Αδελφή μου - αγάπη μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Sexy-Virus
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.46 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Αδελφή μου - αγάπη μου

Και εκεί που νόμιζα ότι στην ιστορία μου είχε μπει τελεία και πως δεν χρειαζόταν να ξανά αναφερθώ πάλι σε αυτό, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Και σίγουρα δε θα μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας. Εξάλλου από ότι κατάλαβα είναι κάτι που παρόλο που το ζω, μοιράζοντας το με σας εξιτάρει ακόμα και εμένα τον ίδιο.

Πριν δύο εβδομάδες ο Τάκης (ο άντρας της αδελφής μου) έφυγε απρόοπτα για τη Θεσσαλονίκη να μείνει για λίγο μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Το επόμενο ακριβώς πρωινό ημέρα Σάββατο γύρω στις 8 χτυπάει το κινητό μου.

- Είσαι μόνος;… μου λέει να ανέβω για καφέ;

Και πριν καλά-καλά προλάβω να της απαντήσω, χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Πετάγομαι από το κρεβάτι νυσταγμένος ακόμα, και πάω να ανοίξω. Φορούσε ένα ρομπάκι λευκό καλοκαιρινό τελείως διάφανο, που έδενε μόνο με μία ζώνη στη μέση, και από μέσα τίποτα παρά μόνο ένα μικροσκοπικό στρινγκάκι. Καρφώθηκε το βλέμμα μου κατευθείαν στα υπέροχα βυζιά της και τις καυλωμένες ρώγες της που διακρίνονταν πεντακάθαρα. Το ότι φορούσα μόνο το μποξεράκι μου και ο πούτσος μου είχε φτάσει στο θεό, το συνειδητοποίησα όταν είδα το πονηρό της χαμόγελο και το βλέμμα της να πέφτει εκεί.

- Φτιάχνω καφέ…

μου λέει, και τρέχει προς την κουζίνα. Και εγώ τη στιγμή που δεν είχα κανένα λόγο να φορέσω κάτι άλλο, διότι είδα πως όχι μόνο ότι δεν την πείραζε, αντιθέτως κατάλαβα ότι της άρεσε, κάθισα στην τραπεζαρία και την χάζευα καθώς έφτιαχνε τους καφέδες. Τέλειο στήθος, τέλειος κώλος, τέλειο κορμί.

Φέρνοντας τον καφέ σκύβει από πάνω μου να με σερβίρει, είχε ανοίξει η ρόμπα της από τη μέση και πάνω, και νιώθω τα βυζιά της σχεδόν να ακουμπάνε στο πρόσωπό μου. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Κι όμως κατά έναν περίεργο τρόπο δεν έκανα τίποτα για να το κρύψω. Έκατσε ακριβώς απέναντι μου και αφού άναψε ένα τσιγάρο μου ζήτησε αν της επέτρεπα φυσικά, να κοιμόταν τα βράδια εδώ, μέχρι να έρθει ο Τάκης, διότι όλη τη νύχτα έμεινε ξύπνια γιατί φοβόταν μόνη της κάτω χωρίς τον άντρα της.

- Πας καλά βρε, της λέω, είναι ανάγκη να με ρωτάς κάτι τέτοιο; Και βέβαια μπορείς…

και πριν προλάβω να τελειώσω τη φράση μου πετάχτηκε απάνω και μου σκάει ένα φιλί απότομο στα χείλη τύπου (φιλικό-αδελφικό) που τρελάθηκα. Περιττό να σας πω ότι ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Και για να διασταυρώσω και τη δική της διάθεση, εφόσον έβλεπα ότι και αυτή δεν έκανε κάτι να καλύψει το στήθος της, αντιθέτως έβρισκε ευκαιρίες και στάσεις στην καρέκλα να μου το προσάπτει, σηκώθηκα από την καρέκλα μου και πήγα δήθεν να φέρω νερό με τον πούτσο μου εξεπίτηδες να φαίνεται από το μποξεράκι μου ότι είναι σηκωμένος. Και αυτό που διαπίστωσα, είναι ότι το βλέμμα της δεν έφυγε καθόλου από κει. Μέχρι να γυρίσω είχε πάρει τους καφέδες και είχε κάτσει στο σαλόνι. Κάτι βέβαια που με βόλευε εμένα, αλλά σίγουρα και αυτή, γιατί έτσι είχαμε καλύτερη θέα ο ένας προς τον άλλον.

- Τις φωτογραφίες που βγάλαμε τις προάλλες τις έχεις;… με ρώτησε.

- Και βέβαια τις έχω… λέω.

- Δεν πιστεύω να τις έχει δει η Μαρία;… μου λέει.

Εδώ ξέχασα να σας πω πώς η Μαρία είναι μία σχέση που έχω αυτό το διάστημα αλλά για μένα τίποτα σοβαρό. Βρισκόμαστε μια-δυο φορές την εβδομάδα και για λίγες ώρες.

- Πας καλά της λέω βρε χαζό;… πώς θα τις δει, αυτές είναι μόνο για μένα. Της έχω πολύ καλά κρυμμένες σε υποφακέλους , zip , κωδικούς , και τα λοιπά.

