Η άγνωστη ξαδέλφη

Δημοσιεύθηκε από DonLouk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (9 Votes)
Καλεσμένος σε έναν γάμο μιας ξαδέλφης, ανεβήκαμε στο σπίτι της για να την πάμε όλοι μαζί στην εκκλησία, όπως είναι το έθιμο. Ήταν αρκετά νωρίς και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε συγγενείς που δεν είχαμε βρεθεί ποτέ. Η νύφη (ένα αστέρι), με τράβηξε από το χέρι και με πήγε να μου συστήσει την ξαδέλφη της, η οποία δεν ήξερα ως τότε. Έμεινα άγαλμα, είχα μπροστά μου μια γυναικάρα, 32 χρονών, πανέμορφη, ξανθιά, με τέλειες αναλογίες και βλέμμα που σε κόλαζε πραγματικά. Δε χόρταινα να την κοιτάω κλεφτά και να την πιάνω να κάνει και αυτή πολλές φορές το ίδιο. Συνέχεια δίπλα μου στην εκκλησία, ακόμη και στο τραπέζι δίπλα μου μας είχε βάλει η νύφη.

Χορέψαμε, γελάσαμε, ήταν σαν να την ήξερα πολλά χρόνια. Μου έδωσε το τηλέφωνο της και είπαμε ότι θα τα ξαναπούμε με την πρώτη ευκαιρία και με πήρε αγκαλιά λέγοντας μου... χάνομαι εδω μέσα, 1.90 σχεδόν όντος χανόταν.

Την επόμενη μέρα, με πήρε τηλέφωνο στη δουλειά και το καημένο μόνο φωτιά δεν πήρε. Εμένα το μυαλό μου ταξίδευε, ήθελα να την είχα δίπλα μου, τρελά σενάρια λέμε.

-    Πότε θα περάσεις να σου κάνω το τραπέζι με ρωτάει.

-    Θα δω, της λέω, το συντομότερο να είμαι εκεί.

Έτσι και έγινε, την επόμενη που μιλούσαμε, κανόνισα να με περιμένει. Μου είπε που είναι στο περίπου και την πήρα τηλέφωνο να έρθει να με πάρει. Είχα γίνει μούσκεμα στο αμάξι, από την αγωνία και από τη ζέστη. Την είδα. Έτρεχε από μακριά προς το μέρος μου σα μικρό παιδάκι. Αγκαλιές, φιλιά...

-    Πάμε… 2 στενά από εδώ είναι το σπίτι, μου λέει.

Μπήκαμε μέσα λες και είχαμε ραντεβού να γαμηθούμε. Την κοιτούσα και μου είχε σηκωθεί, έκανα τα πάντα για να ηρεμήσω, αλλά  δεν τα κατάφερνα με τίποτα. Πήγαμε κουζίνα να κάνουμε καφέ, την κοιτούσα όπως ήταν γυρισμένη και έβλεπα πόσο ωραίο κωλαράκι είχε, γύριζε με κοιτούσε και γέλαγε ναζιάρικα πράγμα που με έκανε να θέλω να την ακουμπήσω παντού. Καθίσαμε στο σαλονάκι δίπλα-δίπλα και νιώθαμε την κάβλα να μας τρελάνει, χτύπαγε κόκκινο! Σηκώθηκα όρθιος και ήρθε κοντά μου. Το είχε καταλάβει πόσο καυλωμένος ήμουν.

-    Τι έπαθες; με ρώτησε.

-    Δε μπορώ, της απαντάω... έχω πρόβλημα, καλύτερα να φύγω.

-    Δε θα πάς πουθενά…

και κόλλησε το κορμί της πάνω μου, ενώ εγώ μην αντέχοντας άλλο την πιάνω από τη μεσούλα, τη φιλάω στα χείλη, αφήνω τα χέρια να πάνε στα κωλομάγουλα και αυτή άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου απαλά. Με τη μία παίρνω το χέρι της και το βάζω απ' έξω από την βερμούδα και της λέω.

