Η αδελφούλα μου (5ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.31 (13 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η αδελφούλα μου (4ο μέρος)

Η Μαρία είχε αρχίσει να χώνει τον πασαλειμμένο με λιπαντικό δονητή στο στενό κώλο της αδελφής μου. Έσπρωχνε σιγά, αλλά με δύναμη και αυτός άνοιγε το κωλαράκι της μέχρι που έφτασε στη ρίζα. Η αδελφούλα μου με κλειστά τα μάτια άφηνε μικρές κραυγούλες, ενώ ανάσαινε βαριά. Η παρέα των γυμνών ανδρών είχε μαζευτεί γύρω από το δίδυμο παρακολουθώντας το κωλογάμημα με το δονητή και τραβούσαν μαλακία. Η Μαρία αφού κατάλαβε ότι η κωλοτρυπίδα της αδελφούλας μου είχε χαλαρώσει έβγαλε το δονητή και με τα δύο της χέρια της άνοιξε τα κωλομάγουλα. Την έφτυσε και της έβαλε δύο δάχτυλα μέσα.

- Κοριτσάκι μου τι στενούλα κωλοτρυπίδα έχεις. Θα στην ανοίξω εγώ με το χεράκι μου για να σε γαμήσουν όλοι εδώ με τη σειρά και να το ευχαριστηθείς.

Με δυσκολία έχωσε και το τρίτο μέσα. Είχα καυλώσει πολύ. Πήγα μπροστά στο πρόσωπο της αδελφής μου και της ακούμπησα στα χείλη την πούτσα μου. Με κλειστά ακόμα τα μάτια της και τα μάγουλα αναψοκοκκινισμένα άνοιξε το στόμα της και έχωσε το εργαλείο μου όσο πιο βαθιά στο στοματάκι της μπορούσε. Άρχισα να της γαμάω δυνατά το στόμα μπαίνοντας όσο πιο βαθιά στο λαιμό της μπορούσα. Παρόλο που πνιγόταν επέμενε να τον ρουφάει όλο πιο δυνατά ενώ αυτός έσταζε από τα σάλια της και τα προερωτικά υγρά.

- Έτσι γάμα της το στόμα δυνατά. Όταν πνίγεται το πουτανάκι σφίγγει το κωλαράκι της…

φώναξε η Μαρία προσπαθώντας να χώσει και τέταρτο δάχτυλο στο στενό κωλαράκι. Η αδελφή μου βογκούσε πνιχτά από τον πόνο αλλά όλο και έσπρωχνε το κωλαράκι της προς τη Μαρία, όλο και ρουφούσε την πούτσα μου πιο βαθιά.

Το τέταρτο δάχτυλο είχε γεμίσει την κωλοτρυπίδα της όταν δεν άντεξα άλλο. Χώθηκα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στόμα της και έχυσα στο λαιμό της. Βήχοντας άρχισε να τρέμει και να χύνει κι αυτή. Αποτραβήχτηκα να ηρεμήσω ενώ η Μαρία της έγλειφε την ανοιγμένη κωλοτρυπίδα και την άλειφε με τα υγρά του μουνιού της.

Η αδελφούλα μου γύρισε στους επίδοξους γαμιάδες, τους κοίταξε με το πιο πουτανιάρικο βλέμμα της.

- Θέλω κι άλλο. Γαμήστε με σας παρακαλώ!

Άλλο που δεν ήθελαν. Ο Μπάμπης ένας γεμάτος τριχωτός πενηντάρης με ευμεγέθη πούτσα και σε πάχος σε μήκος, πήρε θέση στον κώλο της.

- Μικρή καυλίτσα θα σε γαμήσω σαν μην υπάρχει αύριο. Θα σου κάνω το κωλαράκι σαν τριαντάφυλλο. Να μου πεις μετά πια πούτσα είναι καλύτερη η αδελφική ή του μπαμπάκα σου.

Έπιασε την πούτσα του και χώθηκε με τη μία μέσα με δύναμη. Η αδελφή μου έβγαλε μια κραυγή.

- Όλο μέχρι τη ρίζα κοριτσάκι μου. Έτσι όλη η πούτσα του μπαμπάκα μέσα.

