Η μικρή μου αδελφή

Δημοσιεύθηκε από antonio46v
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (17 Votes)
Ήταν καλοκαίρι. Ένας καυτός Ιούλιος στη Ρόδο. Εγώ πιτσιρικάς τότε 18 χρονών λάτρευα τα πορνό όπως και κάθε αγόρι της ηλικίας μου τότε. Δεν έχανα ποτέ την ευκαιρία να τον παίξω με κάθε είδους τσόντες που έβρισκα στο internet. Με την Αναστασία είχαμε ούτε καλές ούτε κακές σχέσεις. Τυπικά αδέρφια θα έλεγα. Το δωμάτιο της ήταν ακριβώς δίπλα από το δικό μου και μας χώριζε ένας όχι και τόσο χοντρός, τοίχος. Η Αναστασία ήταν τότε γύρω στο 1.60, ξανθούλα με πράσινα μάτια, αρκετά καλοσχηματισμένα βυζιά και ένα κωλαράκι λες και βγήκε από τσόντα. Πεταχτό, μεγάλο και σηκωμένο. Καθόλου παράξενο που την κυνηγούσαν αρκετά αγόρια όλων των ηλικιών.

Ένα αρκετά ζεστό βράδυ λοιπόν και σίγουρος ότι όλοι κοιμούνται αποφάσισα να κάνω αυτό που απολάμβανα τόσο πολύ. Ανοίγω λοιπόν τον υπολογιστή, φοράω τα ακουστικά μου, κατεβάζω τη φόρμα και αρχίζω να την παίζω απολαμβάνοντας την τσόντα μου. Η πούτσα μου είναι αντικειμενικά αρκετά μεγάλη, σχεδόν 19 πόντους και χοντρή. Οι αγαπημένες μου τσόντες λοιπόν έχουν να κάνουν με πρωκτικό. Λατρεύω να τον χώνω σε σφιχτά κωλαράκια και με καυλώνει αφάνταστα. Απορροφημένος λοιπόν από την καύλα που είχα βλέποντας όλα αυτά τα κωλαράκια να γαμιούνται άγρια, δε μου πέρασε καν από το μυαλό ότι είχα ξεχάσει να κλειδώσω την πόρτα. Τα ακουστικά δε μου επέτρεπαν επίσης να ακούσω τίποτα άλλο πέρα από τα υπέροχα βογκητά των πρωταγωνιστριών της τσόντας.

Ήμουν τρομερά καυλωμένος και το χύσιμο δε θα αργούσε να έρθει. Κάποια στιγμή λοιπόν αρχίζω να αισθάνομαι την παρουσία και κάποιου άλλου στο δωμάτιο. Αμέσως τινάζομαι, γυρίζω και βλέπω την Αναστασία καθισμένη στο κρεβάτι μου να με κοιτάει που έπαιζα τον πούτσο μου.

-          Τι κάνεις εσύ εδώ; Πόση ώρα με βλέπεις;… είπα σχεδόν φωνάζοντας.

-          Όχι και πολύ. 10 λεπτά έχω έρθει όλα και όλα.

-          Και γιατί δε μίλησες; Γιατί δε χτύπησες την πόρτα;

-          Χτύπησα αλλά δεν απάντησες!

Τα έχασα, δεν ήξερα τι να πω. Μάλλον έλεγε αλήθεια και δεν την είχα ακούσει με τα ακουστικά. Αλλά δεν είχε πια κανένα νόημα. Η ζημιά είχε γίνει.

-          Σε παρακαλώ Αναστασία μην πεις κάτι στη μαμά και στον μπαμπά θα γίνουν έξαλλοι.

-          Όχι εντάξει μην ανησυχείς, αλλά θέλω μια χάρη. Να με αφήσεις εδώ να βλέπω την ώρα που τον παίζεις.

Πάγωσε το αίμα μου. Δεν πίστευα τι άκουγα. Η μικρή μου αδερφή ήθελε να βλέπει την ώρα που παίζω τον πούτσο μου. Ένα πολύ περίεργο συναίσθημα ανώμαλης καύλας με διαπέρασε και έκανε τον πούτσο μου να φουσκώσει.

-          Εντάξει μικρή αλλά τσιμουδιά σε κανένα. Αν διανοηθώ ότι έβγαλες άχνα, θα σε πνίξω κακομοίρα μου!

