Πατρική απόλαυση (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Mtavros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.08 (12 Votes)
Περνούσε ο καιρός κι εγώ να αυνανίζομαι όλο και περιόστεο σκεπτόμενη τον πούτσο του, από τότε που είδα να κάνουν σεξ με τη μητέρα. Φαντασιωνόμουν πως με πηδούσε, πως με ξέσκιζε και να χύνω συνεχώς. Μου φαινόταν απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο πήδαγε τη μητέρα και η εικόνα που ο μεγάλος του πούτσος μπαινόβγαινε σα λυσσασμένος στο μουνί της ήταν διαρκώς στην σκέψη μου. Από εκείνη την ημέρα το μουνί μου ήθελε τον πούτσο του πατέρα μου.  Έτσι άρχισα να κυκλοφορώ σχεδόν γυμνή στο σπίτι μόνο με τα εσώρουχα, λόγω ζέστης, όπως δικαιολογήθηκα, ώσπου ένα βράδυ, προφασιζόμενη πως φοβήθηκα, πήγα  στο κρεβάτι κι έπεσα δίπλα του να κοιμηθούμε αγκαλιά. Ήμουν με νυχτικό και σλιπάκι κι αυτός με μποξεράκι. Σε κάποια στιγμή οπός τον αγκάλιασα άγγιξα « κατά λάθος» τον πούτσο του ήταν ερεθισμένος.

-    Μπαμπά; Να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό;… ρώτησα.

-    Τι θες κοριτσάκι μου;

-    Μπαμπά; Η μαμά ήταν καλή στο κρεβάτι;… ρώτησα.  

Ξεροκατάπιε και άρχισε τα «ε…» και ξαναρώτησα.

-    Ήταν καλή στο κρεβάτι;

Μου απάντησε μονολεκτικά «ναι», αλλά ένιωθα όπως ήμουν κολλημένη πάνω του, τους παλμούς της καρδίας του να χτυπούν πιο γρήγορα.

-    Μπαμπά… σου λείπει;… ρώτησα.

-    Πολύ αγαπούλα μου, πολύ…

με έσφιξε στην αγκαλιά του και έτσι ένιωθα καλύτερα τον καυλωμένο πούτσο του. Είχα ερεθιστεί νιώθοντας τόσο κοντά αυτόν τον πούτσο και κυριευμένη από τον πόθο μου για αυτόν τον άρχισα να του χαϊδεύω απαλά το στήθος.

-    Μπαμπά… να σε ρωτήσω κάτι ακόμα;

-    Τι είναι κοριτσάκι μου;

-    Μη με παρεξήγησής απλά…

δίστασα για λίγο.

-    Τι είναι κοριτσάκι μου;

-    τη μαμά την έπαιρνες από πίσω »

Κατάλαβα πώς ταράχτηκε και μου λέει:

-    Τι είναι αυτά που ρωτάς κοριτσάκι μου;

-    Απλά θέλω να μάθω γιατί ο Τάσος (ο φίλος μου) θέλει να το κάνουμε…

δικαιολογήθηκα.

Έμεινε για λίγο σκεφτικός.

-    Να το κάνεις όταν είσαι σίγουρή… μου απάντησε.

-    Ναι το ξέρω… αλλά είναι ωραίο; Εσένα σου άρεσε; Άρεσε στη μαμά;

Χαμογέλασε λέγοντας… «πολλές ερωτήσεις!

-    Πρέπει να είναι υπομονετικός αυτός που θα χαρεί το κωλαράκι σου, μου λέει, όπως χαιρόμουν εγώ τη μαμά και το λάτρευέ.

Κατέβασα το χέρι και τον χάιδευα στην άκρη του μποξέρ, πάνω στην κοιλιά του. Ένα γλυκό μ… ξέφυγέ από τα χίλια του, έβαλα σιγά-σιγά το χέρι κάτω από το μποξεράκι του και του χάιδεψα τον πούτσο. Τα έχασε και μου λέει:

-    Τι κάνεις εκεί;

Τον κοίταξα στα μάτια και του χαμογέλασα γλύκα. Πήρα καλά τον πούτσο του στο χέρι και άρχισα να του τον παίζω απαλά.

-    Κοριτσάκι μου όχι, αυτό δεν είναι σωστό! Πρέπει…

-    Το θέλω πολύ!

