Τα φιλαράκια του θείου μου

Δημοσιεύθηκε από miss-e
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.47 (17 Votes)
Το Καλοκαίρι που ξεκίνησαν οι ερωτικές περιπέτειες με το θείο μου, πέρασε αρκετά δραστήρια στον τομέα αυτό. Μετά την πρώτη φορά, όσο καιρό έμεινε στο εξοχικό, είχαμε τέσσερις ακόμα "συναντήσεις". Οι τρεις από αυτές έγιναν στα πεταχτά και περιελάμβαναν μαλακία και τσιμπούκι που κατέληγε, μέσα σε λίγα λεπτά, με χύσιμο μέσα στο στόμα. Η μία άλλη φορά ήταν ένα βράδυ που ήταν τυχερός γιατί ήθελε να πάει για βραδινό μπάνιο και δεν ακολουθούσε κανείς, οπότε προσφέρθηκα εγώ να του κάνω παρέα. Ήταν η δεύτερη φορά που με πήρε από τον κώλο, μέσα στο αυτοκίνητο, σε ένα σκοτεινό, απόμερο σημείο της περιοχής.

Στη διάρκεια του Φθινοπώρου και του Χειμώνα που ακολούθησε και ενώ εγώ είχα ήδη χάσει τη παρθενιά μου (έγινε εκείνο τον Σεπτέμβριο, αλλά με την αδελφή μιας φίλης μου), του δόθηκε η ευκαιρία να με βρει αρκετές φορές μόνη στο σπίτι μου ή να βρεθούμε μόνοι στο σπίτι του. Πλέον, από τη στιγμή που τον είχα απαλλάξει από "το βάρος της παρθενιάς  μου" (όπως έλεγε) με πήδαγε κανονικότατα από παντού και σύντομα με είχε κάνει να ξεκινήσω το χάπι. Δεν ήθελε να με πηδάει με προφυλακτικό και του άρεσε πολλές φορές να με χύνει μέσα στο μουνί, οπότε το χάπι ήταν απαραίτητο.

Πολλές φορές, όσο με πηδούσε, με ρωτούσε αν μου την έπεφταν αγόρια και ήθελε να του λέω τι μου έλεγαν ή τι μου έκαναν. Του έλεγα ότι μου άρεσε να τους προκαλώ και ήθελε να του περιγράφω πως το έκανα. Μου ζητούσε να του περιγράφω με κάθε λεπτομέρεια τις περιπέτειές μου με αυτούς, στα πάρτι, στις βόλτες μου και στο σχολείο. Σιγά-σιγά μου έδινε εντολές, τι να φοράω ή να μη φοράω, τι να κάνω και πως να το κάνω. Έτσι, με οδήγησε στο να μαλακίσω κάποια αγόρια, να πάρω κάποια τσιμπούκια ή ακόμα και να αφήσω κάποιους να με πηδήξουν. Πάντα ήθελε να του λέω με κάθε λεπτομέρεια πως γινόταν το καθετί και φυσικά καύλωνε απίστευτα και με έχυνε λέγοντάς μου πόσο πουτάνα ήμουν.

Στις μεταξύ μας επαφές, κατά τη διάρκεια των περιγραφών αυτών, άρχισε να με πηδάει από το μουνί ή από το κώλο και να μου βάζει στην ελεύθερη τρύπα μου δάχτυλα ή κάποιο αντικείμενο. Με ρωτούσε αν μου αρέσει να έχω και τις δύο μου τρύπες γεμάτες ταυτόχρονα και κάθε φορά του έλεγα πόσο με τρέλαινε αυτό. Έτσι ξεκίνησε να φέρνει αρχικά και ένα τρίτο άτομο στο πήδημα, όχι πραγματικό αλλά φανταστικό. Στην αρχή ήταν κάποιος φίλος μου που μπορεί να είχα κάνει κάτι μαζί του, μετά κάποιος άγνωστος, μετά έγιναν παραπάνω από ένας. Σε όλες αυτές τις φαντασιώσεις, είναι αλήθεια ότι καύλωνα υπερβολικά στην ιδέα ότι με πηδούσαν 3 και 4 άντρες ταυτόχρονα. Ότι ήμουν έρμαιο στις διαθέσεις τους να με κάνουν ότι θέλουν. Να με χρησιμοποιήσουν. Το σώμα μου ανταποκρινόταν σε αυτές τις σκέψεις με ποτάμια υγρών που ξεχείλιζαν το μουνί μου. Έτσι, οποιαδήποτε τέτοια φαντασίωσή του την υποδεχόμουν με απίστευτη καύλα και την έτρεφα με θετικότατη ανταπόκριση. Ακόμα και όταν ήμουν μόνη μου, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να με παίρνουν ταυτόχρονα πολλοί άντρες, ενώ όταν ήμουν με τις παρέες μου φαντασιωνόμουν να πέφτουν πάνω μου τα αγόρια, όλα μαζί και να με πηδάνε από παντού. Ο θείος μου είχε καταφέρει να μου δημιουργήσει εμμονή.

