Μιάμιση δυστυχία ίσον δυο ευτυχίες (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.06 (9 Votes)
Το όνομα μου είναι Χρήστος, 31 χρονών 1.82 και χωρισμένος πριν 6 μήνες. Το ίδιο όμως χρονικό διάστημα και η δίδυμη αδελφή μου, η Βούλα «από το Παρασκευή», εγώ μόνο τη φωνάζω Βιβή, γιατί η γιαγιά από την οποία είχε πάρει το όνομα δεν ήθελε να το αλλάξουν, έχασε το σύζυγο της από αιφνίδιο θάνατο. Μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς αναγκάστηκε να επιστρέψει από τη Μακεδονία  όπου συνυπηρετούσε με τον σύζυγο της  και να επανέλθει στην οργανική της θέση. Οι γονείς μας έχουν μια τριώροφη μονοκατοικία   στην Αθήνα. Στο ισόγειο μένουν εκείνοι τον 1ο όροφο εγώ  και στο 2ο η αδελφή μου. Η Βιβή είναι 1.75 περίπου, με γαλαζοπράσινα μάτια, μαύρα μακριά μαλλιά με 10 κιλά περίπου πάνω από το κανονικό περίπου στα 65 - 70 κιλά και αυτό είναι που της δίνει όλη αυτή την ομορφιά, μια και οι καμπύλες της είναι  οι ιδανικές καμπύλες για μια γυναίκα. Δε μπορώ να πω ότι στην εφηβεία μας δεν υπήρξα ερωτευμένος με την αδελφή μου, εξ άλλου το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα και οι αιμομικτικές τάσεις υπάρχουν σχεδόν στο σύνολο των ανθρώπων, μέχρι όμως τη χρονική περίοδο που απέκτησα την πρώτη φίλη και βολευόμουν και μάλιστα όταν οι γονείς μας έλειπαν από το σπίτι, προσπαθούσα να βρω ευκαιρία να τσακωθούμε παίζοντας ξύλο, μόνο και μόνο για να μπορέσω να την αγγίξω. Φυσικά η συνέχεια είναι γνωστή. Στο μπάνιο, ένα σλιπάκι της και μια μαλακία για την Βιβούλα μου, όπως την αποκαλούσα  όταν δεν ήμασταν τσακωμένοι.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έπρεπε να πάρω τα παιδιά μου από τη μητέρα τους για να είναι μαζί μου. Εξ άλλου ήταν και μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούν καλύτερα τα  ξαδέλφια μεταξύ τους, μια και η Βιβή έχει κι εκείνη 2 κορούλες. Αλλά και οι γονείς μας έφευγαν για 15 μέρες την Κυριακή το πρωί για ένα νησί των Κυκλάδων, όπου είναι το πατρικό μας σπίτι ή μάλλον το εξοχικό και θα έπρεπε ο γιός μου και η κόρη μου να δουν τον παππού και την γιαγιά.

-    Βιβή θα πάμε για μπάνιο αύριο;

-    Δε νομίζω, θα πρέπει να ετοιμάσω τα παιδιά, να πάνε στον παππού και τη γιαγιά τους, επειδή δε μπορούν να μένουν μόνα τους αυτές τις δυο εβδομάδες που θα λείπουν ο μπαμπάς και η μαμά. Εξ άλλου δεν έχω όρεξη για θάλασσα, καλύτερα να μείνω σπίτι.

-    Μπορούμε να τα πάμε το απόγευμα. Έλα σε παρακαλώ πρέπει και τα κορίτσια να ξεδώσουν λίγο. Αρκετά έχουν περάσει.

Με τα πολλά την έπεισα αφού φώναζαν και τα μικρά να πάμε στη θάλασσα. Έφυγαν οι γονείς μας το πρωί και κατόπιν πήραμε τα παιδιά και φύγαμε για την θάλασσα. Πήγαμε σε μια οργανωμένη παραλία. Αφήσαμε τα πράγματα μας κάτω από την ομπρέλα και  τα παιδιά βούτηξαν κατευθείαν. Έβγαλε τα ρούχα της και την είδα μετά από πολλά χρόνια με το μαγιό. Στο νου μου ήρθαν στιγμές που βουτούσαμε ανέμελα στη παραλία στο εξοχικό μας. Ήταν τόσο λαχταριστή όπως τότε στην εφηβεία μας. Άσε τις μαλακίες σκέφτηκα. Βουτήξαμε και οι δυο και κολυμπήσαμε αρκετά, με τα μικρά πάντα δίπλα μας και παίξαμε μαζί τους. Έδειχνε για πρώτη φορά έστω και λίγο ευτυχισμένη. Αποφασίσαμε να βγούμε.

