Διακοπές με την ξαδερφη και τον άντρα της (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από geant
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (18 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Διακοπές με την ξαδέρφη και τον άντρα της

Δε χάνω λοιπόν ευκαιρία και ξαπλώνω δίπλα τους. Αυτό που έβλεπα δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα το ζούσα. Έδιναν φιλιά με πάθος στο στόμα, η ξαδέρφη μου πάνω στον άντρα της, με το λευκό της βρακάκι και ένα ραντάκι. Η καύλα μου χτύπαγε κόκκινο. Έτριβα το πουλί μου πάνω από το μποξεράκι και τους έβλεπα. Η ξαδέρφη μου αρχίζει και κατεβαίνει και τον φιλάει στο στήθος και πάει πιο κάτω. Το φούσκωμα από το καυλί του Κώστα έκανε μπαμ. Κατεβαίνει και αρχίζει και φιλάει το καυλί του πάνω από το μποξεράκι του. ΟΚώστας κλείνει τα μάτια και το απολαμβάνει. Κάπου-κάπου το παίρνει στο στοματάκι της έτσι όπως διαγράφεται πάνω στο μποξεράκι. Εγώ θέλω να τη βγάλω έξω και να την παίξω αλλά διστάζω. Ο Κώστας βγάζει το μποξεράκι του και πετάγεται το καυλί του έξω. Ήταν αρκετά μεγάλο σε σχέση με το δικό μου. Η κατάσταση αρχίζει και παίρνει φωτιά. Βλέπω την ξαδέρφη να δίνει πεταχτά φιλάκια στο κεφαλάκι από το καυλί του Κώστα. Είναι όνειρο αυτό που βλέπω. Αρχίζει και του το γλείφει όλο αργά και βασανιστικά. Ο Κώστας με κοιτάει και μου λέει:

- Είδες πόσο ωραία γλείφει η ξαδέρφη σου;

- Ναι του λέω, είσαι τυχερός!

- Σε έχουν γλείψει ποτέ;…

με ρωτάει και του λέω όχι.

- Φαίνεται, μου λέει, από το πόσο έχεις κοκκινίσει και μόνο που το βλέπεις από κοντά.

Ο τρόπος που τον έγλειφε με έκανε να καίγομαι. Έβλεπα τα χειλάκια της να γλείφουν το καυλί του και να παίζει με τη γλωσσίτσα της. Φανταζόμουν να το έκανε και στο δικό μου πουλί και τριβόμουν. Από την άλλη όμως και μόνο που το έβλεπα αυτό με καύλωνε όσο δεν πάει. Σκεφτόμουν ότι σε λίγο μπορεί και να τους δω να πηδιούνται και τον Κώστα να μπαίνει μέσα στο μουνάκι της. Αλλά δεν ήξερα μέχρι που θα πήγαινε και το απολάμβανα. Αφού του έκανε μια τέλεια και αργή πίπα, σταματάει και ξαπλώνει πάλι πάνω του και δίνουν γλωσσόφιλα με πάθος. Εγώ θέλω πολύ έστω να με αφήσουν να κάνω κάτι. Ο Κώστας το βλέπει ότι δεν κρατιέμαι και μου αν θέλω να φιλήσω και να χουφτώσω τα μπούτια της ξαδέρφης μου. Τρελαίνομαι από την καύλα μόλις το ακούω αυτό και πλησιάζω στα μπούτια της όσο αυτοί φιλιούνται.

Αρχίζω απαλά και χουφτώνω τις μπουτάρες τις, το δερματάκι της είναι απαλό, η θέα του κορμιού της με το λευκό βρακάκι με καυλώνει. Πλησιάζω και φιλάω με πάθος τα μπούτια της και τα χουφτώνω άγαρμπα κάπως. Ο Κώστας βγάζει το ραντάκι της και μένει μόνο με το βρακάκι τώρα. Καύλα να βλέπω το στήθος της γυμνό, αν και μικρό, ωραίο με πεταχτή ρώγα. Ο Κώστας αρχίζει και την φιλάει στα βυζάκια και της πιπιλάει τις ρώγες, και εγώ πιο χαμηλά γλείφω τα μπούτια της. Έχει ανάψει πολύ και η ξαδέρφη μου. Μου λέει για να είμαι άνετος, να βγάλω και εγώ το μποξεράκι μου και το κάνω. Βγαίνει έξω το πουλί μου, τους βλέπω που με κοιτάνε, είναι πιο μικρό από του Κώστα. Παίρνω θάρρος και ακουμπάω το πουλί μου πάνω στα μπούτια της και στην κωλάρα της, πάνω στο λευκό της βρακάκι και το τρίβω. Ο Κώστας μου λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου…

- μικρέ ήρεμα…

και η ξαδέρφη μου του λέει…

- δεν πειράζει άστο να παίξει λίγο.

Συνεχίζω να παίζω με τα μπούτια της. Το πουλί μου είναι έτοιμο να χύσει και τραβιέμαι λίγο, επειδή φοβάμαι να το κάνω. Γιατί τραβήχτηκες μου λέει η ξαδέρφη μου και της λέω ότι μου ήρθε να χύσω γι αυτό. Ρωτάει η ξαδέρφη μου τον Κώστα αν με αφήνει να χύσω πάνω της και ο Κώστας λέει:

- Ναι μόνο στα μπούτια της χύσε και μετά ξάπλωσε δίπλα να μας κοιτάς.

Αμέσως τρίβομαι πάλι πάνω της και γρήγορα τα χύσια μου έρχονται, πετάγονται πάνω στις μπουτάρες και της και καίγομαι. Είναι πολύ καύλα. Δεν πιστεύω ότι έχυσα στα μπούτια της. Η ξαδέρφη μου λέει να φέρω ένα μαντηλάκι να τα καθαρίσω και το κάνω.

