Το σόι της γυναίκας μου (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από onemore
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το σόι της γυναίκας μου (2ο μέρος)

Δεν ξέρω πόση ώρα έχει περάσει και στην προσπάθεια μου να αλλάξω πλευρό, ξαφνικά βρίσκω αντίσταση, ενώ αισθάνομαι και τον πούτσο μου να τραβιέται απότομα. Μέσα στην παραζάλη μου ξυπνάω, ενώ το κεφάλι μου ακόμα στριφογυρίζει από την εξάντληση που αισθάνομαι από το προηγούμενο γαμήσι. Η μαμά σου είναι δίπλα μου και έχει σχεδόν ξαπλώσει πάνω στην κοιλιά μου και προσπαθεί μάταια να μου πάρει πίπα. Είμαι ακόμα τόσο εξαντλημένος που ο πούτσος μου δεν αντιλαμβάνεται σχεδόν τίποτα από την πίπα που μου παίρνει η μαμά σου. Ακούω φωνές μέσα από το σαλόνι αλλά δεν καταλαβαίνω ποιος έχει έρθει εξαιτίας της κούρασης. Η μαμά σου συνεχίζει ακούραστα να μου γλείφει τον πούτσο και τα αρχίδια όταν ξαφνικά μπαίνει η ξαδέρφη σου η Κική μέσα.

-    Βρε θεία, ακόμα ταλαιπωρείσαι; Αφού δε μπορεί ο άνθρωπος, χαλάρωσε και έλα σε λίγο…

λέει η Κική στη μαμά σου που δεν έχει καταλάβει ότι είμαι μισοξύπνιος αφού έχω κλειστά τα μάτια.

-    Μωρέ ας ερχότανε η Μαρία και θα δεις για πότε θα καύλωνε…

απαντάει η μαμά σου βγάζοντας μόνο για λίγο τον πεσμένο πούτσο μου από το στόμα της.

-    Θεία κάτσε να σε γλείψω εγώ και μετά θα δούμε τι θα γίνει με τον Κώστα...

συνεχίζει η Κική βλέποντας τη μαμά σου να προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει έστω μια σταγόνα χύσια από το καυλί μου.

-    Θέλω χύσια Κική, το καταλαβαίνεις;…

λέει κάπως ενοχλημένη η μαμά σου βγάζοντας τελείως τον πούτσο μου από το στόμα της, χωρίς όμως να αφήσει και τα αρχίδια από τα χέρια της.

-    Λοιπόν θεια, θα κάτσεις και θα απολαύσεις το γλειφομούνι που θα σου κάνω, θα πάρεις και εσύ χύσια απ' το μουνί μου, δεν έχει πολύ ώρα που με έχυσε ο άντρας μου και σου υπόσχομαι ότι θα πάρεις και του Κώστα σε λίγο. Απλά ξάπλωσε δίπλα του με το κεφάλι σου κοντά στον πούτσο του. Έτσι θα καταλάβεις αμέσως πότε είναι η σωστή ώρα, εντάξει;…

λέει Κική με ήρεμο τόνο πείθοντας τη μαμά σου. Και οι δυο τους γδύνονται με γρήγορες κινήσεις και ξαπλώνουν δίπλα μου ξεκινώντας άμεσα η μια να γλείφει το μουνί της άλλης. Η Κική έχει πραγματικά αφοσιωθεί στο μουνί της μαμάς σου κάνοντας το σχεδόν αμέσως να αρχίσει να βγάζει υγρά. Χωρίς σταματημό άλλοτε τις γλείφει τα μουνόχειλα και την τρύπα της, άλλοτε ρουφάει με μανία τα μουνοχύματα της μαμάς σου και άλλοτε προσπαθεί να ανοίξει όσο πιο πολύ μπορεί τα μουνόχειλα της σα να προσπαθεί να μου δείξει πόσο ξεχειλωμένο είναι το μουνί της μαμάς σου. Το θέαμα δε μου φαίνεται πολύ καυλωτικό αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρον.

Αλλάζω λίγο στάση ενώ προσπαθώ να ανοίξω και τα πόδια της μαμάς σου για να έχω καλύτερη θέα του μουνιού της. Η Κική αμέσως σταματάει και ζητάει με σχεδόν επιτακτικό ύφος από την μαμά σου να αλλάξει και να έχει το μουνί της στην άκρη του κρεβατιού και από εμένα να ξαπλώσω πάνω στην μαμά σου έχοντας τον πούτσο μου κοντά στο στόμα της. Και οι δυο υπακούμε σχεδόν τυφλά στις οδηγίες της Κικής που αμέσως βάζει σε δράση την επόμενη φάση του σχεδίου της.