Κάποια στιγμή άρχισε να μου μιλάει για τους φίλους του και να τους βάζει να συμμετέχουν στις φανταστικές μας παρτούζες.

«Φαντάζεσαι τώρα να σε πήδαγε από το κώλο ο Αντώνης; Πως θα καύλωνες αν ήσουν με δύο καυλιά στα χέρια σου, του Νίκου και του Βασίλη και έπαιρνες ταυτόχρονα πίπα του άλλου Βασίλη; Όταν θα έβλεπες μετά το γιο του στο σχολείο, θα φανταζόσουν το πατέρα του να σου σκίζει το κώλο.»

Όλο τέτοια μου έλεγε και με έκανε πύραυλο. Η παρέα του ήταν 6-7 άντρες περίπου ίδιας ηλικίας, από 40 έως 50, που τους είχα γνωρίσει προσωπικά από οικογενειακές συγκεντρώσεις με φίλους, δύο από αυτούς μάλιστα ήταν γονείς συμμαθητών μου, άλλοι γονείς παιδιών που έκανα πολύ παρέα, ενώ ένας άλλος είχε εστιατόριο που επισκεπτόμασταν συχνά με την οικογένειά μου. Από τη στιγμή που άρχισε να χρησιμοποιεί αυτούς στις φανταστικές παρτούζες, η εμμονή μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη και οι οργασμοί μου την ώρα του σεξ ήταν ανεξέλεγκτοι.

Αυτά τα πρώτα χρόνια και μέχρι τα 20 μου, δύο-τρεις φορές το χρόνο συνήθιζε να με παίρνει μαζί με την κόρη του, τη ξαδέρφη μου και να μας πηγαίνει να μας αγοράσει ρούχα. Βασικά τον έφτιαχνε να μου παίρνει ρούχα και εσώρουχα και να τα φοράω μετά όταν βρισκόμουν μαζί του, αλλά για να το καλύπτει αυτό, παίρναμε και την ξαδέρφη μου μαζί και της αγόραζε κι εκείνης. Μία από τις πρώτες φορές που το κάναμε αυτό, αρχές καλοκαιριού, κατά την επιστροφή μας είπε ότι είχε να συναντηθεί με τους φίλους του στο σπίτι ενός που ήταν εργένης, οπότε κανόνισε να αφήσει πρώτα τη ξαδέρφη μου στο σπίτι τους, με σκοπό να αφήσει μετά εμένα στο δικό μου και να συνεχίσει για τη συνάντηση που είχε.

Στο δρόμο μου είπε ότι ήθελε σαν τρελός να φορέσω όσα είχα αγοράσει και να με δείξει με αυτά στους φίλους του. Η σκέψη και μόνο με έκανε να τρέμω, αλλά δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν από άγχος ή από καύλα.

