Αγνό και τρυφερό πάθος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.56 (8 Votes)
Είναι καθημερινή. Μία από αυτές τις κρύες μέρες που διανύουμε. Τα σχολεία είναι κλειστά κι έτσι ο μικρός είναι από χθες το βράδυ στους δικούς μου, ώστε να μην έχουμε το άγχος της προετοιμασίας του και της δικής μας για να πάμε στη δουλειά. Η Μαίρη έχει πάρει άδεια γιατί έχει κάποιες σημαντικές δουλειές να κάνει και απαιτούν χρόνο. Εγώ βρίσκομαι στη δουλειά μου.

Από την προηγούμενη μέρα, έχουμε αναθέσει στον πατέρα μου -καθότι συνταξιούχος- να μας εξυπηρετήσει για μία πληρωμή σε τράπεζα. Μόλις τέλειωνε θα περνούσε από το σπίτι να μας αφήσει τις αποδείξεις και θα έφευγε για το δικό τους. Η Μαίρη έχει ανάψει το θερμοσίφωνα από νωρίς, για να κάνει ένα γρήγορο ντους και να ετοιμαστεί να φύγει. Ίσα που προλαβαίνει να τελειώσει, για να ξεκινά σιγά-σιγά να ντύνεται. Φορά μία μαύρη δαντελένια κιλότα και βρίσκει ένα ζευγάρι μαύρα 10ποντα παπούτσια για να τα δοκιμάσει. Ξαφνικά, χτυπά το κουδούνι. Ξέρει πως θα ερχόταν ο πατέρας μου και ατάραχη ανοίγει την εξώπορτα της πολυκατοικίας για να ανέβει στο διαμέρισμα. Δε μένει εντελώς γυμνή. Φορά ένα μαύρο, επίσης δαντελένιο σουτιέν και ρίχνει από πάνω της μία ρόμπα χωρίς να την κουμπώσει ιδιαίτερα.

Το κουδούνι της πόρτας μας χτυπά και η Μαίρη ανοίγει στον πατέρα μου, ο οποίος παθαίνει ένα ψιλό-σοκ όταν τη βλέπει σχεδόν γυμνή και έρχεται σε λίγο δύσκολη θέση. Καλημερίζονται, τον φέρνει μέσα και παίρνει τα σχετικά χαρτιά της τράπεζας για να τα τοποθετήσει σε μέρος που κρατάμε ειδικά για αυτά. Γυρίζει στο δωμάτιο για να ντυθεί και τον φωνάζει κοντά για να τα πούνε, για να μην τον κάνει να βαριέται μόνος του μέχρι να φύγει. Ο πατέρας μου διστάζει, αλλά εκείνη επιμένει λέγοντάς του πως σίγουρα δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει δει γυμνή.

Ο πατέρας μου έρχεται στην πόρτα και εκείνη βγάζει τη ρόμπα και αρχίζει να ετοιμάζεται. Αλλάζει γνώμη για τα εσώρουχα και τα βγάζει καθώς κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, ενώ από συνήθεια έχει τα πόδια της ανοιχτά και το μουνί της φαίνεται. Ο πατέρας μου έχει αρχίσει να αναστατώνεται και δεν ξέρει τι να κάνει. Όμως, όσο βλέπει τη Μαίρη θεόγυμνη μπροστά του να μην έχει αποφασίσει τι θα φορέσει και μάλιστα με ξυρισμένο το μουνί της, αρχίζει να καυλώνει. Η Μαίρη το παρατηρεί. Για να τον βγάζει από τη δύσκολη θέση, τον ρωτάει αν η μάνα μου ξυρίζει το μουνί της. Παίρνει αρνητική απάντηση και αφού ο ίδιος απορεί με αυτό που βλέπει, εκείνη σηκώνεται μπροστά του και τον παροτρύνει να της το ακουμπήσει. Το νιώθει τόσο απαλό που αρχίζει να της χαϊδεύει και τα μουνόχειλα.

