Η θεία μου η γυναίκα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.79 (12 Votes)
Η ιστορία μου ξεκινάει πριν 22 χρόνια όταν ήμουν 12 ετών και πρωτοείδα άθελα μου τη θεία μου (γυναίκα του μικρότερου αδελφού του πατέρα μου) γυμνή.

Ήμουν στην αποθήκη, έφτιαχνα το ποδήλατο μου και εκείνη μόλις είχε γυρίσει από παραλία και έβγαζε το μαγιό της στο δωμάτιο της, του οποίου η μπαλκονόπορτα ήταν απέναντι από την αποθήκη και ήταν και ανοιχτή. Γυναίκα ετών 25 τότε, με ύψος 1.70 καμπύλες ένα στήθος στητό και μεγάλο.

Μόλις πήρα χαμπάρι ότι ήταν γυμνή αναστατώθηκα και κατάλαβα πραγματικά πως είναι να σου σηκώνεται. Κάθισα ακούνητος, κρύφτηκα και απολάμβανα το θέαμα που είχα μπροστά μου. Εκείνη άνετη, αφού έβγαλε το μαγιό της κυκλοφορούσε γυμνή στο δωμάτιο μέχρι που μπήκε στο μπάνιο. Μετά από ένα 10λεπτο και ενώ εγώ ήμουν ακόμα στη θέση μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι μου είχε συμβεί, εμφανίστηκε πάλι τυλιγμένη με μια πετσέτα κι εγώ άνετος κοίταζα. Βγάζει την πετσέτα, μένει πάλι γυμνή, κάθεται στο κρεβάτι και αρχίζει να βάζει τις κρέμες της. Απόλαυση-καύλα-ηδονή για εμένα. Η συνέχεια ήταν απολαυστική. Άρχισε και έβαζε δάκτυλο στο μουνί της και χάιδευε τα βυζιά της χαρίζοντας μου άθελα της την πρώτη μαλακία μου αφού τον έβγαλα έξω και ενστικτωδώς το έπαιξα χύνοντας σχεδόν αμέσως.

Κάπου εκεί την ηρεμία του μεσημεριανού καλοκαιριού ακούγεται μια φωνή (της μάνας μου) να με φωνάζει σπίτι. Η θεία μου μόλις άκουσε την φωνή μου που έλεγα τρεμάμενος έρχομαι μαζεύτηκε. Κατάλαβε τι είχε γίνει αλλά δεν έτρεξε να κρυφτεί. Εγώ προσπαθώντας να κάνω ότι δεν έχω δει τίποτα έκανα ότι τελείωνα με το ποδήλατο.

Από τότε ερωτεύτηκα αυτή τη γυναίκα που προσπαθούσα κάθε φορά να την βλέπω ή με μαγιό ή με εσώρουχα ή γυμνή.

Κάπου στα 17 μου και ενώ είχα αρχίσει να αναπτύσσομαι κανονικά και να βγαίνω, ένα βράδυ κατά την επιστροφή μου από έξοδο άκουσα βογκητά από το δωμάτιο της και πήγα στη μπαλκονόπορτα. Μέσα από το ξύλινο πατζούρι την είδα να κάνει σεξ με το θείο μου. Είναι καβάλα στον πούτσο του και χορεύει στην κυριολεξία επάνω του. Φανταζόσαστε πως ένιωσα εκείνη την ώρα και πόσες φορές τον έπαιξα εκείνο βράδυ.

Να σημειώσω εδώ ότι από εκείνη την ημέρα στα 12 μου, η σχέση της απέναντι μου είχε αλλάξει αφού όλο με χάιδευε και με κοίταζε διαφορετικά με πονηρή ματιά κλπ.

Στα 19 μου, 1.90 (μπασκετμπολίστας ερασιτέχνης) και με ένα κορμί γυμνασμένο είχα περάσει στα τεφαα Αθηνών, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη θεία μου ότι θα ανέβαινε Αθήνα για ψώνια και δουλειές και αν θα μπορούσα να την φιλοξενήσω. Έρχεται εκείνη η ημέρα και την παρέλαβα από τα ΚΤΕΛ. Μόλις με είδε με πήρε αγκαλιά και με φίλησε στο μάγουλο ρουφηχτά. Εκείνο το βράδυ σημάδεψε την ζωή μου για πάντα.

