Οι αναμνήσεις ενός ώριμου άνδρα: Η ξαδέρφη (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ggeorgi
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.42 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Οι αναμνήσεις ενός ώριμου άνδρα: Η θεία

Ένα χρόνο μετά και αφού περιστασιακά και με πολύ μεγάλη προσοχή είχα σεξουαλικές επαφές με την θεία Ντίνα, τα είχα φτιάξει με την Άννα. Ένα πολύ γλυκό κορίτσι αλλά ήταν παρθένα και εγώ ήμουν ο πρώτος της. Εκείνες τις εποχές τα κορίτσια δεν αργούσαν να επιστρέψουν σπίτι, το αργότερο 10:30, άρα δεν είχαμε πολύ χρόνο γενικώς. Τη βρίσκαμε στο δωμάτιο μου ή στο δικό της και αυτό όχι συχνά, μόνο όταν έλειπαν οι γονείς. Τότε δεν υπήρχε ακόμη η έννοια των ξενοδοχείων και όσα υπήρχαν, δε δέχονταν άτομα κάτω από μία ηλικία. Σε κάποια καβλοκουβέντα μας περί φαντασιώσεων, της είχα εκμυστηρευτεί ότι μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόμουν με κάποια πολύ μεγαλύτερη μου και αυτή μου είχε μάθει να κάνω σεξ τόσο καλά. Της είπα ότι ήταν της γειτονιάς αλλά ότι δεν την απατούσα πλέον γιατί είχα «αισθήματα» για εκείνη. Με παρακαλούσε να της πω αλλά δεν το έκανα ποτέ. Δεν υπήρχε λόγος να εκθέσω την θεία και να ριψοκινδυνεύσω το οτιδήποτε.

Δεν μου πήγε στο μυαλό ότι η Αννούλα θα μιλούσε για μένα στη Σμαρώ, την ξαδέρφη μου και κόρη της θείας Ντίνας. Παρόλο που είχαν κάποια χρόνια διαφοράς, η Σμαρώ έκανε βοηθητικά μαθήματα, τα «ιδιαίτερα» εκείνης της εποχής, στην Άννα.  Εκ των υστέρων, έμαθα ότι της είχε πει ότι τα έχουμε ότι εγώ τραβιόμουν με κάποια πολύ μεγαλύτερη μου. Αυτό που δεν σκέφτηκα ήταν αυτό που ακολούθησε.

Η Σμαρώ ήταν μία γεματούλα κοπέλα, πρωτοετής ή δευτεροετής στην Ιατρική, τότε. Έμοιαζε πολύ στη μάνα της, ιδίως στο μέγεθος σουτιέν που φορούσε. Δεν είχε σχέση με κάποιον εκείνη την εποχή, άλλωστε δεν ήταν και τόσο εύκολο να κυκλοφορεί δημοσίως κάποια με «γκόμενο» και όχι με κάποιον που έβλεπε την σχέση τους σοβαρά. Άλλωστε ήταν αυτό που λέμε τώρα «φυτό», δηλαδή δεν έπαιζε το μάτι της για γκομενιλίκια, δεν ήταν ξεπεταγμένη και το μόνο που έκανε ήταν να διαβάζει για την σχολή και να πηγαίνει που και που σε κάποιο πάρτι.

Ένα χειμωνιάτικο πρωινό, μετά το σεξ με τη θεία, βγήκα στα μουλωχτά από το σπίτι της. Είχα αναφέρει ότι η θεία έμενε στο ισόγειο και η πόρτα της έβλεπε στην κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας. Την ώρα που έκλεινε η πόρτα της θείας πίσω μου, αντίκρισα τη Σμαρώ που έμπαινε στην πολυκατοικία. Τα μάτια μας καρφωθήκαν, σα να νιώσαμε ακαριαία μία τρομακτική αμηχανία και έναν φόβο. Για μένα ήταν δικαιολογημένο κάτι τέτοιο. Για την Σμαρώ όμως; Στιγμιαία ανέκτησα την ψυχραιμία μου και προχώρησα προς τη Σμαρώ.