Έμεινε λίγο ακίνητος για να συνηθίσει ο κώλος της το μέγεθος και μετά άρχισε το σφυροκόπημα. Δεμένη όπως ήταν με τον κώλο πάνω δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Οι υπόλοιποι την περιτριγύρισαν και την πίπωναν εναλλάξ σχολιάζοντας.

- Πω, πω κοίτα το πουτανάκι δεν χορταίνει πούτσα.

- Ο Μπάμπης την έχει ξεσκίσει και αυτή γουστάρει.

- Λαχείο βρήκαμε, θα την ξεσκίσουμε.

Εγώ είχα κάτσει στον καναπέ απολαμβάνοντας τσιμπούκι από τα χείλια της Μαρίας.
Η αδελφή μου είχε χύσει τουλάχιστον πέντε φορές ενώ ο Μπάμπης ακάθεκτος της ξεχείλωνε την κωλοτρυπίδα.

- Έλα εδώ μωρή γαμιόλα, φώναξε στη Μαρία, θέλω να χύσω.

Ευθύς αυτή με παράτησε πήγε μπροστά του και αυτός βγάζοντας την πούτσα από τον κώλο της αδελφής μου την έχυσε στο στόμα. Αυτή χωρίς να χάσει σταγόνα, έφτυσε όλο το χύσι και το πασάλειψε στην πλάτη της αδελφής μου.

- Πουτανάκι μου θα σε κάνω μπάνιο στο σπέρμα σήμερα και όχι μόνο.

Θα καταλάβαινα σε λίγο τι εννοούσε. Πλέον η κόκκινη ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα της αδερφής μου απασχολούσε τρία άτομα που τη σφυροκοπούσαν εναλλάξ, ενώ οι υπόλοιποι απασχολούσαν το διψασμένο στοματάκι της.

Η Μαρία με ανοικτά τα πόδια της στεκόταν πάνω στο κεφάλι της ενώ χάιδευε το μουνί της.

- Αχ κοριτσάκι μου παρ’ τα, για σένα όλα…

βόγκηξε και τότε ξαφνικά άρχισε να ουρεί στην πλάτη της. Προς έκπληξή μου η αδερφή μου αντί να σιχαθεί άρχισε να τρέμει για ακόμη μια φορά.

- Πω, πω γουστάρει, είπε αυτός που της γαμούσε το στόμα, έλα να της γεμίσουμε το στοματάκι. Άνοιξε το στοματάκι σου γλύκα και κοίτα με στα μάτια. Θα σε ξεδιψάσω.

Αυτή υπάκουσε περιμένοντας μέχρι που το καυτό κάτουρο ξεπετάχτηκε και της γέμισε το στόμα. Σειρά πήραν οι άλλοι δύο που την πίπωναν γεμίζοντας το πρόσωπο της και το στόμα της με ούρα και χύσια.

- Μην ανησυχείς μικρή καριόλα αυτός είναι ο πρώτος γύρος. Έχει και άλλα υγρά για σένα πιο μετά.

Εγώ γαμούσα την Μαρία στα τέσσερα. Οι τρεις που γάμαγαν τον κώλο της αδερφής μου έχυσαν με τη σειρά μέσα, προσπαθώντας να μην πέσει σπέρμα έξω. Έτσι όπως ήταν μπρούμυτα είχε ξεχειλίσει το κωλαράκι της. Της έχωσαν το δονητή στο στενό μουνάκι της ανοικτό στο φουλ "για να την κρατάνε ζεστή" και κάτσαμε να ξεκουραστούμε. Η χυμένη και κατουρημένη αδελφούλα μου είχε κλείσει τα μάτια και απολάμβανε. Που και πού βογκούσε αισθησιακά.

- Φίλε είναι αχόρταγη μου είπε ένας.

- Το ξέρω της αρέσει το γαμήσι κι εγώ σαν καλός αδελφός τη βοηθάω να βρει γαμιάδες…

είπα χαριτολογώντας και έσκασαν όλη στα γέλια. Το θέαμα μπροστά μας με το κωλαράκι της ξέχειλο σπέρμα, το δονητή στο μουνάκι της και τα βογγητά της, δε μας άφησαν πολύ άπραγους.