Μείναμε μέσα και αφού μαγείρεψε και φάγαμε καθίσαμε στον καναπέ έχοντας την τηλεόραση ανοιχτή και πίναμε το κρασάκι μας. Η τηλεόραση με χαμηλή φωνή κι εμείς κουβεντιάζαμε περί ανέμων και υδάτων ώσπου με ρώτησε για τα προσωπικά μου. Λίγο το κρασί, λίγο η καύλα μου για αυτήν με έκαναν να ανοιχτώ και να μιλήσω ευθέως ότι μπορεί να έχω σχέσεις να έχω γαμήσει μέχρι τότε αρκετές φορές, αλλά την ημέρα που την είδα γυμνή (και τις εξήγησα πως) στο μυαλό μου ήταν μόνο αυτή. Χαμογελούσε χαϊδεύοντας μου το κεφάλι. Στην τηλεόραση εκείνη την ώρα άρχιζε το "Βασικό Ένστικτο" ταινία ΕΠΟΣ. Μέσα στην καύλα της πρώτης σκηνής σεξ με όλο το θάρρος γυρίζω και την φιλάω με εκείνη να ανταποκρίνεται αμέσως. Αρχίζουμε και βγάζουμε τα ρούχα μας και αρχίζω να την φιλάω και να της γλείφω τα βυζιά και κατεβαίνω στο μουνί της. Έβγαζε κραυγές ηδονής, με σηκώνει και με έβαλε να ξαπλώσω στον καναπέ. Έρχεται από πάνω μου αρχίζει να με γλείφει και παίζοντας τον πούτσο μου τον βάζει στο στόμα της χαρίζοντας μου μια υπέροχή πίπα.

Κάθεται πάνω μου, τον βάζει το μουνί της και αρχίζει τον χορό της με εμένα να είμαι στην απόλυτη ηδονή και να τρελαίνομαι. Αρχίζω να χύνω μέσα της με εκείνη να χύνει ταυτόχρονα και να ξαπλώνει επάνω μου. Χαϊδευόμασταν και πάμε στο δωμάτιο να συνεχίσουμε τον έρωτα μας. Κάνουμε ένα 69 και στη συνέχεια τη βάζω από κάτω μου και μπαίνω μέσα της, κάνοντας έρωτα λες και ήταν η πρώτη φορά και για τους 2 μας. Μετά από 10 λεπτά χύσαμε πάλι ταυτόχρονα. 2 φορές και οι 2 φορές χύσαμε ταυτόχρονα λες και ήμασταν ο ένας πλασμένος για τον άλλον. Άναψε το τσιγάρο της προσφέροντας και εμένα καπνό από το στόμα της και κουβεντιάζαμε. Είπαμε τα πάντα για την ημέρα που την είδα γυμνή και με είχε πάρει χαμπάρι για την ημέρα που την είδα να κάνει σεξ με τον θείο μου λέγοντας μου πως το είχε επιδιώξει να ακούγεται γιατί ήξερε ότι θα την ακούσω. Μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που κεράτωνε τον θείο μου και ότι πήγαινε μαζί του κατά κάποιο τρόπο αναγκαστικά, αφού μόλις κατάλαβε ότι την είχα δει τον είχα παίξει για πάρτη της με είχε βάλει στο μυαλό της. Σταματήσαμε την κουβέντα και το κάναμε έρωτα άλλες 2 φορές.

Το πρωί ξυπνήσαμε αγκαλιά, κάναμε μπάνιο παρέα και βγήκαμε για τις δουλειές της. Ήμασταν όλο αγκαλιά ερωτευμένοι και παθιασμένοι. Δε μας ένοιαζε αν μας έβλεπαν, ζούσαμε το απόλυτο πάθος. Γυρίσαμε σπίτι και όλη μέρα είμασταν γυμνοί αγκαλιά κάνοντας έρωτα.

Στα 2 χρόνια τα επόμενα είχαμε σχέση. Δεν αντέξαμε να κρυβόμαστε και πήραμε τη μεγάλη απόφαση. Φύγαμε στο εξωτερικό, εκείνη πήρε διαζύγιο και η οικογένεια μας έγινε μπάχαλο. Μας αποκήρυξαν όλοι. Δε μας ένοιαζε. Ούτε η διαφορά ηλικίας μας, ούτε η οικογενειακή σχέση μας. Έχουμε κάνει μια απίστευτη οικογένεια με 2 παιδιά και κάθε μέρα σχεδόν κάνουμε έρωτα σαν την πρώτη μας φορά.
Copyright protected OW ref: 157504