Η ξαδελφουλα της γυναίκας μου

Δημοσιεύθηκε από mikelam
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (12 Votes)
Πάνε μερικά χρόνια από όταν  ήρθε η ώρα να γνωρίσω τα πεθερικά μου. Η γνωριμία έγινε αφού με κάλεσε η τότε κοπέλα μου στο γάμο της ξαδέρφης της. Όταν έφτασα στην εκκλησία έγινε η γνωριμία μεταξύ μας και περιμέναμε την έναρξη του γάμου. Ήρθε κάποια στιγμή ο γαμπρός, ένας ψηλός, φυσιολογικό παιδί, όχι κάτι το ιδιαίτερο σε ομορφιά. Κάποια στιγμή ακούστηκαν κόρνες. Έρχονταν η νύφη. Φτάνει το αμάξι και κατεβαίνει μια καυλιάρα οπτασία που μου έκανε την πουτσα τέρας εκείνη τη στιγμή.

Έγινε το μυστήριο και ήρθε η ώρα να γνωρίσω το ζευγάρι. Χαιρέτησα το Θάνο (σύζυγο) και αφού έφτασα στη Στεφανία (νύφη), καύλωσα πάλι την ώρα που τη φίλησα και μοσχοβολούσε ολόκληρη. Ψηλή, υπέροχα βαμμένη, ξανθούλα, με το νυφικό της και τη φαντασία μου να οργιάζει και να σκέφτομαι πως είμαι κάτω απ το νυφικό της.

Πέρασε ο καιρός και καλεσμένοι σπίτι τους για σαββατοκύριακο, κάποια στιγμή όπως έβλεπα τηλεόραση στον καναπέ, αυτή σκούπιζε. Εγώ τη χάζευα μπροστά μου με τη σκούπα. Άρχισα κι έβλεπα κάτι μικρά βυζάκια να κρέμονται μέσα από την πιτζάμα της και μου τον έκανε πέτρα για άλλη μια φορά. Εκείνο το βράδυ η γυναίκα μου πήγε για ύπνο κι εγώ έβλεπα τηλεόραση. Ήρθε και κάθισε κι αυτή. Οι ρώγες της φαινόταν από το πιτζαμάκι της. Ακούμπησε το χέρι της στο πόδι μου κι εκείνη την ώρα τινάχτηκα απότομα και μου λέει:

-    Σου άρεσε το στήθος μου πριν;

Εγώ κώλωσα και καύλωνα.

-    Σε είδα, μου είπε, δεν είναι κακό! Μόνο ο Θανάσης δεν τα κοιτάει.

Εγώ δε μιλούσα καθόλου, απλά την κοιτούσα.

-    Με τη νίκη περνάτε καλά, εγώ μια φορά το τρίμηνο με το ζόρι, αν τον πείσω… είπε.

Άπλωσε το χέρι της κοντά στα αρχίδια μου, την άρπαξα και τη φίλησα απότομα.

-    Θέλω να κάνω ένα παιδάκι και δεν έρχεται ούτε να με χύσει μέσα ο άλλος, τι να κάνω;… μου είπε.

-    Δε χρειάζεται τώρα να κανείς κάτι, της λέω, αρκεί η νίκη να μην ξυπνήσει.

Άρχισε να μου τον γλείφει και κόντευα να χύσω. Της έτριβα τα μικρά βυζάκια της και το κωλαράκι της πάνω από ένα βρακάκι άσπρο που φορούσε. Ανά διαστήματα μου ψιθύριζε ότι η νίκη της λέει ότι την έχυνα στο πρόσωπο κι εκείνη την ώρα δεν άντεξα και της έχυσα τη γλώσσα όπως τον ρουφούσε. Μου τα ρούφηξε όλα και σε ένα λεπτό είχε βγάλει το βρακάκι, σκούπισε λίγα χύσια από το πηγούνι της και τον είχε μέσα στο μουνί της ήδη, χωρίς να καταλάβω πολλά-πολλά. Γαμιόταν μόνη της στο καυλί μου και μιλούσε χαμηλόφωνα για το μαλακά της, όπως έλεγε και ότι του άνοιγε τα πόδια της μπροστά του και έβαζε δάχτυλο μόνη της περιμένοντας να πάει να τη γαμήσει.

Απελπισμένη χτυπιέται πάνω στο καυλί μου κι εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι η φαντασίωση μου να είμαι στο μουνάκι της Στεφανίας γινόταν πράξη. Τα βυζάκια της σα λεμονάκια με τρέλαιναν και τα σάλιωνα.

-    Χύσε με, σε παρακαλώ, μου λέει.

Δεν υπήρχε περίπτωση εκείνη την ώρα να κρατήσω χύσια. Στο λεπτό της τον κάρφωσα μέσα όπως την είχα στα πλαγιά και της άδειασα ότι είχα εκείνη τη στιγμή και τα ένιωθα να περιτριγυρίζουν το καυλί μου μέσα στο τρελό απίστευτο όμορφο αγάμητο μουνάκι της.Copyright protected OW ref: 104360