Εγώ, η μαμά καί διάφοροι συγγενείς (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από asdfg123
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.93 (48 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά από τις δύο πρώτες ιστορίες μου που πίστευα ότι είχα ζήσει τα πάντα ερωτικά, περίεργα ήρθε και αυτό στις διακοπές μου, με μένα, τη μάνα, τη Θεία και τοn ξάδερφο. Πολύ τρελο περιστατικό!


Προηγούμενο μέρος: Εγώ, η μαμά καί διάφοροι συγγενείς (2ο μέρος)

Είναι 2 Αυγούστου, μια μέρα πριν από τα γενέθλιά μου. Είμαστε στην Κρήτη μας φιλοξενεί η αδερφή της μάνας μου που έχει ένα γιο και μια κόρη. Ο ξάδερφός μου είναι 20 χρονών δύο χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Και η αδερφή του 22. Η θεία είναι χήρα. Νωρίς το πρωί πήραν τ' αδέρφια του πατέρα μου να φύγει Αθήνα, γιατί η γιαγιά μου η μητέρα του έπαθε εγκεφαλικό. Είμαστε πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Ρέθυμνο και μένουμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Το σπίτι της θείας μου είναι απομονωμένο από τα υπόλοιπα. Το μοναδικό σπίτι που είχαμε διπλά μας, το έχει ένα ζευγάρι το οποίο όμως φέτος το καλοκαίρι δεν ήρθε διακοπές. Ο πατέρας μου θα πήγαινε στο Ρέθυμνο να πάρει το αεροπλάνο για να φύγει για Αθήνα. Μαζί με τη θεία μου, τη μάνα μου και τον ξάδερφό μου.

Οι γυναίκες πήγαν να ψωνίσουνε και ο ξάδερφος μου να φέρει μετά το αυτοκίνητο πίσω. Μου πρότεινε να πάω μαζί τους για να πάρω το tablet δώρο για τα γενέθλια μου. Χάρηκα πάρα πολύ, ετοιμάστηκα και φύγαμε και πήγαμε όλοι μαζί στο Ρέθυμνο. Ο μπαμπάς μου, με πήγε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, πήρα το Tablet και μετά έφυγε για το αεροδρόμιο να γυρίσει Αθήνα. Είμουν πάρα πολύ χαρούμενος και περίμενα με τον ξάδερφό μου, τη θεία μου και τη μάνα μου που ψώνιζαν από το σουπερμάρκετ για να φύγουμε για το σπίτι. Σε κάποια στιγμή ήρθανε, βάλαμε τα πράγματα στο πορτμπαγκάζ και ο ξάδερφος πρότεινε να πάμε για ένα παγωτό πριν φύγουμε. Στο  μαγαζί που πήγαμε παραλίγο να γίνει φασαρία. Ο ξάδερφος μου πήγε να χτυπήσει έναν αλβανό πιτσιρικά που πήγε να του κλέψει το κινητό. Ευτυχώς επενέβη ο κόσμος εκεί και μόνο η μάνα πρόλαβε κι έδωσα στον πιτσιρικά αλβανό ένα χαστούκι. "Μας χάλασε τη μέρα…" λέει  η θεία μου "πάμε να φύγουμε". Επιβιβαστήκαμε σε αυτοκίνητο και φύγαμε.

