Η πεθερά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το: Με λένε Γιώργο και είμαι τριάντα επτά χρονών από Πειραιά. Αυτό που σας περιγράφω συνέβη πριν αρκετά χρόνια όταν ήμουν αρραβωνιασμένος με μια κοπελιά. Η πεθερά μου τότε ήταν πενήντα δύο ετών, όμορφη γυναίκα, με πλούσιες καμπύλες, χωρισμένη από τον άντρα της αρκετά χρόνια, χωρίς μόνιμη σχέση εκείνο τον καιρό.

Όλα άρχισαν ένα πρωί όταν εγώ σηκώθηκα και την βρήκα στην κουζίνα να πίνει καφέ. Η κόρη της έλειπε στην δουλειά κι εγώ είχα άδεια. Κάθισα μαζί της και πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι ήταν πολύ αναστατωμένη γιατί με είχε δει στον ύπνο της γυμνό με τον πούτσο μου ξυρισμένο και ότι αυτό το θεωρούσε κακό και να προσέχω.

Μέχρι τότε δεν την είχα δει ερωτικά αλλά εκείνη την στιγμή ένιωσα τέτοια καύλα που με πρόφαση ότι ήθελα να πάω στο μπάνιο πήγα μέσα και τον έπαιξα. Από τότε άρχισα να την παρακολουθώ για να δω τις αντιδράσεις της. Άφηνα την πόρτα στο μπάνιο ανοιχτή, άλλαζα με την πόρτα του δωματίου ανοιχτή, όμως τίποτα δεν συνέβη.

Πρέπει να σας πω ότι το σεξ μου αρέσει απίστευτα και σε όλες τις μορφές του. Επίσης μου αρέσει να ξυρίζω την περιοχή γύρω από τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου τελείως.

Μια μέρα λοιπόν που ήμουν μόνος στο σπίτι και ήξερα ότι η γυναίκα μου και η πεθερά μου θα αργήσουν, έβαλα μια τσόντα στο βίντεο, ξάπλωσα σε μια πολυθρόνα και μαλακιζόμουν αργά τρίβοντας με λάδι τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου.

Είχα χαθεί στην καύλα όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε η πεθερά μου. Έπαθα πλάκα! Πετάχτηκα επάνω με τον πούτσο κάγκελο και προσπάθησα να μαζευτώ όσο μπορούσα. Αυτή έφυγε πανικόβλητη και μπήκε στην κρεβατοκάμαρα της.

Αφού πέρασε κανένα μισάωρο, μην ξέροντας τι άλλο να κάνω, πήγα και χτύπησα την πόρτα της. Μπήκα μέσα και της είπα ότι ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό που είδε. Με κοίταξε επιτιμητικά και δεν μίλησε. Συνέχισα να της μιλάω όταν ξαφνικά σηκώθηκε και κλείδωσε την πόρτα της.

Κώλωσα και ταυτόχρονα ένιωσα την πούτσα μου να σηκώνεται. Ήμουν σαν υπνωτισμένος. Με ένα σκληρό ύφος που δεν το είχα ξαναδεί, με πρόσταξε να γδυθώ. Υπάκουσα σαν υπνωτισμένος. Στεκόμουν μπροστά της γυμνός με τον πούτσο όρθιο κι αυτή με κοίταζε.

Κάθισε σε μια καρέκλα και μου ζήτησε να ξαπλώσω και να μαλακιστώ. Ένιωθα χάλια αλλά ο πούτσος μου συνέχιζε να είναι κάγκελο. Ξάπλωσα και άρχισα να χαϊδεύομαι αργά και μετά πιο γρήγορα. Τότε σηκώθηκε και μου είπε να σταματήσω και να ξαπλώσω μπρούμυτα. Μου είπε ότι θα τιμωρηθώ για ότι έκανα μπροστά της. Δεν είχα δύναμη ούτε να μιλήσω. Όμως υπάκουσα.

Την ένιωσα να κάθεται στο κρεβάτι και ένιωσα το χέρι της να προσγειώνεται με δύναμη στον κώλο μου. Τινάχθηκα και την άκουσα να μου λέει ότι ήμουν ελεύθερος να φύγω όποτε ήθελα αλλά σε αυτή την περίπτωση θα τα μάθαινε όλα η κόρη της. Δεν ξέρω αν έμεινα από φόβο αλλά έμεινα.

Συνέχισε να με χτυπάει δυνατά αλλά με σταθερό ρυθμό. Ο κώλος μου έτσουζε. Κάποια στιγμή σταμάτησε και άρχισε να με χαϊδεύει εκεί όπου με έδερνε. Μου άρεσε πολύ. Όταν ένιωσα το χέρι της να κατεβαίνει προς τα αρχίδια μου άνοιξα τα πόδια μου για να την διευκολύνω. Γέλασε και μου είπε ότι έμοιαζα με πουτάνα έτοιμη να γαμηθεί.

Το χέρι της έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει αργά. Μου ζήτησε να στήσω τον κώλο μου ψηλά σαν να περίμενα να με γαμήσουν. Δεν με ένοιαζε τίποτα πια παρά μόνο να συνεχιστεί η καύλα. Στήθηκα και ένιωσα τη γλώσσα της στ’ αρχίδια μου. Βογκούσα πια χωρίς να με νοιάζει τίποτα.

Συνέχισε να με γλύφει ενώ ανέβαινε προς τα πάνω. Ένιωσα τη γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα μου και τρελάθηκα από φόβο και καύλα. Δεν διαμαρτυρήθηκα αλλά περίμενα να δω τι θα γίνει. Η καύλα ήταν απίστευτη και όταν μου ξέφυγε ένας αναστεναγμός άρχισε να με χτυπάει πάλι και να μου λέει πόσο μεγάλη πουτάνα ήμουνα. Με χτυπούσε και με έγλυφε.

Κάποια στιγμή ένιωσα ένα δάχτυλο της στην τρύπα μου. Τραβήχτηκα και έφαγα κι άλλες ξυλιές. Με ρώτησε αν ήθελα να φύγω και ψιθύρισα «όχι». Με είχε κάνει σκλάβο της. Ξαναέβαλε το δάχτυλο στην τρύπα μου, πιο δυνατά αυτή την φορά. Πόνεσα πολύ όμως αυτή συνέχισε… Είχα πάρει σχεδόν το μισό δάχτυλο. Έτσουζε και ντρεπόμουνα.

Άρχισε να με γαμάει έτσι και σιγά - σιγά άρχισα να νιώθω μια απίστευτη καύλα. Βόγκαγα και κούναγα τον κώλο μου ενώ αυτή με έβριζε πρόστυχα. Κάποια στιγμή σταμάτησε και την είδα να γδύνεται. Ήθελα να την ξεσκίσω. Με γύρισε και ξάπλωσα. Ήρθε πάνω μου και στάθηκε όρθια πάνω από το κεφάλι μου κάθισε βαθιά και μου ζήτησε να της γλύψω την κωλοτρυπίδα.

Έγλυφα την κωλάρα της και την άκουγα καυλωμένος να βογκάει. Σηκώθηκε και ήρθε και κάθισε πάνω στον πούτσο μου παίρνοντας τον όλο στην κωλάρα της. Με γάμαγε ολοένα και πιο δυνατά ενώ έπαιζε την μουνάρα της. Έχυσα μες στον κώλο της ουρλιάζοντας κι αυτή ακολούθησε.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι και μου είπε ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα. Από τότε δεν ξαναγαμηθήκαμε ποτέ όμως όλο αυτό μου έμεινε χαραγμένο στο μυαλό. Θα ήθελα πολύ να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο.