γιατί όσο κάθομαι έτσι, θα μου μπουν ιδέες πάλι. Και δεν πρέπει να συμβεί κάτι άλλο απόψε.

- Γ: Πλάκα μου κάνεις. Εγώ σε ένα μισάωρο το πολύ θα είμαι και πάλι έτοιμος. Μη με σταματάς τώρα που έχουμε τέτοια ευκαιρία.

- B: Άκουσε με προσεκτικά. Δεν θα τολμήσεις ούτε το καυλί σου να παίξεις, ούτε απόψε, ούτε αύριο το πρωί. Μέχρι να πάμε στης Ελένης.

- Γ: Ωχ ναι. Το είχα ξεχάσει αυτό. Και έχω πολλές απορίες.

- B: Ωραία. Μάζεψε τες και όταν θα βγω από το μπάνιο, θα κάτσουμε να φάμε και θα μιλήσουμε για αύριο. Και όχι μόνο για αύριο. Οκ;

- Γ: Μάλιστα… θεία Βάσω…

- B: Γαμώ το μουνί της θείας σου Γιωργάκη!

Η διάθεση μας ήταν τόσο καλή και ευχάριστη που ακόμη και τα μπινελίκια μας είχα την πλάκα τους. Είχαμε συνέλθει πλήρως πλέον. Και το μόνο που σκέφτηκα ήταν να μην της το χαλάσω. Παρόλο που όταν σηκώθηκε και περπάτησε προς το μπάνιο. Ήθελα τόσο πολύ να τη βάλω και πάλι κάτω και να την ξεσκίσω στο γαμήσι. Αλλά συγκρατήθηκα. Είχα πάρει αυτό που ήθελα τόσο πολύ και τώρα έπρεπε να επανέλθω στην κανονική ροή του προγράμματος. Γιατί όλο αυτό ήταν σαν ένα πρόγραμμα. «Auditions» όπως είχε πει η Βάσω με τον Αντώνη. Ένιωθα ότι είχα μπει πλέον σε αυτόν τον κύκλο ερωτικών γνωριμιών, παρόλο που δεν είχα φτάσει στο κυρίως μενού. Είχα τόσες απορίες.

Είχα ήδη φορέσει τα εσώρουχα μου και πάλι και ήμουν αραχτός στο πάτωμα. Απέναντι μου καθόταν η Βάσω, πλήρως ντυμένη με φόρμες. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Με κρατούσε σε απόσταση και προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλά την ερωτική ένταση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί, φορώντας ότι πιο αντί-ερωτικό υπήρχε. Τρώγαμε και μιλούσαμε γενικώς και αορίστως. Σιγά-σιγά το θέμα επανήλθε εκεί που το θέλαμε και οι δυο μας. Επικεντρώθηκε, παραδόξως, στη Θάλεια. Οι ερωτήσεις της ήταν κυρίως στο πως ένιωθα που με χρησιμοποίησαν και οι δυο τους, για να γαμηθεί και να χύσει η φίλη της. Πράγματι, ήταν η μόνη κατάσταση στην οποία ήμουν απλά ένα εργαλείο ηδονής. Κάτι καλύτερο από ένα δονητή. Η απάντηση μου ήταν ότι δεν με χάλασε καθόλου. Είχε βέβαια βοηθήσει ότι είχα χύσει πριν λίγο, οπότε είχα διαρκέσει περισσότερο χωρίς να τελειώσω. Με ξενέρωσε βέβαια ότι μόλις έχυσε έφυγε αλλά αυτό ήταν μέσα στο πρόγραμμα, μου είπε. Έπρεπε να αρχίσω να συνηθίζω ότι, περιστασιακά, θα συνέβαινε και αυτό. Ότι θα έκανα σεξ με άτομα που το μόνο που θα είχε σημασία για αυτούς είναι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται, μέχρι να ικανοποιηθούν, χωρίς να δίνουν σημασία στην δική μου ικανοποίηση. Όχι πάντα, αλλά θα συνέβαινε και αυτό. Αυτό όμως που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν αναφερόταν σε γυναίκες αλλά σε άτομα. Και αυτό τη ρώτησα. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες απορίες μου, από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό το παιχνίδι.

