Του παιδιού μου το καυλί, είναι δυο φορές καυλί

Δημοσιεύθηκε από ioanna18
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.96 (28 Votes)
Γεια σας. Είμαι η Ιωάννα 40 χρονών πλέον, με ένα γιο 23 ετών. Μετά την εμπειρία μου με τον πρώτο μου άντρα, γύρισα πίσω στη χώρα μου, με ένα παιδί, παιδί κι εγώ, μεγαλώναμε παρέα,  και άρχιζα να ζω έντονα. Ευτυχώς οι γονείς μου ήταν μαζί μου σε όλο αυτό και ο πατέρας του, αλλά εγώ ήθελα να δοκιμάσω και άλλα πράγματα… κι άλλες ερωτικές εμπειρίες.

Όσες φορές δοκίμασα να κάνω σχέση με άλλους άντρες δε μπορούσα να ταυτιστώ. Μετά από την πρώτη καλή μου εμπειρία όλοι έμοιαζαν λίγοι μπροστά του. Και έτσι όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο έτυχε να βρεθώ σε μια παρέα με δυο ζευγάρια λεσβίες, με κάλεσαν μια φορά στο σπίτι τους δήθεν για καφέ αλλά βρέθηκα σε ένα μαγευτικό θέμα. Εκεί κατάλαβα ότι εδώ ανήκω. Φαν ενός καλού βυζιού. Να το πιάνω και να χάνομαι με τις ώρες στην ρώγα του. Να μου δίνει σκαμπίλια και να γελάω. Έμεινα εκεί να τις βλέπω να πηδιούνται και γύρισα πίσω σπίτι μου αποφασισμένη να κάνω μια σχέση με κάποια. Φτιαχνόμουν με τσόντες μόνο με γυναίκες. Και ξαφνικά έβλεπα και το μωρό μου δίπλα και θυμόμουν τα καυτά υγρά του πατέρα του και μπερδευόμουν, τι μου αρέσει πια;

Κατέληξα ότι θέλω σχέση μόνο με γυναίκα. Όχι ότι με χαλάει να βλέπω πούτσους, αλλά μέσα μου θέλω μόνο ένα ψεύτικο. Χμ εσύ είσαι που το λες;

Όσο μεγάλωνε ο μικρός μου τόσο γινόταν πειρασμός. Ένα καλό παιδί ήρεμο, με πολύ κατανόηση και με πολύ δουλειά μαζί του μιλούσαμε άνετα από όταν ήταν 5 ετών. Όταν όμως έγινε 14, άρχισε να θυμίζει επικίνδυνα τον πατέρα του σε όλα. Και ενώ εκείνος του έλεγε πώς να φέρεται στα κορίτσια, ήρθε και μου είπε ότι θέλει αγόρια. Ο γιος μου γούσταρε αγόρια. Δε με χάλασε. Ήρθε και χώθηκε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε ιστορίες από όσους ήθελε. Και ξαφνικά… χάθηκε μέσα στα βυζιά μου, και τα φιλούσε ασυναίσθητα. Το προσπέρασα. Αυτός συνέχισε και άρχισε να τα πιάνει όπως μωρό. Λέω "άστο είναι σε συναισθηματική σύγχυση", αλλά όταν μου είπε:

-    Θέλω να δοκιμάσω όσα μου λέει ότι πρέπει να κάνω στα κορίτσια ο πατέρας μου, για να είμαι σίγουρος για την απόφασή μου. θέλω να με βοηθήσεις. Είσαι μάνα μου το ξέρω, αλλά είναι φορές που δε χορταίνω να σε κοιτάω και ήθελα από καιρό να ξανά πιάσω τα βυζιά σου.

-    Παιδί μου τι είναι αυτά που λες; Έλα να πάμε να ξαπλώσεις να ξεκουραστείς θα τα πούμε το πρωί.