Παρακολουθώ την Κική όχι μόνο να γλείφει τη μουνότρυπα της μαμάς σου αλλά και να προσπαθεί να την ανοίξει βάζοντας σιγά-σιγά όλο και περισσότερα δάχτυλα μέσα της. Η Κική δεν αργεί να βάλει και τα δύο της χέρια μέσα στο μουνί της μαμάς σου που είναι το πιο ξεχειλωμένο μουνί που έχω δει μέχρι τώρα, ενώ εγώ έχω αρχίσει να απολαμβάνω τη γλώσσα της μαμάς σου πάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Ο πούτσος μου είναι σχετικά καυλωμένος και τον τρίβω πάνω στα βυζιά της μαμάς σου χωρίς όμως να τραβάω το βλέμμα μου από το εντυπωσιακά ξεχειλωμένο μουνί της και την Κική που με πραγματικό ζήλο προσπαθεί να την κάνει να καυλώσει.

Ξαναξαπλώνω πάνω στη μαμά σου για να βλέπω από πιο κοντά το μουνί της και ασυναίσθητα κάνω νόημα στην Κική να πάρει τα χέρια της για να προσπαθήσω να ανοίξω εγώ τη μουνότρυπα της μαμάς σου. Η Κική χωρίς αντίσταση βγάζει τα χέρια της μέσα από το μουνί της μαμάς σου και μόλις τα δικά μου δάχτυλα το ανοίγουν πάλι. Η Κική βουτάει τη γλώσσα της όσο πιο βαθιά μπορεί για να πάρει μερικά από τα άφθονα μουνοχύματα της μαμάς σου. Ο πούτσος μου είναι πλέον αρκετά καυλωμένος αλλά όχι ακόμα πολύ σκληρός. Η μαμά σου βέβαια δεν χάνει την ευκαιρία και τον ξαναβάζει στο στόμα της προσπαθώντας να τον ξεζουμίσει. Η Κική σταματάει για λίγο το γλειφομούνι της μαμάς σου και αρπάζει το βυζί της και το γλείφει. Οι ρώγες της είναι αρκετά καυλωμένες, τις γλείφει και τις δαγκώνει πραγματικά πολύ προκλητικά. Ασυναίσθητα πιάνω το ελεύθερο βυζί της και το φέρνω πιο κοντά προσπαθώντας να το γλείψω. Η Κική αφήνει το άλλο βυζί της και έρχεται πιο κοντά μου για να μπορώ να την χουφτώνω καλύτερα. Το βυζί της ακουμπάει πρακτικά πάνω στο μουνί της μαμάς σου που έχει πλημυρίσει από τα υγρά της καύλας της. Κατά τύχη γλείφοντας το βυζί και την καυλωμένη ρώγα της Κικής δοκιμάζω και τα υγρά της μαμάς με τα οποία έχει πασαλειφτεί η Κική. Η γεύση τους είναι ασυνήθιστα γλυκιά και αποφασίζω να γλείφω τη μουνότρυπα της μαμάς σου για να πάρω λίγα ακόμα από τα υγρά της, ενώ η μάμα σου με αμείωτο πάθος μου γλείφει τα αρχίδια και τον πούτσο που πλέον είναι αρκετά καυλωμένος.

Η Κική δυσανασχετεί που της αφήνω τη ρώγα και μου ζητάει να σταματήσω το γλειφομούνι της μαμάς σου και να της ανοίξω ξανά την μουνότρυπα. Υπακούω ξανά στις οδηγίες της Κικής που προσπαθεί να βάλει ξανά το όλο το χέρι της στο μουνί της μαμάς σου ενώ εγώ τραβάω τα μουνόχειλα της όσο πιο πολύ μπορώ. Μόλις η Κική ξεχειλώνει αρκετά το μουνί της μαμάς σου βγάζει το χέρι της και προσπαθεί να χώσει πλέον το βυζί της.

Το θέαμα με τρελαίνει και αμέσως προσπαθώ να βοηθήσω την Κική χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα μου για να κρατήσω ανοιχτή τη μουνότρυπα της μαμάς σου. Η Κική χώνει το βυζί της όσο πιο βαθειά μπορεί στη μουνότρυπα της μαμάς σου και αμέσως μετά μου το δίνει για να το γλείψω. Αμέσως το αρπάζω και απολαμβάνω το μαλακό βυζί της με την γλυκιά γεύση από τα μουνοχύματα της μαμάς σου. Αυτό επαναλαμβάνεται αρκετές φορές και με καυλώνει πάρα πολύ. Αισθάνομαι το τρυφερό βυζί της Κικής μια πάνω στα δάχτυλα μου που κρατάνε ανοιχτό το μουνί της μαμάς σου και μια στο στόμα απολαμβάνοντας κάθε τόσο την γεύση από τα ατελείωτα μουνοχύματα της μαμάς σου. Η μαμά σου από την άλλη έχει πλέον μόνιμα χωμένο το σκληρό καυλί μου μέσα στο στόμα της ελπίζοντας ότι σύντομα θα χύσω και θα πάρει όλα τα χύσια μου που τόση ώρα περιμένει.