-    Με... όλα όσα μου πήρες;…

τον ρώτησα με νόημα και εντελώς τρεμάμενη φωνή. Είχα αγοράσει μία πολύ κοντή τζην φούστα με ένα στράπλες μπουστάκι, μία πουκαμίσα να τη φοράω ριχτή πάνω από κανένα τζην, ένα εντελώς διάφανο παρεό που έφτανε μέχρι τον κώλο, με σκοπό να το φοράω πάνω από το μαγιώ όταν πηγαίνω θάλασσα και δύο βρακάκια χωρίς σουτιέν, ενώ εκείνη την ημέρα φορούσα ένα κοντό φορεματάκι, φαρδύ, μέχρι λίγο κάτω από τον κώλο.

Δεν περίμενε καν τη συγκατάθεσή μου για να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό του. Πήρε τηλέφωνο τη μάνα μου και της είπε ότι θα καθυστερούσε να με γυρίσει σπίτι, γιατί έπρεπε να περάσει πρώτα από το σπίτι του συγκεκριμένου φίλου. Μετά από λίγο είχαμε φτάσει. Ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κι ένας ακόμα εκεί, ενώ περίμεναν δύο φίλους τους ακόμα. Με ρωτούσαν τι κάνουν οι δικοί μου, πως τα πηγαίνω με το σχολείο και άλλα τέτοια κοινωνικά, σα να ήμουν σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική συνάντηση με γνωστούς και φίλους των γονέων μου. Στον καναπέ που είχα κάτσει, δίπλα μου καθόταν ο θείος μου και όση ώρα μιλούσαμε όλοι μαζί, εκείνος άφηνε αδιάφορα το χέρι του να ταξιδεύει στα πόδια μου, χαϊδεύοντάς τα μέχρι ψηλά, δίνοντας τη δυνατότητα στους τριγύρω να παίρνουν μάτι στο βάθος των μπουτιών μου και στο βρακάκι μου. Ακόμα με χάιδευε πίσω από το κεφάλι μου μέσα στα μαλλιά μου, στους ώμους μου, μέχρι και ανεπαίσθητα στο στήθος μου.

Κάποια στιγμή, αφού είχαν έρθει και οι άλλοι δύο που περίμεναν, ο θείος μου πετάχτηκε με ενθουσιασμό και τους ανακοίνωσε ότι πριν πάμε εκεί είχαμε πάει και μου αγόρασε πολύ όμορφα ρούχα, ενώ μου ζήτησε να τα φορέσω να τα δουν. Αισθάνθηκα λίγο άβολα στην αρχή για να πω την αλήθεια, αλλά όλοι άρχισαν να επιμένουν και να μου ζητάνε το ίδιο. Συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους. Εκεί που πήγαινε αυτή η κατάσταση, ήταν εκεί που πήγαιναν όλο αυτό το διάστημα και οι φαντασιώσεις που μοιραζόμουν με τον θείο μου για τους φίλους του. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω πίσω και στη πραγματικότητα δεν ήθελα. Ήταν όμως η πρώτη φορά που βρισκόμουν μόνη, ανάμεσα σε τόσους άνδρες, ξέροντας τι θέλουν από εμένα και τι υπάρχει πιθανότητα να γίνει και αυτό μου προκαλούσε κάποιο εκνευρισμό σε συνδυασμό με ταχυκαρδία και καύλα. Αυτοί οι άντρες ήθελαν εμένα.

Σηκώθηκα, πήρα τις σακούλες και ρώτησα που να πάω να αλλάξω. Σαν με μία φωνή, όλοι μαζί μου ζήτησαν να αλλάξω εκεί, μπροστά τους, προβάλλοντας ο καθένας το δικό του επιχείρημα. Ο θείος μου προσπαθούσε κι αυτός να με πείσει ότι δεν είχε καμία σημασία και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να άλλαζα εκεί.