-    Γεια σου ξαδέρφη.

-    Γεια σου Κώστα.

-    Τι κάνεις; Έγινε κάτι στην σχολή σήμερα και είσαι τέτοια ώρα εδώ;

-    Και εσύ που ξέρεις ότι έχω σχολή σήμερα?

Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Εκτέθηκα. Η θεία Ντίνα μου είχε πει ότι η κόρη της είχε σχολή και δεν επέστρεφε πριν τις 15:00. Πάνω στην αμηχανία μου όμως εκτέθηκα.

-    Ε… το υπέθεσα ξαδέρφη. Κάθε μέρα δεν πας;

-    Όχι Κωστάκη, δεν πάω κάθε μέρα και το ξέρεις. Το ξέρει και η φίλη σου, η Αννούλα.

-    Τότε μάλλον μπερδεύτηκα.

-    Μάλιστα. Μπερδεύτηκες.

-    Λοιπόν, γεια σου Σμαρώ, φεύγω.

Την ώρα που την προσπερνούσα, μου έπιασε το χέρι και με κοίταξε στα μάτια.

-    Εμείς οι δύο πρέπει να μιλήσουμε… και σύντομα.

-    Τι έχουμε να πούμε;

-    Θα μου εξηγήσεις πολλά, πάρα πολλά… και δεν ξέρω αν αυτά που θα μου πεις, μου αρέσουν ή όχι. Αλλά θα μου τα πεις.

-    Δεν νομίζω Σμαρώ ότι έχουμε να πούμε κάτι, σε παρακαλώ άσε με.

-    Δε νομίζεις; Έχεις να μου εξηγήσεις τι έκανες εδώ σήμερα. Να μου εξηγήσεις τι έκανες εδώ την Παρασκευή και πως ένα αγόρι στην ηλικία σου, είναι τόσο καλός στο κρεβάτι .

Πάγωσα. Ήξερε ή με ψάρευε; Τι θέλει να μάθει; Ακόμη και αν υποψιάζεται ότι πηδιόμαστε με τη μάνα της, γιατί ήθελε να το επιβεβαιώσει; Δε μπορούσα να το ρισκάρω και να τις πάω κόντρα. Κινδύνευα να το μάθει η Άννα αν η Σμαρώ είναι τρελή και της έλεγε όλες τις υποψίες της.

-    Δεν σε καταλαβαίνω, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε ότι θες, όποτε θέλεις.

-    Μην κάνεις τον χαζό, δεν είσαι και το έχω καταλάβει αυτό. Αύριο το πρωί έλα έξω από τη σχολή μου στη 1 το μεσημέρι ή μήπως έχεις κανονίσει κάτι με τη μάνα μου;

Πλέον ήταν σαφές ότι ξέρει ή έστω έχει υποψίες. Δε μπορούσα να τις αρνηθώ και επιπλέον με έτρωγε η περιέργεια να μάθω που ήθελε να καταλήξει. Τι θα κέρδιζε αν επιβεβαίωνα όλες τις υποψίες; Θα με εκμεταλλευόταν με κάποιον τρόπο; Μήπως ήθελε και αυτή «κέρασμα»; Όλο αυτό θα μπορούσε να καταλήξει με τον χειρότερο ή τον καλύτερο τρόπο. Όπως καταλαβαίνετε, δεν αρνήθηκα το ραντεβού.

Εκείνο το βράδυ δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν τόσο καυλωμένος, με τη σκέψη ότι μπορεί και η Σμαρώ να έμπαινε στο club των γυναικών που γαμούσα, που τον έπαιξα 4 φορές. Όσο και μη σεξουαλική να είναι μία γυναίκα, αν βρεις έστω και μία λεπτομέρεια που σε καβλώνει πάνω της, τότε σε καβλώνει εξ ολοκλήρου. Και αυτή η λεπτομέρεια ήταν ότι είναι κόρη της θείας Ντίνας και ότι έχει βυζάρες, που στην ηλικία της θα πρέπει να είναι και πιο στητές από της θείας.