Δεν ξέρω πόση ώρα έχει περάσει αλλά παρότι το καυλί μου είναι πέτρα και παρότι απολαμβάνω το βυζί της Κικής και τα μουνοχύματα της μαμάς σου δεν μπορώ να χύσω. Η Μαρία έρχεται μέσα να δει τι γίνεται, αφού προφανώς η Κική και η μαμά σου λείπουν αρκετή ώρα από το σαλόνι. Δεν ξέρω αν ήταν καυλωμένη από πριν αλλά μόλις μας βλέπει να λιώνουμε και οι τρεις από την καύλα, βγάζει αμέσως τα ρούχα της και σχεδόν σπρώχνει την Κική για να πάρει τη θέση της. Πρώτη φορά βλέπω την Μαρία τόσο απαιτητική στο σεξ και αυτό με καυλώνει ακόμα περισσότερο. Η Κική εμφανώς κουρασμένη κάνει παραπέρα αλλά η καύλα της δεν την αφήνει να σταματήσει τελείως και συνεχίζει να μου προσφέρει το στήθος της για να το βυζάξω. Η Μαρία στην αρχή τρίβει με την καυλωμένη ρώγα της τα μουνόχειλα της μαμάς της αλλά σύντομα βάζει ολόκληρο το μικρό βυζάκι της μέσα στη μουνότρυπα της μαμάς της και προσπαθεί να τη γαμήσει.

Η ιδέα ότι το βυζάκι της Μαρίας θα είναι πλέον εκτός από καυλωτικό και νόστιμο με τρελαίνει ακόμα περισσότερο και αφήνω την ρώγα της Κικής και κάνω νόημα στην Μαρία να μου δώσει τη δική της ρώγα. Η Μαρία αδιαμαρτύρητα μου δίνει το μουνοχυμένο βυζάκι της να το θηλάσω. Η Κική σε μια ύστατη προσπάθεια να με κάνει να χύσω για να σταματήσει αυτό το καυλωτικό αλλά εξαντλητικό σκηνικό πηγαίνει δίπλα στο πρόσωπο της μαμάς σου και αρχίζει να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα ενώ η μαμά σου δεν έχει βγάλει δευτερόλεπτο τον πούτσο μου από το στόμα της. Ο πούτσος μου πάει να σπάσει από την καύλα. Βγάζω το βυζί της Μαρίας από το στόμα μου και της κάνω νόημα να το βάλει ξανά στο μουνί της μαμάς σου. Η Μαρία προσπαθεί ξανά να γαμήσει το μουνί της μαμάς σου με το βυζάκι της αλλά εγώ τελικά της πιάνω τη ρώγα μαζί με τα μουνόχειλα της μαμάς σου και τα βάζω στο στόμα μου. Η υπέροχη ρώγα της Μαρίας έχει πλέον μια τέλεια γεύση από τα μουνοχύματα της μαμάς της. Χωρίς να το σκεφτώ πλέον δαγκώνω ταυτόχρονα με δύναμη τα μουνόχειλα της μαμάς σου που έχουν γίνει σάντουιτς με την ρώγα της Μαρίας ενώ για πρώτη φορά κουνάω την λεκάνη μου προσπαθώντας να χώσω πιο βαθειά τον πούτσο μου στο στόμα της μαμάς σου που τον δέχεται αδιαμαρτύρητα. Η Κική συνεχίζει να μου γλείφει τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα.

Η Μαρία δεν αντέχει άλλο τον δυνατό μου δάγκωμα στη ρώγα της και βγάζει μια κραυγή πόνου. Αυτή η κραυγή με κάνει να χύσω βαθιά μέσα στο στόμα της μαμάς σου που σχεδόν πνίγεται από τα χύσια μου αλλά δε μπορεί να κάνει τίποτα αφού έχω αφηνιάσει από την καύλα και της γαμάω το στόμα με δύναμη. Μόλις τελειώνει και ο τελευταίος σπασμός του πούτσου μου τον βγάζω από το στόμα της μαμάς σου που προσπαθεί να ξαναβρεί την αναπνοή της ενώ εγώ ξαπλώνω δίπλα της. Το μουνί της μαμάς σου και η ρώγα της Μαρίας έχουν εμφανή σημάδια από το δάγκωμα μου και προσπαθούν να χαλαρώσουν όσο μπορούν. Η Κική πιπιλάει απαλά, μια το μουνί της μαμάς σου και μια τη ρώγα της Μαρίας μέχρι να ηρεμήσουν. Σε λίγο και ενώ εγώ είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα η Μαρία και η μαμά σου πάνε στο μπάνιο. Η Κική βλέπει λίγα χύσια πάνω στο καυλί μου και αποφασίζει να ξαπλώσει πάνω μου ακουμπώντας τα μουνόχειλα της πάνω στον πούτσο μου. Είμαι πάλι εξαντλημένος και τελικά αποκοιμιέμαι έχοντας σαν τελευταία εικόνα τα βυζιά της Κικής να κρέμονται επιδεικτικά πάνω από το κεφάλι μου.Copyright protected OW ref: 98921