Στη διαδρομή για το σπίτι, μας έφτασαν τέσσερα αυτοκίνητα και ένα από αυτά ήταν ο αλβανός που μας έκανε φασαρία στο μαγαζί. Φώναζε από το τζάμι… "όταν θα ξανάρθετε θα το μετανιώσετε" και διάφορα άλλα τέτοια. Πάτησαν γκάζι και έφυγαν. Πριν φτάσουμε στο σπίτι, η θεία πρότεινε να πάμε σε ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που ξέρει να πάρουμε έτοιμο φαγητό.  Ήταν η ώρα δωδεκάμισι και δε θα προλάβαιναν να μαγειρέψουν. Μπήκε η θεία μέσα, εγώ παράγγειλα καλαμαράκια μου άρεσαν πάρα πολύ κι ο ξάδερφός χάζευε τα μουνάκια στην παραλία. Για κακή του τύχη εκεί ήταν και αλβανοί τους οποίους δεν πρόσεξε. Σε κάποια στιγμή ήρθε η θεία, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε. Φεύγοντας από την παραλία και μπαίνοντας πάλι στο δρόμο για το χωριό που πήγαινε στο σπίτι μας, το αυτοκίνητο σταμάτησε. "Δεν είναι δυνατόν", λέει ο ξάδερφος μου. "Πως άδειασε  η βενζίνη. Στο Ρέθυμνο το φούλαρα". Κατεβαίνοντας κοιτάμε πίσω μας έρχονταν κάποια αυτοκίνητα. Ήταν ο αλβανός που έχει γίνει φασαρία όταν τρώγαμε τα παγωτά και μας προσπέρασε στο δρόμο. Γέλασε και είπε…

-    να που ξανασυναντιόμαστε. Τώρα μικρέ, λέει του ξαδέρφου μου, θα πληρώσεις για την πλάκα που μου έκανες στο μαγαζί.

Κατεβήκανε κάτω απ' τα αυτοκίνητα 12 άτομα αλβανοί. Μαζί τους ήταν και κάποια 11χρονα με 12χρονα. Ένα από αυτά τα μικρά, έχει δύο μπιτόνια στα χέρια του και γέλαγε. "Να η βενζίνα σας", έλεγε. Την ώρα που παίρνάμε το φαγητό για το σπίτι, ο πιτσιρικάς μας έβγαζε τη βενζίνα, γι' αυτό μείναμε εκεί. Τρεις αλβανοί, οι μεγαλύτεροι, βγάλανε μαχαίρια και πήγαν  απειλητικά προς το ξάδερφό μου.

-    Άφησε το παιδί κωλόπαιδα…

λέει η θεία μου. Γέλασαν. Τότε λέει ο μεγάλος.

-    Δε θα σας πειράξουμε εάν μας δώσετε τρακόσια ευρώ.

Για ένα λεπτό δεν μίλαγε κανείς, ούτε από εμάς, ούτε απ' αυτούς.

-    Δεν έχουμε λέει η μάνα μου Μόνο 10 € έχουμε πάνω μας.
-    Και πως κάνατε τόσα ψώνια;…

πετάγεται και λέει ένας από αυτούς. Έχουμε κάρτα ναι η θεία μου.

-    Τότε θα πάμε πίσω στο μαγαζί που πήρατε το φαγητό κι έχει μηχάνημα, βγάλε 300 € να μας τα δώσετε.

-    Μόνο 150 έχει μέσα, απάντησε η θεία μου.

-    Εντάξει λέει ο ένας, μπείτε στα αυτοκίνητα μας και το δικό σας θα το φέρει ένας δικός μας που θα το γεμίσει πάλι με τη βενζίνη.

Αναγκαστήκαμε και μπήκαμε στα αυτοκίνητα τους, προχωρήσαμε, προχωρήσαμε και στο τέλος φτάσαμε σε ένα μέρος άγνωστο για μας. Εκτός από ένα μικρό σπιτάκι με λαμαρίνες, δε βλέπαμε τίποτα άλλο.

-    Τι είναι εδώ ρε κωλόπαιδα;…
λέει ο ξάδερφος μου και εγώ ορμάει επάνω σε έναν. Πέφτουν πέντε άτομα πάνω του και αρχίζουν να τον χτυπάνε. Βάλανε τις φωνές η μάνα μου και η θεία μου και σε μια στιγμή  ο μεγαλύτερος είπε στοπ. Εκείνη την ώρα ήρθαν και υπόλοιποι αλβανοί με το δικό μας αυτοκίνητο που είχαν βάλει τη βενζίνη. Έρχεται αυτός με τραβάει κοντά του με πάει δίπλα στον ξάδερφό μου και μας βάζει κάτω στην άμμο. Τρία άτομα πάνω από το κεφάλι μας έχουν βγάλει τα μαχαίρια κι έχουμε παγώσει. Ο μεγάλος πάει στη μάνα μου και στη θεία μου και κάτι λέει χαμηλόφωνα. Τότε ακούω τη μάνα μου να του λέει:

-    Μα είσαι τρελός, τι μας λες;

-    Για να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά θα κάνεις αυτό που σου λέω, θέλετε;

-    Μα είναι δυνατόν να γίνει αυτό και μάλιστα μπροστά στα παιδιά μας;…

λέει η θεία μου.

