69 με την κόρη μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ale
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (175 Votes)

Προηγούμενο μέρος: 69 με την κόρη μου

Φεύγοντας η κόρη μου έμεινα μόνος να σκέφτομαι τι είχα κάνει. Στο μυαλό μου τριγυρίζουν όλα όσα είχαν γίνει, από τη μια ήταν μια ωραία ερωτική συνεύρεση, από την άλλη μια πράξη που δεν έπρεπε να είχε γίνει.

Παρέμεινα γυμνός να τριγυρίζω μέσα στο σπίτι. Είχα περάσει ένα ευχάριστο πρωινό που με κρατούσε καυλωμένο, σκεπτόμενος τι να κάνω όταν επιστρέψει η μικρή από το μπάνιο της και θα την αντικρίσω.

Η ώρες περνούσαν και χωρίς να το καταλάβω ετοιμαζόμουν για την επιστροφή της. Έκανα ένα ντουζάκι, ξύρισα το επίμαχο σημείο, έβαλα κρέμα σώματος και ξάπλωσα για λίγο στο κρεβάτι μου και άφησα τη φαντασία μου να τρέχει ελεύθερη και να ονειρευτώ.

Είναι απόγευμα η πουτσα μου είναι καυλωμένη μόνο στη σκέψη της επιστροφής της μικρής και στο τι θα ακολουθήσει.

Αυτή την ηρεμία της σκέψεις τη διέκοψε ο ήχος της πόρτα εισόδου. Η καρδία μου χτύπα δυνατά, δεν ξέρω τι να κάνω και πώς να φερθώ, αφήνω τα πάντα στη τύχη τους και κάνω ότι κοιμάμαι. «Μπαμπά, μπαμπά…» φωνάζει η μικρή. Αισθάνομαι την παρουσία της στο δωμάτιο και την ακούω να μονολογεί χαμηλόφωνα.

- Αχ καύλες έχει το αγόρι μου!

Η καρδία μου πάει να σπάσει από την αγωνιά. Κάθεται στο κρεβάτι. Με το χέρι της πιάνει την πουτσα μου και αρχίζει να τη γλείφει σιγά-σιγά. Μένω ακούνητος. Σε δευτερόλεπτα τη βάζει όλη μέσα στο στόμα της. Προσποιούμαι ότι ξυπνώ και δείχνω ταραγμένος.

- Τι είναι;

- Όχι σταματά, δεν πρέπει, δεν είναι σωστό.

Βγάζει τη πουτσα μου από το στόμα της και με καυλωμένο ύφος με ρωτά δεν σου αρέσει; Χωρείς να προλάβω να απαντήσω μου έχει φέρει το μουνί της στο στόμα και αρχίζω ένα γλείψιμο που δεν έχω ξανά κάνει έως τώρα. Τα υγρά της μου γεμίζουν το στόμα και η καύλα έχει παραμερίσει ότι ενστάσεις είχα στο μυαλό μου.

Έχουν περάσει κάποια λεπτά και η μικρή σηκώνεται, γυρίζει και κοιτάζοντας με στα μάτια μου λέει:

- Ήρθε η ώρα που ονειρευόμουν πολλά χρόνια!

Κάθετε επάνω στο πούτσο μου και κάνει αρχή να τον βάζει μέσα της. Έχω κλείσει τα μάτια μου και έχω παραδοθεί στη καύλα που μου χαρίζει. Το μουνάκι της είναι στενό αλλά με τα υγρά που είχε, κάνει την είσοδο της πουτσα μου πιο εύκολη. Δε χρειάστηκε πολύ προσπάθεια και τον πήρε όλο μέσα της. Έμεινε ακούνητη και το απολάμβανε. Άρχισε να γαμιέται μόνη της. Ήταν μια τρέλα που όμοια της δεν είχα ζήσει ποτέ μου έως σήμερα. Τόση καύλα! Τη γύρισα και τη γαμούσα στα 4. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν το κωλομάγουλα, φώναζε να τη γαμάω με δύναμη.

- Μπαμπά μου βαλ’ το όλο μέσα, γάμα με, σκίσε το κοριτσάκι σου, κάνε το ευτυχισμένο, θέλω και τα αρχίδια μέσα…

Την βάζω στο πλάι, της ανοίγω τα πόδια και την καρφώνω. Το καυλί μου βρήκε τη μήτρα της και ούρλιαξε από την καύλα.

- Με ξέσκισες πούστη άντρα! Τώρα καταλαβαίνω γιατί ουρλιάζει η μάνα μου όταν τη γαμάς. Σκίσε με, σε θέλω σαν τρελή, χύσε μέσα μου, χύσε, θέλω τα χύσια σου μέσα μου!

Έχει έρθει σε οργασμό δεύτερη φορά. Αδειάζω στο μουνί της μέσα σε φωνές καύλας. Το σώμα της κάνει σπασμούς. Μένει ακούνητη στην αγκαλιά μου με την πουτσα μου να είναι ακόμα μέσα της. Με φιλάει απαλά στο στόμα και με τρεμάμενη φωνή μου ψιθυρίζει:

- Ήταν το καλύτερο γαμήσι που μου έχουν κάνει! Τυχερή η μάνα μου που τη γαμάς τόσα χρόνια.

Την ηρεμία έρχεται να διακόψει ο ήχος του τηλεφώνου. Το σηκώνει η μικρή, ήταν η μάνα της. Τη ρωτάει τι κάνει και της απάντησε «εδώ με το μπαμπά, μια χαρά περνάμε, μην ανησυχείς…» κλείνοντας μου το μάτι. Κάναμε ένα ντουζάκι και αράξαμε γυμνοί στον καναπέ πίνοντας μια μπύρα να δροσιστούμε. Την είχα στη αγκαλιά μου συνέχεια, χάιδευα το μικρό της στήθος και έγλειφα τις ρωγούλες της που ήταν πρησμένες από την καύλα. Γαμηθήκαμε δυο φορές ακόμα όλο το βράδυ και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Την επομένη θα ερχόταν η μάνα της. Μετά από ένα 20ημερο φύγαμε για μια εβδομάδα σε μια παραλία γυμνιστών. Περάσαμε τρέλα. Από τότε έχουμε γαμηθεί αρκετές φορές. Όταν η γυναίκα μου είναι εκτός με τη δουλεία της είναι η καλύτερη μας.

Ελπίζω να σας αρέσει αυτό που πέρασα και σας περιέγραψα με την κόρη μου.
Copyright protected OW ref: 149799