Το ξεπαρθένιασμα της ανιψιάς μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαστε στη Σαρωνίδα για διακοπές. Η γυναίκα μου και η κουνιάδα μου είχαν πάει για ψώνια. Η ανιψιά μου ακόμα κοιμότανε. Από καιρό ήξερα ότι τα είχε με κάποιον αλλά δεν ήξερα αν την είχε γαμήσει. Κάποια στιγμή ξυπνάει και έρχεται στη βεράντα. Έτσι όπως ήτανε με το νυχτικάκι, από μέσα φέγγιζαν τα στητά της βυζάκια και ο πεταχτός κωλαράκος της.

-    «Μπάρμπα! Φτιάξε ένα καφεδάκι να ξυπνήσω».

Πάω στην κουζίνα και της φτιάχνω ένα φραπεδάκι, της τον φέρνω και αρχίζει να τον πίνει.

-    «Μπάρμπα, είσαι άπαιχτος! Μου έφτιαξες τον καλύτερο καφέ!»

Μετά σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Την ακολούθησα. Μπήκε στην μπανιέρα, έβγαλε το νυχτικό και άνοιξε το νερό να κάνει το ντουζάκι της. Την κοιτούσα και με κοιτούσε. Είμαστε και οι δυο σαν υπνωτισμένοι. Μπαίνω κι εγώ, την χαϊδεύω στο μουνάκι και την βλέπω ότι αρχίζει να τρελαίνεται μέσα στη μπανιέρα και την βοηθάω να πλυθεί. Τη βλέπω ότι αρχίζει να λιγώνεται, οπότε κολλάω τα χείλια μου στα δικά της και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα.

Την παίρνω αγκαλιά, την βγάζω έξω και την πηγαίνω στο σαλόνι. Την βάζω πάνω στη ροτόντα, βάζω τα πόδια της στους ώμους της κι αρχίζω ένα δυνατό γλειφομούνι που την έκανε να σπαρταράει από καύλα!  Παίρνει τον πούτσο μου και τον χώνει στο τρυφερό μουνάκι της και μου λέει:

-    «Μπάρμπα, θέλω να με ξεσκίσεις!»

Τον έσπρωξα στο ζεστό μουνί της με όση δύναμη είχα. Άρχισε να φωνάζει:

-    «Γάμησε με!!! Σε θέλω!»

Είδα ότι ήταν παρθένα αλλά εκείνη την ώρα δεν σκεφτόμουνα τίποτα. Της το είπα κιόλας.

-    «Άμα είναι να μην σε ξεπαρθενέψω αν δεν θες…»

-    «Θέλω!», μου λέει κι ανοίγει τα πόδια της όσο πιο πολύ μπορούσε.

Σκεπτόμενος τις συνέπειες, σηκώθηκα, πήγα στο κομοδίνο και πήρα μια καπότα, μην έχουμε ντράβαλα. Μου λέει:

-    «Όχι, θέλω να με γαμήσεις ελεύθερα. Να καταλάβω τι θα πει γαμήσι».

Έτσι κι έγινε. Τη γαμούσα δυνατά κι αυτή το απολάμβανε. Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό. Ήταν η γυναίκα μου. Μου είπε ότι δεν θα επιστρέψουν στο σπίτι και θα πάνε κατευθείαν στη θάλασσα, οπότε θα συναντηθούμε εκεί.

-    «Τέλεια!» μου λέει το γκομενάκι.

Να μη σας τα πολυλογώ, τη γάμησα μέσα σε δύο ώρες τέσσερις φορές. Τη βούλωσα από όλες της τις τρυπούλες. Μετά σηκωθήκαμε και πήγαμε στη θάλασσα. Από κείνη τη μέρα τη γαμάω σχεδόν κάθε μέρα και μου λέει ότι θέλει να γαμιέται μαζί μου γιατί ο γκόμενος της δεν ξέρει να γαμάει. Πολλές φορές, με προκαλεί με τα νάζια της και δεν ξέρω τι να κάνω. Μια μέρα στη θάλασσα, όπως κολυμπούσαμε, ήρθε δίπλα μου και πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο μουνί της. Μου λέει:

-    «Το βράδυ θέλεις να με γαμήσεις στην ακρογιαλιά;»

Συναντηθήκαμε λοιπόν. Ήρθε μόνο με ένα παρεό. Μου στήθηκε σαν τσουλάκι και της έσκισα τον κώλο. Έχω αρχίσει να προβληματίζομαι, αλλά το μουνί είναι πάντα μουνί και το γουστάρω ρε γαμώτο...