Έβαλα τις τσάντες ξανά πάνω σε ένα τραπέζι και κοίταξα μέσα. Αποφάσισα να ξεκινήσω με την πουκαμίσα που προοριζόταν να τη φοράω με τζην παντελόνι, όμως εγώ φορούσα φορεματάκι εκείνη τη στιγμή. Μέσα από το φόρεμα φορούσα ένα σετ από ροζ εσώρουχα. Την πήρα και την φόρεσα πάνω από το φόρεμα, αφήνοντάς την να πέσει μέχρι λίγο κάτω από τη μέση μου. Οι άντρες κάθονταν στο σαλονάκι παραδίπλα, ο θείος μου με τον ένα στο καναπέ, δύο άλλοι σε δύο πολυθρόνες και ακόμα ένας στο μικρό καναπεδάκι απέναντι.  Μόλις φόρεσα τη πουκαμίσα πάνω από το φόρεμά μου, κινήθηκα στη μέση του χώρου, σαν μια μίνι πασαρέλα ανάμεσά τους, ενώ όλοι μαζί διαμαρτύρονταν ότι δεν θα φορούσα ποτέ έτσι αυτό το ρούχο πάνω από το φόρεμα και θα έπρεπε να βγάλω το φόρεμα για να μπορούν να κρίνουν.

Ήξερα ότι η πουκαμίσα ήταν πολύ κοντή, όμως είχα ξεπεράσει προ πολλού το σημείο που θα έπρεπε να σταματήσω. Με επιτήδειες κινήσεις, κατάφερα να βγάλω κάτω από την πουκαμίσα τα ραντάκια του φορέματος, να ανοίξω το φερμουάρ στο πλάι και να το αφήσω να πέσει γύρω από τους αστραγάλους μου. Τη στιγμή που σήκωνα τα πόδια μου να βγάλω από κάτω το φόρεμα, από τα στόματα όλων έβγαιναν επευφημίες, σφυρίγματα και σχόλια για το ροζ βρακάκι μου που δεν καλυπτόταν από τίποτα. Ήταν ένα βαμβακερό βρακάκι, αθλητικού τύπου, λεπτό στο πλάι, 3/4 κόψιμο πίσω, με μία λεπτή, λευκή δαντελίτσα να στολίζει το περίγραμμά του στη κοιλιά μου, γύρω από τα πόδια μου και στο κώλο μου. Το σουτιέν αντίστοιχα, 3/4 και αυτό, ίσα που έφτανε να καλύψει τις ρώγες μου, με τη λευκή δαντελίτσα να περνάει ακριβώς πάνω από αυτές.

Την «πουκαμίσα» την είδαν και ζήτησαν να πάμε στα επόμενα. Κοιτώντας στις τσάντες, αποφάσισα να συνεχίσω με τη τζην φούστα και το μπουστάκι. Πήρα τη φούστα και τη φόρεσα κάτω από την πουκαμίσα, την οποία άρχισα να ξεκουμπώνω και να βγάζω από πάνω μου με συνοδεία σφυριγμάτων, τα οποία έγιναν ακόμα πιο έντονα και συνοδεύτηκαν από διάφορα σχόλια για το… «υπέροχο στήθος» μου, μόλις την έβγαλα εντελώς. Πήρα το μπουστάκι και το φόρεσα πάνω από το σουτιέν. Το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο καλό, μια και το συγκεκριμένο ή θα έπρεπε να φοριέται με πολύ λεπτό σουτιέν ή χωρίς καθόλου σουτιέν. Έτσι, ακολούθησαν πολλές διαμαρτυρίες και προτροπές να το φορέσω όπως θα έπρεπε, χωρίς σουτιέν δηλαδή. Με επιδέξιες κινήσεις αφαίρεσα το σουτιέν κάτω από το μπουστάκι και το πέταξα πάνω στο τραπέζι. Οι ρώγες μου είχαν γίνει τούμπανο και ήδη έβλεπα τους άντρες να κινούνται νευρικά στα καθίσματά τους και με τα χέρια τους να τρίβουν τα καυλιά τους.

