Ο μπαμπάς κι εγώ (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από elena69
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.56 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο μπαμπάς κι εγώ (1ο μέρος)

Μετά από λίγο ο μπαμπάς επέστρεψε. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι ξαπλωμένη περιμένοντας τον. Αμέσως ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου. Χούφτωσε τα βυζάκια μου με χάιδεψε στα μπούτια και ύστερα άφησε το χέρι του να τρίψει τα μουνόχειλα μου. Ένα ρίγος με διαπέρασε. Πρώτη φορά με άγγιζε κάποιος εκεί.

-    Αχ μπαμπά θέλω να είσαι ο πρώτος άντρας που θα μου το κάνει αυτό…

είπα γεμάτη έξαψη. Ο μπαμπάς χωρίς να μιλήσει συνέχισε να με τρίβει μέχρι που άρχισα να υγραίνομαι. Μου άνοιξε το μουνάκι και έβαλε δυο δάχτυλα μέσα. Αρχικά πόνεσα και κράτησα σφιχτά τον μπαμπά από το μπράτσο. Τα δάχτυλά του γέμισαν αίμα. Σκουπίστηκε και συνέχισε. Έτριβε την κλειτορίδα μου και ταυτόχρονα τα δάχτυλα στο άλλο του χέρι έμπαιναν όλο και πιο γρήγορα μέσα μου. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή.

-    Μπαμπά ζεσταίνομαι πολύ σταμάτα δεν νιώθω καλά.

Ο μπαμπάς με κοίταξε και χαμογέλασε.

-    Έτσι είναι μωρό μου η πρώτη φορά. Μετά θα θες συνέχεια, θα δεις.

Εγώ χωρίς να ξέρω τι θα ακολουθήσει αφέθηκα στα χέρια του. Έσκυψε και άρχισε να μου φιλάει το στήθος, μετά να μου δαγκώνει τις ρώγες. Δεν άντεξα παραπάνω. Το σώμα μου άρχισε να τρέμει από την αίσθηση του πρώτου μου οργασμού.  Έπιασα το ένα χέρι του μπαμπά όσο πιο σφιχτά μπορούσα και το μουνάκι μου γέμιζε με υγρά το άλλο του χέρι. Ώσπου πέρασε. Ο μπαμπάς με έβαλε καθιστή δίπλα του. Με χάιδεψε στο πρόσωπο και στο στήθος.

-    Είσαι καλά μωρό μου ; Σου άρεσε;…

με ρώτησε όπως ξανάβρισκα την ανάσα μου.

-    Ναι μπαμπά… ήταν τέλειο. Πρώτη φορά ένιωσα έτσι. Μπορείς να μου το ξανακάνεις σε παρακαλώ;

Ο μπαμπάς άρχισε να παίζει την πούτσα του που ήταν πάλι όρθια από το θέαμα που του πρόσφερε το γυμνό μου σωματάκι.

-    Ναι και βέβαια Ελένη μου, ότι θες. Αυτή τη φορά όμως θα σε κάνω να χύσεις με αυτό…

είπε καθώς συνέχιζε να παίζει το εργαλείο του. Με έβαλε να ξαπλώσω και μου άνοιξε τα πόδια. Ήρθε σιγά-σιγά πάνω μου και έτριψε την πούτσα του στα μουνόχειλα μου. Ύστερα άρχισε να τη σπρώχνει μέσα μου αργά για να μην με πονέσει ώσπου μπήκε όλος. Πάλι πόνεσα στην αρχή αλλά η έξαψη της στιγμής και μόλις συνειδητοποίησα ότι έκανα σεξ με έναν αρκετά έμπειρο άντρα όπως ο μπαμπάς μου. Και μόνο η ιδέα αυτού, αλλά και του καυλιού που έμπαινε με αργό ρυθμό και ακουμπούσε βαθιά μέσα μου ήταν αρκετό για να μου έρθει πάλι οργασμός. Τράβηξα επάνω μου το σώμα του μπαμπά και ασυναίσθητα τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του ενώ αυτός συνέχιζε να μπαίνει όλο και πιο γρήγορα στο μουνί μου. Ξαφνικά σηκώθηκε χωρίς να βγάλει την πούτσα του. Έβαλε τα πόδια μου πάνω στους ώμους του και πήρε πιο γρήγορο ρυθμό.