- B: Φτάσαμε σε ένα από τα πιο δύσκολα σημεία, μικρέ. Άκου καλά αυτά που θα σου πω. Δώσε σημασία σε κάθε τι και φτιάξε την γενικότερη εικόνα. Μετά θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να συμμετέχεις ή όχι, σε όλο αυτό.

- Γ: Οκ. Έχεις την προσοχή μου.

- B: Όπως σου έχω ήδη πει και έχεις καταλάβει, μετά την συνάντηση μας με τον Αντώνη και την Ζέτα, ότι σε όλο αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχουν μόνο θηλυκά που περιμένουν να τα γαμήσεις. Υπάρχουν και αρσενικά. Και τα αρσενικά έχουν τις καύλες τους…

- Γ: Τι μου λες τώρα; Ότι θα κάτσω να με γαμήσει άντρας;

- B: Μην με διακόπτεις Γιώργο. Άσε με να ολοκληρώσω και τότε θα συζητήσουμε ότι θέλεις. Δεν είπα ότι θα γαμηθείς ή θα γαμήσεις άντρα. Δεν έχουμε φτάσει μέχρι εκεί, ακόμη. Υπάρχουν πολλές ηδονικές συνήθειες που έχουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Π.χ. θα μπορούσε μία γυναίκα να σε γαμήσει με strapon. Θα μπορούσε ένα group από γυναίκες να σε δέσουν και να σε βιάσουν με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς. Θα μπορούσε ένας άντρας απλά να κοιτάζει την γυναίκα του να γαμιέται μαζί σου. Ή ακόμη και να σε βοηθήσει για να την γαμήσεις. Ή ακόμη και να την παρτουζώσετε. Βλέπεις ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Πάρα πολλά γούστα και σενάρια. Είσαι μικρός ίσως και δε μπορείς να διανοηθείς την ύπαρξη τους. Για αυτό κάνουμε αυτή την κουβέντα και θα κάνουμε πολλές ακόμη κουβέντες. Ο κύκλος μας είναι ένας κύκλος από κανονικούς ανθρώπους. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες του σεξ ανάμεσα μας. Υπάρχουν κανόνες όμως σε όλο αυτό. Δεν μπορεί να συμβεί τίποτα αν δεν συμφωνήσουν οι συμμετέχοντες σε μία φάση. Καταλαβαίνω ότι πάνω στην καύλα, πολλά μπορούν να συμβούν. Να επιχειρήσει κάποιος να κάνει κάτι που δεν έχει συμφωνηθεί. Για αυτό υπάρχουν οι ποινές. Δε θα επεκταθώ σε αυτό ακόμη. Αλλά αν κάποιος κατηγορήσει κάποιο άλλο άτομο για ανάρμοστη συμπεριφορά, τότε υπάρχουν και αντίποινα. Θα σου φέρω ένα παράδειγμα. Αν ας πούμε είσαι με ένα ζευγάρι και ο άντρας προσπαθήσει να σε πηδήξει, χωρίς καν να σε ρωτήσει, έστω και εκείνη τη στιγμή, τότε θα υπάρχουν επιπτώσεις. Μπορείς ακόμη και να αποχωρήσεις εκείνη τη στιγμή. Και εγώ θα κανονίσω. Για ότι χρειαστεί. Αν εσύ κάνεις κάτι που δεν έχει συμφωνηθεί, τότε θα υπάρξουν επιπτώσεις πάνω σου. Έχει συμβεί μόνο μία φορά, παραβατική συμπεριφορά. Και τακτοποιήθηκε βγάζοντας εκτός κύκλου αυτόν που έκανε την μαλακία. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κάποιος την καύλα του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά για αυτό οι επιλογές μου είναι πάρα πολύ προσεκτικές. Θα σου πω την αλήθεια ότι εσύ με προβληματίζεις. Από τη μία είσαι τόσο καλός στο σεξ, αλλά από την άλλη παίρνεις πάρα πολλές πρωτοβουλίες, εκεί που δεν το περιμένω. Αλλά πιστεύω σε σένα. Ένας παράγοντας είναι η ηλικία σου. Και θα το δουλέψουμε αυτό, μαζί. Είσαι πανέξυπνος. Σίγουρα αρκετά έξυπνος ώστε να καταλαβαίνεις και αυτά που σου λέω και αυτά που δε σου λέω. Εγώ είμαι η συνδετική κρίκος ανάμεσα σε όλους. Και είναι πάνω από 15 άτομα αυτή τη στιγμή. Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την διακόσμηση. Ασχολούμαι μόνο με αυτό πλέον. Και σε θέλω μαζί μου σε όλο αυτό. Όχι μόνο να συμμετέχεις σεξουαλικά. Νιώθω ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ σε όλο αυτό. Αρκεί να νιώσω ότι με εμπιστεύεσαι.

