Με την πεθερά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (10 Votes)
Να που μου έτυχε και ένα απρόοπτο στη δουλειά. Χρειάστηκε να φύγω με όχημα της εταιρείας, Παρασκευή απόγευμα, για να παραδώσω σε πελάτη μερικές κούτες με εξαρτήματα, κοντά στην περιοχή που μένουν τα πεθερικά μου. Ειδοποιήθηκα από την προηγούμενη μέρα και μου δόθηκε και η άδεια για διανυκτέρευση και επιστροφή την επόμενη το πρωί. Το ίδιο βράδυ της Πέμπτης, ειδοποίησα ότι θα πήγαινα και πως θα χρειαζόταν να κοιμηθώ εκεί το ίδιο βράδυ και την άλλη μέρα το πρωί, σχετικά νωρίς, θα επέστρεφα στην Αθήνα.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, φόρτωσα γρήγορα το φορτηγάκι και ξεκίνησα για μία διαδρομή που ήταν σχετικά σύντομη. Πολλή κίνηση δεν υπήρχε, οπότε έφτασα νωρίς το βραδάκι, βρήκα τον πελάτη στο μαγαζί του, του παρέδωσα τα κουτιά με τα υλικά και έφυγα κατευθείαν για τα πεθερικά μου. Η πεθερά μου είχε ήδη μαγειρέψει και με περίμεναν.

Αφού καθίσαμε και είπαμε τα νέα μας μέχρι αργούτσικα το βράδυ, κάποια στιγμή κατά τις 11 ο πεθερός μου πήγε να ξαπλώσει, κλείνοντας την πόρτα. Με την πεθερά μου καθίσαμε για λίγη ώρα ακόμη στην κουζίνα και μιλήσαμε για διάφορα. Είχε αλλάξει ρούχα λίγη ώρα αφού ο πεθερός μου πήγε για ύπνο και φορούσε μόνο τη νυχτικιά της. Κάναμε τσιγαράκι και τα μάτια μου στιγμές-στιγμές καρφώνονταν στο γυμνό της κορμί μέσα από τη νυχτικιά. Είχα αλλάξει όμως και εγώ. Δε φορούσα τίποτα άλλο πέρα από τις δικές μου πυτζάμες και το καβλί μου είχε ήδη μισοσηκωθεί όσο καθόμασταν αντικριστά και μιλούσαμε.

-    Ο πεθερός μου λες να 'χει αποκοιμηθεί;

-    Ε, δε θέλει και πολλή ώρα. Σε λίγα λεπτά τον παίρνει ο ύπνος.

-    Δεν πας να ρίξεις μια ματιά;

Άνοιξε απαλά λίγο την πόρτα,ίσα-ίσα για να δει αν κοιμόταν.

-    Κοιμήθηκε ήδη. Δεν ακούει τίποτα. Σε λίγο θα ροχαλίζει, οπότε μίλα κανονικά. Δεν ξυπνάει τώρα.

-    Από πότε έχεις να πηδηχτείς;

-    Πάνε κάτι βδομάδες.

Δε χρειάστηκε να απαντήσω. Έσβησε το τσιγάρο της και άναψε άλλο. Χωρίς να το αφήσει στο τασάκι, μου είπε να βγάλω την πυτζάμα και μου έπαιξε για λίγο το καβλί. Σε 2-3 λεπτά καταλήξαμε στο κρεβάτι. Δε χάσαμε χρόνο. Άνοιξε τα μπούτια της, με τράβηξε να ξαπλώσω επάνω της και οδήγησα ο ίδιος το εργαλείο μου μέσα της. Αρχίσαμε να αναστενάζουμε από κάβλα. Ο κόλπος της, τόσο τρυφερός και γλυκός. Κουνιόμουν μέσα-έξω, δεξιά-αριστερά, ώστε να νιώθουμε και οι δύο την ηδονή.

-    Είναι τόσο γλυκό το μουνί σου,που νομίζω ότι θα σου τα ρίξω σε λίγο.

-    Θες να χύσεις μέσα μου;

-     Τα θέλεις;

-    Ναι, ριξ' τα.

Το γαμήσι ήταν τόσο γλυκό, που δεν άντεξα για πολύ. Ο πούτσος μου άρχισε να γίνεται πολύ σκληρός και σε πολύ λίγο θα έχυνα.

-    Αχ, μωρό μου, θα σε χύσω...

-    Θα χύσω κι εγώ αγόρι μου. Κουνήσου μέσα μου. Αχ, πόσο ωραία σε νιώθω.

Ξαφνικά, κόλλησα το κεφάλι μου δίπλα στο δικό της, αγκάλιασα τους ώμους της με τα χέρια μου και έσπρωξα με δύναμη το καβλί μου ως το τέλος. Το υγρό χάδι του κόλπου της ήταν τόσο γλυκό, που τίναξα με δύναμη το σπέρμα μου μέσα της. Έμεινα μέσα της για κάμποσα λεπτά. Μέχρι να νιώσουμε τα χύσια μας να τρέχουν έξω. Ο πούτσος μου ακόμη δεν είχε πέσει εντελώς κι έτσι ψευτο-κουνιόμουν για λίγο ακόμη μέσα της. Ούτε εκείνη ήθελε να βγω. Για αυτό συνέχισα, αργά και απαλά.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 117786