-    Κοίτα πώς τον έχεις κάνει.

-    Μη… δεν κάνει…

μου λέει και νιώθω την κάβλα της στην ανάσα της. Μαζεύτηκα και πήγα προς την πόρτα.

-    Δε θα φύγεις, μου λέει και μπαίνει μπροστά μου.

-    Δεν αντέχω άλλο…

της λέω και την κολλάω στην πόρτα, πιέζοντας με τον πούτσο μου το μουνί της και με τα δύο χέρια μου την πιάνω από τα κωλομέρια, την ανεβάζω πάνω μου και μου τυλίγει τα πόδια γύρω από τη μέση μου. Έτσι... τώρα νιώθω τα μουνόχειλα της πάνω κάτω στην πούτσα μου και αυτή να έχει λυσσάξει από κάβλα, καθώς της δίνω ρυθμό όπως της κρατάω το κωλαράκι. Τρίβετε σαν πουτάνα στους 23 πόντους της πούτσας μου και δεν το πιστεύει ότι καβαλάει τέτοια ψωλή.

-    Έλα μωράκι μου να σε πάω στον καναπέ τώρα…

της λέω και την ξαπλώνω κάτω. Φωτιά! Της τα βγάζω όλα, τυχερή που δεν της τα έσκισα. Φρεσκοξυρισμένο μουνάκι, κάτι βυζιά άπαιχτα, μεγάλα, ρώγες καυλωμένες, δεν ξέρω από που να αρχίσω. Πέφτω με τα μούτρα στις βυζάρες, ενώ αυτή μου έχει πιάσει την πούτσα και την παίζει. Θέλω το μουνάκι της, είναι μούσκεμα, με το που της βάζω το δάχτυλο μου, το κάνει μούσκεμα. Γυρνάω και της δίνω το καβλί στο στόμα και έχω αρχίσει να της γλείφω το μουνάκι. Έτρεμε και με τσιμπούκωνε πιο γρήγορα. Ούτε ο μισός δεν έμπαινε μέσα της αλλά με τρέλαινε αυτό το τσιμπούκι. Συνέχισε να τρέμει, με έχυνε έτσι, τουλάχιστον 3 φορές, της τα ρούφαγα όλα και αυτή μου γαμούσε το καβλί με την γλώσσα. Κάβλα ατελείωτη.

Σταμάτησε να πάρει ανάσα, τότε της ακούμπησα το καβλί στα μουνόχειλα και έτσι μούσκεμα όπως ήταν προσπάθησα να τον βάλω μέσα. Τινάχτηκε στον αέρα από τον πόνο. Το στενό μουνάκι της το άνοιγα αργά, με μικρές κινήσεις, μέχρι να μπει όλος μέσα. Είχα χτυπήσει τη μήτρα της. Βογγητά ηδονής έβγαιναν, καθώς άρχισα να μπαινοβγαίνω. Δοκίμαζα να δω τι της άρεσε. Δε δυσκολεύτηκα. Όταν τον έβγαζα όλον έξω και μετά της χτύπαγα την μήτρα έλιωνε.

-    Θα στον αφήσω να τον γαμήσεις μόνη σου, της είπα.

-    Με έχει τρελάνει αυτή η πούτσα σου, δεν έχω γαμηθεί με τέτοια ξανά!

-    Καν’ τη ότι θέλεις, όλη δικιά σου είναι!
 
Μόλις της το είπα, άρχισε να τρέμει. Με έχυνε και όσο ένιωθα τα χύσια της στην πούτσα μου τόσο της χτύπαγα τη μήτρα, με καύλωνε να τη χτυπάω και να με χύνει. Δεν άντεχα άλλο. Την έχυσα πάνω στα βυζιά. Δεν το περίμενε.

-    Στις βυζάρες σου σε χύνω μωρό μου, έτσι γουστάρω!

-    Είσαι απίθανος, μου απαντά.

Χαρισμένο στην πιο κάβλα ξαδέλφη.Copyright protected OW ref: 97636