Δε μπορούσε να μιλήσει, τα είχε χάσει. Του κατέβασα το μποξεράκι και άρχισα να γλείφω τον υπέροχο πούτσο του. Είχα εκστασιαστεί! Κρατούσα επιτέλους στα χέρια μου αυτό το υπέροχο καβλί, αυτό που ποθούσα να κάνω δικό μου. Άρχισα να το γλείφω απαλά. Ήθελα να  γευτώ όλοι την καύλα του. Ένα βογκητό απόλαυση βγήκε από το στόμα του. Έβαλα όλη μου την τέχνη και άρχισα να του τον γλείφω. Εν τω μεταξύ, ένοιωθα το μουνάκι μου να καίγεται από καύλα και τα χύσια μου να τρέχουν. Στρογγυλεύοντας τα χείλια μου τ’ ακούμπησα πάνω στο κεφάλι του πούτσου του κι άρχισα να τον ρουφάω σιγά-σιγά όλο μέσα μου. Τον έβγαλα από το στόμα και τον φίλησα απαλά ξανά. Με τη γλώσσα μου έγλειψα δυνατά την τρύπα στην άκρη του καυλιού του. Η τρύπα άνοιξε και μια σταγόνα διάφανο υγρό φάνηκε πάνω της. Αναστέναξε και κατάφερε να ψελλίσει…

-    είσαι απίστευτη… είσαι…

-    Είμαι δικιά σου μπαμπά…

του είπα κοιτάζοντας τον στα μάτια και συνέχισα να τον ρουφώ αργά και βαθιά μέσα στο στόμα μου. Άφησα τα δόντια μου να ακουμπήσουν ελαφρά πάνω στη σάρκα και τράβηξα το στόμα μέχρι που μόνο το κεφάλι να μείνει μέσα. Τα χέρια του σφίχτηκαν άγρια στα μαλλιά μου καθώς άρχισα να του γλείφω πάνω-κάτω τον κορμό του πούτσου του, να σφίγγω τα χείλια μου στο πουτσοκέφαλο και να το ρουφάω παθιασμένα. Μου τράβηξε δυνατά το κεφάλι προς το μέρος του στέλνοντας τον πούτσο του στο άνοιγμα του λαιμού μου. Τραβήχτηκα γρήγορα και τύλιξα το χέρι στο καυλί του. Το έπαιξα μπρος πίσω και κάθε φορά άφηνα να μπαίνει λίγο περισσότερο στο στόμα μου. Του το χάιδευα κυκλικά με τη γλώσσα. Άρχισε να βογκάει ηδονικά και να λέει ποσό υπέροχα των γλείφω και πως θα χύσει.

-    Τα θέλω στο στόμα, θέλω να τα γευτώ…

του απάντησα. Τα χέρια του σφίχτηκαν άγρια στα μαλλιά μου καθώς το κορμί του άρχισε να συσπάται από καύλα και σε λίγο το στόμα μου πλημμύρισε από το σπέρμα του, που το κατάπια απολαυστικά κοιτάζοντας τον στα μάτια. Μου χαμογέλασε γλύκα. Με σήκωσε με τα χέρια του, μου ψιθύρισε πόσο όμορφη είμαι και με άρχισε να με φιλά στο λαιμό ενώ τα χέρια του χάιδευαν τον κώλο μου. Αναζήτησα τα χείλη του και τα ένωσα με τα δικά μου. Οι γλώσσες μας συναντήθηκαν και μπερδεύτηκαν σ’ ένα ατέλειωτο φιλί. Έπιασε το στήθος μου και οι παλάμες του αγκάλιασαν τα βυζιά μου. Οι ρώγες μου στα πρώτα χάδια ορθώθηκαν και πέτρωσαν. Έβαζε στο στόμα του πότε τη μία και πότε την άλλη. Τις έγλειφε και τις δάγκωνε ελαφρά.

Κατέβασε το κεφάλι του προς τα κάτω, έπαιξε με τον αφαλό μου κι έβγαλε σιγά-σιγά το σλιπάκι μου. Τα δάχτυλά του άνοιξαν τα μουνόχειλα κι έχωσε τη γλώσσα του μέσα τους. Έπιασα το κεφάλι του με τα δυο μου χέρια και το πίεσα με όλη μου την δύναμη επάνω στα πρησμένα μουνόχειλα μου. Άρχισα να κουνάω μπρος–πίσω την λεκάνη μου ρυθμικά. Τα υγρά μου, είχαν φτάσει από ώρα στην ανέγγιχτη κωλοτρυπίδα. Αυτός δε μπορούσε να μιλήσει καθόλου, μόνο με κρατούσε σφιχτά απ’ τις μπουτάρες μου και έτρωγε. Πίεσα με δύναμη το κεφάλι του πάνω στο μουνί μου. Ρούφηξε τα υγρά που έσταζε, το έγλειψε για λίγο και δάγκωσε μαλακά την ερεθισμένη κλειτορίδα μου.

-    Με τρελαίνει η γλώσσα σου μπαμπά μου…

κατάφερα να ψελλίσω με βογγητά. Δαγκωνόμουν να μην τελειώσω. Το στόμα του και το μουνί μου είχαν μουλιάσει από το πολύωρο γλείψιμο. Έχωνε δυνατά τη γλώσσα του στο μουνάκι μου, με μόνο κάποια διάλειμμα για να πάρει ανάσα, πίνοντας οτιδήποτε υγρό από πάνω μου, καθαρίζοντας και καταπίνοντας από την κλειτορίδα μέχρι την παρθένα κωλοτρυπίδα μου. Σπαρτάρισα ολόκληρη.

-    Μπαμπά μου, δεν αντέχω άλλο. Δε μπορώ να κρατηθώ. Θα χύσω!