Ο πρώτος που είχε το θάρρος να κάνει ένα πραγματικά πιο πρόστυχο σχόλιο ήταν ο κύριος Βασίλης, πατέρας ενός συμμαθητή και φίλου μου, που είπε ότι τα βυζιά μου κολάζουν και άγιο και ότι θέλει να φάει τις ρώγες μου. Εγώ αρχικά σοκαρίστηκα από το σχόλιο, οι υπόλοιποι όμως πήραν θάρρος και άρχισαν να λένε ότι τους ερχόταν και ζητούσαν να προχωρήσω στα επόμενα ρούχα. Τώρα άρχιζαν τα δύσκολα. Το παρεό είχε προορισμό να φοριέται πάνω από μαγιό. Ήταν εντελώς διάφανο. Έτσι το φόρεσα και το έριξα πάνω από τη τζην φούστα και το μπουστάκι. Αμέσως άρχισαν οι ερωτήσεις και οι διαμαρτυρίες για το αν αυτό φοριέται πάνω από ρούχα. Τους είπα ότι φοριέται πάνω από μαγιώ, οπότε, μου ζήτησαν αφού δεν είχα μαγιό να το δοκιμάσω με τα εσώρουχα. Έβγαλα τη φούστα. Τα σχόλιά τους είχαν γίνει πλέον εντελώς πρόστυχα. Γύρισα να βρω το σουτιέν που είχα αφήσει στο τραπέζι, όμως είχε εξαφανιστεί. Γυρνώντας ξανά προς τον χώρο, ακριβώς απέναντί μου, ο Αντώνης, πολύ φίλος του πατέρα μου, είχε ανοίξει το παντελόνι του και κρατώντας το καυλωμένο του πούτσο στο χέρι, τον έπαιζε κοιτώντας θολωμένος το κορμί μου. Δε με έβλεπε καν στα μάτια. Τα μάτια του, χαμένα μέσα στη καύλα του, είχαν εστιαστεί στις λεπτομέρειες του σώματός μου. Ξαφνικά, δεν ήξερα τι να κάνω.

Η φωνή του θείου μου, στο αυτί μου, ψιθυριστή:

-    Ήρθε η ώρα σου... προχώρα!

Βάζω τα χέρια μου μέσα από το παρεό και σκύβοντας, βγάζω το μπουστάκι, περνώντας το από τη μέση μου και κάτω από τα πόδια μου. Το στήθος μου ήταν ουσιαστικά ακάλυπτο, μια και το πολύ λεπτό και διάφανο ύφασμα του παρεό δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Τα ανοιχτά παντελόνια είχαν ήδη γίνει τρία και τα σχόλια είχαν γίνει πλέον διάλογοι από ελληνική πορνοταινία. Ο θείος μου ήρθε αργά πίσω μου και κολλώντας στη πλάτη μου πέρασε τα χέρια του κάτω από τη πουκαμίσα και χούφτωσε τα βυζιά μου, γλείφοντας ταυτόχρονα το πλάι του λαιμού μου μέχρι το αυτί. Έκλεισα τα μάτια και άρχισα να το απολαμβάνω. Αφήνοντας το στήθος μου, τράβηξε το παρεό και το έβγαλε πάνω από το κεφάλι μου. Γυμνόστηθη, μόνο με το βρακάκι μου, άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα όρθιους πλέον τους άντρες, να βγάζουν τα ρούχα τους και να τα πετάνε εδώ κι εκεί. Στη συνέχεια ξανακάθονταν γυμνοί και έπαιζαν πάλι τα καυλιά τους απολαμβάνοντας το θέαμα που τους πρόσφερα. Τον θείο μου στη πλάτη μου, τον αισθανόμουν κι αυτόν να γδύνεται. Ήταν μία στιγμή αμηχανίας που γρήγορα έσπασε και πάλι ο θείος μου που κόλλησε το καυλωμένο του καυλί στη πλάτη μου και άρχισε να το τρίβει εκεί, χουφτώνοντας ξανά τα στήθια μου και τσιμπώντας και τραβώντας τις ρώγες μου.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα γεγονότα εξελίχθηκαν με ταχύτητα. Όρθια, με γυμνούς άντρες γύρω μου να τρίβονται κολλημένοι πάνω μου, να γλείφουν όποιο μέρος του κορμιού μου μπορούσε ο καθένας, είχα στα χέρια μου δύο πούτσους και τους έπαιζα. Δεν ήξερα καν σε ποιους ανήκαν. Δεν έβλεπα. Κάποιος μου κατέβασε και έβγαλε το βρακάκι μου. Ο ίδιος κάποιος προφανώς, γονατισμένος μπροστά στα πόδια μου, τα άνοιξε λίγο με τα χέρια του και πέρασε τη γλώσσα του ανάμεσα στα χείλη του μουνιού μου. Τα γόνατά μου είχαν ήδη αρχίσει να τρέμουν από την απόλυτη καύλα που μου πρόσφεραν όλες αυτές οι γλώσσες, τα χείλη και τα χέρια πάνω σε διάφορα σημεία του κορμιού μου. Τα δαγκώματα και ρουφήγματα στις πετρωμένες ρώγες μου προσέφεραν ηλεκτρικά κύματα ηδονής. Μαζί με τον γονατισμένο μπροστά μου που περιποιόταν το μουνί μου με τη γλώσσα του, είχα τώρα κι έναν γονατισμένο πίσω μου που περιποιόταν με το στόμα του τον κώλο μου. Δάγκωνε, έγλειφε, ρουφούσε τα κωλομάγουλα, ενώ στη συνέχεια η γλώσσα του βρήκε την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου και ασχολήθηκε με αυτήν. Ο πρώτος οργασμός με βρήκε εκεί, όρθια ανάμεσα στους άντρες που ασελγούσαν στο κορμί μου και με δύο γλώσσες βυθισμένες στο μουνί και τον κώλο μου. Συνοδεύτηκε από τις έντονες κραυγές μου που είχαν αποτέλεσμα να τους ερεθίσουν ακόμα περισσότερο.

