Μετά το ξενύχτι με την αδερφή

Δημοσιεύθηκε από Blitz
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (6 Votes)
Η αδερφή μου είναι 24 χρόνων 2 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Είμαστε και οι δύο φοιτητές και μένουμε σε ένα μικρό σπίτι στη Αθήνα. Όπως για πολλούς άλλους έτσι και για εμένα η μεγαλύτερη αδερφή μου αποτελούσε τον διακαή πόθο μου, μουνάρα καστανόξανθη αρκετά λεπτή με μικρά βυζάκια και με απίστευτο κώλο.

Έτσι λοιπόν δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχω παίξει με φωτογραφίες της και τα απίστευτα στρινγκάκια της. Η ιστορία ξεκινάει ως εξής.

Λόγω κοινών παρεών δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνουμε μαζί για ποτό το βράδυ. Ένα βράδυ λοιπόν είχε γενέθλια μια φίλη μας και το βράδυ ξεκίνησε όπως πάντα με πολύ ποτό πριν ακόμα πάμε στο κλάμπ. Η αδερφή μου όπως συνηθίζει πάντα φορούσε ένα μαύρο συνολάκι τονίζοντας την κωλάρα της.

Μετά από αρκετό ποτό και χορό, έρχεται η ώρα να πάμε στο σπίτι. Παίρνουμε ταξί και στη διαδρομή καταλαβαίνω ότι η αδερφή μου είχε πιεί λίγο παραπάνω. Ξαπλώνει στον ώμο μου και βάζει το χέρι της αυθόρμητα στο μπούτι επικίνδυνα κοντά στον πούτσο μου. Μέχρι να φτάσουμε, περιττό να πω ότι μου είχε γίνει πέτρα και ήταν η πιο βασανιστική διαδρομή της ζωής μου. Φτάνουμε τελικά στο σπίτι και όπως κατεβαίνουμε από το ταξί γυρνάει με κοιτάει πονηρά και χαμογελάει. Έχοντας μείνει κάγκελο μέχρι να μπούμε στο σπίτι και μέσα στο ασανσέρ δε μου έβγαινε μιλιά. Μπαίνοντας στο σπίτι πάω στο δωμάτιο μου να αλλάξω και να κοιμηθώ, πετάω τα ρούχα μου πάω στη τουαλέτα και βλέποντας ότι είχε ανοιχτή την πόρτα δεν αντιστάθηκα ακόμα καυλωμένος από πριν, στέκομαι μπροστά στη πόρτα και την παίρνω μάτι ενώ έβγαζε το καυτό της σορτσάκι. Στη θέα με τη κωλάρα και το μαύρο της στρινγκάκι ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει από τη καύλα. Αφού είχε καταλάβει την παρουσία μου γυρνάει ξαφνικά…

- Μην κοιτάς, έλα εδώ!

Έχοντας μείνει άναυδος την πλησιάζω και ο πούτσος μέσα από το μποξεράκι κοντεύει να σπάσει.

- Μη με ντρέπεσαι, εδώ είναι η μεγάλη αδερφή να σε βοηθήσει με ότι θες!

Μη μπορώντας να μιλήσω καλά-καλά της λέω ότι αυτή είναι υπεύθυνη γι αυτό.

- Ωραία για να δούμε τι έχουμε εδώ;

Γονατίζει και αφού παίζει με τον πούτσο μου μέσα από το μποξεράκι επιτέλους το κατεβάζει και αναφωνεί:

- Αχ… είναι πολύ μεγαλύτερος από του Κωνσταντίνου (το αγόρι της)

Εγώ νομίζοντας ότι βρίσκομαι σε όνειρο, πιάνω απαλά το κεφάλι της και βάζω τον πούτσο στο στόμα της. Για αρκετή ώρα με τσιμπούκωνε με πάθος βάζοντας όλο τον πούτσο μέσα ενώ εγώ κρατιόμουν με μεγάλη δυσκολία να μην χύσω και μετά από κανένα 10λεπτο χωρίς να έχουμε πει κουβέντα.

- Αδερφούλη ήρθε η ώρα να μου δείξεις τι αξίζεις!

Αμέσως στήνεται στα τέσσερα και χωρίς να σκεφτώ προφυλακτικό ή κάτι άλλο αρπάζω την κωλάρα της και μπαίνω μέσα αργά, γιατί ήταν ακόμα στενή και στεγνή. Μέσα σε λίγη ώρα το μουνάκι της έσταζε και εκεί ήταν που άρχισα να δίνω πόνο. Θυμάμαι ότι είχαμε ιδρώσει και οι δύο και στάζαμε. Ήταν μακράν το πιο παθιασμένο και δυνατό σεξ που είχα κάνει. Μετά από λίγη ώρα ξαπλώνω στο κρεβάτι και της λέω να ανέβει από πάνω.

- Δεν περίμενα να είχα τέτοιον καύλα μέσα στο σπίτι μου, θέλω να με γαμήσεις σκληρά μέχρι να ξημερώσει!

Έτσι ανεβαίνει πάνω μου και έρχεται η στιγμή της κορύφωσης μετά από κανένα 20λεπτο σκληρού γαμησιού που η αδερφή κοπανιέται στο πούτσο μου έρχεται η ώρα να χύσω και αφού το καταλαβαίνει μου λέει τρομαγμένη:

- Όχι μέσα μου!

Τη σηκώνω όρθια και τη φέρνω πάλι σε γονατιστή θέση της πιάνω δυνατά το κεφάλι από τα μαλλιά και της βάζω τρείς φορές δυνατά όλο το πούτσο μου στο στόμα της ώσπου της γεμίζω όλο το στόμα με τα χύσια και αυτή με κοκκινισμένα μάτια τα φτύνει στο πάτωμα. Αμέσως πάει στο μπάνιο πλένεται και βγαίνοντας μου λέει να μην το μάθει κανένας αυτό.

Περιττό να πω ότι ήταν η δυνατότερη εμπειρία της ζωής μου και ίσως δεν ξαναέχω παρόμοια.
Copyright protected OW ref: 157506