-          Όχι… υπόσχομαι…

απάντησε σχεδόν ανυπομονώντας να δει την πούτσα μου ξανά. Κατεβάζω ξανά την φόρμα μου αυτή την φορά κοιτώντας την Αναστασία και αφήνω τον πούτσο μου να βγει πάλι έξω. Τα αρχίδια μου φουσκωμένα ακόμα από τα χύσια που δεν ελευθέρωσα πριν. Το βλέμμα της Αναστασίας ήταν πολύ περίεργο. Ένα βλέμμα που δεν είχα ξαναδεί.

-          Άντε παιξ' τον… μου λέει.

-          Έχεις ξαναδεί πούτσο;…

τη ρωτάω παραξενεμένος από την άνεση που είχε στο θέμα της πούτσας μου.

-          Ναι, αμέ. Όχι τόσο μεγάλο όμως. Έχω πάρει και πίπα.

Στο άκουσμα αυτής της πρότασης έγινε τρομερός χαμός στο κεφάλι μου. Μια έκρηξη συναισθημάτων και ορμονών συνέβαινε μέσα μου και όλα μου έλεγαν ένα πράγμα. Να γαμήσω τη μικρή μου αδερφή. Να γαμήσω την Αναστασία. Η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται μόνη της μπροστά στην αδερφή μου χωρίς καν να την αγγίξω. Μόλις καύλωσε για τα καλά άρχισα να την παίζω απαλά κοιτώντας την Αναστασία. Εκείνη φορούσε ένα ροζ κοντό φουστάκι και άσπρο κολλητό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν. Έβλεπα ξεκάθαρα τις καυλωμένες της ρώγες και η καύλα μου όλο και μεγάλωνε.

-          Σου αρέσει που με βλέπεις να τον παίζω;… τη ρωτάω.

-          Ναι πολύ... απαντάει δειλά.

Πλησιάζω σιγά-σιγά τον πούτσο μου προς το πρόσωπό της ενώ με κοιτάει με τα πανέμορφα μάτια της ορθάνοιχτα από την καύλα της στιγμής.

-          Άγγιξε το Αναστασία αν θες.

-          Σι… σίγουρα;

-          Ναι μην ανησυχείς, άλλα δεν πρέπει να το μάθει κανείς έτσι;

Κουνάει το κεφάλι της καταφατικά. Σηκώνεται, κλειδώνει την πόρτα χωρίς λέξη, γυρίζει ξανά στη θέση της και δειλά-δειλά αρχίζει να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Η καύλα μου είχα φτάσει στο διάστημα. Είχα τρελαθεί. Η μικρή μου αδερφή έπαιζε με τον πούτσο μου. Σιγά-σιγά ξεθάρρεψε και άρχιζε να μου την παίζει δυνατά.

-          Σου αρέσει αδερφέ;

-          Μ… ναι, παιξ' τη μου, έτσι! Βγάλε τα βυζιά σου έξω θέλω να τα δω.

Αμέσως υπάκουσε και σήκωσε τη μπλούζα της. Ήταν υπέροχα. Ροζ απαλή ρώγα σε τέλειο μέγεθος και στητό. Αμέσως αρχίζω να τα χαϊδεύω και να τα γλείφω, ενώ πνιγμένα μουγκρητά καύλας έβγαιναν από την Αναστασία. Χωρίς να πει κουβέντα ανοίγει το στόμα της και παίρνει μέσα τον πούτσο μου. Γλείφει ηδονικά και σχεδόν ήξερε τι θα ακολουθούσε. Ή μάλλον έτσι πίστευε.

-          Ήρθε η ώρα μικρή.

Σταματάει την πίπα και με κοιτάει χωρίς να ξέρει τι εννοώ. Τη σηκώνω και τη βάζω να στηθεί στα 4. Ανασηκώνω το φουστάκι της και της κάνω το στρινγκάκι στο πλάι. Η θέα υπέροχη. Ένα θεσπέσιο ροζ μικρό μουνάκι σχεδόν απείραχτο. Αλλά η απόλυτη καύλα ήταν η σφιχτή ροζ σούφρα της που ήταν ακριβώς μπροστά στη μούρη μου. Τρελάθηκα από το άρωμα και ήξερα ότι θα γαμούσα τον κώλο της αδερφής μου ο κόσμος να χαλάσει.