Με σήκωσαν στον αέρα και αφήνοντάς με αργά προς τα κάτω ένιωσα κάποιον να βυθίζεται στο μουνί μου και να με πηδάει ανεβοκατεβάζοντάς με σε αυτό. Ο θείος μου τους ενημέρωσε ότι μπορούν να με χύσουν άνετα όπου θέλουν γιατί με έχει στο χάπι. Τα δύο μου βυζιά είχαν μόνιμα ένα στόμα κλεισμένο γύρω τους να τα ρουφάει και να τα δαγκώνει. Όπως ήμουν όρθια με το καυλί μέσα στο μουνί μου, ένιωσα δύο χέρια να μου ανοίγουν τα κωλομέρια και το κεφάλι ενός άλλου πούτσου να σπρώχνει στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Ήταν ο θείος μου που τους είπε ότι την έχει εκπαιδευμένη αυτή την κωλοτρυπίδα και μπήκε αργά μέσα μου. Ήταν η πρώτη φορά με δύο καυλιά μέσα μου ταυτόχρονα και το αρχικό άβολο συναίσθημα με τις ριπές πόνου. Μόλις οι τρύπες μου εξοικειώθηκαν με τους «εισβολείς», αντικαταστάθηκε από τη πληρότητα και την απόλυτη ηδονή. Ένιωσα πως αυτό το συναίσθημα ήταν που από την αρχή ζητούσα και μετά από αυτό τίποτα δεν θα ήταν πια ίδιο. Με πηδούσαν και οι δύο μαζί ενώ τα χέρια μου ήταν απασχολημένα με άλλα καυλιά. Κάποιος έριξε την ιδέα να με πάνε στη κρεβατοκάμαρα.

Μέσα σε λίγα λεπτά βρισκόμουν στο κρεβάτι, καβάλα στο πούτσο του θείου μου, με τον πούτσο του κυρίου Βασίλη στο στόμα μου και με κάποιον ακόμα που δεν έβλεπα στον κώλο. Τα χέρια μου ήταν κι αυτά απασχολημένα. Ικανοποιούσα πλέον ταυτόχρονα και τους πέντε άντρες που ήταν διαθέσιμοι εκεί. Ο δεύτερος οργασμός μου ήρθε εκεί, την ώρα που ο θείος μου, ζώντας τη φαντασίωσή του, ήταν ο πρώτος που με έχυνε μέσα στο μουνί. Σχεδόν ταυτόχρονα έχυσε κι αυτός που είχα μέσα στο στόμα μου και μόλις κατάπια ότι είχε αδειάσει, βγήκε ρίχνοντας τις τελευταίες ριπές του πάνω στο πρόσωπο και το στήθος μου. Με σήκωσαν, με γύρισαν ανάποδα και με έβαλαν να καβαλήσω με τη πλάτη γυρισμένη προς αυτόν, τον κύριο Νίκο, τον πατέρα μιας φίλης μου. Μπήκε στον κώλο μου και γρήγορα μπροστά μου ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και μπήκε στο μουνί μου, ο κύριος Τάκης. Όσο με πήδαγαν μαζί, καβάλησε από πάνω μου ο θείος μου και μου έδωσε στο στόμα τον πούτσο του, που λίγα λεπτά πριν με είχε χύσει. Ήταν και πάλι καυλωμένος και κρατώντας με από το πίσω μέρος του κεφαλιού, άρχισε να με πηδάει βαθιά στο στόμα.

