Δώρο για τον ξαδελφο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με τον ξάδερφο μου δεν μεγαλώσαμε μαζί αυτός ήταν στο χωριο και εγώ στην θεσ/νικη.

Αρχίσαμε να έχουμε σχέσεις και επαφές όταν μετά το στρατό ήρθε και έμεινε αυτός στην πόλη μας. Κάναμε παρέα σχετικά κανονικά μέχρι μια μέρα που έγινε ένα συμβάν που άλλαξε πολύ την σχέση μας.

Ήταν ένα βράδυ που είχαμε πάει μπουζούκια και είχα πιει αρκετά και τότε ο ξάδερφός μου επιχείρησε να μου βάλει χέρι!! Φτάσαμε στο σπίτι και ήξερε ότι οι γονείς μου λείπουν ανέβηκε πάνω για να με βοηθήσει και καλά και αντί για αυτό άρχισε να με χουφτώνει κάτι που πήγα να το ξεπεράσω αλλά εξαγριώθηκα όταν έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και στο μουνάκι μου.

Τον χαστούκισα και τον έβρισα. Τον έδιωξα και από τότε οι σχέσεις μας ήταν απολυτως ψυχρές και τυπικές σε βαθμό να μην καταλάβουν οι άλλοι ότι έγινε κάτι μεταξύ μας.
Δεν του επέτρεψα ποτέ να μου εξηγήσει και να μου πει κάτι για το θέμα.

Πέρασαν περίπου πέντε χρόνια όταν με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου είπε πως είναι έτοιμος να αρραβωνιαστεί (είχαμε τέτοιες σχέσεις να φανταστείς που δεν ήξερα την κοπέλα του) και πως θα ήθελε να με δει για να με καλέσει και μου εξηγήσει επιτέλους τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Πραγματικά ήρθε και αφού είπαμε τα του αρραβώνα αρχίσαμε για το συγκεκριμένο συμβάν. Μου ζήτησε συγνώμη και μου εξομολογήθηκε πως εκείνο τον καιρό για αυτόν ήμουν η απόλυτη καψούρα και φαντασίωση του και πως εκείνο το βράδυ αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και γενικά διάφορα κολακευτικά για μένα και όσα προχωρούσε ζητώντας μου συγνώμη ξανά κα ξανά μέχρι που έκλαψε.

Έφυγε αλλά πρώτα αποφασίσουμε να βγούμε όλοι μαζί για να μου γνωρίσει την κοπέλα. Όταν βγήκαμε μου έκανε πολύ εντύπωση που το έπαιζε πολύ απόλυτος και πως τα πάντα για αυτόν ήταν τα πάντα τώρα οι κοπελιά του και άλλα τέτοια.

Φύγαμε αφήσαμε την κοπέλια στο σπίτι και πήγαμε προς τα εμάς γιατί μέναμε κοντά και τότε αποφάσισα να τον πονέσω. Του λέω να ανεβούμε σπίτι να τα πούμε λίγο και να θυμηθούμε τα παλιά. Ανέβηκα πάνω και αποφάσισα να του την πέσω στα ίσια....... .

Άρχισα να του λέω διάφορα πως και για μένα δεν περνούσε απαρατήρητος πως ήταν ωραίος άντρας και κτλ.

Τα έχασε από την επίθεση και πριν προλάβει να κάνει πολλά βρέθηκα στην αγκαλιά του να φιλιόμαστε. Κάθομαι στον καναπέ και βγάζω το παντελόνι τον πιάνω και τον οδηγό στο μουνάκι μου και αρχίζει να με γλύφει. Το ευχαριστήθηκα! Αυτός το μάτι του γυάλιζε!

Σε λίγο άρχισα να χύνω και να γουστάρω αφάνταστα σε βαθμό που σκέφτηκα να γαμηθώ μαζί του αλλά έμεινα στον στόχο μου. Ξαφνικά του λέω να σταματήσει και σηκώνομαι και φεύγω και τον αφήνω στα κρύα του λουτρού. Τα σπίτια μας είναι κοντά και πήγα μόνη μου. Για τον αρραβώνα του ήθελε περίπου 2-3 μήνες και αποφάσισα να του κάνω την ζωή δύσκολή. Ακολούθησαν και άλλες επισκέψεις στο σπίτι του και πάντα εγώ στο ίδιο τέμπο τον βασάνιζα. Πήγαινα στο σπίτι του και τον παίδευα. Αρχίζαμε πάντα με γλωσσόφιλα και καταλήγαμε πάντα εγώ στον καναπέ και αυτός ανάμεσα στα μπούτια μου να μου γλείφει το μουνάκι μου.

Σιγά σιγά και μετά από κάποιές επισκέψεις άρχισε να με τρελαίνει το γεγονός πως ποτέ δεν μου ζητούσε τίποτα από εμένα. Βρεθήκαμε τόσες φορές και ακόμα να φανταστείς δεν τον είχα ακουμπήσει τον πούτσο του, και ούτε τον είχα δει!! Ο καιρός περνούσε και έφτανε ο αρραβώνας και αυτός ακόμα τίποτα. Πάω μια μέρα ή καλύτερα ένα απόγευμα στο σπίτι του αποφασισμένη να καταλάβω τι ρόλο βαράει και δεν κάνει τίποτα.

