Η πρώτη φορά με τη μάνα μου (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γράφει η μαμά...
Σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου, δεν γράφω εγώ ο Γιάννης αλλά θα γράψει η μάνα μου η Μαρία. Είμαστε μόνοι μας στο σπίτι μου μιας και η γυναίκα μου έφυγε σήμερα το πρωί με την κόρη μου για πέντε μέρες στην Ρόδο λόγω της 25ης Μαρτίου. Εγώ δεν πήγα λόγω του ότι δουλεύω και αύριο και τη Δευτέρα. Η μαμά μου ήρθε να μείνει εδώ σήμερα μιας και ο πατέρας μου λείπει ταξίδι και επιστρέφει αύριο.

Καλημέρα κι από μένα. Είμαι η Μαρία η μαμά του Γιάννη.
Πριν λίγο καιρό έμαθα πως ο γιος μου σας είχε στείλει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής μου. Στην αρχή τρόμαξα, φοβήθηκα αλλά μετά λόγω της ανωνυμίας του ίντερνετ το ξεπέρασα. Η σχέση με το γιο μου δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια και θέλω να πιστεύω πως ήταν κάτι που δημιουργήθηκε και από τους δυο μας.
Είναι γνωστό πως οι γιοι πάντα θα ήθελαν να πηδήξουν τη μάνα τους, τουλάχιστον στα χρόνια της εφηβείας τους. Εγώ τότε που ο γιος μου ήταν δεκαοκτώ χρονών, τον παρατηρούσα να δω τι καύλες είχε… Μαλακιζόταν στην τουαλέτα τρεις - τέσσερις φορές τη μέρα! Κάποια στιγμή τον είδα να μαλακίζεται, νομίζοντας πως ήταν μόνος στο σπίτι στο δωμάτιο του, περνώντας από μπροστά και είδα την πούτσα του σηκωμένη, αρκετά μεγάλη, (20 πόντους την έχει), να την χτυπάει αλύπητα.
Από τότε άλλαξε η ζωή μου... Είδα την πούτσα του γιου μου και άρχισα να σκέφτομαι διάφορα. Ηθικά ήταν απαγορευμένο αλλά, αυτή η εικόνα με έκανε να έχω στο μυαλό μου συνέχεια αυτή την στιγμή με το καυλί του γιου μου μέσα μου. Ο γιος μου τότε δεν με είχε δει ότι είδα την πούτσα του.
Εκείνη την εποχή ο άντρας μου και πατέρας του είχε αρχίσει να με πηδάει μια φορά την εβδομάδα και αν... Δούλευε πολύ όπως και τώρα και είχαν αρχίσει και τα ταξίδια του κυρίως στη Θεσσαλονίκη μιας και εκεί διατηρεί μια επιχείρηση μέχρι σήμερα και τέσσερις με πέντε μέρες την εβδομάδα λείπει. Ερχόταν Σαββατοκύριακο και καμιά φορά ούτε που με πηδούσε.
Είχα καύλες, ιδιαίτερα τα βράδια. Μετά το συμβάν με το γιο μου που είχα δει να μαλακίζεται, το έκανα με τον άντρα μου και όταν μου τον έχωσε βαθιά, φαντασιωνόμουν ότι με πηδούσε η πούτσα του γιου μου και έχυσα αμέσως! Μετά ένιωσα ενοχές αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αλλάξω.
Οι επόμενες μέρες έκαναν την καύλα μου και τις υποψίες ότι ο γιος μου μαλακίζεται και για μένα μεγαλύτερη. Έβαζα τα βρώμικα εσώρουχα μου στο καλάθι στο μπάνιο και όταν έμπαινε ο γιος μου μέσα και μαλακιζόταν μετά ήταν σε άλλη θέση όχι όπως τα είχα αφήσει.
Προσπάθησα τότε να τον προκαλέσω και ότι γίνει σιγά - σιγά χωρίς να εκτεθώ. Κυκλοφορούσα με πιο προκλητικά ρούχα, άφηνα τα εσώρουχα μου δεξιά και αριστερά, χάιδευα το στήθος μου μπροστά του, έτριβα το μουνί μου και άλλα…
Έβλεπα ότι μετά από κάποιες κινήσεις μου αυτός φούντωνε και πήγαινε στο μπάνιο και μαλακιζόταν. Έτσι και μετά έγινε ότι έγινε όπως σας τα διηγήθηκε ο γιος μου στην πρώτη ιστορία.
Εγώ περνάω απίστευτα μέχρι σήμερα, πιστεύω και ο γιος μου. Πρώτο μας μέλημα είναι να μην μάθει κανείς τίποτα και προσέχουμε απίστευτα.
Σήμερα ήρθα εδώ να γαμηθώ μαζί με τον γιο μου. Δεν ζηλεύω τη νύφη μου ούτε αυτός τον πατέρα του που πλέον με πηδάει μια φορά το μήνα και αν...
Η ιστορία αυτή θα γραφτεί σε αρκετή ώρα... Μιας και θέλω να γαμιόμαστε όσο θα τη γράφουμε...
Έχω ήδη καυλώσει! Βγάζω τα ρούχα μου και αρχίζει ο γιος μου να μου γλύφει τις μεγάλες ρώγες μου. Μετά από αρκετό γλύψιμο από τον γιο μου και ένα τσιμπούκι που του έκανα, πάμε στο μπάνιο να αλληλοξυριστούμε.

Λοιπόν φίλοι, σας χαιρετώ! Να είστε όλοι καλά και σας εύχομαι, αν γίνεται, να περάσετε κι εσείς έτσι με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Προσεχτικά όμως, μην εκτεθείτε! Πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Σιγά - σιγά, ένα - ένα βήμα… Δυστυχώς πρέπει να τελειώσω αυτή την ιστορία για να περάσω καλά σήμερα όλη μέρα με το γιο μου.
Είμαι καυλωμένη φρεσκοξυρισμένη και από ότι είδα ο γιος μου έχει απίστευτες καύλες, μιας και η νύφη μου είχε περίοδο αυτές τις μέρες. Θέλω να γαμηθώ από παντού!

Θα τα ξαναπούμε αν θέλετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει άλλος ανάμεσα μας. Αυτά όμως, σε άλλη ιστορία.

Πολλά φιλιά όπου και όπως θέλετε.
Μαρία και Γιάννης