-    - Θα βάλουμε τα παιδιά μέσα στην καλύβα, κι εσείς θα είστε απ' έξω. Έχουμε στρώματα  εδώ.

Ο ξάδερφος μου το κατάλαβε αμέσως, έβαλε τις φωνές, αλλά του κλείσανε το στόμα με ένα πανί. Εγώ δε μίλαγα καθόλου. Μας πάνε, μας βάζουν μέσα στην καλύβα και μας έδεσαν τα χέρια. Έρχεται ένας αλβανός 11 με 12 χρονών περίπου στο αυτί και μας λέει…

-    σε λίγο, θα γαμήσουμε τις μανάδες σας.

Ο ξάδερφός μου έκανε σα λιοντάρι, ενώ εγώ τα είχα χαμένα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα. Η πόρτα κλείνει με μια λαμαρίνα. Σε δευτερόλεπτα ακούω τη θεία μου να λέει.

-    Όχι ρε κωλόπαιδα, αφήστε τα παιδιά μας να φύγουνε, θα σας δώσω 500 €…

δίνει μία κλωτσιά, και σπάει τη λαμαρίνα που ήτανε για πόρτα. Την ώρα εκείνη τα χάσανε και οι Αλβανοί, πέσανε επάνω της 4-5 και πέφτουνε μέσα στην καλύβα. Άρχισαν να τη χτυπάνε και να τη γδύνουν. Ο ξάδερφος μου έσκουζε και κούναγε τα πόδια του σαν τρελός. Εγώ έβαλα τα κλάματα. Μέσα σ' όλη αυτή την ανακατωσούρα η μάνα μου πάει και αρχίζει να χτυπάει αυτούς που ήταν επάνω στη θεία μου. Μπαίνουν στην καλύβα και υπόλοιποι Αλβανοί και γίνεται μάχη. Φυσικά οι αλβανοί ήτανε πιο πολλοί αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιούσαν και το μαχαίρι. Σε μια στιγμή, ο μεγάλος έρχεται δίπλα μου, βάζει το μαχαίρι στο λαιμό μου και φωνάζει.

-    Σταματήστε όλοι.

Οι αλβανοί σταμάτησαν και η μάνα μου με τη θεία μου γύρισαν και τον κοίταξαν.

-    Σηκωθείτε όρθιες πουτάνες…

φώναξε και λέει στη θεία μου.

-    Γδύσε αυτή την πουτάνα.

-    Όχι εδώ μπροστά στα παιδιά.

-    Σκάστε πουτάνες, φωνάζει ο αλβανός, εάν ξαναμιλήσεις θα γίνει ζημιά.

Τότε η θεία μου Άρχισε να γδύνει σιγά-σιγά τη μάνα μου.  Σε λίγο η μάνα μου είχε μείνει με το κόκκινο σουτιέν και το κόκκινο κιλοτάκι.

-    Σταμάτα… λέει ο αλβανός. Τώρα εσύ πουτάνα, γδύσε  την άλλη πουτάνα.

Αρχίζει και η μάνα μου και γδύνει τη θεία μου μέχρι τα εσώρουχα. Τότε στέλνουν ένα μικρό αλβανάκι και τους βγάζει τα εσώρουχά.

-    Χάιδεψε της το μουνί… λέει στη θεία μου ο αλβανός.

-    Μα είναι αδερφή μου, λέει μητέρα μου.

Ένας από όλους της τραβάει μια σφαλιάρα και τους λέει…

-    σκάστε πουτάνες, τώρα θα κάνετε ότι λέμε εμείς!