-    Παιδιά όμορφα και μην απομακρύνεστε.
   
Πήγαμε στις ξαπλώστρες και σκουπιστήκαμε. Έβγαλε το αντηλιακό και πέρασε το πρόσωπο, την κοιλιά και τα χεριά της.

-    Σε παρακαλώ μου βάζεις λίγο στην πλάτη.

Ξάπλωσε νωχελικά και μου έδωσε το αντηλιακό. Έριξα λίγο στα χέρια μου και αντί να το απλώσω, έπιασα τον εαυτό μου να της  κάνει μασάζ. Ήταν η πρώτη φορά που χάιδευα αυτό το υπέροχο κορμί, που παλιά μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται και έβλεπα το μαγιό μου να φουσκώνει. Η Βιβή γύρισε και με κοίταξε.

-    Χρήστο τι κάνεις; Συνέχισε όμως γιατί μου αρέσει.

Είδε το μαγιό μου και  χαμογέλασε.

-    Κι εγώ κάπως έτσι είμαι. Συνέχισε σε παρακαλώ.

Έβλεπα εκείνο το υπέροχο κωλαράκι να περιμένει να το χαϊδέψω και ένοιωθα κάποιες φλέβες του κορμιού της στο χάδι μου να χτυπούν. Έβαλα λίγο λάδι ακόμα και το άπλωσα στα πόδια της. Ήταν υπέροχη εκείνη η τόσο απαλή επιδερμίδα της. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, μου άνοιξε τα πόδια περισσότερο. Έφερα τα χέρια μου μέσα στα μπουτάκια της. Ένα δάκτυλο προσπάθησε να εισχωρήσει μέσα στο μαγιό και να κατακτήσει το μουνάκι της. Γύρισε και με κοίταξε.

-    Καταλαβαίνεις  που είμαστε;  Έλα να σου βάλω λίγο λάδι στη πλάτη.

Συνέχισε  το παιχνίδι που εγώ δεν είχα τελειώσει. Τα χέρια της έτρεχαν πάνω στο κορμί μου, ανάμεσα στο μασάζ και το χάδι. Δεν άντεχα άλλο, ξάπλωσα μπρούμυτα στην πετσέτα μου, ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να βγει από το μαγιό.

-    Σταμάτα σε παρακαλώ. Βγαίνουν και τα παιδιά. Δεν αντέχω άλλο.

Τότε ήμουν πλέον σίγουρος ότι 1.5 δυστυχία θα έκανε 2 ευτυχίες. Το μεσημέρι κάτσαμε για φαγητό και αποφασίσαμε να επιστρέψουμε. Πήγα τα παιδιά μου στη μητέρα τους και κατόπιν πήγαμε στα πεθερικά της. Μας πρόσφεραν καφέ, αφήσαμε τα παιδιά και μετά τις απαραίτητες συμβουλές αλλά και τη προτροπή τους να ξεδίνει λίγο με τον αδελφό της, ξεκινήσαμε για το σπίτι. Ήθελα να ανοίξω κουβέντα, αλλά; Δεν ήξερα τι να πω. Να ζητήσω συγγνώμη ή μήπως να προχωρήσω. Ήμουν σε δίλημμα. Άνοιξα το ραδιόφωνο.

-    Γιατί δεν μιλάς; Με ρώτησε. Τι έχεις, μήπως αισθάνεσαι άσχημα για ότι έγινε σήμερα. Αφού ξέρω ότι από παλιά σου άρεσα, αλλά κι εσύ γνωρίζεις ότι και εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί σου. Τότε ήμασταν παιδιά. Τώρα όμως είμαστε μεγάλοι και ξέρουμε τι θέλουμε. Είμαστε και οι δυο περίπου στην ίδια μοίρα. Φυσικά είμαστε αδέλφια, αλλά και οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες δεν παντρεύονταν τις αδελφές τους; Εμείς δεν είμαστε ούτε Ρωμαίοι, ούτε αυτοκράτορες και δεν πρόκειται να παντρευτούμε. Ας ζήσουμε όμως όμορφα κάποιες στιγμές. Εξ άλλου δεν ξέρω για σένα, εγώ τις έχω ανάγκη.
   
