Ο "βιασμός" της Μαίρης από τον πατέρα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.23 (11 Votes)
Πρωινό Σαββάτου και είχα τάξει στον μικρό να τον πάω σε παιδότοπο για να παίξει. Η Μαίρη, μιας και δε δούλευε, θα έμενε στο σπίτι για να κάνει μερικά καθαρίσματα. Ήταν ντυμένη μόνο με ένα ελαφρύ κοντό καλοκαιρινό καφέ φορεματάκι, χωρίς εσώρουχα. Τόσο ανοιχτό μάλιστα, που τα στήθια της ήταν έτοιμα να πεταχτούν έξω και ο κώλος της και τα μουνόχειλα της ίσα που ξεχώριζαν από κάτω.

Πέρασε λίγη ώρα αφότου φύγαμε με το μικρό, όταν η Μαίρη τηλεφώνησε στους δικούς μου με σκοπό να έρθει ο πατέρας μου για να πάρει μερικά ρούχα του μικρού, για να τα έχουν στο άλλο σπίτι. Όσο τον περίμενε, καθόταν στη βεράντα, έχοντας κατεβάσει εντελώς την τέντα, πίνοντας καφέ, καπνίζοντας τσιγάρο, ενώ βρήκε και την ευκαιρία να κάνει και λίγη επιτόπια αποτρίχωση στα πόδια της με μία μικρή ηλεκτρική μηχανή.

Δεν πέρασαν 15 λεπτά και ο πατέρας μου χτύπησε το κουδούνι και ανέβηκε στο διαμέρισμα, την πόρτα του οποίου βρήκε ανοιχτή με τη Μαίρη να τον περιμένει έξω. Ο πατέρας μου έπαθε πλάκα αντικρίζοντας τη. Κάθισε απέναντί της για να τη χαζέψει λίγο καθώς είχε σχεδόν τελειώσει. Μόλις τέλειωσε, του ζήτησε να την ακολουθήσει για να του δώσει τη σακούλα με τα ρούχα του μικρού. Μπήκαν στο υπνοδωμάτιο. Η Μαίρη έκανε να σκύψει για να πιάσει τη σακούλα και την ίδια στιγμή που ο πατέρας μου βρισκόταν ακριβώς πίσω της... της χούφτωσε απαλά τη μέση αρχίζοντας τα χάδια.

-     Μανάρι μου, τι κάβλα που είσαι;

Πήρε τα χέρια του και τα πέρασε μέσα από τα πολύ ανοιχτά μανίκια, για να χουφτώσει τα στήθια της. Η Μαίρη ακούμπησε πάνω του, σηκώνοντας τα χέρια της για να του δώσει πρόσβαση και άρχισε να βογκάει απαλά. Ύστερα κατέβασε το ένα και άρχισε να του χαϊδεύει το καβλί πάνω από το παντελόνι.

-    Θέλεις να με πάρεις; Για αυτό ήρθες;…

του είπε ψιθυριστά.

-    Θέλω να σε πάρω τώρα μανάρα μου.

-    Χμ... το βλέπω.

Δεν έχασαν πολύ χρόνο. Η Μαίρη έβγαλε το φορεματάκι, κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και σε χρόνο μηδέν είχε αφαιρέσει το σλιπάκι και το παντελόνι του. Άνοιξε τα πόδια της και τον έφερε ανάμεσα, παίρνοντας το καβλί του στο στόμα της. Μία εκπληκτική πίπα, από αυτές που η μάνα μου δεν είχε μάθει ποτέ της να κάνει. Τον άφησε για λίγο να τη χαζέψει από ψηλά, κοιτώντας τα βυζιά της και τα ανοιχτά της μπούτια και η σκέψη του για το μουνί της οργίαζε.

-    Ξάπλωσε…

του είπε. Ξάπλωσε ανάσκελα κι εκείνη πήγε από πάνω του.

-    Θέλεις να μπεις μέσα μου, ε;

-    Ναι, το θέλω πολύ.

-    Κι εγώ το θέλω.

Έπιασε το καβλί του και σιγά-σιγά, με απαλές κινήσεις, το οδήγησε μέσα της. Αργά και τρυφερά. Άρχισε να κουνιέται αισθησιακά. Ήθελε να το απολαύσουν και οι δύο. Τον άφησε να τη χαϊδεύει παντού, να της γλείφει τα βυζιά που κρέμονταν μπροστά του, να την απολαύσει. Το πρόσωπό της ηδονισμένο καθώς τον κοιτούσε. Τον λαχταρούσε απίστευτα. Κάποια στιγμή ένιωσε να κουράζεται πάνω του. Του είπε να σηκωθεί και να έρθει από πίσω της.

-    Έλα και χωσ’ τον. Θέλω να σε νιώσω όλο μέσα μου.

-    Αχ, μανάρα μου τι μου κάνεις!

Μπήκε μέσα της ξανά, χωρίς δευτερόλεπτο καθυστέρηση. Την έπιασε απαλά από τη μέση και την έσπρωχνε πάνω στον πούτσο του. Κάθισαν έτσι για κάμποσα λεπτά, ώσπου η στύση του είχε αγγίξει το τέλειο. Τα αγκομαχητά τους είχαν πάρει φωτιά από το πάθος. Πέρασε το χέρι της στην κλειτορίδα της και άρχισε να την τρίβει. Ήθελε να χύσει, αλλά ήθελε και τα δικά του χύσια μέσα της.

-    Θέλεις να χύσεις μέσα μου;

-     Αχ, ναι, το θέλω πολύ.

-    Κι εγώ το θέλω. Ριξ’ τα μέσα μου όλα.

Συνέχισαν για 1-2 λεπτά ακόμα, μέσα σε απόλυτη ηδονή. Η Μαίρη τον είχε τρελάνει κανονικά. Σε λίγο, ένιωθε το καβλί του μέσα της να γίνεται πολύ σκληρό. Κατάλαβε πως σύντομα θα έχυνε μέσα της και αυτό την έκανε να τελειώνει και εκείνη. Μετά από μερικά ακόμη κουνήματα, το καβλί του πατέρα μου άρχισε δυνατούς σπασμούς και σε δευτερόλεπτα το σπέρμα του τινάχτηκε με δύναμη μέσα στον κόλπο της. Έχυνε μέσα της. Έχυνε όπως δεν είχε ποτέ χύσει στο μουνί της μητέρας μου.

Πέρασαν 2-3 λεπτά για να βρουν τις ανάσες τους, χωρίς όμως να βγει ακόμη από μέσα της. Τον άφησε να του πέσει εντελώς και να γλιστρήσει το καβλί από μόνο του από μέσα της. Ξάπλωσαν για λίγο δίπλα-δίπλα,και η Μαίρη του έγλειψε λίγο το εργαλείο για να το καθαρίσει από όσες σταγόνες είχαν μείνει. Μετά από λίγη ώρα σηκώθηκαν. Ο πατέρας μου πήρε τη σακούλα με τα ρούχα του μικρού, χαιρετήθηκαν… κι έφυγε.Copyright protected OW ref: 128499