Όταν άνοιξα το θέμα έμεινα άναυδη όταν μου είπε πως δεν κάνει τίποτα από φόβο μην ξυπνήσει από το όνειρο μην θυμώσω και φύγω και αυτή την φορά δεν θα το αντέξει θα αυτοκτονήσει γιατί δεν αντέχει άλλο και άλλα τέτοια πως περνά την καλύτερη φάση της ζωής του και πως με κανένα τρόπο δεν θέλει να με χάσει και είναι ευχαριστημένος με αυτό που έχει και άλλα τέτοια.

Μου είπε επίσης πως την άλλη εβδομάδα την τελευταία πριν τον αρραβώνα η κοπελιά του θα πάει στην μάνα της και θα είναι μόνος μέχρι την Παρασκευή που θα φύγει και αυτός για το χωριό. Είχα κολακευτεί αφάνταστα από αυτά που μου έλεγε και αποφασίζω να τον αποτελειώσω. Είδα ότι έχω χρόνο ακόμα η δικιά του είναι πωλήτρια και έρχεται πάντα γύρω στις 10 στο σπίτι.

Ενώ μιλούσαμε λοιπόν αρχίζω να τον φιλάω και προς μεγάλη του έκπληξη αρχίζω να του τρίβω τον πούτσο έξω από την φόρμα του. Σε χρόνο μηδέν έγινε πύραυλός και χωρίς να χάσω χρόνο τον βγάζω έξω και αρχίζω να τον πιπώνω. Αυτός τα έχει χάσει τελείως. Δεν μιλάει καθόλου.
Τον νιώθω να είναι έτοιμος αλλά τότε δεν έκανα τίποτα. Τα πήρα μέσα στο στόμα μου όλα! Αυτός είχε ασπρίσει σηκώνομαι και πάω να τον φιλήσω και του ρίχνω τα χύσια του στο στόμα του. Τινάχτηκε προς τα πίσω και του έτρεχαν από το στόμα. Τι νόμιζες του λέω για να δεις τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες. Σηκώνομαι να φύγω και του λέω με αυστηρό ύφος να μην κλείσει τίποτα για την Πέμπτη τελευταία μέρα εργένης στην θες/νικη γιατί το βράδυ θα του έφερνα το δώρο του. Μέχρι τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Τον παίρνω τηλ. , την Πέμπτη για να βεβαιωθώ ότι όλα ήταν όπως τα ήθελα. Η κοπελιά του έλειπε και αυτός μόνος στο σπίτι! Φοράω ένα ολόσωμο μαύρο μονοκόμματο φορεματάκι κοντό και πάω καρφί στο σπίτι του.

Με το που μου άνοιξε την πόρτα τον είδα που έμεινα άναυδος και χωρίς να χάσω χρόνο πέφτω στην αγκαλιά του και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Σου έφερα το δωράκι σου μωρό μου του λέω! Το έχω ανάμεσα στα μπούτια. Με σηκώνει αγκαλιά και με πάει μέσα στο κρεβάτι του. Μου σηκώνει το φουστανάκι μου και αρχίζει να με γλείφει αφού μου έχει βγάλει το στρινγκάκι μου. Με έλιωσε! Θέλω να με γαμήσεις του λέω και τον τραβάω ανάμεσα στα μπούτια μου. Δεν το πίστευε. Βγάζει τον πούτσο του και με μια γρήγορη κίνηση το περνάει στο μουνάκι μου που έκαιγε. Ήταν το πιο γρήγορο γαμήσι στην ζωή μου.

Έχυσε σχεδόν αμέσως. Δυο τρεις φορές να έκανε το πολύ! Έπεσε δίπλα μου και ίσα που έπαιρνε ανάσα. Τον άφησα να ηρεμήσει λίγο και πήρα τηλ την μάνα μου και της είπα ότι θα αρχίσω λίγο ή ότι μπορώ να κοιμηθώ στον ξάδερφο γιατί ήθελα να τον βοηθήσω να κάνει δουλείες και τέτοια. Αυτός τρελάθηκε! Άρχισα να τον χαϊδεύω και πάλι στον πούτσο του και να του σηκώνεται σχεδόν αμέσως. Τον καβάλησα και τον έπνιξα όλον στο μουνάκι μου. Καύλωσα αφάνταστα!!

Αλλά και πάλι ήταν ταχύτατος, έχυσε σχεδό0ν αμέσως και πάλι. Πέφτω δίπλα του και τον παίρνω αγκαλιά και του ζητάω να ηρεμήσει λέγοντάς του μωρό μου δεν θα φύγω εδώ θα είμαι! Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω μήπως και δω χαρά στα σκέλια μου! Αφού πέρασε λίγο η ώρα τότε έκανε αυτός την πρώτη του κίνηση από τότε που θυμάμαι. Άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι μου. Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μου κάνει έρωτα. Αυτή την φορά κάτι έκανε και κρατήθηκε λίγο παραπάνω και ευτυχώς πήρα και εγώ κάτι. Όταν του ήρθε να χύσει , σχετικά σύντομα πάλι , με κοίταξε στα μάτια και θριαμβευτικά άρχισε να χύνει πάνω μου στα μπουτάκια μου και στην κοιλιά μου! Πέσαμε για ύπνο μετά από αυτά.

Δεν ξέρω τι ώρα αλλά άρχισε να μου ξανατρίβει το μουνάκι μου και ήρθε από πίσω μου και μου τον έβαλε και πάλι. Μεταξύ ύπνου και ζαλάδας μου χάρισε την καλύτερη φορά του ως τότε.

Με πηδούσε αρκετή ώρα! Ήταν άλλη μέρα το πρωί ξυπνήσαμε κα αφού του ευχήθηκα καλό αρραβώνα έφυγα και του έδωσα ραντεβού στον αρραβώνα του.