Εγώ εν τω μεταξύ είχα φτιαχτεί τρελά. Αλλά ήταν μικρό και λέω άστο καλύτερα. Βέβαια πρόσεχα όσο μπορούσα από εκεί και πέρα, αλλά όλο και κάτι έβλεπε. Μεγάλωσε κατέληξε να αγαπάει αγοράκια, ηρέμησα και εγώ από τον φόβο εκείνης της σκέψης, είχα κι εγώ την σχέση μου, ώσπου έγινε 19, ήρθε ένα βράδυ που είχαμε χωρίσει με την κοπέλα μου, με πήρε αγκαλιά, με φιλούσε γλυκά, και κάτι από όλα αυτά με οδήγησε να θυμηθώ τον πατέρα του την πρώτη μας φορά, και ασυναίσθητα έπιασα την φόρμα του, που ξεχώριζε κάτι εδώ και ώρες.

-    Ποτέ δεν ξέχασα εκείνη την πρόταση που σου είχα πει. Πάντα με έφτιαχνες, και όσο μεγαλώνεις αποκτάς εμπειρία και γίνεσαι πιο ωραία.

-    Παιδί μου τι λες; Είμαι η μητέρα σου…

-    Όχι… τώρα είσαι μια γυναίκα για μένα απλά, με καυλώνει που είσαι η έμπειρη μάνα μου, που θέλω να δοκιμάσω να δω τι σου έκανε ο πατέρας μου και βγήκα εγώ. Μου έχει πει και μου είχε σηκωθεί κάγκελο από τότε.

-    Δεν γίνονται αυτά που λες.

-    Γίνονται μάνα άμα θέλεις. Δες πως έχεις κάνει τον πούτσο μου. άπειρες φορές είναι έτσι για σένα. Ήθελα πολλές φορές να σου πω ότι με το αγόρι μου κάνουμε σεξ και του λέω ότι μας κοιτάς και με φτιάχνει.

-    Αγόρι μου χαλάρωσε, δε θα κάνω μαζί σου κάτι.

-    Όταν ο πατέρας μου σε αγκάλιαζε, σε φιλούσε στο αυτί σου άρεσε, μου είπε. Και εγώ που είμαι ο γιος του γαμιά σου δεν θες να το κάνω; Δεν μπορείς να μου στερείς τα βυζιά σου, από αυτά μονό εγώ ήπια γάλα και όλες οι γκόμενες τίποτα. Είναι δικά μου, από την ώρα που γεννήθηκα και θα τα πάρω ξανά…

και όπως είναι, με ξαπλώνει πάνω του με αγκαλιάζει και με σκεπάζει ώστε να νιώσω την ζέστη από αυτόν και την κουβέρτα και να τα πετάξω όλα. Με έβριζε όπως του είχε πει ο πατέρας του ότι μου έλεγε εκείνος. Χαλάρωσα πάνω του, φτιάχτηκα και είδα κάτι να θεριεύει στη φόρμα.

-    Παρ' τον μια φορά κι εσύ, σε θέλει πολλά χρόνια πάνω του. Σε σκέφτεται ακόμα και όταν κάνει σεξ με άντρες. Σε θέλει. Απλά δοκίμασε τον και να δεν σου αρέ…

Δεν τον άφησα να τελειώσει. Ήταν ήδη μέσα στο στόμα μου. 19 χρόνια μετά είχα ένα μαύρο πούτσο στο στόμα μου. Πέρασαν πολλά χρόνια το ξέρω αλλά ήταν καλύτερα τώρα. Ήξερα τι ήθελα. Αν και στην αρχή αισθάνθηκα κάπως αμήχανα, σε δευτερόλεπτα το συνήθισα. Και μου άρεσε.

-    Επιτέλους. Το όνειρό μου το ζω. Αχ μάνα νομίζω ότι καλά έκανα και δοκίμασα μαζί σου. Με χαλαρώνεις και πλέον θα το χαίρομαι καλύτερα. Κοίταξε με στα μάτια λες και είσαι η πουτάνα μου.

-    Είμαι. Η δική σου.

-    Μου φτάνει που το είπες. Τώρα θα δεις τι θα πάθεις.