- Γ: Κάτι είχα καταλάβει Βάσω. Αλλά όλο αυτό πρέπει να το σκεφτώ. Νιώθω σαν αρσενική πουτάνα, μετά από όλα αυτά που άκουσα.

- B: Και πολύ σωστά νιώθεις. Η διαφορά είναι ότι οι πουτάνες πολλές φορές μπλέκουν σε καταστάσεις ή κάνουν πράγματα που δε θέλουν. Εδώ είμαστε πολύ μακριά από όλο αυτό. Εδώ γνωριζόμαστε πριν κανονιστεί κάποια φάση. Αν δε σου αρέσει κάποια ή κάποιος, όσο και να σε θέλουν, αν αρνηθείς, δε θα συμμετάσχεις. Είναι τόσο απλό. Δεν πρόκειται να σε πιέσει κανείς να κάνεις κάτι που δεν θέλεις.

- Γ: Μάλιστα. Ακούγετε πολύ καλό για να είναι αληθινό.

- B: Αυτό είναι. Αν είναι πολύ καλό, το αφήνω να το κρίνεις εσύ.

- Γ: Δηλαδή αυτό που συνέβη το πρωί, με τον Αντώνη και τη Ζέτα, ήταν μία γνωριμία με σκοπό να δούμε αν αρέσω και μου αρέσουν. Σωστά;

- B: Αυτό ακριβώς.

- Γ: Και σύντομα θα κανονιστεί κατάσταση μαζί τους; Και με τους δύο;

- B: Όταν επικοινωνήσουν μαζί μου, θα κουβεντιάσουμε για τα πιθανά σενάρια και θα σε ενημερώσω. Σε όποια σενάρια συμφωνήσεις, θα τους τα μεταφέρω και θα γίνει το τελικό σετάρισμα.

- Γ: Το ξέρεις ότι λατρεύω τη Ζέτα, έτσι;

- B: Φάνηκε μικρέ. Και είναι κορμάρα ακόμη.

- Γ: Την έχεις δει;

- B: Ναι. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα.

- Γ: Τι συνέβη;

- B: Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω. Εδώ να συμπληρώσω, ότι ποτέ δεν θα σου πω τι έχω κάνει ή τι έχω μάθει ότι έχει συμβεί με άλλους. Εσύ θα πρέπει να μου μεταφέρεις, επιγραμματικά τι συνέβη, τι πήγε πολύ καλά και τι όχι. Για να μπορώ να εμπλουτίζω το προφίλ του καθενός και να επιλέγω τα κατάλληλα σεταρίσματα.

- Γ: Είσαι πάρα πολύ μπροστά. Δεν έχω λόγια θεία.

- B: Δε χρειάζομαι κομπλιμέντα μικρέ. Θέλω να ακούσω την άποψη σου.

- Γ: Εγώ είμαι μέσα. Στην αρχή μου κακοφάνηκε…

- B: Ήμουν σίγουρη. Για αυτό ήθελα να σου κάνω αυτή την ανάλυση. Όλο αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το σεξ που κάναμε πριν λίγο. Εσύ είσαι ένα εργαλείο και θέλω να σε τελειοποιήσω για να είσαι τέλειος όταν είσαι με τις άλλες και τους άλλους. Δε μπορείς όμως να πιέσεις την άλλη να την πάρεις από τον κώλο, επειδή έτσι σου καύλωσε ή επειδή την έχεις στο μάτι. Δεν είναι τόσο απλό. Συνέχισε.

- Γ: Αυτό ήθελα να πω. Θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία αλλά έχω αγχωθεί λίγο.

- B: Το ξέρω και είναι λογικό. Αλλά μαζί θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό το άγχος. Θα σε βοηθήσω. Μικρέ είσαι πολύ καλός, σοβαρά στο λέω. Μ’ αρέσεις πολύ. Και πιστεύω ότι είσαι τέλειος για να μπεις σε αυτόν τον κύκλο.

