Εγώ, η ξαδερφη και ο φίλος μου

Δημοσιεύθηκε από geant
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.86 (22 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Διακοπές με την ξαδερφη και τον άντρα της (2ο μέρος)

Αφού λοιπόν γυρίσαμε από τις διακοπές, εμένα το μυαλό μου ήταν συνέχεια σε εκείνη τη μαγική μέρα που έζησα με την ξαδέρφη και τον άντρα της και πάντα καρφωμένο στην ατάκα της ότι θα είμαστε κάποια στιγμή μόνοι μας. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν αναφερθήκαμε ξανά σε εκείνη την μέρα, έμεινε μυστικό. Χαθήκαμε σχετικά για 2 μήνες περίπου. Ένα απόγευμα λοιπόν, ήμουν στο σπίτι με ένα φίλο και παίζαμε ηλεκτρονικά παιχνίδια. Αν και κολλητός δεν του είχα αναφέρει ποτέ τι είχε γίνει και εγώ πλέον πίστευα ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι. Χτυπάει το κινητό μου και τι να δω, η ξαδέρφη μου. Για λίγο τα έχασα, σηκώνω το τηλέφωνο και αφού λέμε τα τυπικά, μου λέει ότι έχει ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή της. Είχα κάποιες γνώσεις πάνω σε αυτά. Μου ζητάει να πάω σπίτι της, της λέω ότι δεν είμαι μόνος. Κανένα θέμα μου λέει έλα μαζί με τον φίλο σου. Όταν μου είπε να πάρω μαζί τον φίλο μου κατάλαβα ότι δεν θα γινόταν κάτι από αυτό που είχε υποσχεθεί.

Φτάνουμε σπίτι της, χτυπάμε το κουδούνι και μας ανοίγει. Η εικόνα της μας αναστάτωσε για λίγο, φόραγε κοντό καρό μποξεράκι και ραντάκι από πάνω. Τα μπούτια της πάλι γυμνά. Μπαίνουμε μέσα, χαιρετιόμαστε και μας πάει στον υπολογιστή. "Κολλάει πάρα πολύ" μας λέει, "οκ θα το δούμε" της απαντώ. Καθόμαστε στον υπολογιστή, όντως κόλλαγε αλλά ήταν κάτι που λυνόταν εύκολα. Στην επιφάνεια βλέπω ένα φάκελο με φωτογραφίες, που έλεγε διακοπές. Να σας φέρω κάτι να πιείτε μας λέει και πάει στην κουζίνα, δεν χάνω ευκαιρία εγώ και κάνω κλικ στον φάκελο να δούμε τις φώτο. Ο φίλος μου, ντροπαλός σχετικά.

Πράγματι ήταν φώτο από διακοπές, σε πολλές η ξαδέρφη μου με μαγιό. Τις κοιτούσαμε κάπως διακριτικά και είχαμε ανάψει και οι δύο. Έβλεπα πάλι το κορμί της γυμνό και μου ερχόταν στο μυαλό εκείνη η μέρα. Βλέπω τον φίλο που κάπως διακριτικά να χαϊδεύει το πουλί του. "Σου αρέσει;" του λέω. "Πάρα πολύ… έχει ωραίο σώμα. Κλείσε έρχεται" και κάνουμε ότι φτιάχνουμε τα προγράμματα. Μπαίνει μέσα και πάει στη μεριά του φίλου να αφήσει τους χυμούς. Όπως είναι καθισμένος βλέπω ότι το μπούτι της ακουμπάει στο μπράτσο του φίλου μου και ανάβω. Το ίδιο και αυτός. Βγαίνει από το δωμάτιο η ξαδέρφη μου, "πάω λίγο στην κουζίνα" μας λεεί, "οκ… σε λίγο θα είναι έτοιμος ο υπολογιστής".

Μόλις βγαίνει, ανοίγουμε πάλι φώτο και χαζεύουμε. Εγώ όπου βλέπω τα μπούτια της τρίβω το πουλί μου, έχουμε καυλώσει και οι δύο. Από την καύλα δεν έχουμε καταλάβει ότι είχε γυρίσει και στεκόταν στην πόρτα και μας κοίταζε. Είχαμε ζουμάρει σε μια φώτο με μαγιό στα μπούτια της.