Αυτό ήταν το καλύτερο που άκουσα εκείνη την στιγμή. Καύλωσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο πέρα από τη νέα εμπειρία που θα ζούσα. Είχα στα χέρια μου έναν άντρα που τον μεγάλωσα εγώ που τον διαμόρφωσα εγώ, και που τον γέννησα εγώ. Ήξερα τα πάντα για αυτόν ή έτσι νόμιζα. Δεν ήξερα όμως πως θα ήταν σας εραστής. Μου έβγαλε τα ρούχα αργά, δε σταμάτησε να με φιλάει και ένιωθα λες και ήμουν ένα μικρό κορίτσι. Άλλαξε διάθεση και έγινε πιο απαιτητικός.

-    Δε θα σου φερθώ ευγενικά. Αυτό το έκανε ο πατέρας μου όταν δεν ήξερες τίποτα από έρωτα. Απόψε θα είσαι απλά μια γυναίκα που θέλει άγριο σεξ.

-    Κάνε ότι θες

-    Αυτό είχα σκοπό. Δε θα μιλάς. Θα κάνεις ότι σου λέω. Θέλω να πληρώσεις για όλα τα χρόνια που δε μου καθόσουν. Είναι μεγάλη καύλα να πηδάς το μουνί που σε γέννησε. Ήθελα να το νιώσω ξανά. Έφυγα από μέσα του πολύ μικρός και δεν το θυμάμαι. Αυτή τη φορά όμως θέλω να πάλλεται μόνο για μένα, στο ρυθμό μου.

Όσο μου τα έλεγε όλα αυτά τον είχα μέσα μου. Ένα κοντάρι 23 εκατοστά να παλεύει να μπει όσο πιο βαθιά μπορεί. Τον είχα από πάνω μου και προσπαθούσα να μην μου βγει το μητρικό ένστικτο. Μου σήκωσε τα πόδια ως τους ώμους του και με παίδευε μέχρι να ξαναμπεί μέσα μου. Βρήκε το ευαίσθητο σημείο μου και άρχισε να μου δίνει σφαλιάρες στον κώλο. Μου άρεσε μέχρι που με έκανε κατά κόκκινη. Και για ακόμα περισσότερη καύλα με χτυπούσε με τον πούτσο του μια στο μουνί και μια στον κώλο. Ήταν τόσο σκληρό που σηκώθηκα χωρίς να το περιμένει και το χάιδεψα απαλά μέχρι να το βάλω στο στόμα μου ξανά.

-    Έτσι μπράβο πουτάνα μου. Αυτό το καυλί θα υπηρετείς πλέον. Θα κάνεις ότι σου πει και θα ρουφάς τα χύσια που του δημιουργείς. Ποτάμια έχουν στάξει για σένα πολλά χρόνια τώρα. Πλέον θα τα βλέπεις και θα τα νιώθεις.

Με τραβάει από τα μαλλιά, με βάζει με τα πόδια ανοιχτά πάνω στο τραπέζι και περνάει το καυλί του σε όλο μου το σώμα. Να νιώθω τις σταγόνες που αρχίζουν και βγαίνουν. Μέχρι που με μια απότομη κίνηση μπαίνει μέσα μου…

-    Δεν μπορείς να καταλάβεις σε τι κατάσταση με έχεις φτάσει. Ζω την απόλυτη φαντασίωση μου. Από παιδί σε ήθελα. Τρέμω στην ηδονή που μου δίνεις. Η απόλυτη ελευθερία πλέον να γαμάω το μουνί της μάνας μου. Σε ευχαριστώ πολύ για όσα μου έμαθες και πλέον θα τρως την πούτσα μου όποτε θέλεις. Θα είσαι η μόνη γυναίκα που θα γαμάω. Έτσι και αλλιώς καλύτερη από εσένα δε θα βρω. Αυτό το στήθος το έτρωγα μωρό μόνο για γάλα και πλέον θα είναι γιατί με φτιάχνει. Σε αγαπάω μάνα για αυτά που ζω μαζί σου.