Ο κύριος Νίκος έχυσε μέσα στο κώλο μου και έμεινε εκεί, με τον κύριο Τάκη να γαμάει από πάνω το μουνί μου, μέχρι που ο πούτσος του χαλαρός έπεσε έξω από τη κωλοτρυπίδα μου. Ο κύριος Τάκης σήκωσε τότε τα πόδια μου ψηλά, πάνω από τους ώμους του και μπήκε στον ελεύθερο κώλο μου. Όσο με πηδούσε έτσι, ο κύριος Νίκος γλίστρησε και βγήκε από κάτω μου, ενώ τον θείο μου που έκανε το ίδιο βγαίνοντας από το στόμα μου, τον αντικατέστησε μέσα σε αυτό ο άλλος Βασίλης. με τα πόδια στον αέρα, είχα από πάνω μου, τον Νίκο στον κώλο και τον Βασίλη στο στόμα να με πηδάνε με παράλληλες κινήσεις. Κάποιος μου έδωσε το πούτσο του στο χέρι. Άρχισα να χύνω για ακόμα μία φορά πολύ έντονα και με πνιχτές κραυγές μια και ο πούτσος στο στόμα μου δεν μου έδινε τη δυνατότητα να φωνάξω. Αυτό τους έστειλε και τους δύο ταυτόχρονα που έκανα την ίδια κίνηση. Να βγουν μέσα από τις τρύπες που πήδαγαν και να αδειάσουν τα χύσια τους παίζοντας τα καυλιά τους πάνω στο πρόσωπο, το σώμα, το στήθος μου... παντού. Σχεδόν μαζί, ακόμα ένας ήρθε να τους συμπληρώσει από πάνω μου.

Λουσμένη από χύσια, ο θείος μου με σήκωσε και με γύρισε στα τέσσερα για να μπει με δύναμη στο κώλο μου και να αρχίσει να τον πηδάει καβάλα από πάνω μου. Όπως ήμουν έτσι, στα τέσσερα, κάποιος ζήτησε από τον θείο μου να ανέβει πιο ψηλά, πάνω στο κώλο μου και δοκίμασε γονατίζοντας από πίσω μου να μπει στο μουνί μου. Μπήκε αλλά έκανε τον θείο μου να βγει από τον κώλο μου. Αμέσως μετά ξεκίνησαν τις προσπάθειες να βρουν τη θέση που θα τους βόλευε και ταυτόχρονα θα βοηθούσε κι εμένα, να μπουν δύο μαζί μέσα στο μουνί μου ή στον κώλο μου. Το πρώτο το πέτυχαν κάποιες φορές για ελάχιστα δευτερόλεπτα, αλλά το δεύτερο μου προκαλούσε αφόρητο πόνο και το εγκατέλειψαν. Ακόμα τότε ο κώλος μου δεν είχε αποκτήσει τις ανοχές που έχει σήμερα. Όταν δύο τους κατάφεραν να μείνουν αρκετή ώρα και να μου πηδήξουν μαζί το μουνί, έχυσα τόσο δυνατά και με τόση ένταση, που μαζί με τις κραυγές μου, ένιωσα το σώμα μου, ασυγκράτητο, να τρέμει και να συνταράσσεται ολόκληρο, ενώ πίδακες από υγρά πετάγονταν ανεξέλεγκτα μέσα από το μουνί μου, κάνοντας μούσκεμα αυτούς που με γαμούσαν και το κρεβάτι. Ήταν η αφορμή για να έχουν κι εκείνοι έναν αντίστοιχα έντονο οργασμό και να με χύσουν μαζί μέσα στο μουνί.