-    Έλα κούκλα μου, έλα, δωσ’ τα μου όλα τώρα…

πρόσταξε με ανυπομονησία.

-    Χύνω μπαμπά  μου, αχ... όλα στο στόμα σου! Με άδειασες, μου τα πήρες όλα…

είπα καθώς έβγαζα το τελευταίο βογκητό. Τίναξα τη λεκάνη μου για τελευταία φορά και μαζί όλα τα χύσια μου κατευθείαν στο πρόσωπο του. Έτρεμα ολόκληρη από την ένταση. Με γύρισε και στηρίχτηκα στο κρεβάτι. Ήταν πίσω μου ανάμεσα στους μηρούς μου. Έτριψε τον πούτσο του για λίγο στο μουνί μου και μπήκε βαθιά μέσα μου με μια κίνηση. Με αργές αλλά δυνατές και ολοένα πιο γρήγορες κινήσεις μπαινόβγαινε μέσα μου κρατώντας με από τους γοφούς. Τρελάθηκα από καύλα και φώναζα. Μου άρεσε που γαμιόμασταν μ’ αυτόν τον τρόπο και δεν άργησα να του λούσω τον πούτσο με τα υγρά του οργασμού μου. Χρησιμοποίησε σαν κρέμα τα υγρά που έβγαζε συνέχεια το μουνί μου για να αλείψει την κωλοτρυπίδα μου.

Σε κάποια στιγμή έβαλε μέσα στην κωλοτρυπίδα μου ένα δάχτυλο κι άρχισε να το βγάζει και να το βάζει μέχρι ο σφιγκτήρας μου να χαλαρώσει. Τούρλωσα όσο μπορούσα καλύτερα τον κώλο μου περιμένοντας να δεχτώ τον πούτσο του. Άρχισε να τον βάζει σιγά–σιγά. Όταν μπήκε το πουτσοκέφαλο του μέσα, μου κόπηκε η ανάσα. Νόμιζα ότι θα μου σκίσει τον κώλο και φώναξα δυνατά ότι πονάω, μα αυτός έσπρωξε περισσότερο και μου τον έχωσε όλο. Άρχισα να κλαίω από τον πόνο αλλά συνέχιζε να με γαμάει. Ένοιωθα κάθε πόντο του που μου έσκισε την τρύπα. Αφού άρχισε να με γαμάει, δεν ένιωθα πλέον τόσο τσούξιμο, ο πόνος είχε φύγει και είχε μείνει μόνο η ηδονή. Τον έβγαζε μου έφτυνε την τρυπούλα μου και τον έχωνε πάλι όλο μέσα. Άρχισα να καυλώνω απίστευτα. Η ηδονή με τον πόνο με τρέλαινε. Δάγκωνα το μαξιλάρι. Οι οργασμοί έρχονταν ο ένας μετά τον άλλο και δεν ήξερα αν είναι απ’ τον κώλο ή το μουνί μου. Χωρίς να σταματήσει τις διεισδύσεις του άνοιξε τα μουνόχειλα κι έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνί μου. Σπαρταρούσα ολόκληρη  με τον τρόπο που με ξέσκιζε και τον παρακαλούσα να μη σταματήσει και πως θα είμαι πια η προσωπική του πουτάνα. Με αυτά που του έλεγα άρχισε να με γαμάει άγρια λες και ήθελε να μου διαπεράσει τον τεράστιο του πούτσο από τα σωθικά μου.

-    Θεέ μου, μπαμπάκα μου... τι πούτσος είναι αυτός; Γάμησε με, ξέσκισε την κορούλα σου!

-    Θα σου μάθω τα πάντα… θα σε κάνω…

-    Πουτάνα σου μπαμπάκα μου… θέλω να με γαμάς, να είμαι η προσωπική σου πουτάνα.

-    Ναι αγάπη μου... αφού σ' αρέσει ο πούτσος του μπαμπά! Ήθελε γαμήσια το κοριτσάκι μου; Θα σε ξεσκίζει ο μπαμπάς σου…

και άρχισε να τρέμει. Μου γέμιζε την κωλοτρυπίδα με καυτό σπέρμα. Όταν έβγαλε τον πούτσο του από τον κώλο μου ακούστηκε ένας ήχος. Μου άνοιξε τα κωλομέρια και μου είπε να σπρώξω. Ένοιωθα τα χύσια του από την κωλοτρυπίδα μου να κυλάνε στα μουνόχειλα μου. Ξανάχυσα και του μούσκεψα τα δάχτυλα. Άρχισε να χώνει τον πούτσο του μια στο μουνί μια στον κώλο μου κάνοντας το κορμί μου να τραντάζεται από τους σπασμούς που μου έφερναν οι οργασμοί. Το βράδυ το πέρασα μαζί του στο κρεβάτι καρφωμένη στον πούτσο του.

Ελπίζω να σας άρεσε. Αν ναι θα συνεχίζω να γράφω τις συνέχειες σε κομμάτια όποτε έχω χρόνο. Μη διστάσετε να μου πείτε ιδέες ή αν κάτι δε σας άρεσε.Copyright protected OW ref: 120741