Την αρχή την έκανε η Μαρία. Πλησίασε το ξέχειλο κωλαράκι και ρούφηξε όσο πιο πολύ μπορούσε από το ανάκατο σπέρμα των γαμιάδων. Μέτα άρχισε να γλωσσοφιλάει τη μικρή. Οι γλώσσες τους χόρευαν μέσα στα χύσια.

- Έλα να σου γαμήσει ο αδελφός σου το μουνάκι σου μικρή πουτάνα.

Την έλυσε κι αυτή σηκώθηκε. Τα χύσια έτρεχαν στις γάμπες τις. Τρέμοντας με πλησίασε όπως ήμουν καθισμένος στον καναπέ.

- Βάλε μου στο μουνάκι αδελφούλη γάμησε με δυνατά, θέλω να χύσω κι άλλο.

Την κοίταξα πονηρά.

- Βεβαίως αλλά πρέπει πρώτα να κατουρήσω. Κάτσε στα γόνατα και άνοιξε το στοματάκι. Δε θέλω να χάσεις γουλιά, αλλιώς τέρμα το γαμήσι για σήμερα.

Με τη μία έσκυψε και άνοιξε το στόμα. Την κατούρησα και τα κατάπιε όλα. Δεν έχασε σταγόνα. Μετά με καβάλησε ξάπλωσε στο στήθος μου και άρχισε να κουνιέται πάνω στο καυλί μου.

- Θα μου βάλεις το χέρι σου στο κωλαράκι μου;… μου ψιθύρισε στο αυτί.

- Ότι θέλει το μωράκι μου της είπα.

Η καταγαμημένη κωλοτρυπίδα της έχασκε πλέον ανοικτή. Έχωσα τέσσερα δάχτυλα μέσα και τα πήρε με άνεση καθώς γλιστρούσαν στα χύσια. Της έδωσα να τα γλύψει και μόνο που δε μου ρούφηξε όλο το χέρι μέσα στο στόμα της.

- Άντε παιδιά… ξεκούραση τέλος! Το αχόρταγο κωλαράκι της θέλει γέμισμα…

τους παρότρυνα. Άλλο που δεν ήθελαν. Πήραν πάλι σειρά πίσω της και άρχισαν να κολλάνε ένσημα. Με το μουνί της και τον κώλο της πλέον βουλωμένα η αδελφή μου ήταν στον έβδομο ουρανό. Στο σύμπλεγμα μπήκε και η Μαρία, χώθηκε κάπως από κάτω και έγλειφε πότε μουνί πότε τους εν ενεργεία πούτσους.

- Χύσε στο μουνάκι μου όσο με γαμάνε στο κωλαράκι μου…

ξαναψυθίρισε δαγκώνοντας μου το αυτί. Ούτε πρόλαβα να σκεφτώ. Της γέμισα το στενό άτριχο μουνάκι της χύσια. Όμως και οι άλλοι δεν άντεξαν πολύ. Την έβαλαν ανάσκελα στο πάτωμα και την έχυσαν παντού. Από το πρόσωπο ως κάτω, ήταν γεμάτη σπέρμα.

Η Μαρία έκατσε πάνω της και άρχισαν να τρίβουν τα μουνάκια τους ενώ της έσφιγγε το λαιμό με τα χέρια.

- Πουτάνα θα με κάνεις να χύσω, γαμημένη πόρνη. Τρίψε το χυμένο μουνάκι σου στο δικό μου της έλεγε σε αμοκ.

Η αδελφή μου με κατακόκκινο πρόσωπο βαριανάσαινε φωνάζοντας μόνο «κι άλλο… κι άλλο...». Ξαφνικά έχωσε το ένα της χέρι στο στόμα της αδελφούλας μου όσο πιο βαθιά μπορούσε σχεδόν πνίγοντας της. Τρέμοντας και φωνάζοντας έχυσαν και οι δύο ταυτόχρονα. Ξεθεωμένες ξάπλωσαν ανάσκελα στο πάτωμα όπως και εμείς ξεθεωμένοι καθόμασταν στον καναπέ. Η αδελφή μου χαμογελούσε ευχαριστημένη. Ξάπλωσα δίπλα της και την αγκάλιασα.

- Χόρτασες σήμερα;

- Σε ευχαριστώ αδελφούλη…

είπε και με φίλησε με ένα στόμα που μύριζε χύσια.Copyright protected OW ref: 148956