Ξύπνησα νωρίς και ήμουν μέσα στην τρέλα της βεβαιότητας ότι θα την γαμήσω. Δεν περνούσαν οι ώρες για να πάει 1 και να τη συναντήσω. Πλύθηκα, ντύθηκα και πήρα το λεωφορείο για το Γουδί όπου ήταν η Ιατρική. Εκείνη ήταν ήδη στην κεντρική πόρτα της σχολής και με περίμενε. Φορούσε ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο, λευκό. Και αλογοουρά τα μαλλιά. Αυτό μόνο θυμάμαι από εκείνη την συνάντηση μας.

-    Άργησες.

-    Είναι μία και πέντε. Σιγά ρε συ Σμαρώ.

-    Μικρέ μαζέψου. Εγώ δεν είμαι η μάνα μου.

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι πέρα από το μεγάλο στήθος της θείας, η Σμαρώ είχε και τον ίδιο απότομο και αυστηρό χαρακτήρα. Το βλέμμα της ήταν ίδιο με της μάνας της και η φωνή της το ίδιο επιβλητική. Κατά μάνα κατά κόρη.

-    Κοίτα, μην είσαι τόσο επιθετική. Ας πάμε να τα πούμε κάπου ήρεμα και ήσυχα σε παρακαλώ.

-    Ακολούθησε με.

Βρεθήκαμε σε ένα ζαχαροπλαστείο, 3 τετράγωνα μακριά από τη σχολή της. Είπαμε, είμαστε στα 70s και δεν υπήρχαν καφετέριες, με την σημερινή τους μορφή. Μόνο στα καφενεία μπορούσες να πιείς καφέ και ο καφές δεν ήταν διαδεδομένο ρόφημα στις μικρές ηλικίες. Κάτσαμε στην πίσω αυλή του μαγαζιού και λόγω της ώρας δεν υπήρχε κανένας πελάτης.

-    Λοιπόν, λέγε!

-    Τι θες να σου πω; εσύ έχεις τις ερωτήσεις.

-    Πόσο καιρό είναι που τα έχεις βρει με την μάνα μου;

-    Πολύ σίγουρη νομίζω ότι είσαι και δεν έχεις αποδείξεις.

-    Έχω και μάλιστα πολλές, απλά δεν έχω φωτογραφίες.

-    Για να σε ακούσω τότε.

-    Χθες και την προηγούμενη Παρασκευή, σε είδα να βγαίνεις από το σπίτι μου την ίδια ώρα ακριβώς. Την ώρα που η μάνα μου είναι μόνη της στο σπίτι.

-    Ε και;

-    Οι άσπροι λεκέδες στον καναπέ μας, σίγουρα είναι σπέρμα.

-    Λες βλακείες.

-    Αυτά τα κόλπα που κάνεις με την Άννα, που τα έμαθες; Στις πουτάνες που πηγαίνεις; Γιατί εγώ έμαθα ότι εδώ και ένα χρόνο δεν πας στις πουτάνες.

Ήμουν προετοιμασμένος για όλα αυτά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι ξαφνιάστηκα. Τους λεκέδες τους είχα δει και εγώ και αυτό οφείλεται ότι η θεία δεν ήταν και η καλύτερη νοικοκυρά του κόσμου. Και πράγματι αυτός ο χρόνος με την θεία και η ελευθερία μου να κάνω ότι γουστάρω πάνω της, ήταν απίστευτα «εκπαιδευτικός» για τις σεξουαλικές μου ικανότητες. Είχα μάθει πώς να κάνω τέλειο στοματικό, να κρατιέμαι όσο περισσότερο γίνεται για να μην τελειώσω σύντομα, να μιλάω πρόστυχα και καβλωτικά, πότε πρέπει να είμαι σκληρός και πότε τρυφερός και πολλά άλλα. Η θεία μου μάθαινε όσα περισσότερα ήξερε. Είχα μάθει ότι στο παρελθόν και τα πρώτα χρόνια του γάμου της, πηδιόταν με κάποιους στα κρυφά και από τότε που γέννησε την κόρη της τα έκοψε όλα αυτά. Και τώρα που μεγάλωσε η Σμαρώ, είχε την άνεση να ξαναζήσει τις παλιές απολαύσεις που τις είχαν λείψει. Και ο τυχερός ήμουν εγώ.