Γύρισα και την κοίταξα.

-    Εντάξει αγάπη μου, ότι θέλει η Βιβούλα μου.

-    Πόσα χρόνια έχω να σε ακούσω να με λες Βιβούλα.

Άπλωσα το χέρι και χάιδεψα το δικό της. Με κοίταξε τρυφερά. Είχαμε φτάσει όμως στο σπίτι. Παρκάρισα στην αυλή και ανεβήκαμε.

-    Σε περιμένω μου είπε. Πάω να κάνω ένα μπάνιο να ετοιμάσω κάτι να φάμε. Σε περιμένω στις 7 για καφέ.

Μπήκα στο μπάνιο. Ένοιωσα το κρύο νερό να κυλά πάνω στο κορμί μου, όμως το μυαλό μου ήταν κολλημένο σε όλα αυτά που έγιναν σήμερα. Κατά βάθος πραγματοποιούνταν ένα παιδικό όνειρο, ήμουν όμως μπερδεμένος, δεν ήξερα αν είναι σωστό ή όχι. Είδα το ρολόι μου, είχα μπροστά μου περίπου δυο ώρες. Ξάπλωσα στον καναπέ και έβαλα δυο ξυπνητήρια να χτυπήσουν. Ήθελα να είμαι εντάξει στο πρώτο ραντεβού. Ο ύπνος ήρθε αμέσως αλλά ένοιωθα από τη μια χαρά και από την άλλη κάποιους ενδοιασμούς. Το χτύπημα του ρολογιού με ξύπνησε 30 λεπτά νωρίτερα. Μπήκα στο μπάνιο έριξα λίγο νερό πάνω μου και πήγα στο απέναντι ζαχαροπλαστείο. Πήρα μια τούρτα αυτή που πάντα ήξερα ότι της άρεσε. Έβαλα μια σαμπάνια στο ψυγείο, φόρεσα ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι και κάλεσα το ασανσέρ να ανέβω επάνω. Η Βιβή άκουσε το θόρυβο και μέχρι να ανέβω, με περίμενε στην πόρτα. Φορούσε ένα λευκό μακό μπλουζάκι που με το ζόρι σκέπαζε το εσώρουχο της. Έσκυψα να την φιλήσω. Της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο.

-    Έτσι φιλάνε αγόρι μου; Έλα να σου δείξω.

Κόλλησε τα χείλη της πάνω στα δικά μου και οι γλώσσες μας άρχισαν να παίζουν μεταξύ τους, νοιώθαμε την αναπνοή μας να κόβεται, αλλά το πάθος μας ήταν πολύ μεγαλύτερο, κανένας δεν υποχωρούσε. Την πήρα στην αγκαλιά μου και την έφερα στο κρεβάτι.

-    Τώρα θα σου δείξω μωρό μου πως φιλάνε.

Έπεσα επάνω της και τη φιλούσα με πάθος, προσπαθούσε ο ένας να ανακαλύψει τη στοματική κοιλότητα του άλλου. Αν και έχω πολλές εμπειρίες, ποτέ μέχρι τώρα δεν ένοιωσα τόση ηδονή σε ένα φιλί. Ο πούτσος μου φυσικά είχε σηκωθεί και έσπρωχνε μέσα από το μποξεράκι να βρει διέξοδο. Έφερα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και έβλεπα ότι ήταν έτοιμη να ολοκληρώσει. Μέσα στην πάλη μας το μπλουζάκι της είχε σηκωθεί και όταν τελικά αποχωρίστηκαν τα χείλη μας αντίκρισα τη Βιβούλα μου να φορά ένα ολόλευκο στρινγκάκι, που σχεδόν δεν κάλυπτε τίποτα.

-    Για σένα το φόρεσα αγόρι μου, πάντα ήξερα ότι σου αρέσουν τα λεύκα εσώρουχα. Αυτό το στρινγκάκι δεν το έχει αγγίξει άλλος και το φορούσα μόνο κάποιες φορές που σε σκεφτόμουνα και μαλακιζόμουν για σένα.

