Η κόρη της αδελφής της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.47 (16 Votes)
Τη Μαρία έχω να τη δω εδώ και Πέντε χρόνια. Μετά τη φυγή της για σπουδές στη Γαλλία, δε μπορέσαμε να συναντηθούμε. Μόλις μας είδε έτρεξε αμέσως και μας αγκάλιαζε έναν-έναν. Δε μπορούσα να κρύψω την έκπληξη μου. Ή αδύναμη Μαρία έγινε μία τελειωμένη γυναίκα. Ήταν το ντύσιμο, ή στιγμή, δεν ξέρω. Με το πού με ακούμπησε, ένιωθα ένα ρίγος να με διαπερνά. Φορούσε ένα στενό φόρεμα πού τόνιζε το μεγάλο της στήθος και άφηνε ακάλυπτα σχεδόν τα δύο τεράστια πόδια της. Δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Συνέχεια προσπαθούσα να είμαι δίπλα της και να παίρνω μάτι, μία το υπέροχο στήθος και μία τα γυμνά της πόδια.

Ή φαντασίωση μου άρχισε να οργιάζει. Το φούσκωμα στο παντελόνι ήταν εμφανές. Το ένα ποτό υποδεχόταν το άλλο. Η αδρεναλίνη στα ύψη. Σε μία στιγμή που ο ντι-τζέϊ έβαλε απαλή μουσική, με πλησιάζει με ένα πλατύ χαμόγελο.

-    Θείο, θα χορέψεις μαζί μου;

Δε μπορούσα να αρνηθώ. Αφού σουλούπωσα τον ήδη πρησμένο μού πούτσο στο κέντρο τού παντελονιού σηκώθηκα. Από εδώ αρχίζει ο Γολγοθάς μου. Με μία κίνηση με τραβά και κολλά αυτό το εξαίσιο κορμί πάνω στο δικό μου. Δε μπορώ να είμαι σε επαφή μαζί της γιατί θα ένιωθε τη στύση πού είχα. Αποτραβήχτηκα.

-    Έλα ρε θείο πιο κοντά, δε θα σε φάω…

και με μια κίνηση έρχεται και κολλάει πάνω μου. Νιώθω την πούτσα μου να πρήζεται και να θέλει βγει έξω από το παντελόνι πού την πιέζει αφόρητα. Με τα χέρια της μου πιέζει τούς γοφούς και με αναγκάζει να έρθω πιο κοντά. Νιώθω την πουτσα μου να την πιέζει πάνω από το μουνί. Δε βλέπω να κάνει κάποια κίνηση για να το αποφύγει. Μάλλον μαζεύτηκε πιο κοντά. Το βλέμμα μου καρφώθηκε στο στήθος της πού λόγω του ύψους μου, μπορούσα να το βλέπω. Οι ρώγες μαύρες, χοντρές όπως το μικρό δάκτυλο.

Τις έβλεπα να σκληραίνουν, ένιωθα την αναπνοή της πού γινόταν πιο βαριά, όμως δεν είχα το θάρρος, τη δύναμη να κάνω κάτι περισσότερο. Αρκέστηκα στην τριβή της πούτσας μου πάνω από το μουνάκι της και την οπτική επαφή. Μόλις τέλειωσε ο χορός, την ευχαρίστηση και έτρεξα προς το αποχωρητήριο. Μπήκα μέσα και βάρεσα μαλάκια για να ξαλαφρώσω. Βγαίνοντας από το αποχωρητήριο, τη βλέπω να στέκει εκεί και να περιμένει.

-    Μαρία τι κάνεις εδώ;

-    Νομίζεις πώς μόνο εσύ έχεις ανάγκη για να χαλαρώσεις;… με έχεις κάνει τούμπανο, δε μπορώ, θέλω την πουτσα σου εδώ και τώρα.

Με παίρνει από το χέρι και πηγαίνουμε έξω από το κέντρο.

-    Θειε βρες τρόπο να με πηδήξεις, διαφορετικά θα γίνω πουτανάκι και θα πάρω τον πρώτο τυχώντα να με ξεσκίσει.

Την παίρνω σε μία σκοτεινή γωνιά, την αγκαλιάζω και της δίνω ένας γλωσσόφιλο. Με σπρώχνει γονατίζει, παίρνει τον πούτσο μου, τον βγάζει έξω και τον παίρνει όλο στο στόμα. Την πιάνω από τα μαλλιά της δίνω ρυθμό. Τον φτύνει και τον παίρνει όλο ξανά στο στόμα. Δε θα αργήσει να με τελειώσει. Τη στήνω σε ένα δέντρο, της σηκώνω το φόρεμα πάνω, παραμερίζω το μικρό στρινγκ και μπαίνω απότομα μέσα της. Μία κραυγή πόνου φεύγει από τα χείλη της.

-    Τώρα θα δεις τη έχει να πάθει το μικρό σου μουνί.

Τη σφυροκοπώ αλύπητα και τσιρίζει.

-    Σκάσε πουτανάκι θα μας ακούσουν μαλακισμένο.

-    Δε με νοιάζει, ας ακουστώ σε όλο το τετράγωνο. Γάμα με δυνατά, ξέσκισε με την πουτάνα, άνοιξε με στα δύο.

Τη σφυροκοπώ αλύπητα. Νιώθω το μουνάκι της να συσπάται και να αγκαλιάζει τον πούτσο μου. Γίνομαι πιο βίαιος. Τη νιώθω να φτάνει στην κορύφωση.

-    Χύσε πουτανάκι, χύσε την πούτσα μου.

-    Ναι… χύνω, χύνω, χύνω η πουτάνα.

Τη σφυροκοπώ ακόμα λίγο και νιώθω ότι θα χύσω. Τη βγάζω, σκύβει, τον παίρνει στο στόμα.

-    Θέλω να με χύσεις… τα θέλω όλα.

Τον ρουφά αχόρταγα, τον βυζαίνει, δε θα αργήσω να χύσω.

-    Χύνω μικρή, παρ’ τα όλα…

Τον βάζει βαθιά στο στόμα και δεν αφήνει σταγόνα. Με καθαρίζει τέλεια και τον βάζει στο παντελόνι.

-    Σε ευχαριστώ θείο.

Αν σάς άρεσε ή ιστορία, θα επανέλθω με περισσότερη δράση.Copyright protected OW ref: 101818