-    Κοίτα Σμαρώ. Γαμάω τη μάνα σου εδώ και ένα χρόνο. Και γαμάω πολύ καλά και την Αννούλα. Για αυτό είναι ερωτευμένη μαζί μου. Και ναι, οι λεκέδες είναι το σπέρμα μας, και δικό μου και της μάνας σου. Δύο - τρεις φορές την βδομάδα πάω στο σπίτι σου και τη γαμάω άγρια. Για αυτό έχει ηρεμήσει. Δεν το παρατήρησες; Γαμήσι ήθελε η μάνα σου. Της γαμάω το μουνί, τον κώλο, τα βυζιά το στόμα. Και μετά πας σπίτι και σε φιλάει στο μάγουλο και αμφιβάλλω αν έχει πλυθεί από τα χύσια μου. Το ίδιο κάνω και στη μικρή.

Περίμενα από την Σμαρώ να βάλει τα κλάματα ή έστω να ξεσπάσει με κάποιο τρόπο, πάνω μου, επειδή επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της και εγώ ήμουν τόσο προκλητικός και αλαζονικός στην περιγραφή μου, που θα έπρεπε να σοκαριστεί το λιγότερο. Αντί αυτού, με κοίταζε με ένα άνετο υφάκι, μέσα από τα γυαλιά μυωπίας που φορούσε και χαμογελούσε. Εγώ κόμπλαρα είναι η αλήθεια. Ήταν μία «μάχη» του ποιος θα πάρει το πάνω χέρι σε αυτή την κουβέντα. Ποιος θα σοκάρει τον άλλον περισσότερο. Και φαινόταν ότι την έχανα.

-    Τι νόμιζες; Ότι θα με σοκάρεις; Ότι δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου ή ότι είμαι καμιά παρθένα και θα μου έπεφτε ο ουρανός στο κεφάλι λόγω της προκλητικής περιγραφής σου; Αγοράκι μου…

Δεν είχα άλλα όπλα στην φαρέτρα μου πλέον. Ήμουν εγώ ο σοκαρισμένος και δεν ήξερα τι να πω και να σκεφτώ. Αυτό το «παρθένα» μου ακούστηκε περίεργα. Θα στοιχημάτιζα ότι δεν έχει κάνει sex η Σμαρώ. Ήταν σύνηθες πολλές κοπέλες να κάνουν sex μόνο όταν κάνουν σχέση και η Σμαρώ δεν είχε. Για αυτό ήμουν σίγουρος επειδή η μάνα της μου έλεγε με παράπονο ότι η Σμαρώ είναι μόνο για σχολή-σπίτι-διάβασμα συνέχεια. Ανησυχούσε μήπως μείνει στο ράφι η κόρη της. Όμως φαινόταν ότι η Σμαρώ έκρυβε ένα μυστήριο.

-    Κοίτα Κωστάκη, το γεγονός ότι έχει ηρεμήσει η μάνα μου, δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Και για αυτό μάλλον πρέπει να ευχαριστήσω εσένα. Πως συνέβη αυτό;

Ξεκίνησα να τις περιγράφω την ιστορία, που έχω ποστάρει κι εδώ και η αντίδραση της ήταν έκπληξη και χαμόγελο, για όση ώρα της περιέγραφα το πώς πήδηξα για 1η φορά τη μάνα της.

-    Μάλιστα. Πρέπει να πω ότι αφ’ ενός με εξέπληξες τόσο εσύ, όσο και η μάνα μου, αφ’ ετέρου ότι με ερέθισες. Και αν δεν ήμουν λεσβία, θα σου καθόμουν αυτή τη στιγμή.