Δεν ήξερα τι να πω. Έβγαλα το μπλουζάκι μου καθώς και το δικό της και δυο υπέροχα βυζάκια χωρίς σουτιέν μου αποκαλύφτηκαν. Δεν ήξερα ποιο να πρωτοαγγίξω. Ένοιωθα πρωτάρης στον ερώτα. Έγειρα διπλά της και άρχισα να χαϊδεύω και να γλείφω τις θηλές της. Δυο τεράστιες θηλές αφού από την καύλα που διέτρεχε το κορμί της, είχαν διπλασιαστεί αλλά και μια στεφάνη γύρω από αυτές σε σκούρο καφέ χρώμα, ένα υπέροχο γλυπτό φτιαγμένο από σφριγηλή σάρκα που μόνο εγώ είχα το προνόμιο τώρα να αγγίζω και να γεύομαι. Χάιδευα, φιλούσα, έγλειφα, χωρίς ποτέ να χορταίνω. Έβαλα το χέρι μου κάτω από τον αυχένα της και της σήκωσα το κεφάλι. Της έδωσα να γλείψει το ένα στήθος, ενώ εγώ έγλειφα το άλλο. Φυσικά το άλλο χέρι μου ήταν μέσα στο μουνάκι της, το όποιο είχε πλημυρίσει στην κυριολεξία από τα υγρά της. Της έγλειψα το στήθος που φιλούσε εκείνη και της έδωσα ένα φιλί ακόμα πιο φλογερό στο στόμα. Έπαιξα λίγο ακόμα με το στήθος της και άρχισα να κατεβαίνω στην κοιλίτσα της. Ο ιδρώτας μας πάνω στο κορμί της, το υπέροχο άρωμα από το αφρόλουτρο που είχε χρησιμοποιήσει, αλλά και η απαλή ύφη του δέρματος της, με έκαναν να μη μπορώ να κρατηθώ. Ήθελα να την κάμω δική μου, αλλά ήθελα πρώτα να την κάνω να φτάσει και να ξεπεράσει και εκείνη τα όρια της. Έβγαλα τα δυο δάχτυλα που είχα μέσα στο μουνάκι της τα μύρισα, γλείφοντας το ένα, σύρθηκα διπλά της και της έδωσα να γλείφει το άλλο. Δώσαμε πάλι ένα θερμό φιλί. Σηκώθηκα πέταξα το σορτς και το μποξεράκι μου. Ο πούτσος μου ορθώνονταν εμπρός της.

-    Ολαλά… τι πράγμα είναι αυτό. Χρηστάκο μου έχεις τέτοιο πούτσο και δεν τον έχω δοκιμάσει; Αχ γιατί να μην μου πάρει αυτός ο πούτσος την παρθενιά μου τουλάχιστον να το είχα και ευχαριστηθεί. Έλα σε παρακαλώ, κάνε με δική σου, δεν αντέχω άλλο, σε παρακαλώ, έχω χύσει άπειρες φορές, έλα, μην αργείς λυπήσου με, μπες μέσα μου.

-    Αγάπη μου αυτό θα αργήσει ακόμα. Πρέπει να νοιώσεις πολλά πριν γευτείς τον πούτσο μου, κάνε λίγη υπομονή και είναι δικός σου, όλος δικό σου.

Τη γύρισα μπρούμυτα στο κρεβάτι, ήθελα να της βγάλω το  στρινγκάκι και να βλέπω το κωλαράκι της, εκείνο το υπέροχο γλυπτό που μόνο στα αρχαία αγάλματα το συναντάς. Ήταν τόσο συμμετρικό που σχεδόν έμοιαζε με αντρικό αφού στον άντρα υπάρχει αυτή η τελειότητα. Άρχισα να το στρίβω σίγα, σίγα χαϊδεύοντας τη. Φυσικά τι να στρίψεις με ένα κορδόνι, αν δεν μου έλεγε ότι το είχε αγοράσει μόνο για μένα για να μαλακίζεται, θα το είχα κόψει. Το κατέβασα σιγά, σίγα δίνοντας άπειρα φιλιά και την γύρισα απότομα μπροστά μου. Έβλεπα το μουνάκι της φρεσκοξυρισμένο, υγρό, κατακόκκινο από τα χάδια μου, αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά, της σήκωσα τα πόδια ψηλά και είδα και την τρυπούλα από το κωλαράκι. Το ίδιο θέαμα ένα κατάλευκο μουνάκι από μπροστά και ένα κατάλευκο κωλαράκι από πίσω.