- Τώρα, μου λένε, δε θα πάρεις άλλο μέρος, κάτσε και κοίτα.

Ξαπλώνει η ξαδέρφη μου και αρχίζει και ο Κώστας να της φιλάει αργά-αργά τα μπούτια, ανάμεσα από τα μπουτάκια της δίνει δαγκωματιές. Πιάνει με τα χέρια του το λευκό της βρακάκι και της το κατεβάζει. Εμένα το πουλί μου ξανασηκώνεται μόλις βλέπω το μουνάκι της. Αρχίζει και της το γλείφει ο Κώστας. Η ξαδέρφη μου έχει καεί. Έχει κλείσει τα μάτια και δαγκώνει ελαφρώς τα χείλη. Αυτά τα χείλη να με έγλειφαν και εμένα. Χώνει την γλώσσα του μέσα στο μουνάκι της. Εγώ τρίβω το πουλί μου όσο τους κοιτάω και την παίζω. Ανεβαίνει σιγά-σιγά ο Κώστας και τρίβει το καυλί του πάνω στο μουνί της, είναι έτοιμος να μπει μέσα της. Αρχίζει και την πηδάει αργά-αργά το καυλί του χάνεται μέσα στο μουνάκι της. Η ξαδέρφη μου αναστενάζει και εμένα αυτό με καυλώνει να την ακούω. Βγαίνει από το μουνάκι της και της το δίνει πάλι για λίγο στο στόμα. Εγώ το βλέπω πάλι και ζηλεύω, θέλω πολύ να με γλείψει. Τη γυρνάει στα 4 και πλέον η ξαδέρφη μου έχει το κεφάλι της προς εμένα. Βλέπει το πουλί μου που σηκώθηκε πάλι και χαμογελάει. Μπαίνει πάλι στο μουνάκι της ο Κώστας και συνεχίζει να την πηδάει. Η ξαδέρφη μου κοιτάει το πουλί μου και δαγκώνεται σαν να θέλει να το γλείψει. Εγώ έχω χαθεί μέσα στην καύλα. Γυρνάει προς τον Κώστα και της κάνει ένα νεύμα σαν να της λέει ναι.

Κατεβάζει το πρόσωπο της κοντά στο πουλί μου. Τα δευτερόλεπτα αυτά μου φάνηκαν αιώνας. Έχει πλησιάσει πολύ κοντά, καίγομαι, θέλω να το πάρει στο στόμα της. Έχω κλείσει τα μάτια και νοιώθω το προσωπάκι της στο πουλί μου. Το ακουμπάει με το μάγουλο της. Μου δίνει 2-3 πεταχτά φιλάκια με τα χείλη της. Καυλώνω πολύ με τα χειλάκια της, ανοίγω τα μάτια και τη βλέπω να φιλάει το πουλί μου. Βάζει και τη γλωσσίτσα της που είναι υγρή και τα χάνω. Μου γλείφει το πουλί αργά-αργά και κάπου-κάπου το παίρνει μέσα στο στόμα της. Ενώ ο Κώστας της πηδάει το μουνάκι. Οι καύλες βαράνε κόκκινο. Ανεβοκατεβαίνει με τη γλώσσα της πάνω στο πουλί μου. Ο Κώστας τη πηδάει γρήγορα και η ξαδέρφη μου αναστενάζει έχοντας το πουλί μου μέσα στο στόμα της. Ο Κώστας είναι έτοιμος να χύσει και η ξαδέρφη μου έχει φτάσει να αναστενάζει έντονα τώρα. Βγάζει του καυλί του έξω και το ακουμπάει πάνω στην πλάτη, το τρίβει και χύνει πάνω στην κωλάρα της και την πλάτη της. Τα χύσια του είναι πηχτά. Εγώ είμαι έτοιμος να χύσω δεύτερη φορά και μου λέει ο Κώστας να χύσω κι εγώ πάνω στην πλάτη της. Με γλείφει λίγο ακόμα και μόλις είμαι έτοιμος της το λέω και πάω και εγώ από πίσω της και χύνω πάνω στη πλάτη της και τα μπούτια της. Έχω καεί ο ολόκληρος. Το ίδιο και ο Κώστας. Χύσαμε και οι δύο μαζί την ξαδέρφη μου. Ήταν πολύ καύλα όλο το σκηνικό. Και ο τρόπος που με έγλειφε όνειρο.

- Σου άρεσε;… μου λέει ο Κώστας.

- Πάρα πολύ… του λέω.

- Ωραία, θα μείνει μεταξύ μας αυτό και κάποια στιγμή μπορεί να το ξανακάνουμε και να σε αφήσουμε να κάνεις και άλλα παιχνίδια…

και μου χαμογελάει. Η ξαδέρφη μου έχει μπει για ντους. Βγαίνει και τώρα μπαίνει ο Κώστας. Έρχεται α ξαδέρφη μου κοντά μου. Φοράει μια πετσέτα, εγώ έβαλα το μποξεράκι μου. Με πλησιάζει στο αυτί και μου λέει:

-Την επόμενη φορά θα είμαστε μόνο οι δύο μας…

και μου δαγκώνει λίγο το αυτί. Καύλωσα ξανά την στιγμή εκείνη αμέσως. Μύριζε και τέλεια από το ντους. Τρελάθηκα μόλις το άκουσα, και από τότε άρχισα να κάνω σκέψεις για την επόμενη φορά.
Copyright protected OW ref: 158370