- Τις φέρνεις να τις δούμε;… μου λέει.

Σηκώνομαι φέρνω το λάπτοπ και μπαίνω στο φάκελο που έχω μόνο τις φωτογραφίες χωρίς το βίντεο, και αρχίσαμε με τις σχολιάζουμε μία-μία. Να αυτή μου αρέσει, αυτή δεν είναι ωραία, και κάτι τέτοια.

- Εμένα της λέω μου αρέσουν όλες. Είσαι πολύ όμορφη και έχεις τέλειο κορμί.

- Γιατί η Μαρία δεν έχει;… μου λέει.

- Καλή είναι αλλά σαν και σένα όχι. Εσύ παιδάκι μου είσαι μουνάρα… της είπα υπό τύπου αστειότητας). Σκέτος θάνατος!

Χαμογέλασε πονηρά και κατάλαβα ότι της άρεσε αυτό που της είπα.

- Ναι σιγά, μου λέει, τώρα υπερβάλλεις.

- Δεν υπερβάλλω καθόλου της λέω. Να ξέρεις πως αν δεν ήσουν αδελφή μου θα ήσουν σίγουρα γκόμενα μου. Θα είχα κάνει τα πάντα για να το καταφέρω.

- Ναι καλά. Μου λέει διακρίνοντας μία γεύση ικανοποίησης στο πρόσωπό της.

Και για να σπάσει μάλλον την αμηχανία που νιώθαμε και οι δύο σηκώνεται παίρνει τις κούπες του καφέ και της πηγαίνει στην κουζίνα.

- Κατεβαίνω κάτω μου λέει να τελειώσω κάποιες δουλειές και θα ανέβω αργότερα εντάξει;

- Ok…

της λέω και την πάω έως στην πόρτα. Κοντοστάθηκε έβαλε τις παλάμες της στο πρόσωπό μου, μου δίνει ένα απότομο φιλί στο στόμα και μου λέει:

- Αν τύχει και βγεις μη φας τίποτα απ' έξω. Θα μαγειρέψω εγώ να φάμε μαζί. Θέλεις;

Καθώς κατέβαινε τις σκάλες, δε χόρταινα να βλέπω τις τέλειες καμπύλες της και να σκέφτομαι αυτά που συνέβησαν. Έκλεισα την πόρτα και πήγα και ξάπλωσα στον καναπέ. Έκλεισα τα μάτια μου και φέρνοντας στο μυαλό μου την εικόνα της ,το μόνο που ήθελα ήταν να χύσω πάρα πολύ. Όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό. Ήταν η Μαρία και επειδή οι δικοί της θα έλειπαν όλο το σαββατοκύριακο ήθελε αυτές τις δύο μέρες να τις περάσουμε μαζί.

- Να έρθω από 'κει;… μου λέει

- Όχι της λέω, καλύτερα να βρεθούμε στο oggi σε μισή ώρα.

(Ένα καφέ στέκι κοντά στο σπίτι της αλλά ούτε και μακριά από το δικό μου). Δεν ήθελα να έρθει εδώ. Δεν ήθελα να χαλάσω όλο αυτό που έζησα από το πρωί, πόσο μάλλον όλο αυτό που θα ζούσα το βράδυ. Έπρεπε λοιπόν μέσα σε μισή ώρα να έχω σκεφτεί μία πολύ καλή δικαιολογία να την αποφύγω όλο το σαββατοκύριακο όπως και έγινε. Προσποιήθηκα πώς μου ζήτησε ο γαμπρός μου να ανεβάσω την αδελφή μου στη Θεσσαλονίκη διότι ο πατέρας του δεν ήταν καλά. Ήταν μάλλον στα τελευταία του και ήθελε να τη δει. Μου ήρθε κουτί. Και μάλιστα έφυγα και βιαστικός γιατί έπρεπε δήθεν να περάσω από το συνεργείο για ένα μικρό έλεγχο του αυτοκινήτου, δίνοντάς της την υπόσχεση ότι δευτέρα-τρίτη θα τα πούμε. Γυρίζοντας στο σπίτι κατά τη διαδρομή στο μυαλό μου είχα μόνο αυτή. Ήμουν τόσο πολύ χαρούμενος, τόσο πολύ ευτυχισμένος, μα πάνω από όλα ένιωθα ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της.

Ένα συναίσθημα τόσο πολύ παράξενο μπερδεμένο μέσα μου που δεν ήξερα καν πώς να το διαχειριστώ πώς να το εκφράσω. Από τη μία χαιρόμουν με όλο αυτό από την άλλη φοβόμουν. Το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή, ήταν να βρεθώ όσο πιο γρήγορα γινόταν κοντά της. Όταν έφτασα στο σπίτι η ώρα ήταν περίπου 12 το μεσημέρι. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο και περνώντας μπροστά από την πόρτα της για να ανέβω στο διαμέρισμά μου, μου έκανε εντύπωση η μουσική που είχε βάλει στο διαπασών και συγκεκριμένα το κομμάτι που έπαιζε. (Sam brown - stop). Και αυτό γιατί ποτέ από τότε που παντρεύτηκε δεν άκουσα μουσική στο σπίτι της και ειδικά τόσο δυνατά. Ανέβηκα επάνω πέταξα τα κλειδιά στον πάγκο και έκατσα στο σαλόνι παρατήρησα ότι το λάπτοπ ήταν ακόμα εκεί όπως το είχα αφήσει ανοιχτό.