-          Μη σε παρακαλώ είμαι παρθένα ακόμα!

-          Μην ανησυχείς για τίποτα μικρή μου.

Δεν έβγαλε άχνα. Ψάχνω να βρω μήπως είχα καπότες πουθενά. Δεν είχα τίποτα. Όχι πως με πείραξε και καθόλου δηλαδή. Φέρνω τον πούτσο μου και τον τρίβω στο μουνί της.

-          Δεν έχω καπότες μικρή. Οπότε θα σε γαμήσω χωρίς.

-          Μη όχι σε παρακαλώ. Δε θέλω να γίνει καμιά μαλακία να μείνω έγκυος!

Χαμογελάω σχεδόν παρανοϊκά από την καύλα και της απαντάω:

-          Μην ανησυχείς Αναστασία. Δε γουστάρω τόσο πολύ το μουνί σου. Την κωλοτρυπίδα σου θέλω.

Έμεινε ακίνητη σαν άγαλμα. Ο φόβος της ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό της.

-          Μα δε γίνεται. Δε χωράς, είναι πολύ χοντρός.

Χωρίς να χάσω χρόνο βγάζω τη γλώσσα μου και αρχίζω να γλείφω τη θεσπέσια κωλοτρυπίδα της αδερφής μου. Ένα μεθυστικό άρωμα έβγαινε από τις τρυφερές της τρύπες που με τρέλαινε. Αρχίζω να της βάζω δάχτυλο παρατηρώντας ασταμάτητα πως η σούφρα της άνοιγε για να δεχτεί τα δάχτυλα μου. Μετά το δεύτερο δάχτυλο και με αρκετή υπομονή ήταν πια έτοιμη. Φτύνω μία μεγάλη ποσότητα σάλιου πάνω στην πλέον δουλεμένη κωλότρυπα της και παίρνω θέση για να την καρφώσω.

-          Σε παρακαλώ… πρόσεχε πολύ, μου λέει. Δεν έχω ξαναπάρει πούτσο πουθενά εκτός από το στόμα.

-          Σ… της απαντάω. Θα το ανοίξω καλά το κωλαράκι σου.

Ακουμπάω το κεφάλι στο κωλοτρυπάκι της και αρχίζω να σπρώχνω. Η κωλότρυπα της ανοίγει σιγά-σιγά και υποδέχεται την πούτσα μου. Η Αναστασία πονάει και πνίγει τα κλάματα της, αλλά δεν κάνει οποιαδήποτε κίνηση για να αποφύγει τον πούτσο μου. Δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της ενώ έχω φτάσει μέχρι τη μέση τον πούτσο μου.

-          Είναι μέχρι τη μέση μέσα μικρή. Αντέχεις και άλλο;

-          Όχι σε παρακαλώ θα ουρλιάξω μη τον βάλεις άλλο!

-          Ήθελες να με δεις να τον παίζω ε μικρή πουτάνα; Δεν ήξερες ότι θα έχει συνέπειες αν καυλώσω; Πρέπει να τιμωρηθείς.

Της βάζω το κεφάλι κάτω και την κρατάω με δύναμη με το χέρι μου. Βάζω το μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι της και το πιέζω δυνατά για να πνίξει τα ουρλιαχτά από αυτό που επρόκειτο να της κάνω.

-          Δάγκωσε τα χείλη σου και πάρε βαθιά ανάσα!

Χωρίς άλλη κουβέντα σπρώχνω τον πούτσο μου τέρμα μέσα ανοίγοντας της βίαια το κωλάντερο μέχρι που τα αρχίδια μου χτύπησαν τα μουνόχειλα της. Ένα δυνατό ουρλιαχτό πνίγηκε από το μαξιλάρι. Προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξεφύγει αλλά την κρατούσα γερά. Μένω ακίνητος μέχρι να συνηθίσω την αίσθηση της μικροσκοπικής της σούφρας. Απίστευτο συναίσθημα. Δε θυμάμαι ποτέ τον πούτσο μου πιο σκληρό και καυλωμένο. Σιγά-σιγά αρχίζω να μπαινοβγαίνω και σε λίγα λεπτά και με πολύ σάλιο ακόμα ο κώλος της ήταν ανοιχτός και πλέον σχεδόν έτοιμος για να τον ευχαριστηθώ όπως θέλω. Η Αναστασία είχε πλέον σταματήσει να αντιστέκεται. Σηκώνω το μαξιλάρι και γυρνάει και με κοιτάει στα μάτια την ώρα που η πούτσα μου μπαινοβγαίνει ασταμάτητα από τον κώλο της. Τα μάτια της ήταν κατακόκκινα από το κλάμα παρ' όλα αυτά το έβλεπα ότι σιγά-σιγά ο πόνος μετατρεπόταν σε καύλα. Ακουμπάω με τα δάχτυλα μου το μουνάκι της που είχε γίνει μούσκεμα. Τρελάθηκα από την καύλα.

