Με τον ξάδερφο του άντρα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (8 Votes)
Γεια σας με λένε Μαρία και είμαι 26 χρονών παντρεμένη με έναν όχι και τόσο καλό άντρα 34 χρονών. Δεν είναι ότι δεν περνάω καλά μαζί του, αλλά ασχολείται μαζί μου μόνο όταν δεν έχει να κάνει κάτι άλλο. Είμαι ξανθιά, 1.70, κανονικό στήθος και ωραίο κώλο. Ο άντρας έχει έναν ξάδερφο που δεν τα λένε και πολύ καλά, γιατί ο ξάδερφος ξέρει πόσο βλάκας είναι ο άντρας μου και δεν πολύ ασχολείται μαζί του. Εγώ όμως έχω πάθει την πλάκα μου μαζί του. Είναι αυτό που λέμε αλάνι μεγάλο, περπατημένος σε πολλά πράγματα, άλλα πάρα πολύ ήρεμος και ότι κάνει δεν το μαθαίνει κανείς.

Με έχει καταλάβει ότι τον γουστάρω και με παίζει πολύ άσχημα αλλά σωστά. Μια μέρα βρέθηκα στο σπίτι του για να μου δώσει κάποια ρούχα που δεν του έκαναν και βρήκα την ευκαιρία να του δείξω πόσο γούσταρα να κάνω κάτι μαζί του. Πήγα ντυμένη με ένα σορτσάκι όχι πολύ κοντό αλλά τόνιζε τον ωραίο μου κώλο και μια απλή μπλούζα χωρίς σουτιέν από μέσα. Μόλις με είδε γέλασε λες και κατάλαβε τι ήθελα. Τον ρώτησα γιατί γέλασε και μου απάντησε ότι ήρθε η ώρα μου, με έπιασε από χέρι και με πήγε στο δωμάτιο του όπου μου είπε ότι σήμερα θα μου κάνει τις τρυπούλες μου να μην νιώθουν τίποτα για πολύ καιρό.

Μου έβγαλε τα ρούχα και άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες χωρίς να μου πιάνει τα στήθη, ενώ εγώ ήμουν μούσκεμα σε άλλο κόσμο. Μετά άρχισε να μου γλείφει το ήδη μουσκεμένο μου μουνάκι και να βάζει σιγά-σιγά δάχτυλο στον κώλο και ενώ το έκανε αυτό εγώ έχυνα ποτάμια μέχρι που σταμάτησε να με γλείφει και έβγαλε τα ρούχα, όπου έμεινα κόκαλο με το κορμί του και το καυλί του. Γυμνασμένος ωραία και με ένα καυλί 19ποντους. Δεν άντεξα και του όρμησα. Του πήρα το καυλί στο στόμα και άρχισα να το τσιμπουκώνω σαν επαγγελματίας πόρνο σταρ. Αυτός με έβλεπε και μου έλεγε ότι μόνο για τέτοια είμαι.

Με σταματάει κάποια στιγμή, με ξαπλώνει ανάσκελα μου ανοίγει τα πόδια και μπαίνει μέσα στο μουνί μου και αρχίζει να με ξεσκίζει χωρίς έλεος. Πονούσα αλλά μου άρεσε μέχρι που κάποια στιγμή μου ανοίγει τα πόδια τελείως, μου σηκώνει τη λεκάνη λίγο και χωρίς να προλάβω να πω κάτι μου τον βάζει στον κώλο που μέχρι τότε μόνο δυο φορές το είχα κάνει με τον άντρα μου με το ζόρι. Έχασα το φως μου από πόνο εκείνη την ώρα. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα για να το αποτρέψω, αλλά γρήγορα άρχισε να φεύγει ο πόνος και αρχίζω να χύνω σαν δαιμονισμένη. Μόλις το κατάλαβε με γύρισε μπρούμυτα ήρθε από πάνω μου και μου τον ξαναέβαλε στο κώλο, αλλά αυτή τη φορά μου κρατούσε ανοιχτά τα κωλομέρια μου λες και ήθελε να μου ξεχειλώσει όπως είχε κάνει στον κώλο μου μετά από 1ωρα συνεχούς σκισίματος από τον κώλο.

Μέχρι τότε, πάνω από 20 λεπτά δεν είχα γαμηθεί με τον άντρα μου και τώρα ο ξάδερφος του με σκίζει 1ωρα μόνο από τον κώλο. Μετά από 1.5ωρα ξεσκίσματος, έφτασε να με χύνει μέσα στο στόμα καταπίνοντας τα όλα. Αφού τέλειωσε μέσα στο στόμα μου, μου λέει ότι μου άξιζε ένα τέτοιο ξεκώλιασμα και ότι από εδώ και πέρα ο κώλος μου του ανήκει και ότι μόνο αυτός θα ξεκωλιάζει. Σηκώθηκα με το ζόρι γιατί δεν ένιωθα τον κώλο μου, έκανα ένα μπάνιο, πήρα τα ρούχα που ήταν να πάρω και πήγα στο σπίτι μου να συνέλθω όσο μπορούσα.
 
Έχει και συνέχεια...Copyright protected OW ref: 98282