Με τον ξάδερφο του άντρα μου (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.30 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με τον ξάδερφο του άντρα μου

Μετά το πρώτο μου ξεκώλιασμα από τον ξάδερφο, έπρεπε να βρω μια καλή δικαιολογία για να μην κάνω σεξ ή οτιδήποτε άλλο με τον άντρα μου, αφού δε μπορούσα να περπατήσω καλά, λόγο του ότι η τρυπούλα μου είχε γίνει πηγάδι. Τελικά βρήκα και του είπα ότι έπεσα με το ποδήλατο και χτύπησα στη μέση και στον κώλο. Αφού πέρασαν 2 βδομάδες άρχισέ να στρώνει η τρυπούλα μου κι εγώ έψαχνα αφορμή για να βρεθώ μαζί του. Η τύχη με βοήθησε όταν χρειάστηκε να πάω μαζί με το Β. στην Αθήνα για κάποιες εξετάσεις και έτσι θα έβρισκα ευκαιρία να τον προκαλέσω να με ξεσκίσει πάλι. Φορούσα ένα τζινάκι κολλητό που τόνιζε πάρα πολύ ωραία τον κώλο μου και από πάνω ένα απλό μπλουζάκι που συμπλήρωνε το πακέτο μου.

Αφού πήγαμε στην Αθήνα, με άφησε στο νοσοκομείο, έκανα τις εξετάσεις μου κι αυτός τις δουλειές του και ήρθε να με πάρει να φύγουμε για γυρίσουμε πίσω. Σε όλη την διαδρομή ήταν λίγο σοβαρός και ήρεμος κάτι που με ξενέρωνε λίγο, μέχρι που κάποια στιγμή στο δρόμο που γυρνούσαμε σταμάτησε σε ένα από τα πάρκινγκ που ήταν λίγο απομονωμένο για να κάνω την ανάγκη μου και αυτός τη δική του. Όταν πήγα να μπω στο αμάξι, με έβαλε να κάτσω στα πίσω καθίσματα και εκεί άρχισα να καταλαβαίνω τι θα γινόταν γιατί είχε φτιάξει έτσι τα καθίσματα ώστε να έχει άνετο χώρο. Με το που μπαίνει στο αυτοκίνητο με βάζει να κάτσω στα 4, έρχεται από πίσω μου, μου κατεβάζει μέχρι τα γόνατα το παντελόνι μου και εκεί κατάλαβε ότι δεν φορούσα πάλι εσώρουχο και άρχισε να παίζει με τις τρυπούλες μου χώνοντας μέσα τους τα δάχτυλα του.

Δε χρειάστηκε και πολύ για να γίνω μούσκεμα και να χύνω σαν τρελή. Μόλις κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμη για να με ξεκωλιάσει, μου το έβαλε στον κώλο, που έτσι όπως καθόμουν ήταν τέλεια στημένος για να με ξεσκίσει όπως και έκανε. Δεν είχε καμιά αντίσταση έτσι όπως ήμουν στημένη, με ξεκώλιαζε δίχως έλεος κι έχυνα σαν τρελή. Μου είχε κάνει τα κωλομέρια κόκκινα από τις σφαλιάρες, μέχρι που με πιάνει από τα μαλλιά, άρχισε να με ξεσκίζει με δύναμη, μέχρι που ένιωσα τα καυτά χύσια του να μου γεμίζουν την ξεχειλωμένη τρυπούλα.

Σηκώθηκε από επάνω μου, έκατσε δίπλα μου και η πούτσα ήταν ακόμα καυλωμένη. Την πήρα στο στόμα σαν καλό πουτανάκι κι άρχισα να του τον τσιμπουκώνω με τέχνη. Με πιάνει από το κεφάλι και μου δίνει αυτός το ρυθμό μέχρι που με σταματάει και μου λέει να κάτσω επάνω του. Έβγαλα τελείως το παντελόνι μου και ανέβηκα πάνω στην πούτσα του. Αυτή τη φορά μου τον έβαλε στο μουνί που ήταν μούσκεμα. Τρελάθηκα! Ήμουν γεμάτη και σε κάθε κούνημα έβρισκε τέρμα. Με πιάνει από τα κωλομέρια και μου έδινε ρυθμό. Εγώ ήμουν σαν υπνωτισμένη μέχρι που είπε ότι ήθελε να με χύσει πάλι και πήγε να μου το βάλει πάλι στον κώλο αλλά δεν τον  άφησα και τον έκανα να χύσει μέσα στο μουνί μου τη μεγαλύτερη ποσότητα που μέχρι τώρα είχα δει και είχα νιώσει. Έπεσα στην αγκαλιά του αποκαμωμένη και μείναμε έτσι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον για πολύ ώρα.

Όταν σηκώθηκα από πάνω του δεν ένιωθα καμιά από τις δύο μου τρυπούλες. Αυτός γέλασε και μου είπε ότι μόλις πάμε πίσω θα έχουμε συνέχεια.
 
Καταλάβατε...Copyright protected OW ref: 98423