Και αδελφός μου... και άντρας μου

Δημοσιεύθηκε από peny
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.57 (7 Votes)
Γεια σας, με λένε Πένυ και ζω στην  Άρτα. Είμαι 28 χρονών  παντρεμένη εδώ και τρία  χρόνια. Έχω 1.65 ύψος, ξανθιά, και με πολύ ωραίο σώμα. Τον άντρα μου τον λένε Μιχάλη και είναι 30 χρονών .  Καλό παιδί  και  πραγματικά με αγαπάει  πολύ. Η ιστορία μου ξεκινάει  δυο  χρόνια πριν,  δηλαδή  ένα σχεδόν χρόνο μετά το γάμο μου.  Είναι  πέρα για πέρα αληθινή και έχει να κάνει με τον  Νίκο. Δε θα είχε καθόλου ενδιαφέρον να την πω αν ο Νίκος,  αχ αυτός ο Νίκος… δεν ήταν αδελφός μου.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι ερωτευμένη μαζί του. Ίσως όχι με την έννοια του έρωτα, αλλά σίγουρα με την έννοια της αγάπης και του θαυμασμού. Τρία  χρόνια μεγαλύτερος από μένα,  ψηλός  και  γυμνασμένος  άντρας. Με το Νίκο μένουμε σε ένα διώροφο σπίτι, εγώ με  τον άντρα μου στο ισόγειο, αυτός  μόνος του απάνω. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ήταν Σάββατο βραδάκι, καθόμασταν χαλαρά στην αυλή του σπιτιού και πίναμε το ποτάκι μας  με το Μιχάλη, όταν ξαφνικά διαπιστώνω πως είχα ξεμείνει από τσιγάρα. Έκανε πολύ ζέστη και ήμουν πολύ  ελαφρά  ντυμένη, με ένα καυτό σορτσάκι και ένα μπλουζάκι  τόσο  διάφανο που με το ζόρι έκρυβε το στήθος μου. Ήταν αδύνατον λοιπόν να βγω έξω έτσι. Έπρεπε να αλλάξω και βαριόμουν,  χώρια ότι  με είχε ζαλίσει το ποτό και ο Μιχάλης με τίποτα δε θα μου έκανε τέτοια χάρη. Έτσι τελευταία μου ελπίδα ήταν ο Νίκος. Αυτός δεν ξεμένει ποτέ, ειδικά από τσιγάρα, αρκεί να ήταν πάνω και να μην κοιμόταν.

Μόλις  είδα αναμμένο το φως πάνω,  χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκα γρήγορα τη σιδερένια σκάλα και ανοίγω απότομα την πόρτα χωρίς να χτυπήσω. Ξέχασα να πω πως σπάνια αφήνει  ξεκλείδωτη την πόρτα, γιατί κάθεται στον υπολογιστή και δε θέλει να τον ενοχλεί κανένας. Όταν με είδε ταράχτηκε και κατέβασε πολύ γρήγορα την οθόνη του  laptop σαν να μην ήθελε να δω κάτι. Ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, φορούσε μόνο ένα μποξεράκι και ένας τεράστιος πούτσος  να διαγράφεται από μέσα, που μάταια προσπαθούσε να κρύψει. Κατάλαβα αμέσως τι περίπου έβλεπε και του είχε σηκωθεί τόσο πολύ.

Του ζήτησα να με αφήσει να δω και εγώ αυτό που έβλεπε, αυτός  χαμογελούσε και με έσπρωχνε, λες και πρώτη φορά θα έβλεπα τσόντα. Τέλος πάντων του πήρα από το πακέτο κάνα δυο-τρία τσιγάρα και πάω να φύγω. Φτάνοντας στη πόρτα γυρίζω και του λέω για πλάκα.

-    Δεν τη γλυτώνεις…  θα έρθω  μετά κρυφά και θα δω.

Γέλασε και μου λέει:

-    Θα σε περιμένω…

με το βλέμμα του καρφωμένο στα βυζιά μου. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πόσο  πολύ είχαν σκληρύνει οι ρώγες μου. Κατέβηκα κάτω και συνέχισα το ποτό μου. Από το μυαλό μου δεν έφευγε καθόλου η εικόνα του Νίκου και συγκεκριμένα αυτού που είχα δει. Ένα τεράστιο καυλωμένο πούτσο και το βλέμμα του στα βυζιά μου. Οι ρόγες μου ήταν ακόμα καυλωμένες και το μουνάκι μου το ένοιωθα να υγραίνεται. Για να μη με καταλάβει ο Μιχάλης, προσποιήθηκα την κουρασμένη και πήγα να ξαπλώσω. Πρώτη φορά ένοιωθα έτσι. Ένα παράξενο συναίσθημα που τρέλαινε όχι μόνο το μυαλό μου, αλλά το κορμί μου ολόκληρο.

