Πατρική απόλαυση

Δημοσιεύθηκε από Mtavros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (14 Votes)
Γεια σας, είμαι η Ρένα κι αποφάσισα να γράψω κι εγώ την ιστορία μου. Είμαι στα 22 και σπουδάζω στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έχω μαύρο μαλλί ως τη μέση, ολοστρόγγυλα στητά βυζιά, κορμί λαμπάδα και πολύ προκλητικό κωλαράκι. Όλος αυτός ο συνδυασμός με έκανε να έρθω αντιμέτωπη με πολλές εμπειρίες και πολλές απολαύσεις. Είχα κάνει σχεδόν τα πάντα επάνω στον τομέα του σεξ. Ποτέ δεν έλεγα σε τίποτα όχι. Το σεξ είχε γίνει η πιο αγαπημένη μου συνήθεια, αφού είχα οποίον ήθελα και οπότε τον ήθελα. Επιπρόσθετα είμαι μοναχοπαίδι και μένω με τον μπαμπά μου γιατί χάσαμε τη μαμά όταν ήμουν στα 16.

Με τον πατέρα μου πάντα ήμασταν κοντά και μετά από τον χαμό της μαμάς ήμασταν ακόμα πιο κοντά. Ποτέ δεν τον φανταστικά ερωτικά μέχρι εκείνο το βραδύ.

Έψαχνα κάτι στη αποθήκη και ανακάτευα τα πάντα εκεί μέσα μέχρι που έπεσα σε κάτι κουτές που έγραφε το όνομα της μαμάς. Από περιέργεια τις άνοιξα. Μέσα υπήρχαν διάφορες φωτογραφίες και σε μια γωνιά αρκετά mini dvds. Απλά από περιέργεια πήρα ένα για να δω τη ήταν. Πέρασαν μερικέ μέρες και το είχα ξεχάσει στο γραφείο μου το dvd, μέχρι που ένα βραδάκι, καθώς καθόμουν και χάζευα στον υπολογιστή μου διάφορα, αποφάσισα να δω τι περιείχε. Βάζοντας το μέσα στον υπολογιστή άρχισε να παίζει μόνο του, και μόλις άρχισε να δείχνει της πρώτες σκηνές τα έχασα. Ήταν βίντεο που τραβούσε η μαμά και ο μπαμπάς όταν κάνανε έρωτα. Το σταμάτησα άμεσως και έμεινα αποβλακωμένη να βλέπω την οθόνη του υπολογιστή. Ξεπέρασα το πρώτο σοκ και αποφάσισα να δω περισσότερο, με έτρωγε η περιέργεια να δω κι άλλο. Ήταν  τον μπαμπά και της έγλειφε το μουνάκι κι αυτή να κρατά την κάμερα  και να του λέει πόσο υπέροχά της το γλείφει.

Σε άλλη φάση να την γαμάει ιεραποστολικό και να ζουμάρει αυτός με την κάμερα  στον πούτσο του που τη γαμούσε  αλύπητα, δυνατά και  τα υγρά της να  στάζουν πάνω στα αρχίδια του.
 
-    Θα σε χύσω της λέει, έλα και παρ' τον στο στόμα σου.

Γύρισε και αφού πήρε τα αρχίδια του το στόμα της και τα ρούφηξε, έβαλε το μουσκεμένο από το μουνάκι της καυλί του στο  στόμα της. Τον έπαιρνε βαθιά ενώ τον κοιτούσε στα μάτια.

-    Χύσε με… θέλω να με κάνεις πουτάνα.

Με το που το ακούει, κρατάει το κεφάλι της με το ένα χέρι έτσι ώστε να τον έχει όλον μέσα της και πετάει τα πηχτά υγρά του στο λαρύγγι της. Τα κατάπιε και τα ρούφηξε όλα.

Το dvd σταμάτησε όπως σταμάτησε και ο χρόνος για μένα. Αποβλακωμένη με το τι είχα δει ξάπλωσα στο κρεβατάκι μου σκεπτόμενη το τη είχα δει. Φέρνοντας στο μυαλό μου τις φάσεις που είχα προηγούμενος παρακολουθήσει, ασυναίσθητά το χέρι μου πήγε στο μουνάκι μου. Ήταν υγρό και τρομερά ερεθισμένο και το έπαιξα . Μαλακίστικα σκεπτόμενη τους δικούς μου που γαμιόντουσαν.

Πέρασαν μερικές μέρες βλέποντας και ξαναβλέποντας το dvd και όσο το έβλεπα τόσο περισσότερο ερεθιζόμουν  και έπαιζα με το μουνάκι μου.

Παίζοντας και ξαναπαίζοντας με το μουνάκι μου συνειδητοποίησα πως ήθελα να είμαι στη θέση της μαμάς να ήμουν εγώ αυτή που γαμούσε ο μπαμπάς μου. Ήθελα να γευτώ κι εγώ αυτόν τον πούτσο.

Ελπίζω να σας άρεσε. Αν ναι θα συνεχίζω να γράφω τις συνέχειες σε κομμάτια όποτε έχω χρόνο. Μη διστάσετε να μου πείτε ιδέες ή αν κάτι δε σας άρεσε.Copyright protected OW ref: 119772