- Τι κάνετε εκεί;…

ακούω τη φωνή και μου κόβεται η μιλιά. Κλείνω αμέσως τη φώτο. Έρχεται κοντά μας, ο φίλος μου έχει μαγκώσει πολύ.

- Με έχετε εδώ ζωντανή και χαζεύετε τις φώτο μου;…

λέει και μου χαϊδεύει το κεφάλι. Εκεί κάπως ηρεμώ. Είναι ανάμεσα μας όπως είμαστε καθισμένοι. Έλα ξαδερφούλη πιάσε τα μπούτια μου, όπως σου αρέσει και μου κλείνει το μάτι. Δεν χάνω ευκαιρία και την χουφτώνω. Αγκαλιάζω με τις παλάμες μου τα μπούτια της, ο φίλος μου κοιτάει.

- Έλα… μου λέει, βγάλε μου το σορτσάκι να με δει και ο φίλος σου με βρακάκι.

Της κατεβάζω αμέσως το σορτς και μένει με το μαύρο βρακάκι που φορούσε. Συνεχίζω να τη χουφτώνω και να φιλάω τα μπούτια της.

- Σήκω πάνω ξαδερφούλη…

μου λέει, σηκώνομαι, πλησιάζει τα χείλη της στα χείλη μου και με φιλάει. Τα υγρά της χειλάκια με καυλώνουν.

- Έλα μικρέ, λέει στον φίλο μου, πιάσε και εσύ τα μπούτια μου και αρχίζει ο φίλος μου και την χουφτώνει όσο εμείς φιλιόμαστε. Μου κατεβάζει τη βερμούδα. Το πουλί μου έχει σηκωθεί πολύ, μου κατεβάζει λίγο και το μποξεράκι και αμέσως το πουλί μου ακουμπάει στην κοιλίτσα της. Ο φίλος μου δίνει φιλιά στις μπουτάρες της, έχουμε καεί από την καύλα.

- Σας αρέσει αγόρια;

- Πολύ της λέμε, είναι όνειρο.

Βγάζει το μπλουζάκι της και μένει με τα μαύρα της εσώρουχα.

- Σήμερα ξαδερφούλη θα σε αφήσω να μπεις στο μουνάκι μου, αν και δεν είμαστε μόνο οι δυο μας όπως σου είχα υποσχεθεί.

Εγώ έχω καεί απο την καύλα, το ίδιο και ο φίλος μου.

- Θέλεις να μας κοιτάς;… λέει στον φίλο μου, αλλά θα είσαι φρόνιμος. Έχω υποσχεθεί στον ξάδελφο μου να με απολαύσει μόνος.

Ξαπλώνει η ξαδέρφη μου στο κρεβάτι και μου λέει, έλα ξαδερφούλη είμαι όλη δική σου. Ο φίλος μου κάθεται στην καρέκλα και μας κοιτάει. Ξαπλώνω και εγώ πάνω της, αρχίζω να τη φιλάω στον λαιμό και χουφτώνω τα μπούτια της. Το πουλί μου σηκωμένο ακουμπάει στην κοιλιά της. Δίνουμε μερικά γλωσσόφιλα, εγώ άγαρμπα… και κατεβαίνω στο στήθος της. Φιλάω τα βυζάκια της ξανά.

- Ναι ξαδερφούλη, φίλα τα με πάθος, ξέρω πόσο το ήθελες από την προηγούμενη φορά.