Βάζει η θεία μου το χέρι της να τρεμοπαίζει ανάμεσα στα πόδια της μάνας μου. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, η θεία μου χαϊδεύει το μουνί της μάνας μου. Ο ξάδερφός μου εάν δεν είχε τα χέρια του δεμένα πιστεύω ότι θα τους χτύπαγε όλους.. Έκανε σα λιοντάρι στο κλουβί.

-    Τώρα και οι δύο λέει ο αλβανός.

Η θεία μου και η μάνα μου κλαίγανε, αλλά ταυτόχρονα η μία χάιδευε το μουνί της άλλης. Σε δύο λεπτά βλέπω τους αλβανούς να αρχίζουν τα τις χαϊδεύουν και όλοι μαζί πέφτουν κάτω. Ο μεγάλος έβγαλε τον πούτσο του έξω και είπε στη μάνα μου να του κάνει πίπα. Ξέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή, κλείνει τα μάτια, του πιάνει τον πούτσο και αρχίζεις να τον βάζει σιγά-σιγά στο στόμα της. Το ίδιο έκανε κι θεία μου. Μετά άρχισαν να γδύνονται όλοι και να παίζουν τον πούτσο τους. Σε κάποια στιγμή πέφτει το βλέμμα μου επάνω στη θεία μου. Αυτή με βλέπει και μας λέει μην κοιτάτε παιδιά μου. Τότε έρχονται τα δύο εντεκάχρονα μας πιάνουν το κεφάλι και μας λένε…

-    κοιτάτε πως γαμούμε τις μανάδες σας…

ενώ ταυτόχρονα έχουν βγάλει τα κινητά τους και τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες. Σε κάποια στιγμή, σηκώνεται ο αλβανός ο μεγάλος και βάζει σε μια καρέκλα ένα μικρό.

-    Κάνε του μια πίπα μωρή πουτάνα να αρχίσει να μαθαίνει το παιδί…

και τραβάει τη μάνα μου προς τον πιτσιρικά. Η μάνα μου πια υπνωτισμένη παίρνει τον πούτσο του πιτσιρικά και αρχίζει να τον παίζει απαλά-απαλά. Τότε πάει ο μεγάλος από πίσω της τις τον βάζει στο μουνί. Ακούστηκε ένα "αχ" από τη μαμά μου.

-    Αρχίζει να σ' αρέσει μωρή πουτάνα…

λέει ο αλβανός και μπαίνει βίαια μέσα της. Η μάνα μου τον έπαιρνε και ταυτόχρονα έπαιρνε πίπα. Την ίδια ώρα δύο αλβανοί είχανε τη θεία μου κάτω. Ο ένας τη γαμούσε από το μουνί και ο άλλος από τον κώλο.  Άρχιζαν οι αλβανοί να τις γαμάνε όλο και πιο γρήγορα. Το μουνί της μάνας μου έβλεπα ότι είχε ανάψει. Και η θεία μου πρέπει να έχει καυλώσει πάρα πολύ και οι αναστολές που προκαλούσε το ότι τις κοιτάμε είχαν εξαφανιστεί. Σε κάποια στιγμή πέφτει η θεία μου μπροστά μας, ένας αλβανός βγάζει τον πούτσο του μπροστά στα μούτρα του ξαδέρφου μου και της λέει… "παρ' τον μωρή πουτάνα". Εκείνη τη στιγμή η θεία μου τα έχασε. Να πάρει πίπα στους πέντε πόντους απ' τα μούτρα του γιου της; Δεν ξέρω πως έγινε, αλλά τότε βλέπω τη μάνα μου να χαϊδεύει τη θεία μου, να της χαϊδεύει τα μαλλιά και αρχίζει να τη φιλάει με τη γλώσσα. Μπροστά στα πόδια μου έβλεπα τη μάνα μου και τη θεία μου να φιλιούνται και η μία να χαϊδεύει το μουνί της άλλης. Φυσικά η μάνα μου το έκανε για να μη βάλει τη θεία μου στο τέτοιο δίλημμα ώστε να παίρνει πίπα μπροστά από το γιο της. Τότε όλοι αλβανοί πιάσανε την άκρη και αφήσανε τις δυο γυναίκες να παίζουν μεταξύ τους. Έβλεπα τη μάνα μου στα πόδια μου να χαϊδεύει το μουνί της θειας μου. Και η θεία δειλά-δειλά  βάζει το δάχτυλο της στο μουνί της μανούλας μου.