- Γ: Θα μου πάρεις το άγχος τώρα;

- B: Μαζέψου. Ξεκουράσου γιατί αύριο σε περιμένει δύσκολη μέρα.

- Γ: Α ναι. Η Ελένη. Σχεδόν το είχα ξεχάσει. Τι θα γίνει;

- B: Λοιπόν, θέλω να χαλαρώσεις και πριν πεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς λιγάκι.

- Γ: Με τρομάζεις. Έχει να κάνει με τον άντρα της; Το Θανάση;

- B: Ο Θανάσης ξέρει.

- Γ: Τι ξέρει; Τι ξέρει;

- B: Όλα. Τα πάντα. Μην αγχώνεσαι. Όλα έχουν γίνει με τη συναίνεση του.

- Γ: Πως; Πως ξέρει τα πάντα;

- B: Η Ελένη και ο Θανάσης έχουν συμμετάσχει σε διάφορα σκηνικά. Είναι από τους πρώτα ζευγάρια του κύκλου μας. Δε θα σου πω, όπως καταλαβαίνεις, τι έχουν κάνει. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο Θανάσης το περιμένει πως και πως.

- Γ: Ρε συ Βάσω. Τι μου λες τώρα; Ο Θανάσης είναι φίλος του πατέρα μου. Ξέρει ότι του γαμάω την γυναίκα και γουστάρει;

- B: Μικρέ, έχε μου εμπιστοσύνη. Αύριο μας περιμένουν. Το τι θα συμβεί, εξαρτάται από σένα. Για αυτό σου είπα εξ αρχής, χαλάρωσε, σκέψου το και μου λες.

- Γ: Ακούω.

- B: Ο Θανάσης θέλει να σε δει να του γαμάς τη γυναίκα. Όσο πιο πρόστυχα και δυνατά γίνεται. Δε θα σου είναι δύσκολο. Άλλωστε την έχεις ξαναγαμήσει έτσι. Απλά θα είναι παρών, σε μία γωνία και θα σας κοιτά.

- Γ: Μόνο θα κοιτά;

- B: Το πολύ-πολύ να τον δεις να μαλακίζεται. Αλλά όχι κάτι παραπάνω, εκτός και αν προκύψει κάτι άλλο.

- Γ: Δε μου τα λες καλά. Τι εννοείς;

- B: Μπορεί να θέλει να την γαμήσετε μαζί, για παράδειγμα.

- Γ: Φέρε μου κι άλλο παράδειγμα.

- B: Δεν υπάρχει άλλο παράδειγμα μικρέ. Σε αυτές τι καταστάσεις μπορεί να σου ζητηθεί το οτιδήποτε. Είναι στο χέρι σου τι θα κάνεις. Μπορείς να αρνηθείς και να συνεχίσετε όπως είστε, να δεχτείς ή ακόμη και να αποχωρήσεις αν θεωρήσεις ότι σε προσβάλλει.

- Γ: Μάλιστα. Είσαι αρκετά ξεκάθαρη.

Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ για μένα. Πήρα μερικές βαθιές ανάσες και προσπάθησα να συνειδητοποιήσω τι άκουσα και τι μου έχει ζητηθεί. Εγώ και η Ελένη να κάνουμε σεξ μπροστά στο Θανάση. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, μια χαρά συμπαθής μου είναι. Αλλά είναι οικογενειακοί φίλοι με τον πατέρα μου. Δε μπορώ να τον βάλω στην εικόνα. Μου είναι τρομερά δύσκολο. Μια χαρά την βρίσκω με την Ελένη. Αλλά και ο Θανάσης να τον παίζει με το θέαμα; Ήμουν εξαιρετικά μπερδεμένος. Δε μου καθόταν καλά. Αλλά προσπάθησα να ηρεμήσω και να το δω πιο σφαιρικά. Άλλωστε δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς. Προφανώς και είχαν ξανασυμμετάσχει σε κάτι αντίστοιχο, οπότε αυτό με καθησύχασε αρκετά. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα μπορούσα εγώ να λειτουργήσω υπό αυτές τις συνθήκες.