ΛΕΣΒΙΑ;  Έτσι εξηγούνταν όλα. Η μάνα της μου είχε αναφέρει ότι το μοναδικό άτομο που έρχεται σπίτι της ήταν μία συμφοιτήτρια της και ότι κλείδωναν την πόρτα του δωματίου της με τις ώρες και διάβαζαν. Αλλά δε διάβαζαν τελικά. Ένας θεός ξέρει τι γινόταν πίσω από την κλειδωμένη πόρτα. Όλες μου οι ελπίδες να πηδήξω την Σμαρώ εξανεμίστηκαν. Είπε συγκεκριμένα τη λέξη λεσβία και όχι ότι πάει και με γυναίκες. Άρα δε θα μου καθόταν. Το είπε άλλωστε.

-    Να ξέρεις ότι η Αννούλα λέει τα καλύτερα για σένα. Περνάει τόσο καλά μαζί σου που δε μπορώ να την πλευρίσω για να μου κάτσει. Την έχεις κάνει δικιά σου.

-    Εσύ είσαι πολύ επιθετική. Νομίζω ότι έχω να κάνω με άντρα παρά με γυναίκα.

-    Πράγματι, θέλω πάντα να έχω το πάνω χέρι με τις «φίλες» μου. Θέλω να τις γαμάω και να τελειώνουν για μένα.

-    Κοίτα να δεις που αλλιώς το περίμενα το σημερινό και αλλιώς κατέληξε.

-    Δηλαδή;

-    Ήμουν σίγουρος ότι θα σε πηδούσα και εσένα σήμερα. Πολύ σίγουρος.

-    Αγοράκι μου, η σιγουριά σε έφαγε. Για αυτό σε βλέπω άκεφο;

-    Ε ναι, καταλαβαίνεις.

-    Καταλαβαίνω. Το ίδιο νιώθω και εγώ με την Αννούλα. Και είναι πολύ όμορφο κορίτσι, αλλά δεν έχω ελπίδα. Όπως δεν έχεις ελπίδα και εσύ με μένα.

Ξεσπάσαμε και οι δύο μαζί σε δυνατά γέλια. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να μιλάω καθ’ αυτόν τον τρόπο σε κάποια που θα μπορούσε να είναι ο κολλητός μου και να μιλάμε για γκομενάκια. Συνεχίσαμε να μιλάμε για την μάνα της και την Αννούλα και εκείνη μου εξιστόρησε πως έγινε λεσβία. Πριν 3 χρόνια, με την κολλητή της άρχισαν να ανακαλύπτουν την σεξουαλική τους πλευρά. Όλα ξεκίνησαν κάνοντας πρόβα φιλιού, δηλαδή να μάθουν να φιλάνε για να μην φανούν στα αγόρια «ξενέρωτες». Το ένα έφερε το άλλο και έφτασαν στο σημείο να κάνουν sex μέρα παρά μέρα, είτε στο δωμάτιο της Σμαρώ είτε στις φίλη της. Κανένας δε μπορούσε να φανταστεί ότι δυο κορίτσια σε αυτή την ηλικία θα έκαναν κάτι τέτοιο. Στην σχολή γνώρισε την Κατερίνα και πλέον έχει δύο κορίτσια για sex. Είχα καβλώσει απίστευτα σκεπτόμενος πως θα ήταν να πάω με δύο γυναίκες μαζί. Και εκεί μου ήρθε η ιδέα.

-    Να σου πω κάτι.

-    Για πες.

-    Θέλεις να πάρεις μάτι τη μάνα σου όσο τη γαμάω;

-    Εσύ είσαι το ίδιο τρελός με μένα. Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ τώρα.

-    Τέλεια. Αλλά θέλω αντάλλαγμα.

-    Δηλαδή;

-    Θα πάρεις μάτι αρκεί να πάρω μάτι και εγώ εσένα με κάποια από τα κορίτσια σου.

-    Είσαι μεγάλος μπινές και μου αρέσεις. Ναι μπορεί να γίνει αυτό. Και ίσως γαμήσεις κιόλας. Αλλά δε θα σου πω περισσότερα.

-    Αύριο είναι η μέρα μας με την μάνα σου. Κάνε την άρρωστη και θα την καταφέρω εγώ να την γαμήσω όσο εσύ θα κάνεις την κοιμισμένη.