-    Μωρό μου, τι συμβαίνει εδώ;… εσύ είσαι 15 χρόνων κορίτσι, έχω δει μουνιά και κώλους, αλλά σαν το δικό σου δεν έχω ξαναδεί.

-    Ήθελα αγόρι μου να αλλάξω λίγο τη ψυχική μου διάθεση μετά από τα γεγονότα που ξέρεις. Πήγα σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και έκανα λεύκανση. Εξ άλλου είχα το σκοπό μου να σε παρασύρω στην αγκαλιά μου, μια και εσύ είσαι μόνος και ήθελα όχι μόνο να σου αρέσω, άλλα και να σου θυμίζω το κοριτσάκι που ήσουν ερωτευμένος και τράβαγες μαλακία για χάρη του πάνω στα βρακάκια του.

Της χαμογέλασα. Γονάτισα στο πάτωμα άνοιξα με τα δυο μου χέρια το μουνάκι της για να το απολαύσω πρώτα με την όραση, ύστερα έφερα το πρόσωπο μου και το μύρισα άπειρες φορές και η όσφρηση ήταν τέλεια αφού μοσχομύριζε. Η αφή είχε προηγηθεί τόση ώρα που το χάιδευα και μας έμενε η γεύση. Έβαλα τη γλώσσα μου μέσα της. Το βελούδινο δέρμα της, η γεύση από τα υγρά της, η θερμοκρασία που εξέπεμπε, αλλά και ότι πραγματοποιούσα την ώρα εκείνη ότι πρώτο είχα ποθήσει, με αναστάτωνε. Όμως δεν έπρεπε ακόμα να ενδώσω, ήθελα να την κάνω να υποφέρει, με την καλή έννοια φυσικά. Κράτησε αρκετή ώρα το γλειφομούνι. Την έγλειφα και δεν τη χόρταινα. Η Βιβή έφτασε πάλι σε οργασμό, πλημύρισε το μουνάκι της και εγώ συνέχιζα να γλείφω την κλειτορίδα της. Με έπιασε από τα μαλλιά. Πίεζε με δύναμη το πρόσωπο μου πάνω στο μουνί της.

-    Αφού δε με γαμάς, φάε το μουνί μου, γάμησε το με τη γλώσσα. Όμως σε παρακαλώ μπες μέσα μου, έλα θέλω να με ξεσκίσεις, είναι αμαρτία αυτός ο πούτσος να μη θέλει να μου προσφέρει το ωραιότερο γαμήσι.

Συνέχισα να ρουφώ την κλειτορίδα της έχοντας ταυτόχρονα και δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί της για την ερεθίζω ακόμα περισσότερο.

-    Χύνω ρε μαλάκα, χύνω αγόρι μου, χύνω, έλα γίνε ο γαμιάς μου σε παρακαλώ. Χύνω!

Το πρόσωπο μου γέμισε με τα υγρά της. Έγλειψα ότι μπορούσα και σύρθηκα δίπλας της.

-    Σειρά σου τώρα να γευτείς κι εσύ μωρό την ομορφιά του μουνιού σου. Σε ευχαριστώ για το ωραιότερο ποτό που ήπια πότε στη ζωή μου. Έλα να φιληθούμε.

Φιληθήκαμε παράφορα και αυτή τη φορά.

-    Σε παρακαλώ, έλα, δεν με βλέπεις πόσο σε θέλω;… δεν αντέχω άλλο. Βάλε τον πούτσο σου μέσα μου, ξέσκισε με. Σε παρακαλώ.

Την έπιασε ένα νευρικό γέλιο μαζί με κλάματα. Έβλεπα να χάνω το παιχνίδι αν συνέχιζα λίγο ακόμα. Ξάπλωσα πάνω της και με μια απότομη κίνηση μπήκα όλος μέσα της. Το μουνάκι της ήταν γεμάτο από τα υγρά της. Με τη δύναμη που μπήκα, ο πούτσος μου πέταξε έξω τα υγρά της και ένιωθα τα αρχίδια μου μούσκεμα. Ξαναβγήκα και με περισσότερη δύναμη μπήκα ξανά και ξανά μέσα της. Έβγαλε ένα αναστεναγμό και ένα αναστεναγμό, ενώ δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα ματάκια της.

