Όταν πήρα τη θέση της μητέρας μου

Δημοσιεύθηκε από Nicol-el
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.82 (14 Votes)
Είναι η πρώτη απόπειρα να γράψω τις ιστορίες μου. Ελπίζω σε κατανόηση και είμαι ανοιχτή πάντα σε ιδέες. Η ιστορία μου ξεκίνησε στην εφηβεία μεταξύ οικογενειακών εντάσεων του πάτερα μου και της μητέρας μου. Νευρά και τσακωμοί υπήρχαν κυρίως λόγο εκείνης, μιας και είχε χάσει το ενδιαφέρον της για την σεξουαλική της ζωή, μάλλον κυρίως λόγο της δουλειάς της. Έλειπε συχνά σε ταξίδια. Κυρίως πλέον την ενδιέφερε η εργασία της, κάτι που κι έμενα με έκανε μετά από καιρό να την αντιπαθώ μιας και έλειπε από το σπίτι συνέχεια και δε φερόταν καλά στον πάτερα μου που του είχα μεγάλη αδυναμία.

Με τον πατέρα μου πάντα ήμασταν πιο κοντά και μετά από κάποια ηλικία μου άρεσε και ερωτικά, μιας και πρόσεχε τον εαυτό του,  πήγαινε αρκετές πεζοπορίες, γυμναστήριο, βλέπετε του άφηνε πολύ χώρο η μητέρα μου και έπρεπε να εκτονώνεται. Επίσης τον είχα δει αρκετές φορές γυμνό και με τραβούσε, συν το ότι θεωρούσα άδικο αυτό πού του έκανε εκείνη.

Η αρχή έγινε σε μια επέτειο που είχαν, εκείνη έλειπε άλλα θα επέστρεφε, υποτίθεται, εκείνη τη μέρα. Εγώ είχα κανονίσει να λείπω σε φίλες μου. Εκείνος είχε ατιμάσει κάποια πράγματα,  φαγητό,  κάποια δώρα για εκείνη κλπ. Όταν έφτασε η ώρα να φύγω τον ακούω να μιλάει σκυθρωπός και θυμωμένος και κατάλαβα ότι δε θα ερχόταν, οπότε χωρίς να το σκεφτώ… κι ενώ ακόμα μιλούσαν, πήγα και άλλαξα φορώντας κάτι πιο σπορ και επέστρεψα ρωτώντας τον τι έγινε.

-    Μπαμπά, όλα καλά; Τι έγινε;… σε βλέπω στεναχωρημένο.

-    Ε… ποίος άλλος;… η μητέρα σου.

-    Πες μου ότι το ακύρωσε ξανά. Δεν το πιστεύω και έχεις κάνει τόσα πράγματα.

-    Μάλλον έκανα λάθος με τη μητέρα σου. Εσύ έτσι θα βγεις;

-    Δεν πρόκειται εγώ να σε αφήσω μόνο σου μπαμπά μου, ήδη έχει κάνει πολλά για να σου χαλάσει τη μέρα.

-    Σίγουρα μικρή; Σίγουρα θέλω παρέα, αλλά μη σου χαλάσω την έξοδο.

-    Μπαμπά με ενδιαφέρεις πιο πολύ εσύ, παρά η έξοδος μου. Σήμερα πρέπει να περάσεις καλά, έχεις κάνει τόσα πράγματα, δε θα τα πετάξουμε για εκείνη.

-    Οκ τότε μικρή, πάμε στο τραπέζι.

Καθόμαστε και μας σερβίρει,  ενώ μιλάμε περί ανεμών και υδάτων. Καταλαβαίνει ότι κι εγώ πλέον αντιπαθώ τη μητέρα μου πάρα πολύ, ενώ με αφήνει και πίνω κρασί που είχε αγοράσει. Καθώς τελειώνουμε και τελειώνω και το δεύτερο γεμάτο ποτήρι κρασί του λέω:

-    Πως θα συνεχίσουμε μετά;… τι θα έκανε; με εκείνη;

-    Όλα καλά μικρή μου;  Μήπως πάρα έχεις πιει;

-    Είμαι μια χαρά μπαμπά μου.  Λοιπόν… μετά τι θες να κάνουμε;… μάλλον τι θα κάνατε με εκείνη;

-    Ε… είχα σκοπό να χορεύαμε λίγο όπως όταν γνωριστήκαμε και μετά ότι έβγαινε.

-    Α… τέλεια! Μπορώ να πάρω τη θέση της φανατίζομαι ε;

απαντώ καθώς γεμίζω το ποτήρι μου ξανά.

-    Δεν ήξερα ότι χορεύεις μικρή μου. Πάρε το κρασί και τα ποτήρια, πήγαινε στο σαλόνι και έρχομαι μόλις μαζέψω λίγο.

Πηγαίνω στο σαλόνι με το κρασί και τα ποτήρια ενώ εκείνος ψευτοκαθάριζε. Του έχω ξανά γεμίσει το ποτήρι από το καινούριο μπουκάλι που μου έδωσε.  Τελειώνοντας έβαλε απαλή χορευτική μουσική.