-    Πονάς Ελένη μου;…

ρώτησε ενώ άρχισε πάλι να αναψοκοκκινίζει το πρόσωπό του.

-    Όχι μπαμπά, είμαι εντάξει…

αποκρίθηκα εγώ.

-    Ωραία γιατί δε νομίζω να αντέξω πολύ ακόμα. Το μουνί σου είναι πολύ στενό κοριτσάκι μου.
Τον κοίταξα ερωτηματικά.

-    Μωρό μου τώρα θα με κάνεις να νιώσω δέκα φορές πιο ωραία από ότι πριν. Αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου είναι υπέροχο.

Χαμογέλασα και σφίχτηκε για να μην αρχίσει να χύνει μέσα στο μουνί της κόρης του. Χάιδεψε τα απαλά μου πόδια και συνέχισε να με πηδάει σαν να πηδούσε καμιά πουτάνα.

-    Τι υπέροχα πόδια έχεις…

είπε με δυσκολία ενώ με χάιδευε. Πήρα τα χέρια του και τα έβαλα πάνω στα βυζάκια μου.

-    Και το στήθος μου δεν είναι ωραίο μπαμπά; Πως σου φαίνεται;…

ρώτησα παιχνιδιάρικα.

-    Ναι Ελένη μου και τα βυζάκια σου είναι… αχ… δε μπορώ άλλο…

είπε και βγήκε απότομα από μέσα μου. Άρχισε να χύνει πάνω στην κοιλιά και το στήθος μου τρελαμένος από καύλα. Ύστερα με αγκάλιασε και με φίλησε λέγοντας μου πόσο ωραίο ήταν που έγινε αυτό μεταξύ μας. Κι εγώ είχα την ίδια γνώμη. Πήγαμε ένας-ένας να πλυθούμε και μετά βρεθήκαμε ξανά στο δωμάτιο μου.

-    Όσο ωραίο και να ήταν μωρό μου δεν πρέπει να ξεχνάς ότι αύριο έχεις εξετάσεις σωστά; Δεν πρέπει να μείνεις άλλο ξύπνια είναι ήδη πολύ αργά, σύμφωνοι;

Ήταν όντως πολύ αργά αλλά οι αυριανές εξετάσεις ήταν το τελευταίο που σκεφτόμουν. Ένιωθα την ζωή μου να έχει αλλάξει. Το επόμενο πρωί που ξύπνησα ο μπαμπάς είχε ήδη φύγει. Σηκώθηκα, ετοιμάστηκα και πήγα στο σχολείο να γράψω. Όπως ήταν αναμενόμενο δε μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα και έγραψα κάτω από τη βάση. Ήμουν σίγουρη ότι ο μπαμπάς δε θα αντιδρούσε καλά σε αυτό και αποφάσισα να μιλήσω στον καθηγητή μου. Μπήκα στο γραφείο του προφασιζόμενη μια οικογενειακή γιορτή το προηγούμενο βράδυ όμως ήταν ανένδοτος. Με πέταξε έξω από το γραφείο του λέγοντας ότι δεν ήταν δικό του πρόβλημα και θα έπρεπε να έχω προτεραιότητες στο τι είναι σημαντικό και τι όχι. Έφυγα απογοητευμένη από το γραφείο του αλλά ξαφνικά μου ήρθε μια ιδέα.

Ο μπαμπάς μου είχε πει πως όλοι οι άντρες νιώθουν ωραία με ένα σωματάκι σαν το δικό μου. Ίσως αυτό να ίσχυε και για τον καθηγητή μου. Ποιος ξέρει ίσως και να μπορούσα να τον κάνω να αλλάξει τον βαθμό μου με άλλα μέσα. Έπρεπε να το διαπιστώσω την επόμενη φορά που θα πήγαινα στο γραφείο του.Copyright protected OW ref: 122209