-    Νιώσε την καύλα που μου βγάζεις. Χύνω κάθε φορά που μου μιλάς!

-    Βάζω τα δάχτυλα μου μέσα στην τρύπα που με γέννησε. Να ήξερες πόσο τέρμα καυλωτικό είναι αυτό. Ότι πλέον χύνει για μένα. Νιώθω τα χύσια σου και μου αρέσει να τα γλείφω από τα δάχτυλά μου και να τα ρουφάω από την πηγή τους. Αυτό το έντονα πλέον ροζ μουνάκι με έφερε στην ζωή και τώρα είναι στο έλεος ενός μιγά. Μάνα είσαι η καύλα μου και θέλω να νιώσεις χύσια μου.

-    Μη χύσεις μέσα μου. Άσε να τα νιώσω πάνω μου.

Σκύβει από πίσω μου, μου τραβάει τα μαλλιά και με ήρεμη παθιάρικη φωνή μου λέει:

-    Πουτάνα… προς το παρόν θα σε ακούσω και θα τρέχουν τα υγρά μου πάνω σου. Θα έρθει η ώρα όμως που θα χύνω μόνο μέσα σου και δε θα φέρεις αντίρρηση. Θα είσαι η καλή μου τσούλα  που θα λες ναι στις ορέξεις μου. Όπως σε παίρνω τώρα στα όρθια θα σε γαμήσω μια μέρα τόσο άγρια που το να τελειώσω μέσα σου! Θα είναι λυτρωτικό και για τους δύο μας.

Έμεινα με κομμένη την ανάσα. Ζούσα μια τρέλα αλλά μου άρεσε. Ο γιος μου έγινε ο γαμιάς μου. Σε όλη μου την πλάτη ένιωθα τα υγρά του να τρέχουν σαν ποτάμι. Πολλά, καυτά, ατελείωτα. Τα ένιωθα να φτάνουν ως κάτω και δεν ήθελα να σηκωθώ για να νιώθω την ροη τους. Ήμουν μια μάνα πουτάνα και το χαιρόμουν τρελά.

-    Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε δεν τελειώσαμε ακόμα. Έχει κι άλλο γύρο! Όλο το βράδυ θα στον βάζω. Δε θέλω να τελειώσει η πρώτη μας φορά έτσι απότομα. Ηρέμησε πάρε ανάσες και θα έρθω πάλι κοντά σου.

-    Θέλω στο μπάνιο να με πάρεις.

Και εκεί, ναι, άξιζε τα πάντα. Ήρεμος τρυφερός έκανε ότι του είπε ο πατέρας του και πλέον δεν υπάρχει καμία αντίσταση, καμία ενοχή, καμία άμυνα. Έκανα σεξ με ένα μιγά άντρα για δεύτερη φορά και το χαιρόμουν μετά από χρόνια. Κάθισα πάνω στην πούτσα του που είχε σκληρύνει με το νερό να τρέχει πάνω μας και δεν ήθελα να σηκωθώ. Φιλούσα έναν όμορφο παθιασμένο άντρα που το μόνο που μου χάριζε ήταν ηρεμία και παιχνίδια μέσα στο νερό. Μασάζ και γλείψιμο παντού με τη γλώσσα του και όταν έφτασε στο στήθος μου ναι ήταν ξανά το μωρό μου. Δεν του είπα τίποτα, αλλά αυτή την αίσθηση την είχα από την πρώτη φορά που τον είδα να τρώει τη ρώγα μου και πλέον γίνεται εδώ μπροστά μου πραγματικότητα.

Από τα 19 του δεν έχουμε σταματήσει να κάνουμε σεξ. Πλέον όλα είναι κανονικά για εμάς. Έχουμε τη σχέση μας, αλλά μεταξύ μας αυτός ο δεσμός δυναμώνει… και όχι μόνο!

Τα λέμε σε άλλη ιστορία.Copyright protected OW ref: 104213