Μετά από λίγο ξαπλώνει και ο Μιχάλης. Δεν περνάνε πέντε  λεπτά και τον παίρνει ο ύπνος αμέσως. Ήταν πολύ φυσικό, αφού είχε πιει πιο πολύ από μένα. Η ώρα ήταν περασμένες 12 κι εγώ δε μπορούσα να κλείσω μάτι. Η σκέψη μου ήταν ακριβώς από πάνω. Σηκώνομαι σιγά -σιγά  από το κρεβάτι, βάζω ένα ποτήρι ουίσκι και βγαίνω πάλι στην αυλή. Κοιτάζω προς τα επάνω και βλέπω το φως στο καθιστικό του Νίκου ακόμα αναμμένο. Το κορμί μου άρχιζε να τρέμει, δεν ήξερα τι να κάνω, κόντευα να τρελαθώ. Ήθελα τόσο πολύ να ανεβώ επάνω, αλλά με τι δικαιολογία. Ήταν αργά και εξάλλου και πλέον φορούσα μόνο το νυχτικό μου, ένα κοντό babydoll  διάφανο τελείως, και από μέσα μόνο το κιλοτάκι μου.

Το κορμί μου είχε φουντώσει. και το μυαλό μου βασανιζόταν με διάφορες σκέψεις. Έπρεπε να βρω κάτι να ανέβω,  το ήθελα τόσο πολύ και όσο έβλεπα το φως τόσο τρελαινόμουν. Δεν ήξερα αν πραγματικά με περίμενε όπως είπε,  η απλώς  χάζευε στον υπολογιστή. Μόλις τελείωνα και το δεύτερο ποτό μου οι αναστολές  μου πλέον άρχισαν να με εγκαταλείπουν και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα απ έξω από την πόρτα του. Μόνο που αυτή τη φορά χτύπησα.

Μου άνοιξε με ένα πλατύ χαμόγελο σιγουριάς ότι θα ανέβαινα και εγώ  ένοιωσα άνετα που κατάλαβα πως με περίμενε. Ήταν το ίδιο καυλωμένος όπως πριν. Τον πρόδιδε το μποξεράκι του που κόντευε να σπάσει από την πίεση και όσο έβλεπε ότι σχεδόν δε φορούσα τίποτα και τις ρώγες μου να πετάγονται τόσο άναβε.

-    Λοιπόν… του λέω. Εγώ ήρθα όπως είδες. Δείξε μου κι συ τώρα αυτό που έβλεπες.

Κλείδωσε  την  πόρτα, με έβαλε να κάτσω  δίπλα του  στον υπολογιστή και μου ανοίγει ένα φάκελο με γυμνές  φωτογραφίες  γυναικών. Το  είχα καταλάβει αν και περίμενα να έβλεπε κάτι πιο σκληρό. Δε δικαιολογούσαν την τόση  καύλα του αυτές οι φωτογραφίες. Μου φαινόταν πολύ  περίεργο που όση ώρα ήμουν εκεί  δεν του είχε πέσει καθόλου και για να είμαι ειλικρινής  εγώ ήμουν αυτή που είχα ανάψει περισσότερο, γιατί  ήξερα  πως  δεν ήταν έτσι από τις φωτογραφίες… τουλάχιστον αυτές.

Κάποια στιγμή βλέπω μέσα σε όλα αυτά τα αρχεία ένα φάκελο με το όνομα "Πένυ".

-    Τι είναι αυτό;…

τον ρωτάω, "τίποτα"  μου λέει και πάει να ξανά κλείσει το laptop.

-    Θέλω να δω… σε παρακαλώ!

-    Χαζομάρες μωρέ…

μου λέει και γελάει.

-    Αν δεν μου δείξεις θα φύγω και δε θα ξανά ανεβώ ποτέ… του λέω. Μαζί  δεν τα μοιραζόμαστε όλα;

Πραγματικά έχουμε μια πολύ καλή σχέση από παιδιά.

-    Εντάξει… μου λέει. μόνο που θα μου υποσχεθείς πως δε θα θυμώσεις ή δε θα γελάσεις.