Άρχισαν να φιλιούνται και η γλώσσα της μάνας μου με της θείας μου να παίζουν, ενώ ταυτόχρονα η μία έβαζε δάχτυλο στο μουνί της άλλης, όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά. Η καύλα έχει χτυπήσει κόκκινο.  Η μάνα μου κατέβηκε κι έγλειψε τη ρώγα απ' το βυζί της θείας μου. Η θεία μου έχωνε όλο και πιο πολλά δάχτυλα στο μουνί της μάνας μου. Η καύλα τις είχε κάνει μούσκεμα τον ιδρώτα. Σε κάποια στιγμή, ένας αλβανός σηκώνεται και στήνει τη θεία μου στα τέσσερα. Ακουμπάει τον πούτσο του στη κωλοτρυπίδα της. Αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα. Η θεια μου αναστέναζε από καύλα. Κοιτάζω δίπλα μου, ο ξάδερφός μου είχε σταματήσει και κοίταγε και αυτός κάπως περίεργα. Εμένα ο πούτσος  μου κοντεύει να εκραγεί από τη καύλα, πιστεύω ότι το ίδιο αισθάνονταν και αυτός. Στην αρχή αισθανόμουν οργή που οι αλβανοί γαμούσαν τις μανάδες μας, αλλά μετά βλέπω τι μου αρέσει και καυλώνω.

Σε δύο λεπτά όλοι γαμούσαν, άλλος από το μουνί, άλλος από τον κώλο, άλλος τους έδινε πίπα. Υπήρχανε και τα πιτσιρίκια που τον παίζανε και ταυτόχρονα τραβούσαν βίντεο και έβγαζαν φωτογραφίες. Γυρίζει ο μικρός και λέει…

-    κοιτάτε ρε μαλάκες πως γαμούμε της μανάδεςς σας!

Γυρίζω προς τη μάνα μου. Με κοιτούσε, τη γαμούσαν από το μουνί και τον κώλο και ήταν μέσα στην καύλα.  Αυτός που έδινε πίπα στη θεία μου αρχίζει να φωνάζει και χύνει  μέσα στο στόμα της. Τότε ο αλβανός ο μεγάλος, στρίβει το κεφάλι της μάνας μου και της λέει…

-    φίλησέ την αδερφή σου να μοιραστείτε τα χύσια μας.

Χωρίς να αντισταθεί η μητέρα μου, πιάνει τη θεία μου από τα μαλλιά. Της τα τραβάει λίγο και βάζει τη γλώσσα της μέσα στο στόμα της θείας μου. Αρχίζουν να γλείφουν τα χύσια η μία την άλλη. Άλλος ένας αλβανός αρχίζει και τον παίζει στα μούτρα τους. Χύνει στα χείλη τους, τα μάγουλα τους, στο σαγόνι τους, παντού. Η μάνα μου και η  θεία μου χρησιμοποιούν τη γλώσσα τους να καθαρίσουνε τα μούτρα η μία της άλλης από τα χύσια των αλβανών, ενώ ταυτόχρονα οι άλλοι τις γαμούσαν άγρια.  Σε κάποια στιγμή, βλέπω τα μικρά να πηγαίνουν πίσω στη μάνα μου και να θέλουν να γαμήσουν κι αυτά. Η μάνα μου σαν καλή πουτάνα δεν είπε τίποτα. Ίσα-ίσα που άνοιξε τα πόδια πιο πολύ και ο μικρός μπήκε εύκολα στο μουνί της. Ταυτόχρονα τράβηξε έναν άλλο αλβανό κοντά της κι άρχισε να του παίρνει πίπα. Η μάνα μου είχε απελευθερωθεί τελείως. Το ίδιο ξεκίνησε να κάνει και η θεία μου που τους φωνάζει "Σκίστε με γαμιάδες" μου. Αυτό δεν το περίμενα. Εγώ και ο ξάδερφος μου τα είχαμε χαμένα. Οι μανάδες μας είχαν ξεφύγει τελείως από την καύλα Έπαιρναν τον ένα πούτσο μετά τον άλλο σαν τις μεγαλύτερες πουτάνες και έλιωναν από ηδονή.