Όλες αυτές οι σκέψεις έγιναν κοιτάζοντας τον τοίχο. Η Βάσω είχε σηκωθεί και είχε πάει μέσα. Ήμουν μόνος στο σαλόνι. Και ξαφνικά βλέπω τη Βάσω να μου φέρνει το τηλέφωνο. Ήταν η Ελένη και ήθελε να μου μιλήσει. H θεία μου έκλεισε το μάτι και έκατσε δίπλα μου.

- E: Καλησπέρα μωρό μου.

- Γ: Γεια σου Ελένη. Τι κάνεις;

- E: Είμαι μια χαρά μετά το χθεσινό. Έμαθα ότι είχατε και συνέχεια σήμερα ε; Δε μου είπε λεπτομέρειες η φίλη μου.

- Γ: Δεν προβλέπετε να ξέρεις, baby.

- E: Βλέπω μπήκες γρήγορα στο νόημα. Σε έχει δασκαλέψει η πουτάνα;

- Γ: Είναι εκεί ο Θανάσης; Σε ακούει;

- E: Όχι βρε. Μόνη είμαι. Έχει πάει να δει μπάλα.

- Γ: Πάλι καλά.

- E: Σου είπε η Βάσω για αύριο ε; Θα έρθεις; Πες μου ναι… σε παρακαλώ.

- Γ: Δεν ξέρω. Αυτά σκεφτόμουν τώρα.

- E: Έλα σε παρακαλώ. Έλα για μένα. Μην δίνεις σημασία στο Θάνο. Δεν θα μας ενοχλήσει.

- Γ: Πότε τα έμαθε;

- E: Πριν 2 βδομάδες.

- Γ: Και τι ξέρει;

- E: Ξέρει ότι σε δοκίμασα χθες βράδυ μαζί με την θεία σου. Δεν ξέρει για τα παλιότερα.

- Γ: Σίγουρα; Μόνο για χθες ξέρει;

- E: Ναι μωρό μου. Δεν είμαι τρελή να του πω ότι με πηδάει ένας πιτσιρικάς εδώ και τόσο καιρό και να μην του έχω πει τίποτα.

- Γ: Πόσο αχόρταγη είσαι;

- E: Δε φαντάζεσαι πόσο.

- Γ: Είχες και το Θανάση να σε πηδάει. Κάνατε ότι κάνατε στο κύκλο με την Βάσω. Είχες και μένα; Πόσο σε γουστάρω να ξέρεις. Και δε σου φαίνεται μωρό μου.

- E: Τι δεν μου φαίνεται;

- Γ: Ότι είσαι τόσο καυλιάρα γυναίκα.

- E: Έτοιμη είμαι ακόμη και τώρα.

- Γ: Να έρθω; Γιατί εδώ η θεία μου δεν αντέχει άλλο. Και έχω καυλώσει πάλι.

- E: Τέτοια λέγε μου και θα καβαλάω όλο το βράδυ τον μικροτσούτσουνο. Αλλά εσύ κρατήσου. Ναι; Πες μου ναι… μην ξαναχύσεις μέχρι αύριο… σε παρακαλώ… πες μου ναι…

- Γ: Εντάξει. Θα τα πούμε αύριο. Αλλά με δύο όρους.

- E: Ότι θες…

- Γ: Ο πρώτος είναι να μην είναι ο Θανάσης από την αρχή. Θα αγχωθώ, είμαι σίγουρος.

- E: Κανονίζεται αυτό. Ο δεύτερος;

- Γ: Να είναι παρούσα και η θεία.

- Ε: Πες ότι έγινε. Δώσε τη μου. Φιλιά από μένα. Σε περιμένω αύριο. Ναι;

Χαμογέλασα και απάντησα καταφατικά. Στα επόμενα δύο λεπτά έγινε μία κουβέντα μεταξύ τους σε πολύ χαλαρό στυλ. Συζητούσαν τα διαδικαστικά. Η Βάσω, αν και δεν είχαμε πει κάτι για αυτό, είχε ήδη στο μυαλό της να είναι παρούσα. Αυτά καταλάβαινα από τα συμφραζόμενα. Κοιτάζοντας την όμως, παρατήρησα ότι είχε βγάλει το κάτω μέρος της φόρμας και είχε μείνει μόνο με το κιλοτάκι. Κοιταζόμασταν στα μάτια όσο μιλούσε με την Ελένη.
Copyright protected OW ref: 163612