-    Ε τώρα σε παραδέχομαι Κώστα.

Γυρίσαμε σπίτια μας και ο χαβαλές που κάναμε στη διαδρομή ήταν απίστευτος. Ένιωθα μια τεράστια άνεση να μιλάω για αυτά τα θέματα με την Σμαρώ σε μία εποχή που το γαμήσι ήταν ταμπού ως αντικείμενο κουβέντας. Την επόμενη μέρα στις 11 χτύπησα την πόρτα της θείας. Ανοίγει και μένει στην πόρτα εμποδίζοντας με να μπω μέσα.

-    Κώστα μου σήμερα δε γίνεται. Η Σμαρώ είναι άρρωστη και κοιμάται τώρα στο δωμάτιο της. Πρέπει να φύγεις.

-    Μην μου λες εμένα ότι πρέπει να φύγω. Κάνε στην άκρη και άσε με να περάσω.

-    Σε παρακαλώ πολύ. Φύγε σήμερα και έλα μεθαύριο και θα γίνει ότι ζητήσεις.

-    Κάνε στην άκρη είπα…

και με ένα ελαφρύ σπρώξιμο την παραμέρισα και μπήκα στο χολ. Προχώρησα στο σαλόνι και άραξα στον καναπέ. Της ζήτησα να μου φέρει ένα νερό. Εκείνη υπάκουσε και επέστρεψε και έκατσε δίπλα μου.

-    Κώστα μου σε παρακαλώ. Μη με πιέσεις σήμερα. Δε μπορώ να το ρισκάρω.

-    Ξέρεις πόσο έχω καβλώσει τώρα; Θέλω να σε γαμήσω και να είναι η κορούλα σου μέσα. Και ποιος ξέρει; Μπορεί μετά να πάω μέσα και να τη γαμήσω κι αυτή.

-    Μην λες τέτοια. Δεν είναι σαν εμένα η Σμαρώ.

Που να ήξερες ότι η Σμαρώ είναι πολύ χειρότερη από σένα, αλλά και πολύ πιο ευχάριστη, έλεγα από μέσα μου. Ήμουν σίγουρος ότι είχε στήσει αυτί για να μην χάσει ούτε λέξη από τον διάλογο μας. Τις έπιασα το χέρι και τις το έβαλα να μου χουφτώσει το πούτσο πάνω από το σορτσάκι που φορούσα. Με δακρυσμένα μάτια αλλά χωρίς να φέρει αντίρρηση, άρχισε να μου τον χαϊδεύει. Το μάτι μου ήταν συνέχεια στην πόρτα του σαλονιού και πότε θα εμφανιστεί το πρόσωπο της Σμαρώ ώστε να μας πάρει μάτι. Κατέβασα λίγο το σορτς μου και τον έβγαλα έξω, πιέζοντας ταυτόχρονα το κεφάλι της θείας προς το μέρος του.

-    Μη σε παρακαλώ. Άσε με να στον χαϊδέψω μέχρι να τελειώσεις και να φύγεις. Σε παρακαλώ.

Ένα χαστούκι έφαγε κι έβαλε μυαλό. Τις πίεσα κι άλλο το κεφάλι και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Δεν είχα καταλάβει ότι η Σμαρώ μας παίρνει ήδη μάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μόνο το κεφάλι φαινόταν και είδα τα μάτια της γουρλωμένα από το θέαμα που τις πρόσφερα. Η θεία ήταν στα γόνατα πλέον, πλάτη στην πόρτα του σαλονιού και η Σμαρώ ήταν ασφαλής. Εγώ πίεζα το κεφάλι της θείας ενώ κινούσα την λεκάνη μου για να της γαμάω το στόμα. Έτσι δεν την άφηνα να με κοιτάζει και δεν μπορούσε να δει το παιχνίδι με τα μάτια που έκανα με την Σμαρώ. Μου χαμογελούσε και τις έκλεινα το μάτι. Τις είπα χωρίς φωνή «τρίβεσαι;» και εκείνη έκανε ένα βήμα στο πλάι για να δω ότι είχε σηκώσει το νυχτικό και έτριβε το μουνί της. Σε λίγα δευτερόλεπτα μου λέει, χωρίς φωνή βέβαια, «γάμησε τη». Τις κάνω νόημα να κρυφτεί και σηκώνω το κεφάλι της θείας.