-    Ας χορέψουμε λοιπόν μικρή μου… λέει χαμογελώντας.

Σηκώθηκα αμέσως και έπεσα στην αγκαλιά του ελαφρώς ζαλισμένη. Αρχίσαμε να χορεύουμε.  Εκείνος είχε καταναλώσει και το επόμενο ποτήρι που του γέμισα. Δεν το πολύ σκεφτόταν, αλλά ένιωθα αν με χουφτώνει ερωτικά ενώ μετά από ένα τραγούδι συναντήθηκαν  τα χίλια μας και αρχίσαμε να φιλιόμαστε χωρίς να πολύ καταλαβαίνει τι γινόταν. Εκεί έχασα και τούς όποιους ενδοιασμούς μου με το χέρι μου να πηγαίνει στον καβάλο του.

-    Μικρή τι κάνεις εκεί;

-    Αυτό που δεν κάνει εκείνη μπαμπά! Θέλω να πάρω τη θέση της. Αξίζεις πολλά περισσότερα.

Από το κρασί και σίγουρα από την ανάγκη, δε με έδιωξε.

-    Μπαμπά… σε παρακαλώ, το θέλω, θέλω να είσαι καλά. Με τραβάει προς τον καναπέ και με πιέζει να γονατίσω και καθώς τον ξεκουμπώνω μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

-    Φαντάζομαι στην ηλικία σου πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα.

Χωρίς να μιλήσω, βγάζω τον πούτσο του έξω και αρχίζω να τον μαλακίζω χωρίς να τον κοιτάζω και πλησιάζοντας τα χείλια μου αρχίζω να του φιλάω το κεφαλάκι και στη συνέχεια όλο το καυλί του προς τα κάτω μέχρι τα αρχίδια, όπου εμεινα για αρκετή ώρα με τη γλώσσα μου, μιας και του άρεσε εμφανώς, αλλά και έμενα με τρέλαινε η γεύση του. Με το άλλο χέρι του τον έπαιζα σταθερά, άλλα αργά, με ρυθμό να νιώθει όλο το χέρι μου.

-    Μ… σίγουρα ξέρεις μικρή (καθώς μου χάιδευε τα μαλλιά), καιρό έχω να νιώσω έτσι. Με καύλωσες  πουτανάκι…

μονολόγησε σχεδόν τραυλίζοντας από το κρασί και τη ζαλάδα, καθώς έπαιρνε βαθιές ανάσες.  Χωρίς να μιλήσω ανεβαίνω και ανοίγοντας το στόμα μου τον περνώ μέσα. Η γεύση του με τρέλανε, ακόμα και η ύφη από το δέρμα στο πουτσοκέφαλο του, με έκανε να ανατριχιάσω. Σκεφτόμουν πως τσιμπουκώνω τον πατέρα μου. Με τη γλωσσά μου να τον γλείφει απαλά καθώς τον νιώθω να μπαίνει μέσα, εκείνος συνέχισε να με χαϊδεύει ενώ είχε ξαπλώσει πλέον στον καναπέ. Εγώ με σταθερό ρυθμό άρχισα να τον πιπώνω μέχρι ένα σημείο. Δεν άργησε να σκληρύνει αρκετά σε σημείο που βόγκαγε, ενώ είχαν πεταχτεί και οι φλέβες στον πούτσο του. Κάποια στιγμή, χωρίς εγώ να φέρω καμιά αντίσταση, με πιέζει και τον παίρνω όσο μέσα γίνεται με τη μύτη μου να ακουμπάει στην κοιλιά του και το πιγούνι στα αρχίδια του. Με κράτησε εκεί για κάποια λεπτά. Το σάλιο μου να πλημμυρίζει τον πούτσο και τα αρχίδια του.

Χωρίς να μιλάει, ζαλισμένος, με αφήνει και συνεχίζω να τον γλείφω μέσα έξω, με γρήγορο ρυθμό πλέον. Μετά από κάποια λεπτά, χωρίς να μιλήσει, νιώθω το καυτό του σπέρμα να πλημμυρίζει το στόμα μου. Έκλεισα τα χείλια μου και καθώς έβγαζε αναστεναγμούς, άρχισα να καταπίνω το σπέρμα του. Μου έκαιγε και γέμιζε το στόμα μου καθώς κατάπινα και ένιωθα να τρέμει ο πούτσος του μέσα μου. Μετά από λίγα λεπτά ηρέμησε, τον έβγαλα από μέσα μου γλείφοντας τον, τον κοίταξα από χαμηλά και είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ. Σηκώθηκα, πλύθηκα, έφερα ένα σκέπασμα, του έβγαλα τα ρούχα και ξάπλωσα στην αγκαλιά του.

Ελπίζω να σας άρεσε. Αν ναι θα συνεχίζω να γράφω τις συνέχειες σε κομμάτια όποτε έχω χρόνο. Μη διστάσετε να μου πείτε ιδέες ή αν κάτι δε σας άρεσε.Copyright protected OW ref: 104621