-    Σύμφωνοι…

του λέω και αμέσως ανοίγει την πρώτη φωτογραφία. Έμεινα κόκαλο. Βλέπω εμένα και αυτόν να γαμιόμαστε. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Τα είχα χάσει και αυτός χαμογελούσε. Ξέχασα να πω πως ήταν πολύ καλός γραφίστας και το   φωτομοντάζ  ήταν ειδικότητα του. Είχα δει πολλές δουλειές του στο παρελθόν. Ήθελα να φύγω αλλά κατά έναν περίεργο λόγο είχα περιέργεια και αγωνία να τις δω όλες. Δεν ξέρω γιατί αλλά με άναβε πολύ. Τότε κατάλαβα γιατί και με τι είχε καυλώσει τόσο πολύ.
Η ώρα ήταν αργά και έπρεπε να κατέβω κάτω. Φοβόμουν μην ξυπνήσει ο Μιχάλης. Δεν είχα σκοπό όμως να φύγω με αδειανά τα χέρια.  Του ζήτησα να μου τις στείλει στο κινητό με την πρόφαση πως δεν προλάβαινα να τις δω όλες.

-    Εντάξει…

μου λέει. Μέχρι να κατέβεις θα στις έχω στείλει. Γυρνάω να φύγω και με μια αστραπιαία κίνηση με πιάνει και με φιλάει στο στόμα. Είχα παραλύσει,  έτρεμαν τα πόδια μου. Τον σπρώχνω και πήγα να βγω έξω, αλλά δεν πρόλαβα. Αυτό ήταν. Με πιάνει από το χέρι και με οδηγεί στο υπνοδωμάτιο δίπλα. Έκανα  πως δεν ήθελα αλλά το μουνί  μου είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα. Με ρίχνει στο κρεβάτι και προσπαθούσα  δήθεν να  αντισταθώ  αλλά  που; Δυνατός άντρας και γυμνασμένος  πολύ, κάτι που με τρέλαινε. Κατεβάζει το μποξεράκι του και φέρνει το κεφάλι μου στον πούτσο του. Μεγάλος , χοντρός  πούτσος  και οι φλέβες  να πετάγονται. Αναγκάστηκα και του τον πήρα τσιμπούκι. Τον έβαζε με πολύ δύναμη μέσα στο στόμα μου, τόσο κόντευα να πνιγώ.

Δεν άντεχα, όσο  τον  παρακάλαγα  να με αφήσει , τόσο συνέχιζε, μέχρι που κατάπια όλο το σπέρμα που έβγαλε. Του ζητούσα να σταματήσει,  φοβόμουν μην ξυπνήσει  ο Μιχάλης και με έψαχνε. Με κρατούσε σφιχτά και βογκούσε από την καύλα.  Νόμισα πως επιτέλους όλο αυτό  θα τελείωση  μετά το χύσιμο που έκανε, αλλά είχε και συνέχεια… και η αλήθεια είναι πως είχε αρχίσει να μου αρέσει. Συνέχισα να  προσποιούμαι πως δε θέλω, αλλά μού άρεσε πάρα πολύ. Το μουνάκι μου είχε τρελαθεί από την καύλα. Με σηκώνει από το κρεβάτι και με βάζει ανάσκελα πάνω στο γραφείο του. Κατεβάζω το κιλοτάκι που φορούσα και ανοίγω διάπλατα τα πόδια μου. Το μουνί  μου είχε πάρει φωτιά.

Δεν υπήρχε ίχνος τρίχας στο τεράστιο παλούκι του,  όπως και σε όλο του το σώμα και τον καρφώνει στο μουνί  μου.  Χοντρή και σκληρή πούτσα. τέλεια! Με γαμούσε δυνατά και με γρήγορες κινήσεις για αρκετή ώρα. Άρχισα να  απολαμβάνω το γαμήσι  που μου έκανε. Έβλεπα να έχει κλειστά τα μάτια του και να μουγκρίζει από ηδονή.  Ένιωθα τον τεράστιο πούτσο του  (καμία σχέση με του Μιχάλη πρέπει να σας πω)  να με σκίζει, μέχρι που ένοιωσα όλο το σπέρμα του να πετάγεται με δύναμη στη μήτρα μου.

Ήταν το πρώτο μας… επιτέλους,  γαμήσι  με τον αδελφό μου και  ήταν  τέλειο. Από τότε σχεδόν κάθε μέρα  με γαμάει  ξανά και ξανά,  χύνοντας  όλες  τις  φορές  μέσα μου. Τον έχω  ερωτευτεί  τόσο πολύ που για μένα πλέον  είναι ο αδελφός μου , ο γκόμενος μου, ο γαμιάς μου, ο άντρας μου. Για αυτό και  θέλω πολύ να μείνω  έγκυος… κάτι που αυτός  θέλει περισσότερο.

Τρελαίνεται…Copyright protected OW ref: 122270