-    Είδες που μπορείς και που σ’ αρέσει;

-    Αχ Κώστα μου. Μ’ αρέσει αλλά κινδυνεύουμε.

-    Δεν κινδυνεύουμε από τίποτα. Έλα σήκω και κάτσε πάνω μου.

-    Μη, μη. Δεν θέλεις πολύ… θα τελειώσεις.

-    Θα τελειώσω μέσα σου πουτάνα

Τη σήκωσα και την έβαλα να κάτσει πάνω μου και πάλι είχαμε πλάτη στην πόρτα του σαλονιού. Μόλις ακούστηκε το πρώτο αχ μόλις έμπαινε ο πούτσος μου μέσα της, εμφανίστηκε το κεφάλι της Σμαρώ και πάλι. Δε μπορούσα να δω τίποτα πέρα από το κεφάλι της μιας και τη θέα μου την έκρυβε το κορμί της θείας. Σε λίγα δευτερόλεπτα η Σμαρώ εξαφανίστηκε και μέσα σε 2 λεπτά έχυσα μέσα στο μουνί της θείας Ντίνας. Μόλις έχυσα, εκείνη σηκώθηκε, έβαλε την κιλότα της και πήγε προς το δωμάτιο της Σμαρώ. Εγώ έμεινα όπως με άφησε και όταν επέστρεψε μου λέει

-    Είμαστε τυχεροί που δεν ξύπνησε.

-    Στο είπα, δεν θα συμβεί κάτι. Σ’ άρεσε από ότι είδα.

-    Μ’ άρεσε άντρα μου αλλά είχα άγχος και δεν τελείωσα.

-    Δεν πειράζει. Θα περάσω μεθαύριο για περισσότερα.

-    Ότι θέλει το αγόρι μου!

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε να ανοίγει η πόρτα του δωματίου της Σμαρώ. Εγώ ίσα που πρόλαβα να ανεβάσω το εσώρουχο μου και το σορτς αλλά η Σμαρώ ήξερε πολύ καλά ότι έπρεπε να μου δώσει το χρονικό περιθώριο, οπότε δεν ήρθε στο σαλόνι αλλά πήγε στην κουζίνα. Πήγαμε κι εμείς μέσα και μου ζήτησε να της κάνω λίγο παρέα στο δωμάτιο της λέγοντας αυστηρά στη μάνα της να μη μπει μέσα. Μπήκαμε και αρχίσαμε στα ψιθυριστά να μιλάμε.

-    Είσαι τρελός. Έχυσα σε 3 λεπτά.

-    Ναι ε; τόσο πολύ γούσταρες;

-    Δεν είναι το γαμήσι, αλλά ότι είναι η μάνα μου αυτή που έχει γίνει σκυλάκι σου. Αν της ζητούσες να με ψήσει για να με γαμήσεις, θα το έκανε. Τόσο πολύ τις έχεις επιβληθεί.

-    Ε το παρακάνεις τώρα. Είναι καλή γυναίκα η μάνα σου, απλά είναι στερημένη μάλλον. Μη βγάζεις συμπεράσματα. Εγώ έχω δει και την καλή της πλευρά. Άλλωστε και εσύ το βλέπεις ότι η στέρηση την έκανε έτσι νευρική. Από τότε που τη γαμάω έχει μαλακώσει.

-    Σε παραδέχομαι ρε συ Κώστα. Δεν περίμενα να δω την μάνα μου να σε τσιμπουκώνει πάντως. Πω, πω απίστευτο!

-    Εγώ κράτησα το λόγο μου. Σειρά σου τώρα.

-    Μην ανησυχείς. Κι εγώ θα κρατήσω το δικό μου. Απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ είμαι πιο άγρια από σένα.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 98432