Βγήκαν από μέσα μου και έφυγαν από πάνω μου. Πλέον μόνο ο θείος μου καθόταν εκεί δίπλα, γυμνός και με κοίταζε με ένα σατανικό χαμόγελο στα χείλη. Οι άλλοι είχαν επιστρέψει ένας-ένας στο δωμάτιο που είχαν αφήσει τα ρούχα τους.

-    Είδες που μέσα σε δύο ωρίτσες μας έβγαλες όλους νοκ-άουτ μωράκι μου; Είδες που στα έλεγε ο θείος σου;

Ήμουν εξουθενωμένη. Τον κοίταξα, του χαμογέλασα και έκατσα στην άκρη του κρεβατιού. Ένιωσα χύσια να στάζουν και να τρέχουν παντού στο κορμί μου.

-    Πω, πω, τα κάναμε όλα χάλια εδώ... τι θα κάνει ο άνθρωπος; Πως θα τα καθαρίσει;

-    Μη σε απασχολεί αυτό μωράκι μου. Ο άνθρωπος μένει μόνος του ούτως ή άλλως. Κανείς δε θα τα δει αυτά. Θα τα καθαρίσει. Το πολύ-πολύ να έρθει η Ρωσίδα που του καθαρίζει και να καταλάβει ότι ο φίλος μου ξεσάλωσε εδώ.

Λέγοντας αυτά, σηκώθηκε, στάθηκε μπροστά μου, πήρε τον πούτσο του και τον ακούμπησε στα χείλια μου.

-    Άνοιξε το στόμα σου.

Υπάκουσα και τον πήρα όλο μέσα μου. Για κάμποσα λεπτά γαμούσε το στόμα μου, βαθιά και αργά, πιάνοντας από πίσω και ελέγχοντας το κεφάλι μου με τα δυο του χέρια. Ήμουν καθισμένη στο κρεβάτι ανάμεσα στα πόδια του, με αυτόν πάνω σε αυτό, όρθιο από πάνω μου. Αυτή η θέση του έδινε τη δυνατότητα να έχει το κεφάλι μου ριγμένο προς τα πίσω και να βυθίζει τον πούτσο του, κάθετα προς τα κάτω μέσα στο λαιμό μου, μέχρι τα αρχίδια του να σταματούν στο σαγόνι μου. Τον άφηνε εκεί για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι που αισθανόταν ότι αρχίζω να πνίγομαι, οπότε τον τραβούσε έξω. Και ξανά πάλι. Και ξανά... μέχρι που τον τράβηξε έξω και παίζοντάς τον άδειασε τα χύσια του πάνω στα μαλλιά μου, το πρόσωπό μου και τα βυζιά μου.

Με σήκωσε και με συνόδευσε στο μπάνιο. Μου είπε να κάνω ένα ντους και να «γίνω άνθρωπος» πάλι, για να με επιστρέψει στη μάνα μου. Βγήκα με μία πετσέτα από το μπάνιο και πήγα στο χώρο που είχαν ξεκινήσει όλα, στη σαλονοτραπεζαρία που είχα αφήσει και τα ρούχα μου. Ήταν μόνο ο θείος μου και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Δεν είπαν κουβέντα. Ντύθηκα μπροστά τους και φύγαμε. Στο αυτοκίνητο ο θείος μου με ρώτησε αν μου άρεσε όλο αυτό που είχε γίνει και του απάντησα «πολύ».

-    Ωραία... την επόμενη φορά θα κοιτάξω να σε περιποιηθούμε ακόμα καλύτερα.

Από τότε και μέχρι σήμερα, έχουν υπάρξει πολλές επόμενες φορές, όλες αξέχαστες και μοναδικές.Copyright protected OW ref: 100496