Η Μαίρη μπαίνει στο "ψητό" και του λέει να γδυθεί. Ο πατέρας μου είναι γυμνός σε 2 λεπτά. Κάθεται δίπλα του και του λέει να στηθεί όρθιος μπροστά της για να του κάνει πίπα. Τον φέρνει ανάμεσα στα πόδια της και τον ακουμπά σχεδόν πάνω στα βυζιά της, έχοντας βγάλει πια και τα παπούτσια και αρχίζει να του γλείφει το καβλί. Το γλείψιμο σε όλη την επιφάνεια του εργαλείου του, καταλήγει σύντομα σε πολύ τρυφερή και υγρή πίπα. Χαϊδεύει με μαεστρία τον πούτσο του, πότε τρίβοντας τη γλώσσα της από κάτω του, πότε φέρνοντας το κεφαλάκι του μέσα από τα μάγουλα και με πολύ απαλά αγγίγματα τον κουνάει μέσα-έξω στο στόμα της. Ο πατέρας μου νιώθει το υγρό της στόμα, κοιτάζει τα βυζιά της και τα ανοιγμένα της μπούτια και έχει κυριολεκτικά τρελαθεί.

Μιας και η Μαίρη δεν περιμένει από εκείνον πολλά σε ότι αφορά το γλειφομούνι, μετά από λίγο τον αφήνει και ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι, ανοίγοντας τα πόδια της και προσκαλώντας τον να της κάνει σεξ. Καθώς ξαπλώνει επάνω της, με το ένα της χέρι ανοίγει τα μουνόχειλα της και με το άλλο οδηγεί μέσα της το καλά καυλωμένο εργαλείο του.

Μόλις μπαίνει μέσα της, νιώθοντας απίστευτη καύλα και ζεστή τρύπα, περνάει τα χέρια του γύρω από τα μπράτσα της και καθώς εκείνη τον αγκαλιάζει από τον ώμο, αρχίζει να κουνιέται μέσα της. Εκείνη σηκώνει λίγο ακόμη τα πόδια της, βοηθώντας τον να εισχωρήσει ακόμη ευκολότερα και πιο βαθιά. Τον θέλει όλο μέσα της. Εκείνος αναστενάζει από ηδονή και εκθειάζει το γλυκό της μουνί, τα τρυφερά της βυζιά και το κορμί της. Παθιάζονται και οι δύο απίστευτα.

Σε λίγα λεπτά και αφού τον έχει καυλώσει αφάνταστα, του ψιθυρίζει στο αυτί πως τον θέλει να χύσει μέσα της. Το ίδιο θέλει και εκείνος. Αρχίζει να τον παροτρύνει να της τον χώνει όλο και πιο βαθιά μέχρι τη μήτρα της. Θέλει να νιώσει τα χύσια του να της τη χτυπάνε. Ο πούτσος του πατέρα μου αρχίζει να σκληραίνει. Είναι σχεδόν έτοιμος να χύσει. Αρχίζει να του ψιθυρίζει στο αυτί να χύσει μέσα της, δίνοντάς του απαλά φιλιά στο λαιμό.

Σε δευτερόλεπτα, οι συσπάσεις στο όργανό του φέρνουν το σπέρμα του με φόρα στο κεφαλάκι. Εκείνη κουνά ελαφρά τη λεκάνη της για να τραβήξει το σπέρμα, το οποίο τινάζεται ξαφνικά μέσα της, ενώ η ίδια έρχεται σε κολπικό οργασμό. Ένα, δύο, τρία καλά και γερά τινάγματα καταβρέχουν τη μήτρα της στο τέρμα του κόλπου. Έρχονται και οι δύο σε στιγμιαίο παροξυσμό καύλας. Το καβλί του συνεχίζει για λίγο ακόμη να πάλλεται, όταν πια τελειώνει η εκσπερμάτωση. Η γλύκα που του πρόσφερε ο κόλπος της ήταν πέρα για πέρα απροσδόκητη. Μόλις είχε χύσει στο μουνί της κόρης του.

Όταν πλέον βρήκαν ξανά τις ανάσες τους, ο πατέρας μου ντύθηκε και έφυγε ευχαριστώντας τη. Εκείνη, ικανοποιημένη, πήγε να πλυθεί και να ετοιμαστεί για να ξεκινήσει για τις δουλειές της. Το ίδιο βράδυ θα μου εξιστορούσε τι έγινε.Copyright protected OW ref: 104395