-    Βιβούλα αγάπη μου, σε πόνεσα. Πόνεσες κούκλα μου. Μήπως θέλεις να σταματήσουμε.

-    Από τη χαρά μου κλαίω αγάπη μου, συνέχισε γαμιά μου, κάνε με δική σου.  Αχ αυτό που ήθελα πάντα έγινε. Τι πούτσος είναι αυτός; Γάμα την αδελφούλα σου. Σε αγαπώ, έλα μη σταματάς. Έλα αγάπη μου, αχ με ξεσκίζεις αλλά μου αρέσει, συνέχισε έτσι, κάνε με να νοιώσω ότι είμαι γυναίκα, η πουτάνα σου, η αδελφούλα σου, έλα γαμιά μου, συνέχισε, μη σταματάς.

Είχε φέρει τα πόδια της πάνω στη μέση μου και με τα χέρια με είχε αγκαλιάσει. Δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο παρά να συνεχίσω να την γαμάω όσο μπορούσα πιο δυνατά. Της φιλούσα το πρόσωπο, της έδινα φιλιά στο στόμα. Εκείνη έχυνε συνέχεια και ένοιωθα τον πούτσο μου σαν ψάρι μέσα σε ενυδρείο. Έβλεπα όμως ότι δεν άντεχα άλλο. Έπρεπε και εγώ να τελειώσω.

-    Βιβούλα δε μπορώ άλλο. Σε λίγο θα χύσω.

-    Δεν υπάρχουν γόνιμες μέρες αυτή τη στιγμή. Χύσε μέσα στο μουνί μου. Κάντο να πλημυρίσει και με τα δικά σου χύσια. Θέλω αυτή τη πρώτη φορά να σε γευτώ ολοκληρωτικά. Είμαι όλη δική σου και θέλω όλα τα δικά σου να γίνουν και δικά μου.

Στο άκουσμα αυτό με μια απότομη κίνηση την έφερα πάνω μου. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ταχτοποιήθηκε και άρχισε ένα ξέφρενο χορό πάνω στο πούτσο μου. Τα μακριά κατάμαυρα μαλλιά της ανέμιζαν γύρω από το πρόσωπο της, καθώς την κρατούσα από τη μέση, τα στητά βυζάκια της σε κάθε ανεβοκατέβασμα της λεκάνης της πάνω στον πούτσο μου πάλλονταν, τα νύχια της έμπαιναν μέσα στο δέρμα μου σε όποιο σημείο με κρατούσε και μέσα σε αναστεναγμούς και βογγητά έλεγε:

-    Τι πούτσος είναι αυτός. Αχ μου ξεσκίζεις το μουνί και όμως είμαι τόσο καυλωμένη και ευτυχισμένη, που θέλω να μείνεις μέσα μου για πάντα. Έλα αγόρι μου, γαμιά μου, αδελφούλη μου, Χρηστάκο μου, κρατήσου λίγο ακόμα, θέλω να τελειώσω μαζί σου αυτή τη πρώτη φορά. Αχ τι καύλα είναι αυτή μωρό μου;

-    Δεν αντέχω μωρό μου. Βαλε το δαχτυλάκι σου μέσα. Χάιδεψε τη κλειτορίδα σου, τράβα μια μαλακία ακόμα για μένα. Έλα και εγώ το θέλω αλλά δεν μπορώ άλλο.

Έκανε ότι της είπα και σε μερικά δευτερόλεπτα.

-    Είμαι έτοιμη. Αχ… Τι καύλα είναι αυτή μωρό μου; Χύνω αγόρι μου. Γέμισε κι εσύ το μουνί μου. Έλα, μπορείς, κάντο για τη Βιβούλα σου.

Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Ένοιωσα ένα ζεστό κύμα να αδειάζει από το πούτσο μου. Το μουνί της ήταν γεμάτο. Τα δικά μου και τα δικά της υγρά πλημμύρισαν τα πάντα. Έβλεπα τις σταγόνες πάνω στα μουνόχειλα της, να λαμπυρίζουν σαν μαργαριτάρια πάνω σε κάτασπρο λαιμό. Την τράβηξα κοντά μου και την φίλησα.

-    Αγάπη μου σε ευχαριστώ. Ήταν το ομορφότερο γαμήσι που έχω κάνει, αφού και εσύ είσαι η πιο όμορφη κουκλίτσα του κόσμου.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 98639