Της κατεβάζω λίγο το σουτιέν και πιπιλάω τις ρώγες της. Είναι πολύ καύλα. Έχει κλειστά τα μάτια της και το απολαμβάνει. Ο φίλος μου τρίβει το πουλί του, έχει βάλει το χέρι μέσα στο μποξεράκι του. Κατεβαίνω και δίνω φιλιά στην κοιλίτσα της, φτάνω στο βρακάκι της, εκεί πάλι δίνω φιλιά στα μπούτια της να τα χορτάσω. Με τα χέρια της καθοδηγεί τα χέρια μου να της βγάλω το βρακάκι. Το κάνω σιγά-σιγά και εμφανίζεται το ξυρισμένο μουνάκι της. Καίγομαι! Ανοίγει τα πόδια της λίγο, και μου λέει:

- Έλα ξαδερφούλη φίλησε λίγο το μουνάκι μου!

Μυρίζει τέλεια, είναι αρκετά υγρό και δίνω φιλιά με τα χείλη μου. Όσο γλείφω το μουνάκι της η ξαδέρφη μου κοιτάζει τον φίλο μου. Του λέει να βγάλει έξω το πουλί του και να το παίζει πιο άνετα. Με την μια το βγάζει έξω και αρχίζει και το παίζει.

- Έλα ξαδερφούλη θέλω να μπεις στο μουνάκι μου!

- Είναι πρώτη φορά…

και με καθοδηγεί. Μου πιάνει το πουλί και το τρίβει πάνω στο μουνί της, απαλά-απαλά.

- Έλα… μου λέει, σπρώξε λίγο.

Σπρώχνω και μπαίνω μέσα της, η καύλα δεν περιγράφεται. Κουνάω τη λεκάνη μου και προσπαθώ να βρω ρυθμό. Πηδάω το μουνάκι της που τόσες φορές είχα φαντασιωθεί. Μου λέει να βγω λίγο και βγάζει από το μαξιλάρι ένα προφυλακτικό.

- Θέλω να τελειώσεις μέσα μου αλλά με προφυλακτικό…

μου λέει. Μου πιάνει το πουλί, το βάζει λίγο στο στοματάκι της και μου το κάνει πάλι πέτρα για να μου φορέσει το προφυλακτικό. Δίνει και στον φίλο μου το βρακάκι που φόραγε πριν.

- Έλα, του λέει, μπορείς να την παίξεις μ' αυτό.

Ο φίλος μου τυλίγει το βρακάκι της στο πουλί του, αφού το μύρισε λίγο, και την παίζει με αυτό. Η ξαδέρφη μου γυρνάει στα τέσσερα.

- Έλα, μου λέει, μπες στο μουνάκι μου πάλι και πήδα την ξαδερφούλα σου μέχρι να χύσεις.

Μπαίνω στο μουνάκι της, και την πηδάω. Βρίσκω ρυθμό. Αρχίζει και αναστενάζει. Το μουνάκι της είναι καυτό. Την έχω πιάσει από τη λεκάνη και τις μπουτάρες της, καυλώνω και μου έρχεται να χύσω. Την ακούω που αναστενάζει.

- Χύνω… της φωνάζω.

- Ναι ξαδερφούλη.

Τινάζομαι μέσα της και τα χύσια μου πετάγονται μέσα στο προφυλακτικό. Η ανάσα μου βαριά… καίω ολόκληρος. Ο φίλος μου έχει χύσει κι αυτός μέσα στο βρακάκι της. Βγάζω το πουλί μου έξω και μου βγάζει το προφυλακτικό.

- Μ… τα αγόρια μου έχυσαν πολύ.

Είχα γεμίσει το προφυλακτικό με χύσια. Παίρνει και το βρακάκι της με τα χύσια από τον φίλο μου.

- Το λέρωσες…

του λέει, αλλά ήσουν φρόνιμος και του κλείνει του μάτι. Ξαδερφούλη μου λέει, μην το μάθει κανείς αυτό. Την επόμενη φορά που θα είστε πάλι με τον φίλο σου, στείλε μου μήνυμα μήπως βρεθούμε ξανά. Θα αφήσω και τον φίλο σου να παίξει μαζί μου. Ναι της λέω και φεύγουμε με ένα χαμόγελο χαζό. Στο δρόμο περιέγραφα στο φίλο πως ήταν που την πήδαγα και του σηκώνονταν με τις περιγραφές. Σκεφτόμασταν την επόμενη φορά.
Copyright protected OW ref: 161160