Σε μια δόση έχει αρχίσει ένα άγριο ξέσκισμα στη θεία μου. Τη γαμούσαν με δύναμη, ένας από το μουνί, ο άλλος από τον κώλο και πίπα. Της χάιδευαν τα βυζιά, την ξέσκιζαν κανονικά. Σε δευτερόλεπτα ξάπλωσε μπροστά μου. Άρχισαν όλοι να τη χύνουν στα χείλη, στο μέτωπο, στην κοιλιά, στα βυζιά, παντού. Τη μάνα μου τη γαμούσαν ακόμα. Την είχαν ξεσκίσει. Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Την πήγαν κοντά στην αδερφή της και άρχισε να γλείφει τα χύσια που είχα χύσει στο σώμα της οι υπόλοιποι αλβανοί. Ενώ ξέσκισαν και οι υπόλοιποι τη μάνα μου, άρχισαν να χύνουν κι αυτοί πάνω στη θεία μου και η μάνα μου να γλύφει. Της έγλειψε όλο το κορμί. Σε μια δόση, πήγε στο στόμα της και άφησε στο στόμα της ότι χύσια είχε. Γλείφονταν με λύσσα. Τέτοια καύλα δεν περίμενα ποτέ.

Όλοι χαλαρώσαμε, ηρέμησαν και ήταν γυμνοί μπροστά μας. Κάποια στιγμή, η θεία μου συνειδητοποιεί ότι είμαστε κι εμείς εκεί.

-    Λύστε τα παιδιά τώρα σας παρακαλούμε πολύ, είπε.

-    Βιάζεστε να φύγετε;…

είπε ο μεγάλος ο αλβανός και γέλασε.

-    Κάναμε ότι μας είπατε, σας παρακαλούμε, λύστε τα παιδιά…

είπε και η μάνα μου. Ο μικρός πάει και λέει κάτι στο αυτί του μεγάλου. Γελάσανε.

-    Ok… αλλά για να μην έχουμε μπερδέματα θα είναι και τα παιδιά γυμνά ώστε να μην τους κυνηγάμε. Εντάξει μικρά;…

απευθύνεται σ' εμάς ο αλβανός. Κουνήσαμε καταφατικά το κεφάλι. Λύνουν πρώτα εμένα και φωνάζουν τη θεία μου να με βοηθήσει να βγάλω τα ρούχα μου. Το ίδιο πήγε να κάνει και η μάνα μου στον ξάδερφό μου. Όταν τα γαλανέ όλα και ήρθε η στιγμή να μας βγάλουν και το σλιπάκι Ντραπήκαμε και εμείς ντράπηκαν και αυτές αλλά το κάνανε. Όταν μας έβγαλαν το σλιπάκι οι πούτσες μας πετάχτηκαν έξω καυλωμένες. Γέλασαν οι αλβανοί.

-    Κοίτα που τα μικρά καύλωσαν με τις μανάδες τους.

Ντραπήκαμε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Βάζω τα κλάματα και παίρνω αγκαλιά τη θεία μου.

-    Συγνώμη θεία, της είπα στο αυτί.

-    Δεν πειράζει αγόρι μου, μου λέει, άντρας είσαι σου σηκώθηκε.

Τότε ο αλβανός ο μεγάλος, τραβάει τη θεία μου και τη μάνα μου.