-          Σου αρέσει ε καργιολάκι; Γουστάρεις που σου πονάω την κωλότρυπα;

Χωρίς να περιμένω απάντηση την αρπάζω γερά από τα κωλομέρια και αρχίζω ένα ανελέητο σφυροκόπημα στην κωλοτρυπίδα της. Τη γαμούσα σα λυσσασμένος λες και προσπαθούσα να της διαλύσω κυριολεκτικά την τρύπα. Εκείνη πέφτει τελείως κάτω ακουμπώντας το κεφάλι της στο στρώμα. Κρατάει τον κώλο της ψηλά όπως την είχα πριν και αρχίζει να τρίβει το μουνί της την ώρα που τη γαμάω με μανία. Πνιχτά βογγητά έβγαιναν από μέσα της και άρχιζε να κάνει συσπάσεις τη λεκάνη της. Υγρά άρχιζαν να τρέχουν ανάμεσα στα μπούτια της και ήταν πλέον ξεκάθαρο το ότι είχε χύσει. Σταματάει να χαϊδεύει το μουνί της και πιάνει και με τα δύο χέρια τα κωλομέρια της και τα ανοίγει όσο περισσότερο μπορεί.

-          Ο κώλος μου είναι δικός σου αδερφέ μου. Κάνε του ότι θες. Είμαι η πουτάνα σου μη σταματάς να με γαμάς!

Σε αυτή τη δήλωση υποταγής και στη στάση που είχε πάρει δεν άντεξα. Ήταν πλέον αδύνατον να συγκρατήσω τον οργασμό μου. Με μια τελευταία βίαιη διείσδυση μέχρι τα αρχίδια της ψιθυρίζω στο αυτί:

-          Χύνω μέσα στο κωλάντερο σου μικρή.

-          Ναι τα νιώθω. Χύσε μωρό μου. Τα θέλω όλα μέσα στον κώλο μου!

Μία τεράστια ποσότητα σπέρματος απόδειξη της αμέτρητης καύλας που είχα, γέμιζε τον κώλο της αδερφής μου. Έμεινα εκεί με τον πούτσο καρφωμένο μέχρι τα αρχίδια, έως ότου έβγαλα και την τελευταία σταγόνα σπέρματος που είχα στα αρχίδια μου. Μόλις τελείωσα άρχισα να βγαίνω σιγά-σιγά. Μόλις τον έβγαλα τελείως γυρνάει και αρχίζει να το γλείφει μέχρι που ήπιε και την τελευταία ρανίδα σπέρματος.

-          Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη που με άφησες να δω και που μου έδειξες πως να τον παίρνω, μου είπε. Όποτε θες μπορείς να με ξαναπάρεις. Δε θα πω ποτέ σε κανέναν τίποτα.

Σκύβω και την πιάνω απαλά από το σβέρκο. Πλησιάζω και της δίνω ένα παθιασμένο φιλί για αρκετά δευτερόλεπτα. Την κοιτάω στα μάτια και ανταποκρίνομαι:

-          Αυτή είναι μόνο η αρχή μικρή μου...

Μέχρι σήμερα όποτε καταφέρουμε να βρεθούμε μόνοι με την Αναστασία δε χάνουμε ποτέ την ευκαιρία να γαμηθούμε άγρια. Αν και ζούμε πλέον χώρια και είμαστε και οι δύο σε σχέση, το μυστικό μας είναι πάντα ζωντανό. Πάντα θα λαχταράω τον κώλο της και πάντα θα μου τον προσφέρει απλόχερα.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και να την απολαύσατε. Θα ήθελα πολύ να διαβάσω σχόλιά σας. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε.Copyright protected OW ref: 103807