Το διαχωριστικό και η θεία

Δημοσιεύθηκε από siderisarg
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (13 Votes)
Είναι καλοκαίρι και μόλις έχω επιστρέψει από τη δουλειά, βραδάκι 10. Έχω κάνει μπανάκι και αράζω μπαλκόνι με ελαφρύ ποτάκι για να καπνίσω το τσιγάρο μου. Δε θα βρεθώ απόψε με τη Στέλλα γιατί έχει πρωινό ξύπνημα. Ναι αλλά εγώ έχω καύλες! Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ένα milf που εξυπηρέτησα στη δουλειά και δε μπορώ να ηρεμήσω. Σκέπτομαι να βάλω καμία τσόντα να δω να ξεθυμάνω; Μπα… 31 ετών και να τον παίξω; Άστο καλύτερα.

Εκεί που κάθομαι με τις σκέψεις μου, μετά από κάνα 2ωρο ακούω θόρυβο από το διπλανό μπαλκόνι. Τραβιέμαι να κοιτάξω, βλέπω τη θεια Πηνελόπη να καπνίζει με ένα νυχτικό κοντό. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ωραία γυναίκα, 42 ετών, αδύνατο κορμί, φυσιολογικό στήθος, αλλά ένας κώλος που τρελαίνει κόσμο.

Της μιλώ, πλησιάζει στο διαχωριστικό και πιάνουμε κουβέντα περί άνεμων κλπ. Μετά από 5-6 λεπτά της λέω:

- Γιατί δεν έρχεσαι από εδώ να κάτσουμε λιγάκι να πιούμε ένα πότο, αφού ο θείος και τα παιδιά κοιμούνται;

- Δεν είναι κακή ιδέα, μου λέει. Αλλά μην έρθω γύρω-γύρω και κάνω θόρυβο, να πηδήξω το διαχωριστικό, θα με βοηθήσεις;

- Εννοείται…

της λέω. Ανεβάζει το ένα πόδι και το περνά από εδω κι εκείνη τη στιγμή καρφώνεται το βλέμμα μου στο ωραιότερο θέαμα που είχα έως τότε! Το μουνάκι της, το τρομερό, το ξυρισμένο! Την πιάνω, περνά και το άλλο πόδι και κάθεται. Της βάζω ποτάκι και την κερνάω τσιγάρο. Ακολουθεί ο διάλογος που οδήγησε στην πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου.

- Που είναι η Στέλλα απόψε;

- Δεν ήρθε, έχει πρωινό ξύπνημα.

- Μόνος δηλαδή;

- Μόνος δυστυχώς.

- Γιατί δυστυχώς;

- Επειδή έχω συνηθίσει κάθε βράδυ να κάνω σεξ με τη Στέλλα και απόψε κάτι μου λείπει.

- Κι εμείς γιατί είμαστε εδώ;…

μου απαντάει με ύφος ανώτερο. Θολώνω προς στιγμήν, συνειδητοποιώ τι είπε και της απαντώ:

- Πηνελόπη μην κάνεις τέτοια αστεία γιατί εγώ δεν το έχω και σε πολύ. Σου ορμάω και δε θα καταλάβεις από που ήρθε!

- Και γιατί δεν το κάνεις;…

μου απαντάει με ύφος θελκτικό. Σηκώνομαι απλώνω το χέρι μου την πιάνω και μπαίνουμε στο σπίτι. Τραβώ κουρτίνες και τη ρίχνω στον καναπέ. Της ανοίγω τα πόδια, παραμερίζω το στρινγκάκι της και της γλείφω τη μουνάρα της για 3-4 λεπτά. Καθ’ όλη τη διάρκεια αναστενάζει και δε μιλάει. Εγώ έχω καυλώσει τόσο που νομίζω ότι θα σκίσω το εσώρουχο. Μου τραβάει το κεφάλι, με φιλάει και παράλληλα έχει απλώσει το χέρι της και τρίβει την πούτσα μου. Της κατεβάζω τα ραντάκια του νυχτικού και της γλείφω τις ρώγες που γίνονται σχεδόν αμέσως πέτρα. Κατεβάζει το σορτσάκι και το εσώρουχο μου και πιάνει το καυλί μου και το σφίγγει, ενώ συνεχίζω να της γλείφω τις ρώγες κι εκείνη μου τον παίζει. Απλώνω το χέρι μου και βάζω τα 2 δάχτυλα στο απαλό και υγρό μουνάκι της. Αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται για 4-5 λεπτά, χωρίς να έχει πει κανείς κουβέντα.

- Δεν αντέχω άλλο, της λέω, θέλω να σε σκίσω, να σου γαμήσω τη μουνάρα, να σε χύσω παντού, να σε πηδήξω δίχως αύριο.

- Άντε αγόρι μου, αυτό περιμένω, τι το λες και δεν το κάνεις;

Μπαίνω μέσα της, τη γαμάω για λίγο και τη γυρνώ στα τέσσερα. Με τα χέρια μου κρατώ τα στήθη της και τα σφίγγω. Εκείνη βγάζει αναστεναγμούς, απλώνει το χέρι της και μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Συνεχίζω να την πηδώ και τότε μου λέει:

- Θέλω να σε καβαλήσω!

Αλλάζουμε θέσεις, κάθομαι στον καναπέ, μου γυρνά πλάτη και βυθίζει τον πούτσο μου μέσα της. Ανεβοκατεβαίνει σιγά-σιγά το χέρι της στα αρχίδια μου και το άλλο τρίβει το στήθος της. Αυτό διαρκεί περίπου 2-3 λεπτά. Τη σταματώ, τη γονατίζω και τον παίρνει στο στόμα της για λίγο. Την απομακρύνω, σηκώνομαι, τη γυρνώ στα τέσσερα και τη χύνω στον κώλο.

Δίνουμε μερικά φιλιά όλο πάθος, κάνει ντουζάκι, ντύνεται και μου λέει…

- έλα να με βοηθήσεις να πηδήξω το διαχωριστικό.Copyright protected OW ref: 143042