Άρχισα να χαζεύω πάλι μόνος μου τις φωτογραφίες της. Δεν χρειάστηκε πολύ για να γίνει ο πούτσος μου πάλι κάγκελο. Δεν άντεχα άλλο πήγα στο μπάνιο και τον έπαιξα τόσο πολύ νιώθοντας πως τη γαμάω. Νόμιζα πως βρισκόταν εκεί δίπλα μου κάτι δηλαδή μεταξύ φανταστικού και πραγματικού. Αφού την έχυσα και πριν προλάβω να κάνω ένα ντους χτυπάει το κουδούνι. Τυλίγω μία πετσέτα στη μέση μου και πάω να ανοίξω. Φορούσε ένα τζιν λευκό κολλητό κι έναν μακό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, ριχτό, τόσο κοντό που φαινόταν άνετα η καμπύλη από το στήθος της. Κατευθύνθηκε προς τον πάγκο να αφήσει το πυρέξ με το φαγητό που κρατούσε και εγώ μπήκα στο μπάνιο να κάνω επιτέλους εκείνο το ντους. Μόλις βγήκα την είδα και καθόταν στο σαλόνι μπροστά από το laptop

- Ακόμα τις φωτογραφίες κοιτάς; με ρωτάει

- Χρειάστηκε να βγω για λίγο και ξέχασα το λάπτοπ ανοιχτό… της λέω

- Κι αν ερχόταν η Μαρία και τις έβλεπε;

- Μην ανησυχείς κουκλάρα μου της λέω το κανόνισα αυτό

- Ποιο κανόνισες με ρωτάει;

- Να μη με ενοχλήσει η Μαρία όλο το σαββατοκύριακο της απάντησα.

- Και γιατί αυτό;…

με ρωτάει χαμογελώντας με ένα ύφος πονηρό και πριν προλάβω να της απαντήσω νιώθω τα χείλη της κολλημένα στα δικά μου. Δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω αν ήταν όνειρο η αλήθεια όλο αυτό μέχρι που ένιωσα τα χέρια της να λύνουν την πετσέτα από τη μέση μου αφήνοντας εκτεθειμένο στη θέα της τον τεράστιο πούτσο μου. Ζωγραφισμένη η έκπληξη για αυτό που έβλεπε στο πρόσωπό της, με έσπρωξε απαλά προς τα πίσω και με μία αστραπιαία κίνηση πέταξε το μπλουζάκι της. Όλη η ομορφιά του κόσμου ήταν πλέον μπροστά μου γυμνή. Μπορούσα να τη δω… να την αγγίξω!

Έπιασε τον πούτσο μου και τον χάιδευε απαλά αρκετή ώρα, τον κοιτούσε λες και τον περιεργαζόταν. Όταν συνειδητοποίησε πως όλη αυτή η καύλα ήταν μόνο για αυτή, τον έβαλε όλο μέσα στο στόμα της. Τόσο τέλειο τσιμπούκι δεν είχα ξανανιώσει. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Κράτησε αρκετή ώρα όλο αυτό, και αφού έβλεπε πως δεν τον χόρταινε, σηκώνεται, βγάζει το τζινάκι της και ένα μικροσκοπικό στρινγκάκι που φορούσε και στάθηκε με τα γόνατα από πάνω μου δίνοντας μου την ευκαιρία να πιάσω αυτά τα υπέροχα βυζιά και να δαγκώσω επιτέλους αυτές τις καυλωμένες ρώγες της.

Ένιωθα το κορμί της να τρέμει από την καύλα ,και με ένα βαθύ κάθισμα έχωσε τον πούτσο μου όλον μέσα στο υγρό μουνάκι της. Είχαμε τρελαθεί και οι δύο από την καύλα. Γαμιόμασταν πολύ ώρα. Δεν χόρταινε ο ένας τον άλλο. Δε μπορώ να σας πω πόσες φορές έχυσε πάνω στον πούτσο μου, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι πως ένιωσα την ώρα που έχυνα τα χέρια της να με κρατάνε να μην τραβηχτώ. Ήταν το πρώτο μας γαμήσι και ήταν τέλειο! Συνεχίστηκε μέχρι το επόμενο πρωί με μικρά μόνο διαλείμματα εφόσον το βράδυ έμεινε εδώ.

Από τότε δεν υπάρχει μέρα να μην γαμηθούμε και μάλιστα πολλές φορές την ημέρα. Κάτι που μου είπε χαριτολογώντας εκείνη:

"Μία αδελφή έχεις και πρέπει να τη γαμάς συνέχεια, κάθε μέρα και μάλιστα πολλές φορές".
Copyright protected OW ref: 159165