-    Δε βλέπεται ρε μαλακισμένες ότι τα παιδιά είναι καυλωμένα; Τράβηξε τους μια μαλακία να χαλαρώσουν, θέλετε να πάθουνε καμιά ζημιά;

Τα χάσανε η θεία μου και μάνα μου, αλλά κι εμείς. Η πούτσα μας ήταν κάγκελο. δεν έπεφτε με τίποτα. Κάτι είπε η θεία μου στη μάνα μου χαμηλόφωνα και πλησιάζουν δειλά-δειλά  κοντά μας. Εγώ και ο ξάδερφος μου είχαμε μπλοκάρει. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Πλησιάζει η θεία μου και πιάνει απαλά τον πούτσο μου, το ίδιο και η μάνα μου στον ξάδερφό μου. Αρχίζουν να μας τον παίζουν. Δεν πίστευα ότι η θεία μου τράβαγε μαλακία και η μάνα μου στον ξάδερφό μου. Την ώρα που άρχισε να μας τον παίζουν πιο δυνατά, δυο αλβανοί πάνε από πίσω τους και χώνονται πάλι στις μουνάρες τους.  Οι αλβανοί μπαινόβγαιναν όλο και πιο δυνατά. Οι μανάδες μας ξανά καύλωσαν απεριόριστα. Ενώ μας τον έπαιζαν κάποια στιγμή κοιτάζονται στα μάτια και βλέπω προς μεγάλη μου έκπληξη τη θεια μου να παίρνει τον πούτσο μου και να τον βάζει σιγά-σιγά στο στόμα της. Το ίδιο έκανε και μάνα μου στον ξάδερφό μου. Η θεία μου έγλειφε απαλά το κεφαλάκι, μου χάιδευε τρυφερά τα αρχίδια και έβαζε στο στόμα της όλο τον πούτσο μου. Σε κάποια στιγμή άρχισα να μας τον παίζουν και αυτές να φιλιούνται και να γλείφονται. Οι  Αλβανοί συνέχιζαν να σφυροκοπούν τα μουνιά τους με πάρα πολύ δύναμη. Η καύλα μου ήταν στα όρια μου. Βλέπω δίπλα μου τον ξάδερφό μου να έχει χύσει στο στόμα της μάνας μου. Δεν άντεξα κι εγώ, άρχισα  να ρίχνω το καυτό μου σπέρμα στο στόμα της θεία μου.

Τότε γυρίζει μητέρα μου και αρχίζει και γλείφει τα χύσια μου από το στόμα της θείας μου. Το ίδιο έκανε και η θεία μου απ' τα χύσια του ξαδέρφου μου. Στο τέλος καθίσανε και οι αλβανοί που τραβούσαν βίντεο και άρχισαν να χτυπάνε παλαμάκια. Η μάνα μου και η θεία μου ξάπλωσαν εξουθενωμένες κάτω. Η Αλβανοί ένας-ένας ντυνόταν. Σε λίγο ντυθήκαμε κι εμείς. Η μάνα μου με κοίταγε και δε μίλαγε. Το ίδιο και η θεία μου.  Οι αλβανοί μας χαιρέτισαν λες και μας κάνανε χάρη και έφυγαν. Ο μεγάλος ο αλβανός είπε στη μάνα μου μπείτε στο αυτοκίνητο και εμείς ερχόμαστε από πίσω μην τυχόν σας συμβεί κάτι άλλο. Σε αυτή εδώ την περιοχή έχει πολλούς πακιστανούς και άλλους αλβανούς. Φοβηθήκαμε. Μας είπε "μη φοβάστε, θα σας συνοδεύσουμε εμείς μέχρι το σπίτι. Δε θα σας κάνει κάνεις κακό".

Έτσι κι έγινε, μας πήγαν στο σπίτι και έφυγαν. Φυσικά δεν ανέφερε κανένας μας τίποτα, αλλά ούτε και μεταξύ μας. Την άλλη μέρα κάναμε τα γενέθλια μου σα να μη συνέβη τίποτα. Την επόμενη μέρα, μετά τα γενέθλια μου, κατά τις 10 η ώρα το βράδυ ήμουν στο μπαλκόνι και βλέπω  να έρχονται και να αράζουμε κάτω απ' το σπίτι μα 7-8 αυτοκίνητα με τον ίδιο αλβανό στο ένα. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Βλέπω να κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητα πάνω από 20 άτομα. Σάστισα.

Όμως τα υπόλοιπα θα σας τα πω στην επόμενη ιστορία μου.Copyright protected OW ref: 101393